Gidip su içeyim bari....
Ben bi abla (yaş 39 olunca ) aslanım ama burçlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum sadece boğalarla çok iyi anlaşıyorum..
Eşim de boğa bu arada...
bencede çok önemli yoğurt,peynir,süt tüketmek peynirin her çeşidini çok beğeniyorum sütte zaten yulaf ezmesiyle içiyorum, birde spor yapıyormusunuz bilmiyorum ama ben koşu bandında yürüyorum 1,5 km yürüyünce 100 kalori yakıyormuş öyle görünüyor yani ekranda bişey yiyeceğim zaman bunu düşünüyorum bunu yemekmi yoksa şu kadar yürümekmi diye
selam uykuyu problem etmeyeceksen yeşilçay iç açlık hissini kaldırıyor,
lunapiena aslanları çok seviorm çünkü benim kardeşimde aslan huyu çok gzl:) aslanlar çok hırslı oluyor en sevdiğim özellikleri insanları ve yaşamayı severler genelde çok eğlencelilerdir, rahatlarına düşkündürler onları harekete geçirmek zordur kendi iradeleri dışında zorlasanız da fayda etmez :) eleştirilmekten hoşlanmazlar ve çabuk alınırlar ama kendileri çok dürüsttür pat diye söylerler düşündüklerini :) beğenilmek onaylanmak onları mutlu eder, özgüvenleri yüksektir, duygusal yönlerini ve zayıf yönlerini herkese göstermezler bazen kendilerine bile, biraz anlatim dedim bilmiyorum diyince :) benim eşimde boğa yükseleni, boğa erkekleri çok sadık oluyor + bakımlı şanslıyız :)
birde bu uyku düzenininde kilo vermede yani metabolizma hızında etkili oldugu söyleniyor kızlar mesela şuan uyumalımıyız sizceyada kaç saat uyumalıyız acaba ben sabah dersim oldugunda 7,8 arasında dersim yoksa haftasonu mesela 11de kalkmaya bayılıyorum ya gecede 12yi gecince yatıyorum hep daha önce yatamam sağlıksızmıdır acaba bu düzen
[1] Bulaşık Yıkamak 30 dak 67.71
[2] Ütü Yapmak 45 dak 90.585
[3] Ev Temizlemek 360 dak 230.58
[4] Yemek Pişirmek 60 dak 164.7
[5] Jimnastik 30 dak 120.78
[6] Mekik 2 dak 21.26
[7] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 paket 193
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[11] Tarhana Çorbası 2 KASE 580
[12] Yoğurt (tam yağlı) 800 GRAM 544
[13] Elma 2 ADET 120
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[15] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[16] Yumurta (yağsız pişmiş) 1.5 ADET 105
[17] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Domates 2 ADET 28
Toplam : 1559.385 k
diyetteyim diye rahat rahat yediklerim aslında kaloriliymiş bundan sonra daha çok dikkat edicem mesela ben çayı çok severim şekersiz oluncasıfır zannediyordum ama değilmiş dikkat etmek lazım iyi geceler
bende ne yediysem bakıyorum arada ne kadarmış kalorisi diye mesela haftasonları dışarıda yiyeceksem evde çıkmadan bakıyorum ne nekadar kaloridir diye kumpir 1000 kalori civarı mesela iskender kebapta aynı nerdeyse ben çok canım istememişse dışarıda da yemem gerekiyorsa lahmacun tercih ediyorum bir tanesi 250 kalori onun, benim burcum başak burcu bu arada
evet malesef öyleymiş bende hayret ediyorum bazen özellikle kumpiri daha az kalorili sanıyordum birde ben pop keki çok seviyordum onunda kalorisi 280 kaloriymiş tabi artık yemiyorum
ben kumpirin o kadar oldugunu bilmiyordum şok oldum cnm yave çok yerdim hiç düşünmeden ben burgerda seviyodum onun kaç onuda bilmiyorum kalorisi ama baya fazladır kesin, acısını çekiyorum şuan tabi :) neyse böyle bilinçlendigimiz süper oluyor iskenderin daha çok olsa da en azından et de protein var besleyici, ama kumpir sırf patates nişasta, mayonezde sırf yağ mesela
Hosgeldin canım:) burada oule bir sart yok canim. Aramiza katilirsan seviniriz:) bende 60.6 ile basladim diyete ama ben baslayali baya oluyo ancak 58.8 im bu sabah itibariyle:) hedefim 52selam kızlar nasılsınız? ben fatosh...zayıflama takımlarına gireyim....birlikte motive olalım dedim ama haftalık 60 mesaj şartı varmış...bana uymadı...hem iş hem çocuk..o kadar mesaj yazamam...burda öyle bi zorunluluk yoksa takip etmek isterim topiği...
kendimi tanıtayım 32 yaşındayım..evliyim..bi oğlum var....öğretmenim...diyete başlangıç kilom 60.8...hedefim 50 olmak...oluncaya kadar deavm...aslında amacım sağlıklı beslenmek....30 nisanda başladım diyete...11 mayısta 58.5 çıktım tartıda...
