60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende acele çıkıcaksam evden biraz leblebi atıyorum çantama dışarıda olduğum sürece biraz bastırıyor açlığımı su ve leblebi

Aslında aç kalmıyorum. Öğlen her zamanki gibi yemeğimi yedim.
Sulu köfte, marul salatası, bulgur pilavı, turşu yedim.

Sonrasında da meyve yedim.
Biraz önce de hurma ve leblebi yedim.
Bugünlerde eskiye göre daha çok acıkıyorum ondan bahsettim.
Ya öğlen zeytinyağlı yemek oluyor salata niyetine onu yediğimde tıka basa doyuyorum aslında, bugün yoktu.

bende acele çıkıcaksam evden biraz leblebi atıyorum çantama dışarıda olduğum sürece biraz bastırıyor açlığımı su ve leblebi

Bence 1 hurma + 4-5 leblebi ye, tatlı isteğini bastıyor, acıkmanı da erteliyor.
Diyetisyen Ayça Kaya bunu çikolata niyetine yiyebilirsiniz aynı etkiyi yapar demiş... demiş diyorum çünkü burda bir forumda okumuştum.

Son düzenleme:
sadeceyalan
cok üzüldüm başına gelenlere .benim tanıdığım başka buna benzer sıkıntılar yaşadı zamanında.inan bana sadece kızın için geri döndüğünü anlarsa bunları yapmaktan çekinmez hale gelir.sadece güzel günler hatırına bir şanş verdiini düşünsün.hatta sen de böyle düşün.şiddetin hakim olduğu bi ortamda yetişen cocuklar da cok madur oluyor.Allah yardımcın olsun.güçlü olmaya calış.bu ilk kez olan birşeyse cok ii bi tepki vermişsin.ama onundüşündüğü gibi suçlu bi edayla geri dönersen bu boşa gider.cok zor bir durum.kolay gelsin kardeşim.

canım once çok tesekkur ederım ben sadece eşime karşı dııl tum çevreme karşı hayır dıyemeyen bırısıyım once buna bı çozomm bulmam gerek ben savunmayınca kımse benı korumuyomuş bunu anladım oncelıkle tabıkı böyle bısıy bırdaha olursa dırek polıse gıdecegım goruyoruz tvde haberlerı ben neden bunuyaptı anlamadım yanı ortada bana gore bısıy yokken neden oldu boyle hemde kızımın yanında benı çoz zor ıkna edecek

evet ılk defa oldu canım zaten 2 yıl olacak evlenelı ıyı anlasıyoduk da

Şu yanda butiğim adlı alışveriş sitesinin reklamı çıkıyo ya 2 tane bayan pantolon var biri kırmızı,biri mavi...ayyy ben çok beğendim onları yaa o kadar zayıf olsam hemen alırdım o reklamı gördüğüm gibi gözüm takılıyo

'' SADECEYALAN '' eşin hem suçlu hem güçlü umarım yarın yanına gelene kadar aklı başına gelir de kalbini kazanmaya çalışır

'' SADECEYALAN '' eşin hem suçlu hem güçlü umarım yarın yanına gelene kadar aklı başına gelir de kalbini kazanmaya çalışır

inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu

Hiç rastlamadım , tv pek izlemediğim için...
Ama merak ettim.
İnsan zayıfladıkça daha da zayıf olası geliyor.
Kızlar bu göbeğim ne kadar zayıflasam da çıkıp duruyor yaaa
Doğumdan sonra mı böyle oldu anlamadım

inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu

bence sıcağı sıcağına daha iyi olur.sonra insan evinder soğur gidesi gelmez derler canım.

Uzaktan bizim bir şey dememiz zor,bir gelsin bak,dinle,ölç tart.Ama bunları yaparken lütfen ve lütfen sakin ama kararlı ol.
(sana tavsiyem aşırı konuşup olayı dallandırma,kesin,net ve az konuş)

Gerçekten o da pişman ve üzgünse,bu haliyle seni ikna edebiliyorsan git yuvana tabii,ama baktın zeytinyağı misali suyun hep üstünde yüzüyorsa o zaman bence biraz daha kalmak istediğini,düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle..Zaten böyle tavır içindeyse gerçekten çok fazla düşünüp öyle hareket etmelisin canım..

