Kardelen yoğurdu light olarak mı tüketiyorsun...
iyi akşamlar hanımlar bu akşam bir domates ve iki ısırık ekmek yedim karnım ağrıyor hiç iştahım yoktu bu akşam,bu arada tutkunun kalorisi çok yüksek bir paket 520-570 civarı hatırlamıyorum eşim almıştı geçenlerde bir tane yesem kaç kalori diye hesaplıyordum 20 kalori vardı galiba bir tanesinde
bende bugünü yazim :)
sabah elma sirkesi +su bir bardak yarm saat sonra iki dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynir arasına ve domates
arada iki bardak bitki çayı tarçın+karanfil+ ıhlamur
öğlen eti form çörek otlu bisküvi +frutti maden suyu
aksam domates salatalk göbek marul ve peynirli salatam 2 dilim tam tahıl ekmegi
şimdi canım gene maden suyu çekio ama çok içersemde kötü gerçi 68 kalori ama sizce içmelimiyim yoksa bitki çayımı demlesem off
kızlar sormayın eti form yedim ama pişman oldum eti formun hepsini yedim bir daha almayacağım durduk yerde kalori aldım ne güzel yoğurt yiyodum artık bugün başka birşey yemem şu anda yeşilçay içiyorum
birde şu kalori hesap lama işini anlatır mısınız üye oldum ama nerden giriyorsunuz nasıl hesaplanıyor belki aldığım kalorileri görünce hesabımı kitabımı ona göre yaparım
iyi geceler yol arkadaşlarım
kızlar sormayın eti form yedim ama pişman oldum eti formun hepsini yedim bir daha almayacağım durduk yerde kalori aldım ne güzel yoğurt yiyodum artık bugün başka birşey yemem şu anda yeşilçay içiyorum
birde şu kalori hesap lama işini anlatır mısınız üye oldum ama nerden giriyorsunuz nasıl hesaplanıyor belki aldığım kalorileri görünce hesabımı kitabımı ona göre yaparım
iyi geceler yol arkadaşlarım
bu arada kızlar sizin burçlarınız nedir benim ikizler mesela çok kararsız bir burcum var anında fikir değiştiriyorum su ve toprak grubu arkadaslar daha sabırlı olmalı bu konuda hava ve atesler biraz sabırsız oluyorki benimki birde değişken:)) konsantre olmam birşeyi sabırla beklemem çok zor oluyor genelde ama bu sağlık meselesinde sabrımı zorlicam düzgün beslenmeyi başarcam inş :)
Tutkunun bir tanesi 50,3 cal...
Ya çok az bu.Protein (peynir yiyorsan ama et anlamında söylüyorum,kırmızı et demir içerir çünkü),
kalsiyum,vitamin vücudun temel taşı bence.Akşamları en azından biraz da olsa et ve sebze yesen.
Şu fruttiyi çok içiyorsun gibime geliyor.
Onun yerine light süt içsen öğünün birinde...Bence tabii,gene de sen bilirsin canım...
bende ne yediysem bakıyorum arada ne kadarmış kalorisi diye mesela haftasonları dışarıda yiyeceksem evde çıkmadan bakıyorum ne nekadar kaloridir diye kumpir 1000 kalori civarı mesela iskender kebapta aynı nerdeyse ben çok canım istememişse dışarıda da yemem gerekiyorsa lahmacun tercih ediyorum bir tanesi 250 kalori onun, benim burcum başak burcu bu arada
Hiiii inanmıyorum,o kadar var mı bunlarrrrr
bende ne yediysem bakıyorum arada ne kadarmış kalorisi diye mesela haftasonları dışarıda yiyeceksem evde çıkmadan bakıyorum ne nekadar kaloridir diye kumpir 1000 kalori civarı mesela iskender kebapta aynı nerdeyse ben çok canım istememişse dışarıda da yemem gerekiyorsa lahmacun tercih ediyorum bir tanesi 250 kalori onun, benim burcum başak burcu bu arada
cnm aynen çok içiyorum bunu içinde şekerde var azda olsa ama fruktoz şurubu yok neyseki :) insülin direncini artıran kola kutu meyve suyu fanta gibi ürünleri çok tükettim ben şuanki kilolarıda onlara borçluyum çnk hareketli bir insanım normalde, bu maden suyu benim onları tamamen unutmamı sağladı üstelik günde bir maksimum 2 tane içiyorum bazen hiç içmiyorum bende yoğurt alcaktım eve yemeklern yanında ayran yapmak için fruttiyide bırakcam yakında ama zamana bırakıyroum canım şuan başka hiçbir meşrubat içmiyorum dışarda yesem bile su içiyorum :) evde tavuk göğsü vardı buzlukta ama canım istemedi hiç ya neden bilmiyorum yarın kesinlikle yapcam ama proteini başka nelerden alabilirim ben? çünkü tavuk balık severim ama eti sevmem süreklide tavuk yemek bıktırır sanırım ceviz fındıkmı yesem bilemiyorum
ben isime göreyi tıklıyorum.Altında açılan pencereye yediğim şeyin adını yazıyorum.
Mesela peynir.Yandaki pencereden peynirin türünü seçiyorum.Adet mi tane mi grammı ona dikkat et yalnız.
hangisiyse ona tıkla.en altta miktarını yazacağın bölmeye nekadar tükettiğini yaz,sonra sepet şeklini tıkla.en altta sıralamaya başlıyor
göreceksin..Bilmem nasıl anlattı,sorun olursa cevaplarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?