Canım yaşadıklarını büyük bir üzüntü içinde okudum.Eşinin o anki ruh halini bilemiyorum birşeyemi kızgındı ters giden birşeylermi vardı o nedenle mi konu bu duruma geldi bilemiyorum ama ne olursa olsun yaptıkları doğru değil.İnsan ne olursa olsun hayat arkadaşına can yoldaşına çocuğunun annesine bu şekilde davranamaz.Eğer hatasını anladığına inanırsan ve seni bir daha kesinlikle bu şekilde davranmayacağına ikna edebilirse çocuğunun ve geçmişte yaşanılan güzel günlerin hatrına evine dön.Ama dediğim gibi önce emin ol bir daha kesinlikle sana bu şekilde davranmayacağına.
Allahtan dileğim kimsenin huzuru kaçmasın yuvası dağılmasın evlatları annesiz babasız büyümesin...
Sevindim , iyi ol tabi.
Gelsin bakalım. Sen sağlam kararlı dur. Onun tavrına göre diyeceklerini düşün.
onun tavrı bellı kardeşıme demışki evı terketmeyecektı hatalı olan o evden gıtmekle hatalı duruma duştu demış
canım dünden beri okuyorum yazdıklarını zor tutuyorum kendimi yazmamak için bu lafın üzerine dayanamadm. İnan çok üzüldüm. çok güzel bi çocuğunuz var sonuçta.onun tavrı bellı kardeşıme demışki evı terketmeyecektı hatalı olan o evden gıtmekle hatalı duruma duştu demış
Şuna bak ya haklı çıkmaya çalışıyor suçluyken.
Buna suçunu bastırmak denir.
Ne yapmaya geliyormuş o zaman, hesap sormaya mı ?
Ben de sandım özür dileyecek felan.
Sen yine de sakin konuş canım. Kararlı ama onu anlamaya çalışarak konuş.
Başka bir sıkıntısı mı var onu anlamaya çalış.
canım dünden beri okuyorum yazdıklarını zor tutuyorum kendimi yazmamak için bu lafın üzerine dayanamadm. İnan çok üzüldüm. çok güzel bi çocuğunuz var sonuçta.
O böyle yaparak yani evden gitiiğin için seni suçlu bularak zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışacaktır. Buna kesinlikle prim verme. Seni ezmesine izin verme. Sana yaptığı davranış üzerine yapılacak en güzel şeyi yapmışsın. Yalnız kalmak düşünmek sakinleşmek. Yaptığı şey ilişkinizde ki ve evliliğinizde ki saygıyı derinden zedeleyici bişey. Sana bunu tamirini yapacağını hareketleriyle içtenlikle belirtmeyip gözstermese, gösterene kadar yumuşama derim. Tabi bu benim şahsi fikrim :/
ha bıde demişkı 2 dk beklese sıgaramı içince ben gonlunu alacaktım bı baktım gıtmış ne yapsaydım arkasından kossamıydım demış(((
Kizlar bugun eve gec gittigim halde cocuk uyuyunca 45 dk.lik sporumuda yaptim. Mutluyum, ins. Yarin tartida guzel sonuclar gorurum. Ya kizlar ben ne kadar yorgun olsam da bu egzersizi yapmak aliskanlik oldu. Yapmadan rahat olamiyorum. Yapmadigim gunler kilo aliyormusum gibime geliyor.
sabah eşime sucuk kızarttım ama 1 taneck dıye yalvardı yemem ıcın ama yemedım ck mutluyumm ben yumurta peynır cay yedım sadece..
bıraz da canım sıkkın kızlar dun haberlerı ızledysenız ya da bugun gazete okuduysanız 14 yasında bı cocugu 50 yasında bı adam okulda tenefuste pompalı tufekle vyrdu(((((((((((((((((((
tam pazara cıkmıstım bende ne oldugunu anlayamadım ruyama grdı kendımı kötu hıssedıyorum o adamı asmak ıstıyorummm
Herkesler günaydınnnnnn:86:
Bugün nasılsınızzzz?
Dün akşam sporumu yapamadım çünkü dişim zonkluyo beynime vuruo resmen ağrısı.
