sabah eşime sucuk kızarttım ama 1 taneck dıye yalvardı yemem ıcın ama yemedım ck mutluyumm ben yumurta peynır cay yedım sadece..
bıraz da canım sıkkın kızlar dun haberlerı ızledysenız ya da bugun gazete okuduysanız 14 yasında bı cocugu 50 yasında bı adam okulda tenefuste pompalı tufekle vyrdu(((((((((((((((((((
tam pazara cıkmıstım bende ne oldugunu anlayamadım ruyama grdı kendımı kötu hıssedıyorum o adamı asmak ıstıyorummm
kızlar sporumu yaprım kahvaltımı yaptım tabi çay yerine ben ayran tercih ediyorum umarım bu ay sonuna kadar 63 haziran sonuna kadar da 60-61 olurum kızmı sütten kestikten sonra göğüs küçültme ameliyatı olacam herhalde 1-2 kilo da o zaman fark eder o zaman tam istediğim gibi olacam inşallah
Günaydın kızlarrr...Dün yediklerimi yazamadım kusurabakmayın ama baya az yedim hatta öğlen ilk defa sadece çorba yedim.
Bu sabah:8 zeytin(biraz fazla kaçtı)
kibrit kutusundan bile daha az b.peynir
çok az kaşar peynir
2 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı şekersiz çay
2 haftadır falan sabahları nesfit yiyodum ama bu sabah normal bi kahvaltı yapmak içimi rahatlattı
Iyiyiz canım seni sormali?
Enginardan bisey olmaz canım ya. Faydali hem:)
Ben de salatalik yiyorum surekli. aksamlari:) ama surekli wcdeyim(
Alçak adam ya, o haberi arıyorum internette... Çocukların önünde hem de öyle mi
Kilo verince onlar da küçülüyor. Ama estetik de yaptırmak istersen o ayrı.
Günaydın gülincim,
Kahvaltın yine güzel.
Bırak şu nesfiti ya. Bak ne güzel sağlıklı sade bir kahvaltı olmuş.
günaydın hanımlar,sabah kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,4 siyah zeytin, k.k.kadar peynir,2 minik domates,1 minik salatalık ve 2 dilim ekmek yedim bugün düne göre yarım kilo az çıktım tartlınca siz napıyorsunuz bilmiyorum ama ben her sabah tartlılıyorum kilo verdiğimi görünce daha çok motive oluyorum mesela bugün pizza yapıcaktım ama kilo verdiğimi görünce uzu zamandan sonra vazgeçtim yapmaktan hafif bişeyler yapıcam akşam için
Herkesler günaydınnnnnn:86:
Bugün nasılsınızzzz?
Dün akşam sporumu yapamadım çünkü dişim zonkluyo beynime vuruo resmen ağrısı.
Dün antibiyotiğe başladım şişi insin doktora öyle gidicem. Zor uyudum. Zıplayıp atlayamadım haliyle :/
Kahvaltım;
1 kivi
7 cherry domates (biliyorum biraz fazla ama dayanamadım çok güzeldi)
1 dilim light beyaz peynir
1 kayısılı form çayı.
Bugün düzelirsem spor yapıcam inşallah.
Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım
Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım
'Metin Amca beni çağırıyor' cinayeti - Posta
alçakta ne kelıme hem okulun adı kırlendı hem ya gupegunduz ınanılır gibi değil ya sılah da değil pompalı tufekle cocuk yavrum oracıkta vefat etmis Allah rahmet eylesin. sucu ne olursa olsun cocuk o cezaı bu olmamalıydı
ay kızlar canım yaşpasta istiyor dünden beri.
dün akşam sayıklayıp durdum, eşim alıcaktı ama aldırtmadım.
1 dilim yicem, kalınca da ziyan olcak.
yaşpasta diye diye uyudum dün akşam
'Metin Amca beni çağırıyor' cinayeti - Posta
alçakta ne kelıme hem okulun adı kırlendı hem ya gupegunduz ınanılır gibi değil ya sılah da değil pompalı tufekle cocuk yavrum oracıkta vefat etmis Allah rahmet eylesin. sucu ne olursa olsun cocuk o cezaı bu olmamalıydı
Bence de oh mis ne güzel kahvaltı hazırla kendine yayıla yayıla keyifle ye..
Gülben ergen'in programında hangi uzmandı bilmiyorum ama (annem dinlemiş) bu nesfit tarzı şeylerin sağlıksız olduğunu söylemiş.
Bilmiyorum ne kadar doğru ama benim içime şüphe girdi bir kere...
Allah onları bildiği gibi yapsın. Suçu ne olursa olsun cezalandırmak ona mı kalmış. Adam öldürmek de ne demek ya, hasta insanlar
ay kızlar canım yaşpasta istiyor dünden beri.
dün akşam sayıklayıp durdum, eşim alıcaktı ama aldırtmadım.
1 dilim yicem, kalınca da ziyan olcak.
yaşpasta diye diye uyudum dün akşam
ayyyyyyyyy çok canım istediiiiiiiiiiii :84::84::84:
1 dilimlik pasta eruhta ne gezer be güzelimözsüt ya da mado yok ki yiyelim
minimum 6 kişilk pastalar var burda
neyse ben bi muz yiyim üstüne tarçın serpip
kızlar ya bir şeyi 40 gün yemeyince damaktan tadı siliiyomuş bilginiz var mı
Leslie ile yürüyüş yapıyorum, zumba dansı yapıyorum. Ardından karın hareketleri derken 45 dk. oluyor.
Leslie ile ısınıyorum, zumba ile yanıyorum, karın hareketlerinde de eriyorum :)))
Günaydın
Öyle tek tip diyetlerden hep çekinmişimdir, hiç de uygulamadım. Aslında öyle diyetler uygulamamak lazımmış. Hele o patates diyetinde su kaybediliyormuş ondan kilo verildi görünüyormuş.