Kesinlikle sana katiliyorum canim:)Her turlu kebap 1 porsiyonu benim 1 gunde yedigimi geciyor. Onu yiyecegime kalorisi dusuk olan bir suru seyden yerim
selam kızlar nasılsınız? ben fatosh...zayıflama takımlarına gireyim....birlikte motive olalım dedim ama haftalık 60 mesaj şartı varmış...bana uymadı...hem iş hem çocuk..o kadar mesaj yazamam...burda öyle bi zorunluluk yoksa takip etmek isterim topiği...
kendimi tanıtayım 32 yaşındayım..evliyim..bi oğlum var....öğretmenim...diyete başlangıç kilom 60.8...hedefim 50 olmak...oluncaya kadar deavm...aslında amacım sağlıklı beslenmek....30 nisanda başladım diyete...11 mayısta 58.5 çıktım tartıda...
selam kızlar nasılsınız? ben fatosh...zayıflama takımlarına gireyim....birlikte motive olalım dedim ama haftalık 60 mesaj şartı varmış...bana uymadı...hem iş hem çocuk..o kadar mesaj yazamam...burda öyle bi zorunluluk yoksa takip etmek isterim topiği...
hoşbulduk öyleyse:) evet ne güzel aynı kiloda başlayım aynı hedefe birlikte gitmek..bazen insanlar neden zayıflamak istediğimi anlamıyo, neden diyet yapıyosun, ne gerek var vs...bazen de sanki halimden memnunmuşum da gıcıklığına zayıflamam lazım vs diyomuşum gibi hissettiriyolar...neyse bu arada ingilizce branşımHosgeldin canım:) burada oule bir sart yok canim. Aramiza katilirsan seviniriz:) bende 60.6 ile basladim diyete ama ben baslayali baya oluyo ancak 58.8 im bu sabah itibariyle:) hedefim 52insallah tartida o gunleri de gorurum boy kac canım senin? Yaklasik ayni kilo ile baslamisiz yaklasik su anki kilolarimiz ayni ve yaklasik hedefimiz de:)) hihihi bir de ne ogretmenisin canım?merak etrim:)
hoşbulduk...ingilizce branş...
Hoşgeldin kolaylıklar diliyorum...
Bu arada ne öğretmenisin....:)))
teşekkürler...birlikte başarıcaz inşallahHosgeldin canim aramiza. Bu grupta sart yok ve cok aktif bir gruptur. Bende de cocuk ve is.. Cocukla beraber egzersiz yapmak zor tabi biraz azimli olmak gerekiyor. Allah kolaylik versin.
evet onu da atlamayalım...bugün anneler günü..tüm annelerinki kutlu olsun...sabah kahvaltıya gittik bu özel gün nedeniyle kaçamamak yapmamayı başardım...ordan poaçalar, pastalar bana göz kırptı, anneler günü, biz de hediyen olalım, ye bizi, ye bizi dediler....yok dedim ben ince anne olucam...kendimi bu nedenle tebrik ediyorumBu arada buradaki tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun!
hoşbulduk öyleyse:) evet ne güzel aynı kiloda başlayım aynı hedefe birlikte gitmek..bazen insanlar neden zayıflamak istediğimi anlamıyo, neden diyet yapıyosun, ne gerek var vs...bazen de sanki halimden memnunmuşum da gıcıklığına zayıflamam lazım vs diyomuşum gibi hissettiriyolar...neyse bu arada ingilizce branşım
hoşbulduk...ingilizce branş...
teşekkürler...birlikte başarıcaz inşallah
evet onu da atlamayalım...bugün anneler günü..tüm annelerinki kutlu olsun...sabah kahvaltıya gittik bu özel gün nedeniyle kaçamamak yapmamayı başardım...ordan poaçalar, pastalar bana göz kırptı, anneler günü, biz de hediyen olalım, ye bizi, ye bizi dediler....yok dedim ben ince anne olucam...kendimi bu nedenle tebrik ediyorum
Eşim ve oğlum yer ayırtmışlar,beni yemeğe götürüyorlar..Bu gün yiyeceksin diyorlar...
Ne yapalım bu gün affedin beni kaderdaşlarım...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?