60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alçak adam ya, o haberi arıyorum internette... Çocukların önünde hem de öyle mi

Kilo verince onlar da küçülüyor. Ama estetik de yaptırmak istersen o ayrı.

Günaydın gülincim,
Kahvaltın yine güzel.
Bırak şu nesfiti ya. Bak ne güzel sağlıklı sade bir kahvaltı olmuş.

günaydın hanımlar,sabah kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,4 siyah zeytin, k.k.kadar peynir,2 minik domates,1 minik salatalık ve 2 dilim ekmek yedim bugün düne göre yarım kilo az çıktım tartlınca siz napıyorsunuz bilmiyorum ama ben her sabah tartlılıyorum kilo verdiğimi görünce daha çok motive oluyorum mesela bugün pizza yapıcaktım ama kilo verdiğimi görünce uzu zamandan sonra vazgeçtim yapmaktan hafif bişeyler yapıcam akşam için

Herkesler günaydınnnnnn:86:
Bugün nasılsınızzzz?
Dün akşam sporumu yapamadım çünkü dişim zonkluyo beynime vuruo resmen ağrısı.
Dün antibiyotiğe başladım şişi insin doktora öyle gidicem. Zor uyudum. Zıplayıp atlayamadım haliyle :/

Kahvaltım;
1 kivi
7 cherry domates (biliyorum biraz fazla ama dayanamadım çok güzeldi)
1 dilim light beyaz peynir
1 kayısılı form çayı.
Bugün düzelirsem spor yapıcam inşallah.

Iyiyiz canım seni sormali?
Enginardan bisey olmaz canım ya. Faydali hem:)
Ben de salatalik yiyorum surekli. aksamlari:) ama surekli wcdeyim(

Diş ağrısıyla uğraştım bütün gece zonk zonk geçicek inşallah.
Enginarı rahat rahat yemememin sebebi de hem çok küçüktü hem de sağlıklı bişi olmaz die düşünmem. Bakalım cumaya kg değişecek mi? Salatalık kuru kuru yiyemiorum ben ya yanında ya peynir olcak ya da ekmek. Denedim çok yavan geldi başarabilene ne güzel! Zaten çoğu su kalori desen yok gibi hem de tok tutuyo. Ohhh missssss

Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım

Evet aynen senin gibi her sabah tartılıyorum aç karnına. Tartıda az gelince de acayip motive oluyorum...

Geçmiş olsun canım.
Ben de dün çok yorgundum ve eve geç geldim ama çocuk uyuyunca egzersiz yapma şansım oldu. Egzersizimi yaptım ama uykusuz da kaldım.

Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım

'Metin Amca beni çağırıyor' cinayeti - Posta

alçakta ne kelıme hem okulun adı kırlendı hem ya gupegunduz ınanılır gibi değil ya sılah da değil pompalı tufekle cocuk yavrum oracıkta vefat etmis Allah rahmet eylesin. sucu ne olursa olsun cocuk o cezaı bu olmamalıydı

Bence de oh mis ne güzel kahvaltı hazırla kendine yayıla yayıla keyifle ye..
Gülben ergen'in programında hangi uzmandı bilmiyorum ama (annem dinlemiş) bu nesfit tarzı şeylerin sağlıksız olduğunu söylemiş.
Bilmiyorum ne kadar doğru ama benim içime şüphe girdi bir kere...

Allah onları bildiği gibi yapsın. Suçu ne olursa olsun cezalandırmak ona mı kalmış. Adam öldürmek de ne demek ya, hasta insanlar

ay kızlar canım yaşpasta istiyor dünden beri.
dün akşam sayıklayıp durdum, eşim alıcaktı ama aldırtmadım.
1 dilim yicem, kalınca da ziyan olcak.
yaşpasta diye diye uyudum dün akşam

ay kızlar canım yaşpasta istiyor dünden beri.
dün akşam sayıklayıp durdum, eşim alıcaktı ama aldırtmadım.
1 dilim yicem, kalınca da ziyan olcak.
yaşpasta diye diye uyudum dün akşam

1 dilimlik pastalar var ondan alsaydın
Tavsiyeme bakar mısın
Canım sabah yiyebilirdin , nasıl olsa eritirsin gün içinde.
Ne zaman böyle kıssam kendimi başka yerden çıkıyor benim, o yüzden az da olsa baksaydın tadına felan.

Gerçi ben de ctesi günü arkadaşa gittğimde hem gündüz hem akşam yedim bisküvili puding pastadan ve o günkü yediklerimi eritmek için günlerdir canım çıkıyor. Alt tarafı 2 dilim ama... yaptığı çok..

