60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bi abla (yaş 39 olunca ) aslanım ama burçlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum sadece boğalarla çok iyi anlaşıyorum..

Eşim de boğa bu arada...

lunapiena aslanları çok seviorm çünkü benim kardeşimde aslan huyu çok gzl:) aslanlar çok hırslı oluyor en sevdiğim özellikleri insanları ve yaşamayı severler genelde çok eğlencelilerdir, rahatlarına düşkündürler onları harekete geçirmek zordur kendi iradeleri dışında zorlasanız da fayda etmez :) eleştirilmekten hoşlanmazlar ve çabuk alınırlar ama kendileri çok dürüsttür pat diye söylerler düşündüklerini :) beğenilmek onaylanmak onları mutlu eder, özgüvenleri yüksektir, duygusal yönlerini ve zayıf yönlerini herkese göstermezler bazen kendilerine bile, biraz anlatim dedim bilmiyorum diyince :) benim eşimde boğa yükseleni, boğa erkekleri çok sadık oluyor + bakımlı şanslıyız :)

Ben pek spor yapamıyorum,bel problemim var bazen yürüyorum,bazen arada leslie yapıyorum..

Ama yapmak lazım.Sadece fiziksel olarak değil,ruhsal olarak da çok faydası var.

selam uykuyu problem etmeyeceksen yeşilçay iç açlık hissini kaldırıyor,

Yok kardelencim uykumu kaçırıyor...

birde bu uyku düzenininde kilo vermede yani metabolizma hızında etkili oldugu söyleniyor kızlar mesela şuan uyumalımıyız sizce yada kaç saat uyumalıyız acaba ben sabah dersim oldugunda 7,8 arasında dersim yoksa haftasonu mesela 11de kalkmaya bayılıyorum ya gecede 12yi gecince yatıyorum hep daha önce yatamam sağlıksızmıdır acaba bu düzen

Canım ya çok teşekkür ederim.Hırslı olmak dışında diğerleri bana oldukça uyuyor..

Bir de ben çok detaycıyım ve titizim,bu huyumu hiç sevmiyorum.Bu yüzden en küçük konu bile kafamda dağ olur,büyür..

Tam 21 ağustos doğumluyum (sınırda)bir arkadaşım başaktan çok etkileniyorsun,onlar öylesin demişti,ne bileyim..

Eş konusunda ise kesinlikle evetttttt.Boğa erkeği ile evli olmak kesinlikle harika bir şans....

Saat aralıklarını bilmem ama fazla uyku kesin kilo aldırıyor.Bu kış bunu yaşadım ve gördüm ben..

Herşeyin mutlaka bir normali var,bu doğrultuda hareket etmek lazım..

Bu arada çok uykum geldi ,laptopunda şarjı bitiyor,herkese iyi geceler,güzel rüyalar...

[1] Bulaşık Yıkamak 30 dak 67.71
[2] Ütü Yapmak 45 dak 90.585
[3] Ev Temizlemek 360 dak 230.58
[4] Yemek Pişirmek 60 dak 164.7
[5] Jimnastik 30 dak 120.78
[6] Mekik 2 dak 21.26
[7] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 paket 193
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[11] Tarhana Çorbası 2 KASE 580
[12] Yoğurt (tam yağlı) 800 GRAM 544
[13] Elma 2 ADET 120
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[15] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[16] Yumurta (yağsız pişmiş) 1.5 ADET 105
[17] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Domates 2 ADET 28
Toplam : 1559.385 k

diyetteyim diye rahat rahat yediklerim aslında kaloriliymiş bundan sonra daha çok dikkat edicem mesela ben çayı çok severim şekersiz oluncasıfır zannediyordum ama değilmiş dikkat etmek lazım iyi geceler

Kizlar hepinize ii geceler. Okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. hepinizi cok osledim:) ders calisiyorummmmmmm maalesef((
Bu arada kizlar ben de aslan burcuyum. Azimli ve hirsli oluruz ams diet haric bende cabuk gaza geliriz bak yine gaza geldim zayiflamam lazim:) peh:) Benim sevgilim de oglak. Anlasmasi guc 2 burc ama biz anlasiyoruz:)))
Opuyorum hepinizi:) mucuk mucuk guzel bi gune uyaniriz insallah)))

Gunde 20 bardak cay icsen bile 20 kalori oluyor. Baska seylere gore kalorisi hic sayilir. Bir gofretten isirik aldiginda bile 50 kalori oluyor nerdeyse

Aynen ben de onceden bakiyorum kalorilere boylece yemiyorum veya mecbursam az yiyorum

evet malesef öyleymiş bende hayret ediyorum bazen özellikle kumpiri daha az kalorili sanıyordum birde ben pop keki çok seviyordum onunda kalorisi 280 kaloriymiş tabi artık yemiyorum

Ben kalori hesabi ile zayifliyorum. Artik cogu seyin kalorisini bildigim icin hic yanasmiyorum bile..

