60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tatlandırıcılar hakkında fazla bir bilgim yok kimisi şekerden çok daha zararlı diyor kimisi zararı yok diyor muamma bir konu...
Pasta konusunda haklısın tatlım yaa gaza getirmeyelim birbirimizi.Yok pasta falan biz diyetteyiz ve zamanın da fazlasıyla yediğimiz için bu haldeyiz

diyette 3. haftama başladım ilk 2 hafta daha iyi gidiyodum
dün yediklerim;
kahvaltı: kepekli 2 dilim ekmek 2 salatalık 1 kk b peynir,maydonoz
ara: 1 bardak meyve suyu
öğlen 1 tatlı tabağı mercimekli bulgur pilavı ,4-5 mantar, 1 kase cacık
akşam: 2 elma, 1 avuç fındık, 40gr çikolata

8den sonra bişey yemedim, sadece su

merhaba arkadaşlar
aranızda beni yeni katıldım ve 66 kiloyum 60 kilo olmayı hedefliyorum bugün karar verdim ve hemen uygulamaya geçeceğim aslında yanlışlarımın ne olduğunu ve neler yapmam gerektiğini biliyorum ama hiçbirini yapmıyorum sizlerden de destek alarak hedefime ulaşacağım inşallah :)

misey hoşgeldin inşallah istediğin gibi zayıflarsın canm yaş ve boy kaç? bende 66 kilo ile başlamıstım dıyetıme.

evet şekerli çayı ben de içemiyorum, içim kalkıyor resmen, kusacak gibi oluyorum.

ben düşünüyorum acaba 40 gündür yemediğim bişey var mı diye ama bulamadım bulamadııım bulamadıııım

ne kadar çok istesem de yemicem

egelifatoş, evet görev için eruhtayız, eşim subay. neyseki kıbrısa çıktı taynimiz burdan kurtluyoruz

Teşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı

geçmiş olsun benim kızımda aynı durumda bir haftadır karın ağrısı,boğaz enfeksiyonu ateş vardı ateşi düştü sonunda ama karnı hala ağrıyor salgın varmış

sporumu yaptım birazdan öğlen yemeğimi yiyicem mantar sote yoğurt ve salata sonrada kiraz sapı çayı yaparım onu içerim kahvaltımı çok erken yapmadığım için ara öğün yapmadım bugün bol su içtim

Hoşgeldin,
Hedef tarihin ne zaman?

Teşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı

geçmiş olsun aynı durum benim kızımdada var malesef ateşi düştü ama karın ağrısı devam ediyor zaten bişey yemiyordu hastalık süresince bir haftada yarım kilo vermiş

sporumu yaptım öğlen yemeği mantar sote yoğurt ve salata yapıcam

dayanamayıp acarım diye kırdım((

Canım yaşadıklarını büyük bir üzüntü içinde okudum.Eşinin o anki ruh halini bilemiyorum birşeyemi kızgındı ters giden birşeylermi vardı o nedenle mi konu bu duruma geldi bilemiyorum ama ne olursa olsun yaptıkları doğru değil.İnsan ne olursa olsun hayat arkadaşına can yoldaşına çocuğunun annesine bu şekilde davranamaz.Eğer hatasını anladığına inanırsan ve seni bir daha kesinlikle bu şekilde davranmayacağına ikna edebilirse çocuğunun ve geçmişte yaşanılan güzel günlerin hatrına evine dön.Ama dediğim gibi önce emin ol bir daha kesinlikle sana bu şekilde davranmayacağına.
Allahtan dileğim kimsenin huzuru kaçmasın yuvası dağılmasın evlatları annesiz babasız büyümesin...

canım nesfıte ne oldu bıraktın mı

Sana ve küçük meleğinede geçmiş olsun canım onlar hasta olacağına biz olalım vallahi kıyamam benim o kıpır kıpır civcivim kaç gündür sessiz sedasız bir köşede yatıyor.

misey hoşgeldin inşallah istediğin gibi zayıflarsın canm yaş ve boy kaç? bende 66 kilo ile başlamıstım dıyetıme.

inşallah.
26 yaşındayım boyumda 1,67 ve tek derdim göbeğim senin diyetin nasıl gidiyor.

dünden daha ıyıyım canım cok saol kardeşimi aramiş yarın ankaraya gelıyomuş ne yapıcam bılemıyorum

Sakin olmaya çalış canım yaşanılanları ve yaşanılacakları enine boyuna konuşup ortak bir karara varın.Birbirinizi dinleyin.En iyi çözüm tüm duygu ve düşüncelerinizi açıklıkla birbirinize anlatmak ve dinlemek.Demek istediğim eğer affedeceksen içindekileri tüm içtenlikle anlatıp bir daha bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmemesi.Bu daha fazla yıpratır sizi.Hakkınızda hayırlısı inşalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…