Canim benim kiyamam ben sana. Ne oldu ki tatlim? Umarim halledersiniz aranizdaki meseleyi. Uzulme sen ama bak annene gitmissin. Biraz sakinles kafa dinle:) hersey yoluna girer hic merak etme.
canım olanları okduğumda işte olduğum için yorum yazamadım .inan çok üzüldüm .yazılanları okuyunca bilmiyorum ama bana sanki başka bişeylerekızmış veya üzülmüş sana patlamış gibi geldi .çünkü sadece söylediğin sebebe bu kadar tepki verilmez yani karşılıklı ağız dalaşınız olsa anlıycam da ....bence tamam yaptığının bahanesi olamaz ama senin düşündüğün gibi sebep sen değilsin.bilirsin erkekler düz mantıktır. bir olayın sebebini bizler gibi şu bu mu diye sorgulamazlar sen kendi kendine kurup üzülme olayın akışına bırak bizi haberdar et iyi akşamlar canım
not sana erkek ve kadının ne kadar farklı düşündüğünü anlatan bir hikaye gönderiyorum bak ne kadr düz mantıklar
Kadının Günlüğü
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek cazibeli yakışıklı anlayışlısevecen her şey var.
Bugün Cumartesi bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti demleniyor.
Banyo yaptım en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız
Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım yoksa? Tüm cilvelerime rağmen bana saldırmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum ağzında bir şeyler geveledi.Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu ama hala dalgın hala uzakhala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?
Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi zoraki bir gülümseme acı dolu uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.
O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.
Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum?
Elini tuttum. Elimi okşadı ama eller hissiz parmak uçları soğuk Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan yalan yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti Bittti Bitti.
Tanrım ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım.
Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.
Erkeğin Günlüğü:
Öf ya gene derbiyi vermişiz Canım sıkıldı şimdi. Ama kurufasülye güzeldi..
herkese merhabalar bende kilo vermek istiyorum aranıza geldim
Senin kahvaltılara bayılıyorum. Rutin 4-4 lük bir kahvaltı yapıyorsun.
Dün egzersiz felan mı yaptın?
Ben o yediklerini akşam yesem kesin ertesi günü tartıda çok gelirim
ben sabah kahvaltı yapmaya üşendim, 2 tane rafadan yumurta yedim sadece..
öğleye yakın 1 arjantin elması ve 1 muz yedim..saat 3 gibi bir tane daha elma yedim, şimdi de süt içiyorum..
kışlıkları bavula koydum bugün, ufaktan ufaktan taşınmaya başlıyorum kızlar..
şu temmuz gelse de bi gitseydik hayırlısıyla.
6.30 gibi yoğurtlu semizotu yerim, daha da bşey yemem yatana kadar.
herkese merhabalar bende kilo vermek istiyorum aranıza geldim
Iyiyiz canım seni sormali?Selam kızlar nasılsınız? Bu öğlen iki minik (cidden çok küçüktü) enginar yedim (garnitürlü). az yağlı.
2 küçük kutu light yoğurtla birlikte.
Akşam da çok açtım evde hazır diye yine enginar yedim 2 tane küçük. light yoğurt ile birlikte.
Kizlar bugun eve gec gittigim halde cocuk uyuyunca 45 dk.lik sporumuda yaptim. Mutluyum, ins. Yarin tartida guzel sonuclar gorurum. Ya kizlar ben ne kadar yorgun olsam da bu egzersizi yapmak aliskanlik oldu. Yapmadan rahat olamiyorum. Yapmadigim gunler kilo aliyormusum gibime geliyor.
45 dk lı ne sporuyapıosun esen?benim de akşamları spor yapmam lazım yoksa olmuyo.
kızlar ya ben de hafta içi ne güzel veriorum.ama hafta sonu muhakkak yatılıbi yere gidiyoruz-annemlere yada kayınvalidemlere - ne kadar dikkat etsem de olmuyor.bütün emeklerim boşa gidiyor.hatta annelere uzak bi ildeydik geçen sene 57 kg a kadar düşmüştüm ki be bu kiloyu lisede bile tek tük gördüm -ama yaz tatilinde yine 62 63 ile geldim çok yemiyorum gibi geliyo ama evdeki gibi de yemiyorum tabi kendime özel menü de hazırlayamıyorum napçam ben yaaaaaa
bakalım yarın tartıda kaç gelicem.:26:
günaydın bebekler
sabahleyin tartıldım 61.00
2 günde 800 gram geri koyar mı bi insan yaaa
zorla vermiştim ben onları patates haşlaması yiye yiye
keşke yemeseydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
cok pişmanım çoook..:26:
Günaydın kızlaaar..
nasılsınız şekerler
1 saat sporumu yaptım ve ardınan yine 2 rafadan yumurta yedim
bugün doktorumda bağırsağından 2 kilo parazit çıkan bir çocuğun haberi varonu izlicem, çok merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?