gunaydın kızlar nasılsınız? benim biraz canm sıkkın hafta sonu cumartesi gunu canm cok acılı bişeyler istedi patetesli yağsız bol acılı çiğ köfte yaptım büyük bir porsiyon yedim akşam saat 7:30 du sonra regl oldum o akşam ertesi gunde cnm tatlı istedi kuru kayısı aldım 100 gram onuda yedim kahvaltıdan sonra iki bardk yesıl cay içtim sonra kabak dolması yedım 3 tane ama 2 tanesinin içini yemedim saat 4 gıbı yoğurtlu, iki bardak tatlndırıcılı neskahve içtim yanında iki avuc dolusu fıstık yedım bir avucuda soslu olanındandı yeşil cay içtim ardından sekersız cay içtim. küçük küçük sarılmıs yaprak sarması vardı ondanda 10 tane felan yedım.regl olunca hep böylemi olur? canm istedi ama snra cok pişman oldum bu kadar kacamak normalmı kızlar moralım bozuk zaten baska sebeplerdende dolayı bıde bu olunca cok üzgünüm :2:reglin ilk günü insan kendini iyi hisstmiyo benmi öyleyim yada ? hamur işi yemedim ama onuda soyleyım cıkolata falanda yemedim. yeşil çay içtim bol bol ama içim rahat değil bugunde kahvaltımı yaptım 8:00 da şuan cay içiyorum şekersiz. ne yapmalıyım kızlar cok üzgünüm.:2:
Yok kafaya takma canım.
Herkesin böyle patladığı bir zaman oluyor genelde de regly dönemlerinde.
Bence bol egzersiz yap hemen bak gör dengeleyeceksin.
Moralini bozma , bu durumu lehine çevir.
Bu bir tek sana olmuyor bunu unutma..
Macimacim naber canım nasilsin?ben cuma gününden sona kilo veriyorm, cma gününe kdar alıyorum. nedir bu anlamadım ya :d
dün kendimi 58.5 gördüm kızlar.bugün de öyle.ama gel gör ki cuma günü öyle olmuyor
ama bu hafta yediklerime dikkat edicem, bu 58.5 korumaya çalışcam inşallah
saol esenruzgar moral verdin gercekten egzersiz yapacak hiç halim yok biraz ağrım var yemeyerek dengelesem olurmu ? yada hafıf seyler yıyerek? suclu gibiym(
ben cuma gününden sona kilo veriyorm, cma gününe kdar alıyorum. nedir bu anlamadım ya :d
dün kendimi 58.5 gördüm kızlar.bugün de öyle.ama gel gör ki cuma günü öyle olmuyor
ama bu hafta yediklerime dikkat edicem, bu 58.5 korumaya çalışcam inşallah
slm kızlar ben geldim çok kötüyum moralım çok bozuk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
eşimle tartıştık annemlerdeyım çok feciiiiiii bı durum kızımıda aldım ankaradayım
Çözülemeyecek bir durum mu ?
eşimle tartıştık annemlerdeyım çok feciiiiiii bı durum kızımıda aldım ankaradayım
dün gece atladım geldım yapmaması gereken bişiy yaptı nasıl affedecem affetmelımıyım bılmıyorum
Canim benim kiyamam ben sana. Ne oldu ki tatlim? Umarim halledersiniz aranizdaki meseleyi. Uzulme sen ama bak annene gitmissin. Biraz sakinles kafa dinle:) hersey yoluna girer hic merak etme.eşimle tartıştık annemlerdeyım çok feciiiiiii bı durum kızımıda aldım ankaradayım
Canim benim kiyamam ben sana. Ne oldu ki tatlim? Umarim halledersiniz aranizdaki meseleyi. Uzulme sen ama bak annene gitmissin. Biraz sakinles kafa dinle:) hersey yoluna girer hic merak etme.
ya ama boş yere hiç bişiy yok sadece bılıyosunuz her hafta 2 3 gun kayın valdelere gıdıyoruz kalmaya bu hafta gıtmeyelım dedım kızım bıraz huysuz köpürdu 2 senedır ılk defa bu hafta gıtmeyelım dedım sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?