Her turlu kebap 1 porsiyonu benim 1 gunde yedigimi geciyor. Onu yiyecegime kalorisi dusuk olan bir suru seyden yerim

selam kızlar nasılsınız? ben fatosh...zayıflama takımlarına gireyim....birlikte motive olalım dedim ama haftalık 60 mesaj şartı varmış...bana uymadı...hem iş hem çocuk..o kadar mesaj yazamam...burda öyle bi zorunluluk yoksa takip etmek isterim topiği...
kendimi tanıtayım 32 yaşındayım..evliyim..bi oğlum var....öğretmenim...diyete başlangıç kilom 60.8...hedefim 50 olmak...oluncaya kadar deavm...aslında amacım sağlıklı beslenmek....30 nisanda başladım diyete...11 mayısta 58.5 çıktım tartıda...

Hosgeldin canım:) burada oule bir sart yok canim. Aramiza katilirsan seviniriz:) bende 60.6 ile basladim diyete ama ben baslayali baya oluyo ancak 58.8 im bu sabah itibariyle:) hedefim 52 insallah tartida o gunleri de gorurum boy kac canım senin? Yaklasik ayni kilo ile baslamisiz yaklasik su anki kilolarimiz ayni ve yaklasik hedefimiz de:)) hihihi bir de ne ogretmenisin canım?merak etrim:)

Hoşgeldin kolaylıklar diliyorum...

Bu arada ne öğretmenisin....:)))

Hosgeldin canim aramiza. Bu grupta sart yok ve cok aktif bir gruptur. Bende de cocuk ve is.. Cocukla beraber egzersiz yapmak zor tabi biraz azimli olmak gerekiyor. Allah kolaylik versin.

Merhaba kizlar,
Nasilsiniz?
Ben haftasonlari disarda oldugum icin yazamiyorum fazla.
Dun ufak kacamaklar yapmistim ve egzersiz de yapmayinca hic affetmedi vucudum hemen depolamis. Evet yani kilo almisim. Ben egzersiz yapinca kilo veriyorum, yapmayinca da aliyorum. Arasi yok ben de. Bir de kesinlikle aksam 7-8'den sonra yenilmeyecek bisey. Dun arkadastayim diye, bir de son hafta guzel kilo verdim diye hemen gevsedim.
Bu arada herkes yeni farkediyor kilo verdigimi. Daha kucuk bedenli kiyafetler giymeye baslayinca sok oldular. Cok guzel bir duygu, buradaki herkes yasasin insallah o duyguyu.

Son düzenleme:
hoşbulduk öyleyse:) evet ne güzel aynı kiloda başlayım aynı hedefe birlikte gitmek..bazen insanlar neden zayıflamak istediğimi anlamıyo, neden diyet yapıyosun, ne gerek var vs...bazen de sanki halimden memnunmuşum da gıcıklığına zayıflamam lazım vs diyomuşum gibi hissettiriyolar...neyse bu arada ingilizce branşım

Hoşgeldin kolaylıklar diliyorum...

Bu arada ne öğretmenisin....:)))
hoşbulduk...ingilizce branş...
Hosgeldin canim aramiza. Bu grupta sart yok ve cok aktif bir gruptur. Bende de cocuk ve is.. Cocukla beraber egzersiz yapmak zor tabi biraz azimli olmak gerekiyor. Allah kolaylik versin.
teşekkürler...birlikte başarıcaz inşallah

Bu arada buradaki tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun!
evet onu da atlamayalım...bugün anneler günü..tüm annelerinki kutlu olsun...sabah kahvaltıya gittik bu özel gün nedeniyle kaçamamak yapmamayı başardım...ordan poaçalar, pastalar bana göz kırptı, anneler günü, biz de hediyen olalım, ye bizi, ye bizi dediler....yok dedim ben ince anne olucam...kendimi bu nedenle tebrik ediyorum

Eşim ve oğlum yer ayırtmışlar,beni yemeğe götürüyorlar..Bu gün yiyeceksin diyorlar...

Ne yapalım bu gün affedin beni kaderdaşlarım...:)))

Azimle devam et canim. Cevredekilere bakacak olursan ohooo isimiz var.

Eşim ve oğlum yer ayırtmışlar,beni yemeğe götürüyorlar..Bu gün yiyeceksin diyorlar...

Ne yapalım bu gün affedin beni kaderdaşlarım...:)))

Tarti affetsin :)

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar :)
bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun malum misafirlerim vardı (kayınvalidem, eşimin 2 teyzesi, eniştesi, kuzeni ve görümcem) tabii haliyle ipin ucu kaçtı sonuç olarak yarının da pazartesi olmasından dolayı diyetime kaldığım yerden devam edeceğim inş. yarın yediklerimi harfiyen yazarım artık bugün yazılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…