valla kızlar detayı bıle yok aynen yazdıgım cumleyı soylememle üstüme yürüdü altına aldı bogazımı sıktı(kızımın yanında hemde ençok ona üzüluyorum
hiç bi şekilde ona tepki vermeyı düşünmuyorum tepkı verırsem muhattap olurum onla sızce nasıl davranmalıyımm
buraya geldıgımden haberi yok o balkonda sıgara içerken kızımı ve cuzdanımı aldım çıktım kayın valdegıle gıtme durunu var dıye kuçuk bı çanta hazır vardı onuda aldım taksıye atlayıp hava alanına dogruuu
hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo
O zaman akşam çok erken ye. Saat 18:00 gibi. Ve de 2 yk. yemek + 200 gr. (ya da istersen daha fazla ) pul biberli yoğurt şeklinde ye. Ama 18:00'dan sonra bişey yeme. Bitki çayları iç su iç. Böyle dengeleyebilirsin.
Ben böyle yaptığım günler kesin kilo veriyorum.
slm cnm cok üzüldümm gercekten durumuna bazen eşlerimizi anlamakta zorlanıyoruz bazen olmadık şeylere tepki veriyolar ilk defa böyle bişemi yaptı cnm üzme kendini inş hatasını anlar ve tekrarlamaz bidaha sende biraz kafanı dinlee
haklısın şuçlu o o düşünsun dııılmı aglamayacam artık
hepinize çok teşekkürler kızlar kendımı çok yanlız ve kötü hıssedıyodum desteklerınız için çok saolun umarım bu hıç bı kadının başına gelmez insanın içinı acıtıyo
ya ama boş yere hiç bişiy yok sadece bılıyosunuz her hafta 2 3 gun kayın valdelere gıdıyoruz kalmaya bu hafta gıtmeyelım dedım kızım bıraz huysuz köpürdu 2 senedır ılk defa bu hafta gıtmeyelım dedım sonuç bu
teşekkürler canım evet ılk defa yaptı 16 sındada evlılık yıl donumumuz var 2 yıl olacak evlenelı daha
canım senin mesajı daha yeni gördüm ve benim yaşadığım şeyi başkası yaşamış diye de çok üzüldüm bende kızım daha küçükken evliliğimizin ikinci yılında aynen bu mesele yüzünden tartıştık ..... sonra ben eşim her gidelim dediğinde gittim pek ses etmedim bir süre sonra bu tutkusu geçti hatta şimdi sık gitmek zorunda kaldık mı kendisi şikayet ediyor umarım sizde bu durumu atlatırsınız bebeğin var ne olur sağlıklı düşün madem kayınvaliden eşinin tepkine kızar keşke sende kayınvalidene üslubuyla anlatıp onun yanına gitseydin annenin tepkisi eşin için bence daha iyi olur siz yarın bir gün eşine iyi olusan senin annen eşine karşı soğumaz en azından bilmiyorum belki bana katılan olur belki yanlış bulan ama herşeyin hayırlısı olsun
Canim kayinvalidesine gitse hicbisey degismezdi bide mecbur kisa surede affetmek zorunda kalirdi. Kocasi da yaptigi essekligi cok fazla idrak edemezdi. Belki baska bi kavga olsa olur canım ama bu biraz farkli ve ciddi bi mesele.canım senin mesajı daha yeni gördüm ve benim yaşadığım şeyi başkası yaşamış diye de çok üzüldüm bende kızım daha küçükken evliliğimizin ikinci yılında aynen bu mesele yüzünden tartıştık ..... sonra ben eşim her gidelim dediğinde gittim pek ses etmedim bir süre sonra bu tutkusu geçti hatta şimdi sık gitmek zorunda kaldık mı kendisi şikayet ediyor umarım sizde bu durumu atlatırsınız bebeğin var ne olur sağlıklı düşün madem kayınvaliden eşinin tepkine kızar keşke sende kayınvalidene üslubuyla anlatıp onun yanına gitseydin annenin tepkisi eşin için bence daha iyi olur siz yarın bir gün eşine iyi olusan senin annen eşine karşı soğumaz en azından bilmiyorum belki bana katılan olur belki yanlış bulan ama herşeyin hayırlısı olsun
Sadece senin gitmemenden bu şekilde yapılmaz aslında. Eşinin başka bir sorunu mu var acaba ?
Kızcağız zaten uzak diye kayınvalidesine gitmek istememiş. Senin önerin başka bir nedenden olsa problem çok doğru olurdu da...
Yani bu olay için ne diyecek kayınvalidesine, ben size gelmek istemiyorum uzak olduğu için mi diyecek ?
Belki senin dediğin de olabilir, biraz da kayınvalidesinin anlayışına bağlı...
Canim kayinvalidesine gitse hicbisey degismezdi bide mecbur kisa surede affetmek zorunda kalirdi. Kocasi da yaptigi essekligi cok fazla idrak edemezdi. Belki baska bi kavga olsa olur canım ama bu biraz farkli ve ciddi bi mesele.
Sadeceyalan canım sen en iyisini yapmissin. kuzum uzulme yanindayiz biz senin.
benı birebir tanısanız çok yuzum yumuşak ben asla dıyemem kı zaten anne size her hafta gelmek zor oluyo dıye eşimede diyemiyodum ama kızım a uyku alışkanlıgı edındıremedım o yuzden tam alısıyo evde oraya gıdınce gene uyumuyo huzsuzlanıyo o yuzden dedım yoksa severım ben kayınvademı bı yanlış yapmam saygısızlık asla yapmam neden yaptı bana bunu yaa((((((((((
benı birebir tanısanız çok yuzum yumuşak ben asla dıyemem kı zaten anne size her hafta gelmek zor oluyo dıye eşimede diyemiyodum ama kızım a uyku alışkanlıgı edındıremedım o yuzden tam alısıyo evde oraya gıdınce gene uyumuyo huzsuzlanıyo o yuzden dedım yoksa severım ben kayınvademı bı yanlış yapmam saygısızlık asla yapmam neden yaptı bana bunu yaa((((((((((
çok saolun ya kendımı sayenızde bıraz topladım buna göz yumup dursaydım ılerde daha buyuk şitdete sesımı çıkaramaz dım dııl mı baştan önlem almış oldum
Canım benim kendini üzme artık bu kadar.
Boşver zaten kayınvalidene gitmediğin iyi olmuş.
Sana sorarsa anlatırsın.
Eşinin her zaman her dediği olacak diye birşey yok. Senin de isteklerin bir düzenin var.
Bence şuanda keyfine bak çık dışarı dolaş annenlerle.
kardeşime msj atmiş açsın telefonunu konusalım dıye bilmiyo tabi hattı kırdıgımı:)arasın dursun
Hattı niye kırdın ?
o anlık sinirle kırmıştır ne yapsın kızcağız..
bazen benim de sinirli anlarımda elimdekini kırıp atasım gelir, sonra da ne kadar saçma oduğunu anlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?