60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hala anlamış deyılım hıç bişiy yoktu yemegını yedı çayını içtı oturuyodu bı anda offf düşündükçe kotu oluyorum((dun esenruzgar çık gez dedı alışverış yapayım dedım elım bışıye gitmedı hiç bişiy benı tesellı etmıyo ya bana nasıl yaptı bunu(((

onun tavrı bellı kardeşıme demışki evı terketmeyecektı hatalı olan o evden gıtmekle hatalı duruma duştu demış

Şuna bak ya haklı çıkmaya çalışıyor suçluyken.
Buna suçunu bastırmak denir.
Ne yapmaya geliyormuş o zaman, hesap sormaya mı ?
Ben de sandım özür dileyecek felan.
Sen yine de sakin konuş canım. Kararlı ama onu anlamaya çalışarak konuş.
Başka bir sıkıntısı mı var onu anlamaya çalış.

Son düzenleme:
onun tavrı bellı kardeşıme demışki evı terketmeyecektı hatalı olan o evden gıtmekle hatalı duruma duştu demış
canım dünden beri okuyorum yazdıklarını zor tutuyorum kendimi yazmamak için bu lafın üzerine dayanamadm. İnan çok üzüldüm. çok güzel bi çocuğunuz var sonuçta.
O böyle yaparak yani evden gitiiğin için seni suçlu bularak zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışacaktır. Buna kesinlikle prim verme. Seni ezmesine izin verme. Sana yaptığı davranış üzerine yapılacak en güzel şeyi yapmışsın. Yalnız kalmak düşünmek sakinleşmek. Yaptığı şey ilişkinizde ki ve evliliğinizde ki saygıyı derinden zedeleyici bişey. Sana bunu tamirini yapacağını hareketleriyle içtenlikle belirtmeyip gözstermese, gösterene kadar yumuşama derim. Tabi bu benim şahsi fikrim :/

evet suçunu bastırıp aileme kendini haklı çıkaracak yoksa ne deyıp hangı yuzle gelecek kı bilmiyorum bi şekilde kızım için geri dönecem ama unuturmuyum bu yaptıgını bılmıyorum gözümü kapatınca gözumun önunde yaptıkları((

evet haklısın bende böyle düşünuyorum kızım için dönecegım ama okadar kolay olmayacak hatasını anlaması gerek ben bu hareketı hak edecek hıç bısıy yapmadım herşeyımle4 4 lık olmaya çalıstım ona karşı ama durum bu

ha bıde demişkı 2 dk beklese sıgaramı içince ben gonlunu alacaktım bı baktım gıtmış ne yapsaydım arkasından kossamıydım demış(((

ha bıde demişkı 2 dk beklese sıgaramı içince ben gonlunu alacaktım bı baktım gıtmış ne yapsaydım arkasından kossamıydım demış(((

Evet arkandan koşacaktı özür dileyecekti hatasını kabul edecekti canının istediği gibi davranamaz evlilik karşındaki insanın özgürlüğüne kişiliğine haklarına el koymak değildir.

Sadece yalan sanırım olumsuz birşeyler yaşamışsın,geçmiş olsun,konuyu okuyamadım henüz..

Bakıcam şimdi ,tekrar geçmiş olsun ...

Alışkanlıklar böyle kazanılıyor işte,ne kadar güzel.Umarım hayatın boyunca bu alışkanlıktan vazgeçmezsin..

Anlayamadım,bu olay yakınında mı oldu..

Domatese ben de bayılırım,biraz önce pazara gittim harika domatesler aldım...

Bu arada çok geçmiş olsun,diş ağrısı zordur yaa..

Canım inan o kadar özlemişim ki kahvaltıyı yaa vitamin aldığımı hissettim.Nesfiti her gün yiyince saman yiyomuşum hiç besin değeri yokmuş gibi geliyo.Kahvaltı hazırlamaya vakit ayırmalıyım

Bence de..Zaten light bir kahvaltı yaparsan hem çok kalori almamış olursun,hem de sağlıklı şeyler girer vücuduna..

Kahvaltı çok önemli bir öğün,ben o öğünü yapmadan gün boyunca asla kendime gelemiyorum..

Vallahi 40 gün dondurma yemesen asla damağımdan silineceğini düşünmüyorum ben...Dondurmaaaaaaaaa...Ühü ühü

Selam kızlar,
Hafta sonu ne kadar kaçırdıysam artık kilo almışım moralim bozuldu.
Kızımda hasta 4 gündür ateşini düşüremiyoruz

Oy kıyamam ona,çok geçmiş olsun prensese..Atlatır annesi merak etme,tekrar geçmiş olsun...

Evet arkandan koşacaktı özür dileyecekti hatasını kabul edecekti canının istediği gibi davranamaz evlilik karşındaki insanın özgürlüğüne kişiliğine haklarına el koymak değildir.

baştan hatalı davrandım ınanın o gune kadar ona hıç hayır demedım hıçç ama hataymış eşınde olsa bellı bı mesafen olcakmış

Biraz korkut ya , öyle hemen pes etme kızım için dönecem felan. Önce güzelce seni ikna etsin , konuşun anlaşın. İçindekileri de dök. Sakın içine atarak seni sindirmiş gibi eve dönme. Senin gönlünü almak zorunda , ona hissettir bunu.

baştan hatalı davrandım ınanın o gune kadar ona hıç hayır demedım hıçç ama hataymış eşınde olsa bellı bı mesafen olcakmış

Evet senin de isteklerinin olduğunu bilecek. Ama sonradan birşeyler yaşanınca öğreniliyor işte bazı şeyler. Olsun bundan sonra öyle davranırsın inşallah.

