60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oldu canım. valla biz sahidiz surekli kayinvaldendesin. Daha ne yapcaksin ya? bi haftada annesini gormeyiversin beyefendi olcek mi? Iyi yapmissin canm annene gitmekle. Yaptigi buyuk bi suc (detaylarini bilmiyoruz ama ne olursa olsun girisimde bile bulunmasi buyuk terbiyesizlik) tatlim affetsen bile hemen affetme biraz burnu surtsun!

valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum

benım eşimim ailesıyle hıç sorunum olmadı kayın valdem duysa onu mahveder üstelık neden böyle yaptı anlamadım hattımı kırdım attım bana ulasamasın dıye

ya bi düşünün konya altıyla finikenin arası 1 saatten fazla her hafta kuçucuk bebekle gıttım geldım ben hıç bısıy demedım kızım ın kırkı bıle cıkmadan gıdıp gelıyoduk

valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum

Çok üzüldüm canım.Yaptığın hiç bir şey bu davranışın bahanesi olamaz
Bir sen daha yok o yüzden tekrar tekrar düşünerek kendini yıpratma.

Hic anlam veremedim valla canim esinin oyle yapmasina. (cok ayip) Siz iyi de anlasiyordunuz sanki. Canim cok uzucu bi durum ama dusunme bi sure bunlari. Kafani dinlemene bak. Iyi yapmissin birak ulasamasin bi sure sana. cok pisman olacak eminim ama napcan olan olmus. Sen simdi bi sure tatil yap annenin yaninda. Gez dolas. Acilirsin hem. Diyeti de bozma bak moralim bozuk diye. Eninde sonunda pisman olup almaya gelcek seni. O zamana kadar dimdik ayakta dur. Kafa dinle. Sakin dusun sakin karar ver ne yapacagina. Opuyorum tatlim seni:)

hiç bi şekilde ona tepki vermeyı düşünmuyorum tepkı verırsem muhattap olurum onla sızce nasıl davranmalıyımm

İlk tepkini vermişsin zaten.Şimdi sakin olma zamanı hemen kararlar almak için uygun değil.
Hiç endişelenme en güvenli yerdesin.Sen annenin yavrun senin kanatların altında

teşekkür ederim canım arada birde kızımız var ve gerçekten iyi anlaşiyorduk ama galıba ben herşeye evet dedıgım için anlaşiyormuşuz(((dıyette bozulacak gıbı dııl canım hıç bişiy ıstemıyorrr

İlk tepkini vermişsin zaten.Şimdi sakin olma zamanı hemen kararlar almak için uygun değil.
Hiç endişelenme en güvenli yerdesin.Sen annenin yavrun senin kanatların altında

buraya geldıgımden haberi yok o balkonda sıgara içerken kızımı ve cuzdanımı aldım çıktım kayın valdegıle gıtme durunu var dıye kuçuk bı çanta hazır vardı onuda aldım taksıye atlayıp hava alanına dogruuu

İnşallah tez zamanda aranızı düzelir çok üzüldüm

sadeceyalan, bence kısa sürede en mantıklı şekilde davranıp annenin yanına gitmişsin.eşinin hareketi çok ayıp.
senin yazdıklarını okuyup kendime de baktım da, her şeye evet dememek gerekiyor.
bu sefer kendi dediği olacak konuma geliyorlar.

eşin çoktan pişman olmuştur, burnunu sürt iyice.
aşağı yukarı burdaki arkadaşlarla dediklerimiz aynı doğrultuda olacaktır.
hakkında hayırlısı olsun canım ne deyim.
ama sakin ol, kendini harap etme.

excitycim iiyiyim canım sen nasılsın?
valla ben hep evdeyim canım, yediğim şeylerde aşırı yükseltip aşağı çekecek besinler yok ama anlamadım neden böyle oluyor.
valla, korumalıyım. ben de kırıyım artık şu şeytanın bacağını :)
senin kilon ne zaman sonra düzene girmeye başladı canım?

esenrüzgarcım; valla excity e de dediğim gibi yedğim şeyler hep aynı şeyler sayılır.
yalnız 2 haftadır çikolata da dahil abur cubur konseyinden hiç biriyle muhatap değilim:)
belki bu hafta kilomu korur 58lerde kalırım, bakalım:)

hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo

haklısın şuçlu o o düşünsun dııılmı aglamayacam artık

slm cnm cok üzüldümm gercekten durumuna bazen eşlerimizi anlamakta zorlanıyoruz bazen olmadık şeylere tepki veriyolar ilk defa böyle bişemi yaptı cnm üzme kendini inş hatasını anlar ve tekrarlamaz bidaha sende biraz kafanı dinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…