Kizlar hepinize ii geceler. Okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum. hepinizi cok osledim:) ders calisiyorummmmmmm maalesef((
Bu arada kizlar ben de aslan burcuyum. Azimli ve hirsli oluruz ams diet haric bendecabuk gaza geliriz bak yine gaza geldim zayiflamam lazim:) peh:) Benim sevgilim de oglak. Anlasmasi guc 2 burc ama biz anlasiyoruz:)))
Opuyorum hepinizi:) mucuk mucukguzel bi gune uyaniriz insallah )))
yılda bigün anneler günü ...sefan olsun..Eşim ve oğlum yer ayırtmışlar,beni yemeğe götürüyorlar..Bu gün yiyeceksin diyorlar...
Ne yapalım bu gün affedin beni kaderdaşlarım...:)))
inşallah rabbim sana da göstersin ..bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, inşallah anne olmayanlar da en kısa sürede anneliği yaşar ben de dahil :)
bende yeniyim..öyle merhaba yazdım, geldim...sanırım bi başvuru vs yok...hoşgeldin yazmışlar arkadaşlar sağolsunlar...sen de hoşgeldin..Aranıza girmek için nereye başvurmam gerekiyor
Hoşbulduk. Bende yedikçe yiyorum 48 kilo falan olmak istiyorum hadi olsun 50. Buraya her gün ne yediğimizi yazıyoruz herhalde.yılda bigün anneler günü ...sefan olsun..
inşallah rabbim sana da göstersin ..
bende yeniyim..öyle merhaba yazdım, geldim...sanırım bi başvuru vs yok...hoşgeldin yazmışlar arkadaşlar sağolsunlar...sen de hoşgeldin..
bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, inşallah anne olmayanlar da en kısa sürede anneliği yaşar ben de dahil :)
Hosgeldin canım tekrardan bence de bosver o tip diyetleri gel bizim kollarimiza:) ben 58.8 im azicik kilo verdim iste 2 kilo falanslm kızlar ben geldim beni tanıyanlar vardır 65 baslamıştım 6 gün öncesi 60 cıkmıştım .6 gündürde tavuk diyeti yapıyorum 1 gün kalmasına ragmen bıraktım cnm yapmak istemedi en iyisi eski yöntememme aranıza döndüm hiç bişe yiyemiyodum bide bir haftadır agzıma ekmek koymadım acşam 3 dilim kepek ekmegi yedim ayranla şimdi yeşil cayımı yaptım siyah üzüm fındık badem kendime geldim vallla öpüldünüz sizler ne alemdesiniz kuzucuklar cvp bekliyom sizlerden kilo verenler yazsın biii
slm kızlar ben geldim beni tanıyanlar vardır 65 baslamıştım 6 gün öncesi 60 cıkmıştım .6 gündürde tavuk diyeti yapıyorum 1 gün kalmasına ragmen bıraktım cnm yapmak istemedi en iyisi eski yöntememme aranıza döndüm hiç bişe yiyemiyodum bide bir haftadır agzıma ekmek koymadım acşam 3 dilim kepek ekmegi yedim ayranla şimdi yeşil cayımı yaptım siyah üzüm fındık badem kendime geldim vallla öpüldünüz sizler ne alemdesiniz kuzucuklar cvp bekliyom sizlerden kilo verenler yazsın biii
Sagol canim ya dun cok fena yorgundum.
, ondan biraz canim skildi bir de spor yapamayip tartida da fazla gelince hersey ust uste geldi. Ama sabah tartida dunku kilomu gorunce sevindim.
Biraz da cok yorgundum canim, heralde gucum kalmadi biran tarti da moralimi bozdu.
Cok sagolun kizlar ya. Sizleri seviyorum ! Sizler bana boyle moral verdikten sonra ben birakmam boyle diyeti. Hepinizi opuyorum canlarim !
Cok guldum ya ben de, valla bu hafta android oldum sanirim
Tesekkur ederim canim.
Simdi arabadayim. Sonra size yazarim neler yaptim :)
şu an kaç kilosun?yediklerimizi yazıyoruz...onun dışında da paylaşım yapabiliyoruz...Hoşbulduk. Bende yedikçe yiyorum 48 kilo falan olmak istiyorum hadi olsun 50. Buraya her gün ne yediğimizi yazıyoruz herhalde.
kalori hesaplarken hangi siteyi kullanıyorsun kardelen?hepimizin anneler günü kutlu olsun .anne adaylarının ve anne aday adaylarınında kutlu olsun.. bu gün düzenli yiyemedim az kaçamaklarım oldu sayılır yani kaçamak dediğim oğlumun kahvaltısından otlandım ayak üstü atıştırdım aslında şunu yedim diyemem
işte bugünüm
[1] Ev Temizlemek 72 dak 46.116
[2] Bulaşık Yıkamak 60 dak 135.42
[3] Jimnastik 20 dak 80.52
[4] Yemek Pişirmek 60 dak 164.7
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Zeytinyağlı Pırasa 2 PORSİYON 450
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
[9] Elma 1 ADET 60
[10] yesil cay 2 adet 0
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 60 GRAM 115.8
[13] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[14] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[15] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[16] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[17] Cherry Domates 5 GRAM 0.95Toplam : 2466.479 kal.
hepimizin anneler günü kutlu olsun .anne adaylarının ve anne aday adaylarınında kutlu olsun.. bu gün düzenli yiyemedim az kaçamaklarım oldu sayılır yani kaçamak dediğim oğlumun kahvaltısından otlandım ayak üstü atıştırdım aslında şunu yedim diyemem
işte bugünüm
[1] Ev Temizlemek 72 dak 46.116
[2] Bulaşık Yıkamak 60 dak 135.42
[3] Jimnastik 20 dak 80.52
[4] Yemek Pişirmek 60 dak 164.7
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Zeytinyağlı Pırasa 2 PORSİYON 450
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
[9] Elma 1 ADET 60
[10] yesil cay 2 adet 0
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 60 GRAM 115.8
[13] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[14] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[15] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[16] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[17] Cherry Domates 5 GRAM 0.95Toplam : 2466.479 kal.
Günaydın kızlar..
50 dakika spor yaptım, birazdan kahvaltı yapıcam..
haftasonu uğrayamadım, neler yaptnız..:))
günaydın arkadaşlar, sıkı bir kahvaltıyla güne başladım birazdan sporumu yapıcam öğlen yemeği köfte salata akşama da ıspanak yemeği yapmayı düşünüyorum bol su ve yeşil çay içicem tabi gün boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?