Kızlar ya öğlen yeşil salata yedim yağsız limonlu sadece çok tok tutmadı gibi :/ akşama da arkadaşıma gidicem kalmaya. Aradım akşam sakın benım ıcın hazırlanıp yemek yapma rejımdeyım diye
sebze çorba veya salata yerim ben ne varsa abur cubura hele hiç gerek yok dedım ( ben ona gittiğimde abur cuburla donatır da evi) gülüyor. Bu sefer azimlisin bakıyorum die dedim evet 23 ünde sevgilim geliyo askerden allahın izniyle. 28 inde de tatile çıkıcam inşallah. O beni gaza getirdi bu sefer diyebilirim. ama kesin tatilde bozarım dayanamayıp. Dikkat etmeye çalışıcam en azından yüzüp yakarım diye düşünüyorum.

yok ona bellı etmıycem tabı burnu surtecek ıyıce bundan sonra aynı seye teebbus edemeyecek duruma gelmesı gerek

Biraz korkut ya , öyle hemen pes etme kızım için dönecem felan. Önce güzelce seni ikna etsin , konuşun anlaşın. İçindekileri de dök. Sakın içine atarak seni sindirmiş gibi eve dönme. Senin gönlünü almak zorunda , ona hissettir bunu.

Evet senin de isteklerinin olduğunu bilecek. Ama sonradan birşeyler yaşanınca öğreniliyor işte bazı şeyler. Olsun bundan sonra öyle davranırsın inşallah.

Ama canım çocuğunun huzuru,sağlığı söz konusu ise neden bu hafta gelemem diyemeyeceksin ki.Hoş çocuğun olmasa bile her hafta gitmek zorunluluğu bana çok saçma geliyor..

Vallahi evliliğin ilk yıllarında bu genelde yapılıyor.Ben de öyleydim,sonra baktım benim isteklerimin,planlarımın hiç biri ya yapılmıyor,ya da erteleniyor gene saygı çerçevesinde tavrımı koydum,o zaman benim de bir insan olduğum,istediğim ve istemediğim şeylerin olduğunu farkettiler...

Ben bu bencilliği anlamıyorum.Kadına git diyeceksin gidecek,gel diyeceksin gelecek..Vallahi kızlar genelde benden küçük olduğunuzu düşünerek yazıyorum bunlarıı..ALIŞTIRMAYIN...Nasıl alıştırırsanız öyle gider ve kalıplaşır.Bir daha değiştirmesi mümkün olmaz..

Ha bu yazdıklarımdan eşiniz ne derse karşı çık,kendi isteklerinizi,onun isteklerinden her zaman önde tut anlamı çıkmasın..Ama lütfen kendinizi ezdirmeyin,kavga,dırdır etmeden,uygun bir dille sizin de tercihlerinizin olacağını,evlilik müessesesi altında da herşeyin karşılıklı ve adaletli olması gerektiğini ona benimsetin...

Sadeceyalan eşinin sana (kibar bir tabirle) el kaldırması,gerçekten affedilecek bir şey değil.

Üstelik en ufak bir tartışmada böyle yapıyorsa kusura bakmasın ben onun ruh sağlığından şüphe ederim..

Kendileri kadına el kaldırmayı makul görüyorlar da kadının evi terketmesini uygun görmüyorlar.Bak sen şu işe.Sanki annene değil de,sokaklara attın kendini (tövbe tövbe)(Ay buna çok kızdım ya.Tipik Türk erkeği savunması.Ben döverim ama o katlanmak zorunda)

Neyse canım seni galiyana getirmek değil amacım..Gelecekmiş madem,bunu asla unutmayacağını ve (Canım elini alıştırırsa bu böyle gider unutma.) bir daha aynısını yaparsa annende değil karakolda soluğu alacağını söyle ona,ona göre kendini denk alsın.

İnan çok sinirlendim,ne yazdığımı da bilmiyorum,tekrar geçmiş olsun..

Aslında öğlen sağlam yiyip , akşam hafif yemek daha iyi.
Ben öğlen her zamanki gibi yedim ama acıkıyorum ya neden acaba ?
Bugün az su içtim ondan olabilir mi ?
Ağzım kurudukça su içiyordum, sanırım su da tok tutuyor.

Bi süre sonra su bile mide bulandrıo cnm aç kalmak hiç iyi deil az da olsa bişiler atmak lazım ağzımıza. Gerçi diyorum da ben yapıomuyum yooo! Sonra çok açken yemek yediğim zaman midem filan yanıo. Neyse ben ne dicektim bi sürü zırvaladım yine Ben normalde öğlen salata diil de et tarzı şeyler yiyodum bugün yanımda getiremediğim için aceleye geldi. Attım bi göbek salatayı çantama geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…