Bir de metabolizmayı değiştiriyor tamamen o diyetler..
Ben de 1 günde 400 gram aldım, ama hergün tartıldığım için hemen ertesi günü dengelemeye çalıştım. Hatta hala devam ediyorum :26:
hadi ya demeksu mu kaybettiriyormuş????????????? ben onu nişastalı filan diye düşünmüştüm.aslında sadece patates yemedim. sabahları yumurta haşlama,öğlen bulursam sebze yemeği bulamazsam 1 dilim ekmek domates salatalık peynir yedim.akşam yemeğimde haşladım ben patatesi marul da koydum içine.bazen de tavuklu marul salata yedim(göğüs etinden birazcık)cok mu düşük kalorili bu diyet??? önerebileceğiniz birşey var mı arkadaşlar patates yerine???
ne yapıcağımı şaştım artık ya.
ama bu kadar cabuk kilo alıp verdiğime göre galiba su kaybediyorum ben.
neyse moral bozmak,pes etmek yok.yeşill çayımı içtim.yürüyüşe gidiyorum şimdi.
Pislikler yaa yazık günah başka denicek bişey yok
Normal de evde kahvaltı yapma şansım olmuyo aceleyle çıkıyorum o zaman da mecbur poğaça yerine nesfit yiyeyim bari diyorum ama bence de sağlıksız kahvaltı en önemli öğün güzel yapılması gerekir
ayyyyyyyyy çok canım istediiiiiiiiiiii :84::84::84:
1 dilimlik pasta eruhta ne gezer be güzelimözsüt ya da mado yok ki yiyelim
Evet bunu bende duymuş mesela şekersiz çay asla içemem diyodum sonra denemeye başladım(ki şekerli çaya bayılırdım) geçen gün kan şekerim düştü gibi geldi içine şeker attım içemedim döktüm çayı,o benim tat aldığım şekerli çay değil şekerli su gibi geldi bana
hadi ya demeksu mu kaybettiriyormuş????????????? ben onu nişastalı filan diye düşünmüştüm.aslında sadece patates yemedim. sabahları yumurta haşlama,öğlen bulursam sebze yemeği bulamazsam 1 dilim ekmek domates salatalık peynir yedim.akşam yemeğimde haşladım ben patatesi marul da koydum içine.bazen de tavuklu marul salata yedim(göğüs etinden birazcık)cok mu düşük kalorili bu diyet??? önerebileceğiniz birşey var mı arkadaşlar patates yerine???
ne yapıcağımı şaştım artık ya.
ama bu kadar cabuk kilo alıp verdiğime göre galiba su kaybediyorum ben.
neyse moral bozmak,pes etmek yok.yeşill çayımı içtim.yürüyüşe gidiyorum şimdi.
teşekkür ederimkalori sepeti diye bir site var üye oldum oradan daha önce burada arkadaşlar bahsetmişti
eruhta görev icabı bulunuyorsunuz sanırım...meslek ne? bu arada 40 gündür cips yemiyorum...belki daha fazla oldu..ve canım istemiyo...çikolataya da 40 gün dayansam harika olacak1 dilimlik pasta eruhta ne gezer be güzelimözsüt ya da mado yok ki yiyelim
geçmiş olsun kızına...kaç yaşında/aylık?Selam kızlar,
Hafta sonu ne kadar kaçırdıysam artık kilo almışım moralim bozuldu.
Kızımda hasta 4 gündür ateşini düşüremiyoruz
Haklısın evden ben de zor çıkıyorum, bazen yanıma kepekli ekmek ile yağsız peynir alıyorum işe gelip tatlandırıcılı çayımla yiyorum çok güzel bir kahvaltı oluyor :)
Tatlandırıcı da tatlı ihtiyacımı alıyor benim kızlar. Splenda kullanıyorum ben , zararsız diyorlar ama artık bilemiyorum. O kadar çok zararlı şey var ki, tatlı ihtiyacımı bu hallediyorsa içmeyi tercih ediyorum artık.
Kafam da hayal edince benim de çekiyor ama birbirimizi gaza getirmeyelim :26:
40 gün yemediğim güzel şeyler var ama silinmedi damağımdan yaaaa , bir şekilde alıyorum demekki o tadı biryerlerden.
Evet o 40 gün yemeyince damaktan tadı silinmesi olayı doğru. Öyle bir hikaye vardı hatta büyük zatlardan birininin. Balı yememesi gerektiğini bir çocuğa anlatması için (çocuğa zararlıymış bal) büyük zatın 40 gün sonra gelin demiş de işte 40 gün bal yememiş de , hani inandırıcılığı ancak öyle olur diye...
Ya ben de tatlandırıcıya alıştım. Şekerin tadı garip geliyor çayda. Hatta 1 tane tatlandırıcı bile fazla geliyor küçük bardağa atınca.
Ya sırf patates yiyerek yapılan diyet var ya, hani sabah öğlen akşam işte o su kaybettiriyormuş. Seninki pek patates diyeti olmamış ama. Herşeyden yemişsin.
Bence sırf patates yeme akşamları da. Sonuçta karbonhidrat. Ben çok canım isterse yemeğin yanında gelirse az birşey almaya çalışıyorum ya da hiç yemiyorum patates.
Ben biraz protein ağırlıklı diyet yapıyorum sanırım.
Bu arada tavuk marul salata iyi bir yemek. Ama ızgara felan olursa tavuk. Yine yağlı şekilde vs. olursa biraz kalorisi yüksek olur. Ama birçok kebaptan kızartmadan felan yine iyidir o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?