60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eee kizlar diyetler nasil gidiyo?

Benim kahvalti: 2 dilim kepek ekmegi 1.5 kk beyaz peynir ve 2si1arada nescafe

Ogle: 2 dilim kepek ekmegi, 1 kutu konserve ton baligi. Yalniz nedense yagini suzmedim Ilk defa ) 6-7 tane zeytin

Ara: 1 kucucuk parca cikolata yine 2si1arada nescafe

Ara: 150gr yarim yagli yogurt

Basim agriyo kizlar ya daha derste var 5de. Bitmez bugun(

Aksama da yogurt yicem:) belki 2-3 kasik da makarna yaninda:)

sadeceyalan üzüldül duruma acele karar verme iyice düşün madem ailenin yanına gittin eşinin ailesiyle görüşsün senin ailen

ben bugün öğlen köfte yedim bol bol erik yedim çorba içtim bir kepçe yeşil çay kahve içtim akşam geç yiyicem bugün ama ıspanak ve salata yapacağım için çok önemsemiyorum geç yemeyi

Selam kızlar geçmişi okuyamadım
Bu gün dip bucak temizlik vardı evde...

Bu saate kadar yediklerime gelince:

Kahvaltım her zamanki gibi:

1 Haşlanmış yumurta
2 Siyah,2 yeşil zeytin
1,5 kk kadar beyaz peynir
2 tane domates
1,5 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
Form müsli (Yarım bardak light sütlü)

Ara:
5 tane badem

Akşama yemek yok,ne yapacağımı da bilmiyorum,bu yorgunlukla ne yapılır ki?????

Dün akşam anneler günü yemeğine gittik,halep kebabı,1 tane z.yağlı biber dolma ve 1 kase kadar patates salatası yedim

(tatlıyı da reddettim bu arada)....Sabah tartıda ilginçtir biraz daha az geldim.O yüzden yediklerim yüzünden moralim hiçççç bozuk değil..

Hepinize sonsuz sevgiler,gideyim de bir mutfağa bakayım,akşama buradan ne çıkar diye...

Senin kahvaltılara bayılıyorum. Rutin 4-4 lük bir kahvaltı yapıyorsun.
Dün egzersiz felan mı yaptın?
Ben o yediklerini akşam yesem kesin ertesi günü tartıda çok gelirim

Bugünkü yediklerimi yazayım ben de :

sabah aç karna 1 bardak ballı sirkeli ılık su
öğlen 1 porsiyondan birazcık az Kuru fasülye
+ 2 yk. Brokoli + ½ kase marul salatası
+ birazcık yoğurt + 1 çilek
14:00 – 3 çilek
16:20 - 1 hurma + 6 leblebi
Akşamdan önce de 2 badem yerim
Akşam Sütaş light yoğurt 125 gr.lık + pul biberli veya mercimek çorbası içerim...

Son düzenleme:
ben sabah kahvaltı yapmaya üşendim, 2 tane rafadan yumurta yedim sadece..
öğleye yakın 1 arjantin elması ve 1 muz yedim..saat 3 gibi bir tane daha elma yedim, şimdi de süt içiyorum..

kışlıkları bavula koydum bugün, ufaktan ufaktan taşınmaya başlıyorum kızlar..

şu temmuz gelse de bi gitseydik hayırlısıyla.

6.30 gibi yoğurtlu semizotu yerim, daha da bşey yemem yatana kadar.

mercimek çorbasını çok seviyorum çokta sık yapıyorum evde ama çok kalorili malesef bir porsiyonu 386 kalori yazıyor

Ya o sanırım yeşil mercimek çorbası için.
Kırmızı mercimek çorbası diye arattır kalorisine 185 kal. diyor.