Pislikler yaa yazık günah başka denicek bişey yok

Normal de evde kahvaltı yapma şansım olmuyo aceleyle çıkıyorum o zaman da mecbur poğaça yerine nesfit yiyeyim bari diyorum ama bence de sağlıksız kahvaltı en önemli öğün güzel yapılması gerekir

1 dilimlik pasta eruhta ne gezer be güzelim özsüt ya da mado yok ki yiyelim
minimum 6 kişilk pastalar var burda

neyse ben bi muz yiyim üstüne tarçın serpip

kızlar ya bir şeyi 40 gün yemeyince damaktan tadı siliiyomuş bilginiz var mı

Selam kızlar,
Hafta sonu ne kadar kaçırdıysam artık kilo almışım moralim bozuldu.
Kızımda hasta 4 gündür ateşini düşüremiyoruz

Evet bunu bende duymuş mesela şekersiz çay asla içemem diyodum sonra denemeye başladım(ki şekerli çaya bayılırdım) geçen gün kan şekerim düştü gibi geldi içine şeker attım içemedim döktüm çayı,o benim tat aldığım şekerli çay değil şekerli su gibi geldi bana

Haklısın evden ben de zor çıkıyorum, bazen yanıma kepekli ekmek ile yağsız peynir alıyorum işe gelip tatlandırıcılı çayımla yiyorum çok güzel bir kahvaltı oluyor :)
Tatlandırıcı da tatlı ihtiyacımı alıyor benim kızlar. Splenda kullanıyorum ben , zararsız diyorlar ama artık bilemiyorum. O kadar çok zararlı şey var ki, tatlı ihtiyacımı bu hallediyorsa içmeyi tercih ediyorum artık.

ayyyyyyyyy çok canım istediiiiiiiiiiii :84::84::84:

Kafam da hayal edince benim de çekiyor ama birbirimizi gaza getirmeyelim :26:

40 gün yemediğim güzel şeyler var ama silinmedi damağımdan yaaaa , bir şekilde alıyorum demekki o tadı biryerlerden.
Evet o 40 gün yemeyince damaktan tadı silinmesi olayı doğru. Öyle bir hikaye vardı hatta büyük zatlardan birininin. Balı yememesi gerektiğini bir çocuğa anlatması için (çocuğa zararlıymış bal) büyük zatın 40 gün sonra gelin demiş de işte 40 gün bal yememiş de , hani inandırıcılığı ancak öyle olur diye...

Ya ben de tatlandırıcıya alıştım. Şekerin tadı garip geliyor çayda. Hatta 1 tane tatlandırıcı bile fazla geliyor küçük bardağa atınca.

Ya sırf patates yiyerek yapılan diyet var ya, hani sabah öğlen akşam işte o su kaybettiriyormuş. Seninki pek patates diyeti olmamış ama. Herşeyden yemişsin.
Bence sırf patates yeme akşamları da. Sonuçta karbonhidrat. Ben çok canım isterse yemeğin yanında gelirse az birşey almaya çalışıyorum ya da hiç yemiyorum patates.
Ben biraz protein ağırlıklı diyet yapıyorum sanırım.

Bu arada tavuk marul salata iyi bir yemek. Ama ızgara felan olursa tavuk. Yine yağlı şekilde vs. olursa biraz kalorisi yüksek olur. Ama birçok kebaptan kızartmadan felan yine iyidir o da.

kalori sepeti diye bir site var üye oldum oradan daha önce burada arkadaşlar bahsetmişti
teşekkür ederim

eruhta görev icabı bulunuyorsunuz sanırım...meslek ne? bu arada 40 gündür cips yemiyorum...belki daha fazla oldu..ve canım istemiyo...çikolataya da 40 gün dayansam harika olacak

Selam kızlar,
Hafta sonu ne kadar kaçırdıysam artık kilo almışım moralim bozuldu.
Kızımda hasta 4 gündür ateşini düşüremiyoruz
geçmiş olsun kızına...kaç yaşında/aylık?

ben de kahvaltı yapamadığmda yanımda götürüyorum....hiç zaman kalmadıysa 1 elma ya da muz alıyorum yanıma

sadeceyalanarkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm..ankaradaymışsın ben de ankaradayım...içini dökmek ya da değişiklik istersen görüşelim, bi faydam olmaz belki ama iyi bi dinleyiciyimdir...hayırlısı neyse o olsun sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…