sevgili newlife
sana özeniyorum ya çok mu zor şu isveç diyeti hiç bilmiyorum ben de mi yapsam
Güzelim kim kimi gaza getiriyor?Bu ne öfke böyle..İsteyen istediği diyeti yapıyor..herkesin söylediğini de dikkate alıyorum üstelik ama böyle bi ithamda bulunma lütfen..vücuduma işkence de yapmıyorum..beni hiç zorlamıyor bu diyet..aç hissetmedim hiç kendimi..balıktan salama,biftekten tavuğa,salatadan meyveye,kahveden yumurtaya herşey var bu diyette..böyle sıkı diyet yapmassam diğer diyetler bana kilo verdirmiyor ayrıca...programlı diyet yapmayınca da yediğim karbonhidratlar,yağlar şekerler daha fazla işkence yapıyor vücuduma...isveç diyeti yapıyorum diye buraya girmeyim mi yani..soranlara cevapda mı vermiycem?..anlamadım valla..
çok soru sordum ama boyun kaç?
1.60 canım..
Evettt lapacııma yoğurt ekledim bide kekik ekledim
afiyetle yiyorum şu an.. Sevdim ben bunu yaa
kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
kızlar facedeki en son eklediğim tombişgöbiş fotolarımı gördünüz mü
yok cicişim oraya bidaha gitmiycem
tüm dualarımız seninle canım
ciciş bende 2mil walk at home yaptım kaç kalori harcamışımdır
ben cezalıyım bugün bende kepekli pirinç alıp deniycem yarın
tam olarak nasıl yapıyorsun
KEKİK demekkkk çok gzl fikir fılay . . .
Bende az önce geldim yemekten kaydirigubbakcemile2 lapa enfesti . . . sebzeli pilavdan farkı yoktu hanımlar koca 1 tepeleme tabak oldu 1 çay bardağı piriç . . . ve 2 büyük kupa suyla yedim ki feci doyurdu . . .
Yerken 2. öğünümüde pişirdim aynı biçimde yanıma aldım saat 17 gibi yiyeceğim . . .
evet ciciş hatta öle tombiş ki kadraja sığmamışsın . . .
mirmirmirmir
saracım napıyım ya normal diyetle 1.5 kilo aldım şok bişe yapmam lazım
2 mil o sabah yediklerimi eritmemiştir dimi
Güzelim kim kimi gaza getiriyor?Bu ne öfke böyle..İsteyen istediği diyeti yapıyor..herkesin söylediğini de dikkate alıyorum üstelik ama böyle bi ithamda bulunma lütfen..vücuduma işkence de yapmıyorum..beni hiç zorlamıyor bu diyet..aç hissetmedim hiç kendimi..balıktan salama,biftekten tavuğa,salatadan meyveye,kahveden yumurtaya herşey var bu diyette..böyle sıkı diyet yapmassam diğer diyetler bana kilo verdirmiyor ayrıca...programlı diyet yapmayınca da yediğim karbonhidratlar,yağlar şekerler daha fazla işkence yapıyor vücuduma...isveç diyeti yapıyorum diye buraya girmeyim mi yani..soranlara cevapda mı vermiycem?..anlamadım valla..
Canım ben akşamdan kaynar su döktüm üstüne sabaha kadar beklettim.. Zor pişiyo çünkü yoksa.. Sonra 3 çaybardağı yaptım direk işede getirdiğim için üstüne de 2 katı su koydum.. Suyuna biraz tuz birazda karabiber ektim.. Süper oldu.. Tavsiye edilir şiddetle..
Ohh afiyet olsun tatlım.. Ben sevdim bu lapa olayını .. bide deli gibi doyuruyor.. Şiştim valla..:CüvCüv:
saol canım
evet ciciş hatta öle tombiş ki kadraja sığmamışsın . . .
mirmirmirmir
Canım ben akşamdan kaynar su döktüm üstüne sabaha kadar beklettim.. Zor pişiyo çünkü yoksa.. Sonra 3 çaybardağı yaptım direk işede getirdiğim için üstüne de 2 katı su koydum.. Suyuna biraz tuz birazda karabiber ektim.. Süper oldu.. Tavsiye edilir şiddetle..
Ohh afiyet olsun tatlım.. Ben sevdim bu lapa olayını .. bide deli gibi doyuruyor.. Şiştim valla..:CüvCüv:
eritmiştir tatlım merak etme sen sabah erken saatte yedin zaten onları şimdiye bişeycik kalmamıştır zemuszemus
ben şimdik papatesimi yedim kocaman oldu karnım çok şişiriyo sanki :sinifsinif: bakalım ne zaman acıkcam acıktığım zaman çörek otlu formla domates suyu içmeyi planlıyorum. cokacimcoook akşamada spor var spora gitmeden önce bişeyler yemek lazım ama dimiii kaydirigubbakcemile2
hakkatten kadraja sığamamışsın :gitme:
ne şişkosu ne dombilisi yawruumm çokta güzel çıkmışsın ama tarıkla olan resmindeki yüz ifadelerinize bayıldım kaydirigubbakcemile3 sirkemi içtiniz birlikte :sinifsinif:
haklısın ciciş :CüvCüv:
çok saol ciciş hihoyyyt
içimi rahatlattın ciciş şimdide yarım saat yürüyüş yapıcam kaydirigubbakcemile2
dombili güzel çıkmışım :CüvCüv: o resimde açlıktan ölmüş vaziyette mangala bakıyoruz ciciş :roflol: çok dertliyiz açız diye kaydirigubbakcemile3
merhaba lapacılarrrr,pirinççiler ve diğerleri...:)
özledim beya ben hepinizi:)
MERVECİM,iş konusunu boşver artık tatlım,herşeyin olduğunda da olmadığında da hayır var...
SARACIM açıcak canım inan bana..sadece sabır...
ABLASININ PRENSESİİİ hoşgeldiiin:)benim yerime de gezin istanbulu amaaa yediklerine dikkattt!..
SABUNUM nezamandır denk gelemiyoruz senle..nasılsın bitanecim?
amiiiiiiin...Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDıM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' ınan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Şimdi geldim,koydum kıymalı semizotumu ocağa.Oh mis gibi,yanında da yoğurt...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''ıçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
:asigim
ablam gelmiş . . .
iiyim ablacığım lapa yiyiorum . . .
2 gün lapa diyeti yapıyorum . . . çok rahat geçiyor bu gün fılayımla paslaşıyoruz . . .
senin yediklerinide çok biyendim . . .
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
LUNACIM bilmiyorum psikolojikmi ama ballı elma sirkeli su içince daha enerjik hissediyorum kendimi...bu sabah başladım tekrar ve hissettim hemen farkı...:)
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
ablam gelmiş . . .
iiyim ablacığım lapa yiyiorum . . .
2 gün lapa diyeti yapıyorum . . . çok rahat geçiyor bu gün fılayımla paslaşıyoruz . . .
senin yediklerinide çok biyendim . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?