Wuuu günü ne kadar az yiyerek tamamlıyosun! Maşallah.
Muz tok tutar ama..
Hazırlıklara da başlamışsın. Kolay gelsin canım.

arkadaşlar daha gerideki konularda görmüştüm nesfit 14 gün programını kim uyguluyordu fark varmı gerçekten reklamdaki kadar kilo verdiriyormu bende aldım ama kahvaltıda bazende akşam yemeği olarak yerim diye düşünüyorum eğer işe yarıyorsa deniycem sabah akşam 14 gün

esenrüzgar çok mutlu oldum bu kadar az olmasına kalorisinin bende yazdığım gibi çok seviyorum ama çok kalorili diye az içmeye çalışıyordum

esenrüzgar çok mutlu oldum bu kadar az olmasına kalorisinin bende yazdığım gibi çok seviyorum ama çok kalorili diye az içmeye çalışıyordum

Bazı yerlerde 220 kal. de yazmış ama ben kackalori org sitesinden buldum.
Bilmiyorum o 385 kal. olan hangi çorbadır ?
Acaba dışarda yediğimiz porsiyon çorbalar mıdır ?

Wuuu günü ne kadar az yiyerek tamamlıyosun! Maşallah.
Muz tok tutar ama..
Hazırlıklara da başlamışsın. Kolay gelsin canım.

esenrüzgarcım ben zaten çok yemek yemem, aburcubur tayfası bitirdi beni :) bi de, hareketsizlik ve doğum kontrol hapı.
sağol bu arada canım.hiç kolay değil çok sıkıcı

ben mercimk çrbasını düdüklüde yaptığım için hiç yağ atmam, ayrıca kalosiri o kadar okadar çok değil ya..

11 Mayıs haftasına ait kilo çizelgesi

tünaydın kızlaaar

işte bu haftamızın azimlileri

1. esenrüzgar 1,7 farkla (esenrüzgar android misin canım sen)

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. ecus 0,9 farkla

bu 3. haftam bende buradayım :) kilo bildirimi de yaptım ama tabloda yokum

Ne yapmam gerekli ?

Bugün o soslu makarmayı yemesem herşey çok güzel olabilirdi ama yedim üstüne 3 dilim etli pide .. ,

65 im hala kendimi evde plates hareketine verirsem süper oluyo bi hareket öğrendim geçen öyle işe yarıyorki hissedebiliyorum 65 ne ya benim 60 a düşmem lazım acilen .. Sınavda var bu arada kilo vermek değil almamaya çalışmak bile zor

Tıp için 3. seneye kalırsam kalacağım düşünmek dahi istemem ama o zaman yazın diyetisyen psikolog hastaneden çıkmam sanırım ihtiyacım var kesinlikle

Şuan mimarlık ecz için ise uyku düzenini iptal etmeli ve çalışmalıym gece acıkıyorum vs zor oluyor ama hala kötü bir görünüm içindeym acilen zayıflamalıyı

4 kilo az değil kesinlikle .. ama bu bünyede pek de belli olmuyo

esenrüzgarcım ben zaten çok yemek yemem, aburcubur tayfası bitirdi beni :) bi de, hareketsizlik ve doğum kontrol hapı.
sağol bu arada canım.hiç kolay değil çok sıkıcı

Bu aralar ben de az yiyorum da sen az ve net beslenmişsin. Beni de çikolatalar bitirmişti, bir de hareketsizlik dediğin gibi..
Ben de bugün çok az kalori almıştım ama akşam hallettim o kaloriyi...
Zeytinyağlı tabağı + 1/2 kase mercimek çorbası tamamdır. Birazdan yazarım menüyü..

ben mercimk çrbasını düdüklüde yaptığım için hiç yağ atmam, ayrıca kalosiri o kadar okadar çok değil ya..

Mercimek çorbası diğer çorbalara göre daha yüksek kalorisi.

ben baklagillerin hepsinin kalorisinin ve besin değerinin çok yüksek olduğunu okuyorum her yerde

Evet aynen öyle. Hele piyaz çok fazla aklınızda bulunsun.

Akşam zeytinyağlıları görünce dayanamadım yedim
Bir de başım felan dönüyordu yedim gitti

½ porsiyon mercimek çorbası + 1 yk. Kısır + 4-5 brüksel lahanası + 3-4 yk. Zeytinyağlı taze fasülye + 2-3 yk. Zeytinyağlı patlıcan + kabak + 100 gr. Yoğurt + 1 kırmızı biber turşusu

haklısın bl-ılmlyorum hata dayapmış olabilirim ben de çok yemişim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…