Haklısın evden ben de zor çıkıyorum, bazen yanıma kepekli ekmek ile yağsız peynir alıyorum işe gelip tatlandırıcılı çayımla yiyorum çok güzel bir kahvaltı oluyor :)
Tatlandırıcı da tatlı ihtiyacımı alıyor benim kızlar. Splenda kullanıyorum ben , zararsız diyorlar ama artık bilemiyorum. O kadar çok zararlı şey var ki, tatlı ihtiyacımı bu hallediyorsa içmeyi tercih ediyorum artık.
Kafam da hayal edince benim de çekiyor ama birbirimizi gaza getirmeyelim :26:
40 gün yemediğim güzel şeyler var ama silinmedi damağımdan yaaaa , bir şekilde alıyorum demekki o tadı biryerlerden.
Evet o 40 gün yemeyince damaktan tadı silinmesi olayı doğru. Öyle bir hikaye vardı hatta büyük zatlardan birininin. Balı yememesi gerektiğini bir çocuğa anlatması için (çocuğa zararlıymış bal) büyük zatın 40 gün sonra gelin demiş de işte 40 gün bal yememiş de , hani inandırıcılığı ancak öyle olur diye...
Ya ben de tatlandırıcıya alıştım. Şekerin tadı garip geliyor çayda. Hatta 1 tane tatlandırıcı bile fazla geliyor küçük bardağa atınca.
Ya sırf patates yiyerek yapılan diyet var ya, hani sabah öğlen akşam işte o su kaybettiriyormuş. Seninki pek patates diyeti olmamış ama. Herşeyden yemişsin.
Bence sırf patates yeme akşamları da. Sonuçta karbonhidrat. Ben çok canım isterse yemeğin yanında gelirse az birşey almaya çalışıyorum ya da hiç yemiyorum patates.
Ben biraz protein ağırlıklı diyet yapıyorum sanırım.
Bu arada tavuk marul salata iyi bir yemek. Ama ızgara felan olursa tavuk. Yine yağlı şekilde vs. olursa biraz kalorisi yüksek olur. Ama birçok kebaptan kızartmadan felan yine iyidir o da.
merhaba arkadaşlar
aranızda beni yeni katıldım ve 66 kiloyum 60 kilo olmayı hedefliyorum bugün karar verdim ve hemen uygulamaya geçeceğim aslında yanlışlarımın ne olduğunu ve neler yapmam gerektiğini biliyorum ama hiçbirini yapmıyorum sizlerden de destek alarak hedefime ulaşacağım inşallah :)
geçmiş olsun kızına...kaç yaşında/aylık?
Evet bunu bende duymuş mesela şekersiz çay asla içemem diyodum sonra denemeye başladım(ki şekerli çaya bayılırdım) geçen gün kan şekerim düştü gibi geldi içine şeker attım içemedim döktüm çayı,o benim tat aldığım şekerli çay değil şekerli su gibi geldi bana
Teşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı
merhaba arkadaşlar
aranızda beni yeni katıldım ve 66 kiloyum 60 kilo olmayı hedefliyorum bugün karar verdim ve hemen uygulamaya geçeceğim aslında yanlışlarımın ne olduğunu ve neler yapmam gerektiğini biliyorum ama hiçbirini yapmıyorum sizlerden de destek alarak hedefime ulaşacağım inşallah :)
Teşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı
dayanamayıp acarım diye kırdım((
dayanamayıp acarım diye kırdım((
Eee kizlar diyetler nasil gidiyo?
Benim kahvalti: 2 dilim kepek ekmegi 1.5 kk beyaz peynir ve 2si1arada nescafe
Ogle: 2 dilim kepek ekmegi, 1 kutu konserve ton baligi. Yalniz nedense yagini suzmedimIlk defa ) 6-7 tane zeytin
Ara: 1 kucucuk parca cikolata yine 2si1arada nescafe
Ara: 150gr yarim yagli yogurt
Basim agriyo kizlar ya daha derste var 5de. Bitmez bugun(
Aksama da yogurt yicem:) belki 2-3 kasik da makarna yaninda:)
geçmiş olsun benim kızımda aynı durumda bir haftadır karın ağrısı,boğaz enfeksiyonu ateş vardı ateşi düştü sonunda ama karnı hala ağrıyor salgın varmış
sporumu yaptım birazdan öğlen yemeğimi yiyicem mantar sote yoğurt ve salata sonrada kiraz sapı çayı yaparım onu içerim kahvaltımı çok erken yapmadığım için ara öğün yapmadım bugün bol su içtim
misey hoşgeldin inşallah istediğin gibi zayıflarsın canm yaş ve boy kaç? bende 66 kilo ile başlamıstım dıyetıme.
Hoşgeldin,
Hedef tarihin ne zaman?
Tahmin ettim canım.
Hoşgeldin, nasılsın ?
:) henüz tarihim yok en kısa zamanda hemen belirliyelim ağustos olsun o zaman
dünden daha ıyıyım canım cok saol kardeşimi aramiş yarın ankaraya gelıyomuş ne yapıcam bılemıyorum
dünden daha ıyıyım canım cok saol kardeşimi aramiş yarın ankaraya gelıyomuş ne yapıcam bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?