Dün antibiyotiğe başladım şişi insin doktora öyle gidicem. Zor uyudum. Zıplayıp atlayamadım haliyle :/
Kahvaltım;
1 kivi
7 cherry domates (biliyorum biraz fazla ama dayanamadım çok güzeldi)
1 dilim light beyaz peynir
1 kayısılı form çayı.
Bugün düzelirsem spor yapıcam inşallah.
Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım
1 dilimlik pasta eruhta ne gezer be güzelimözsüt ya da mado yok ki yiyelim
minimum 6 kişilk pastalar var burda
neyse ben bi muz yiyim üstüne tarçın serpip
kızlar ya bir şeyi 40 gün yemeyince damaktan tadı siliiyomuş bilginiz var mı
Selam kızlar,
Hafta sonu ne kadar kaçırdıysam artık kilo almışım moralim bozuldu.
Kızımda hasta 4 gündür ateşini düşüremiyoruz
inşallah.
26 yaşındayım boyumda 1,67 ve tek derdim göbeğimsenin diyetin nasıl gidiyor.
Evet arkandan koşacaktı özür dileyecekti hatasını kabul edecekti canının istediği gibi davranamaz evlilik karşındaki insanın özgürlüğüne kişiliğine haklarına el koymak değildir.
Sadece yalan sanırım olumsuz birşeyler yaşamışsın,geçmiş olsun,konuyu okuyamadım henüz..
saol canım(
evet suçunu bastırıp aileme kendini haklı çıkaracak yoksa ne deyıp hangı yuzle gelecek kı bilmiyorum bi şekilde kızım için geri dönecem ama unuturmuyum bu yaptıgını bılmıyorum gözümü kapatınca gözumun önunde yaptıkları((
baştan hatalı davrandım ınanın o gune kadar ona hıç hayır demedım hıçç ama hataymış eşınde olsa bellı bı mesafen olcakmış
Biraz korkut ya , öyle hemen pes etme kızım için dönecem felan. Önce güzelce seni ikna etsin , konuşun anlaşın. İçindekileri de dök. Sakın içine atarak seni sindirmiş gibi eve dönme. Senin gönlünü almak zorunda , ona hissettir bunu.
Evet senin de isteklerinin olduğunu bilecek. Ama sonradan birşeyler yaşanınca öğreniliyor işte bazı şeyler. Olsun bundan sonra öyle davranırsın inşallah.
evet suçunu bastırıp aileme kendini haklı çıkaracak yoksa ne deyıp hangı yuzle gelecek kı bilmiyorum bi şekilde kızım için geri dönecem ama unuturmuyum bu yaptıgını bılmıyorum gözümü kapatınca gözumun önunde yaptıkları((
baştan hatalı davrandım ınanın o gune kadar ona hıç hayır demedım hıçç ama hataymış eşınde olsa bellı bı mesafen olcakmış
benı birebir tanısanız çok yuzum yumuşak ben asla dıyemem kı zaten anne size her hafta gelmek zor oluyo dıye eşimede diyemiyodum ama kızım a uyku alışkanlıgı edındıremedım o yuzden tam alısıyo evde oraya gıdınce gene uyumuyo huzsuzlanıyo o yuzden dedım yoksa severım ben kayınvademı bı yanlış yapmam saygısızlık asla yapmam neden yaptı bana bunu yaa((((((((((
Kızlar ya öğlen yeşil salata yedim yağsız limonlu sadece çok tok tutmadı gibi :/ akşama da arkadaşıma gidicem kalmaya. Aradım akşam sakın benım ıcın hazırlanıp yemek yapma rejımdeyım diye
sebze çorba veya salata yerim ben ne varsa abur cubura hele hiç gerek yok dedım ( ben ona gittiğimde abur cuburla donatır da evi) gülüyor. Bu sefer azimlisin bakıyorum diededim evet 23 ünde sevgilim geliyo askerden allahın izniyle. 28 inde de tatile çıkıcam inşallah. O beni gaza getirdi bu sefer diyebilirim. ama kesin tatilde bozarım dayanamayıp. Dikkat etmeye çalışıcam en azından yüzüp yakarım diye düşünüyorum.
Aslında öğlen sağlam yiyip , akşam hafif yemek daha iyi.
Ben öğlen her zamanki gibi yedim ama acıkıyorum ya neden acaba ?
Bugün az su içtim ondan olabilir mi ?
Ağzım kurudukça su içiyordum, sanırım su da tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?