60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum

Bu yaptığı kabul edilebilir bile değil. Hadi seni düşünmüyor, kızını da düşünmüyor !

hiç bi şekilde ona tepki vermeyı düşünmuyorum tepkı verırsem muhattap olurum onla sızce nasıl davranmalıyımm

Karambela'nın dediği gibi aynen sen hiç üzülme, bırak o üzülsün. Emin ol herkes senin arkanda olacak.

En iyisini yapmışsın!

hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo

Kendini hiç yalnız hissetme, hepimiz arkandayız. Sen kafanı dinle biraz, bırak detayları çok düşünme. Biraz sakinleş , sonrasında düşünürsün veya olayın akışına göre davranırsın.

Normal hayatına devam et, diyeti de sakın bozma..
Kızın için ayakta dimdik dur. Sakın güçsüz olma ve görünme. Senlik birşey yok. Bırak eşin durumları düzeltmek için kafa yorsun.

saol canm cok tesk ederm öyle yapıyım ozaman

teşekkürler canım evet ılk defa yaptı 16 sındada evlılık yıl donumumuz var 2 yıl olacak evlenelı daha

haklısın şuçlu o o düşünsun dııılmı aglamayacam artık

hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo

Biz hep yanındayız ağlama lütfen yıpratma kendini,eşin düşünsün üzülsün ne büyük hata yaptığı için

canım senin mesajı daha yeni gördüm ve benim yaşadığım şeyi başkası yaşamış diye de çok üzüldüm bende kızım daha küçükken evliliğimizin ikinci yılında aynen bu mesele yüzünden tartıştık ..... sonra ben eşim her gidelim dediğinde gittim pek ses etmedim bir süre sonra bu tutkusu geçti hatta şimdi sık gitmek zorunda kaldık mı kendisi şikayet ediyor umarım sizde bu durumu atlatırsınız bebeğin var ne olur sağlıklı düşün madem kayınvaliden eşinin tepkine kızar keşke sende kayınvalidene üslubuyla anlatıp onun yanına gitseydin annenin tepkisi eşin için bence daha iyi olur siz yarın bir gün eşine iyi olusan senin annen eşine karşı soğumaz en azından bilmiyorum belki bana katılan olur belki yanlış bulan ama herşeyin hayırlısı olsun

teşekkürler canım evet ılk defa yaptı 16 sındada evlılık yıl donumumuz var 2 yıl olacak evlenelı daha

Sadece senin gitmemenden bu şekilde yapılmaz aslında. Eşinin başka bir sorunu mu var acaba ?

Kızcağız zaten uzak diye kayınvalidesine gitmek istememiş. Senin önerin başka bir nedenden olsa problem çok doğru olurdu da...
Yani bu olay için ne diyecek kayınvalidesine, ben size gelmek istemiyorum uzak olduğu için mi diyecek ?
Belki senin dediğin de olabilir, biraz da kayınvalidesinin anlayışına bağlı...

Canim kayinvalidesine gitse hicbisey degismezdi bide mecbur kisa surede affetmek zorunda kalirdi. Kocasi da yaptigi essekligi cok fazla idrak edemezdi. Belki baska bi kavga olsa olur canım ama bu biraz farkli ve ciddi bi mesele.

Sadeceyalan canım sen en iyisini yapmissin. kuzum uzulme yanindayiz biz senin.

benı birebir tanısanız çok yuzum yumuşak ben asla dıyemem kı zaten anne size her hafta gelmek zor oluyo dıye eşimede diyemiyodum ama kızım a uyku alışkanlıgı edındıremedım o yuzden tam alısıyo evde oraya gıdınce gene uyumuyo huzsuzlanıyo o yuzden dedım yoksa severım ben kayınvademı bı yanlış yapmam saygısızlık asla yapmam neden yaptı bana bunu yaa((((((((((

çok saolun ya kendımı sayenızde bıraz topladım buna göz yumup dursaydım ılerde daha buyuk şitdete sesımı çıkaramaz dım dııl mı baştan önlem almış oldum

Biliyoruz canım senin kayinvalideni sevdigini hep soyluyodun zaten. Bosver canim ya seninkinin beyni sulanmis bi anlik bi esseklik yapmis. Bu kadar uzme kendini ya!
Ve cok da hakliymissin gitmek istememekte. Anlar senin kiymetini insallah. Baska kari olsa oooo ona neler cektirirdi. Opsun basina koysun seni.

Canım benim sen kendini üzme böyle. Eşin biraz kıymetini bilmesi lazım. Her zaman her dediği olacak diye birşey yok. Senin de müsait olduğun zaman olmadığın zaman, istemediğin zamanlar olacak elbet.
Boşver kayınvalidene de söyleme zaten gitmek istemiyorum düzenim bozuluyor vs.
Duyarsa sana sorarsa anlatırsın.
Şuanda bişey düşünme neden yaptı vs. diye, biraz sakinleş.

sonuçta ben antalyada ailemden uzak sayılırım babamların antalyadada evı var ama artık sadece yazın gelıyolar iş nedenıyle ankaraya taşındılar yanlızım ben sadece onun aılesı var o ne derse oradayız kafam allak bullak ya neler geçıyo aklımdan bır bilsenız((((((((((

Canım benim kendini üzme artık bu kadar.
Boşver zaten kayınvalidene gitmediğin iyi olmuş.
Sana sorarsa anlatırsın.

Eşinin her zaman her dediği olacak diye birşey yok. Senin de isteklerin bir düzenin var.
Bence şuanda keyfine bak çık dışarı dolaş annenlerle.

tamam canım ıyı fıkır kızımıda alıyım alışverış yapalım bıraz :)ohh harcayım paracıklarını ıntıkam alayım bu arada ankara nekadar soguk muş yaaa

Biliyoruz canım senin kayinvalideni sevdigini hep soyluyodun zaten. Bosver canim ya seninkinin beyni sulanmis bi anlik bi esseklik yapmis. Bu kadar uzme kendini ya!
Ve cok da hakliymissin gitmek istememekte. Anlar senin kiymetini insallah. Baska kari olsa oooo ona neler cektirirdi. Opsun basina koysun seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…