ya ama boş yere hiç bişiy yok sadece bılıyosunuz her hafta 2 3 gun kayın valdelere gıdıyoruz kalmaya bu hafta gıtmeyelım dedım kızım bıraz huysuz köpürdu 2 senedır ılk defa bu hafta gıtmeyelım dedım sonuç bu
valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum
Çok üzüldüm canım.Yaptığın hiç bir şey bu davranışın bahanesi olamaz
Bir sen daha yok o yüzden tekrar tekrar düşünerek kendini yıpratma.
valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum
hiç bi şekilde ona tepki vermeyı düşünmuyorum tepkı verırsem muhattap olurum onla sızce nasıl davranmalıyımm
Hic anlam veremedim valla canim esinin oyle yapmasina. (cok ayip) Siz iyi de anlasiyordunuz sanki. Canim cok uzucu bi durum ama dusunme bi sure bunlari. Kafani dinlemene bak. Iyi yapmissin birak ulasamasin bi sure sana. cok pisman olacak eminim ama napcan olan olmus. Sen simdi bi sure tatil yap annenin yaninda. Gez dolas. Acilirsin hem. Diyeti de bozma bak moralim bozuk diye. Eninde sonunda pisman olup almaya gelcek seni. O zamana kadar dimdik ayakta dur. Kafa dinle. Sakin dusun sakin karar ver ne yapacagina. Opuyorum tatlim seni:)
İlk tepkini vermişsin zaten.Şimdi sakin olma zamanı hemen kararlar almak için uygun değil.
Hiç endişelenme en güvenli yerdesin.Sen annenin yavrun senin kanatların altında
buraya geldıgımden haberi yok o balkonda sıgara içerken kızımı ve cuzdanımı aldım çıktım kayın valdegıle gıtme durunu var dıye kuçuk bı çanta hazır vardı onuda aldım taksıye atlayıp hava alanına dogruuu
inşallah teşekkür ederim canım kendime yediremıyorum düşündükce içim acıyoo
Çok haklısın canım benim ama üzme kendini sen tepkini göstermişsin zaten düşünüp düşünüp daha da doldurma kendini
buraya geldıgımden haberi yok o balkonda sıgara içerken kızımı ve cuzdanımı aldım çıktım kayın valdegıle gıtme durunu var dıye kuçuk bı çanta hazır vardı onuda aldım taksıye atlayıp hava alanına dogruuu
Macimacim naber canım nasilsin?
Ilginc diyecegim ama benim de ilk basladigimda ayni senin gibi oluyordu. Bende sinir oluyordum. Ve bi anlam veremiyordum. Ben cumalari disarda oldugum icin ona bagladim pek bisey yiyemiyorum cunku cuma gunleri:) ama simdi normale dondu. Sen de cumaya kadar korursan 58.5 kilonu. Seytanin bacagini kirmissin demektir:)
Bu arada tebrikler seker. Bak senler basa bas gidiyoz sayilir. Boylarimiz da ayni zaten:)
haklısın şuçlu o o düşünsun dııılmı aglamayacam artık
hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?