60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunku menumu yazayim, artik bu saatten sonra bisey yemem:
Gec kalktim bugun oglen kahvalti yaptik:

Kalkar kalkmaz balli sirkeli su
Kahvalti :
1 yk menemen
2 yk kasarli yumurta
Biraz bal
2 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
(haftasonu olunca boyle kahvalti)

18:00 gibi de izgara levrek ve 1/4 porsiyon kunefe (esim soyledi ucundan azcik aldim napim)

Aksam da yapabilirsem zayiflama cayimdan icerim.
Egzersiz de yaparsam ne ala!

bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, inşallah anne olmayanlar da en kısa sürede anneliği yaşar ben de dahil :)

bizde seni özledık tatlummmm:)))

Eşim ve oğlum yer ayırtmışlar,beni yemeğe götürüyorlar..Bu gün yiyeceksin diyorlar...

Ne yapalım bu gün affedin beni kaderdaşlarım...:)))
yılda bigün anneler günü ...sefan olsun..
bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, inşallah anne olmayanlar da en kısa sürede anneliği yaşar ben de dahil :)
inşallah rabbim sana da göstersin ..
Aranıza girmek için nereye başvurmam gerekiyor
bende yeniyim..öyle merhaba yazdım, geldim...sanırım bi başvuru vs yok...hoşgeldin yazmışlar arkadaşlar sağolsunlar...sen de hoşgeldin..

Hoşbulduk. Bende yedikçe yiyorum 48 kilo falan olmak istiyorum hadi olsun 50. Buraya her gün ne yediğimizi yazıyoruz herhalde.

slm kızlar ben geldim beni tanıyanlar vardır 65 baslamıştım 6 gün öncesi 60 cıkmıştım .6 gündürde tavuk diyeti yapıyorum 1 gün kalmasına ragmen bıraktım cnm yapmak istemedi en iyisi eski yöntememme aranıza döndüm hiç bişe yiyemiyodum bide bir haftadır agzıma ekmek koymadım acşam 3 dilim kepek ekmegi yedim ayranla şimdi yeşil cayımı yaptım siyah üzüm fındık badem kendime geldim vallla öpüldünüz sizler ne alemdesiniz kuzucuklar cvp bekliyom sizlerden kilo verenler yazsın biii

hepimizin anneler günü kutlu olsun .anne adaylarının ve anne aday adaylarınında kutlu olsun.. bu gün düzenli yiyemedim az kaçamaklarım oldu sayılır yani kaçamak dediğim oğlumun kahvaltısından otlandım ayak üstü atıştırdım aslında şunu yedim diyemem

işte bugünüm
[1] Ev Temizlemek 72 dak 46.116
[2] Bulaşık Yıkamak 60 dak 135.42
[3] Jimnastik 20 dak 80.52
[4] Yemek Pişirmek 60 dak 164.7
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Zeytinyağlı Pırasa 2 PORSİYON 450
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
[9] Elma 1 ADET 60
[10] yesil cay 2 adet 0
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 60 GRAM 115.8
[13] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[14] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[15] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[16] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[17] Cherry Domates 5 GRAM 0.95Toplam : 2466.479 kal.

iyi akşamlar herkese bugün malum anneler günü anneme gittik biraz kaçırdım orda ama onun dışında iyiydi diyet anlamında günüm ama hafta sonları ister istemez kaçamaklar oluyor

Hosgeldin canım tekrardan bence de bosver o tip diyetleri gel bizim kollarimiza:) ben 58.8 im azicik kilo verdim iste 2 kilo falan
Bi daha bizi birakip gitmeyeceksin demi bizi(((

Tavuk diyetiyle 6 günde kaç kilo verdin merak ettim.
Aramıza hoşgeldin bu arada :)

Bizde seni seviyorum canım benim

Hoşbulduk. Bende yedikçe yiyorum 48 kilo falan olmak istiyorum hadi olsun 50. Buraya her gün ne yediğimizi yazıyoruz herhalde.
şu an kaç kilosun?yediklerimizi yazıyoruz...onun dışında da paylaşım yapabiliyoruz...

kalori hesaplarken hangi siteyi kullanıyorsun kardelen?

düne iyi başlamıştım ama pek iyi bitiremedim...dün yediklerim:
sabah: yarım simit 1 kk b peynir 1 bardak portakal suyu
öğlen: 1 muz ve 1 avuç fındık
akşam: 2 dilim börek 35 gr çikolata 1 bardak diet kola
2 bardak da şekersiz çay

bi yere gidince böyle oluyo, hafta içi sıkıntı olmaz
bu sabah kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek 1 kk b peynir maydanoz salatalık
kaçamaksız günler hepimize

Günaydın kızlar..
50 dakika spor yaptım, birazdan kahvaltı yapıcam..
haftasonu uğrayamadım, neler yaptnız..:))

günaydın arkadaşlar, sıkı bir kahvaltıyla güne başladım birazdan sporumu yapıcam öğlen yemeği köfte salata akşama da ıspanak yemeği yapmayı düşünüyorum bol su ve yeşil çay içicem tabi gün boyu

Bu kalori hesabı bir garip geldi bana. 2466 kalori fazla değil mi ?

Günaydın kızlar..
50 dakika spor yaptım, birazdan kahvaltı yapıcam..
haftasonu uğrayamadım, neler yaptnız..:))

Günaydın maxicim.
Oh mis ne güzel. Ben de işe gelirken metroyu kullanayım da yürüyüş olsun dedim. Metroya kadar 10 dk. yürüyüş + metro merdivenleri :) Yaptığım spor o işte :)
Kahvaltı yapmıycam. Yiyesim yok...
12:30'a doğru öğlen yemeğimi yerim.
Haftasonu her zamanki gibi gezdik :)
Az bir kaçamak yaptım , egzersizimi yapamadım o yüzden her haftasonu kilo verdğim gibi kilo veremedim.
Ama haftaiçi beraber veririz inşallah kiloları..

Günaydın,
Süper menü , devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…