cnm merhaba yazılanları okudum yorum yapmak istedim çünkü birbirinizi sevmediginizden değil anlamadıgınızdan bu noktaya geldigini düşünüyorum eşinin ve senin burcunuz nedir meraktan değil ama ikili ilişkilerde buna dikkat edilmesi gerektigine inanırım, astrolojiyle belki aran yoktur ama genede sormak istedim üzülmene bende üzüldüm çünkü yuvanın mutsuz olduguna inanmıyorum gelip geçici birşey olduguna inansam da iletişim kopuklugu oldugu çok ortada görünüyor en azından nasıl konusman gerektigi hakkında bir fikir verebilirim ben eşimle tartışmayı bile seviyorum artık çünkü en başlardaki gibi hırçın değiliz birbirimizi kırmıyoruz hakaret yok :) cevabını bekliyorum cnm

slm kızlar ya biri bana dur desin bi türlü kendime
şu yemek konusunda sınır koyamıyorum
biraz önce acıktım ve 1 dilim sıcak kepekli ekmeğin
üzerine tereyağ bal sürdüm yedim ama
o da kesmedi şu anda açım ve başka
bişey yemek istemiyorum (

zuzum dur yapma .:2.
biraz sakin ol su iç su yeşil çay yap kendine aclığıda bastırıyor.olmadı yoğurt ye.
sonra pişman olursun benim gibi:26:
biraz önce ne güzel bugün fena diildi diodum
sabah yumurta arada yeşil çay öğlem yeşil salata akşam da 4 5 köfte 2 kaşık pilav yemiştim.bi saat de yürüdüm.telefon geldi annemler yemeğe geliyolarmış hem de yemekleriyle.nasıl tutucam ben kenimi hem de ev sahibiyim yaaaa

evet ben de su içerek şişirmeye çalışıyorum midemi
doğru diyosun bi de yeşil çay yapayım kendime
cnm bence sen de ye ama yavaş yavaş ye
o yüzden onlar doyana kadar yavaş yediğin
için çok yememiş olursun ayrıca yememiş
gibi görünmezsin

canım ben evi bitkilerle doldurdum bu yüzden farkettim ki tatlarına zamanla alışıosn birde hepsi bir şekilde iştahı bastırıolar, mesela bir iki çubuk tarçın mutlaka koy bitki çayına şekeri düzenliyor ve tatlı krizlerine gerçekten çözüm oluyor, zencefil mesela acı bir tatla iştahını kapatıyor ben bir çay kaşığı atıyorum ve gazı falan söktürüyor şişkinligi alıyor onun dısında biberiye koydum yağ yakıcı etkisi varms birde kekigin zayıflama çaylarının içinede koyuluyormus bunlar, karanfilde metabolizmayı hızlandırıyor sende bir aktara gidip bunları hemen edinmelisin bence en azından birkaçını bende faydalı oluyor 1 hafta olmadı sanırım 65tim 64,5 gösteriyorum düzenli spor yapamıyorum çok üzülüyorum bunada ama bu bitki çayı sayesinde bogazima hakim oluyorum :) ama şuan açsan ye derim yedikten sonrada bitki çaylarını düzenli içmeye başlarsan yani henüz acıkmadan etkisi olacaktır

bu arada arkadaşlar birşey sormak istiyorum size benim sabah kahvaltım hep aynı 2 dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynr domates salatalk ve çok seviyorum bunu :) öğle yemeğini düzenli yiyemedigim için bisküviyle falan idare ediyorum ama form çörek otlu bisküvi almstm onlardan birde yanına su içiyorum meşrubat falan yok asla, akşamda salata yapıyorum ama evde oldugum günlerde öğlende salata yapmaya karar verdim bugün makarnalı ton balıklı bir salata yaptım doyurucu olsun diye ve öğlen değilde 4 te yiyebildim ancak sizce öğlen yedigim bisküviyi aksammı yemeliyim? çnk yagını süzsemde konserveden kalorili bir salataydı içine marul mısır koydum bide nane ve tuz, akşama sanırım canım yemek istemeyecek şuanda bitki çayımı içiyorum ve uzun zamandır tartıda ilk kez 64,5 gördüm çok mutlu oldum akşamı aç geçiren arkadaslar varmı sağlıklımıdır sizce?

ben mesela akşam acıkmadıysam bi sorun var kendimi kandırmışım demektir.yanikilo vermek istiyorsam yatarken midem kazınmalı yoksa olmuyor.ama herkesin metabolizması farklı farklıtabi....

bisküviyi bırak kesinlikle.
öğle yemeğini niye yiyemiyorsun anlamadım,(yoğunluktan dolayı olarak tahmin ediyorum) ama bisküvi yiyeceğine, sabah evden çıkmadan 2 dilim ekmeğe peynir koy, salatalık koy kendine sağlıklı bir öğün yap. doymazsan, hurma ya da incir al, zaten 2-3 inciri üst üste yersen çok su içiriyor ve acayip şişiriyor..uzun bi süre bir şey yemek istemezsin. doğal şeker aldığın için de şeker ihtiyacın pek olmaz, krize girmezsin.

bisküvi tarzı şeyler kesinlikle hayır eti formmuş bilmem neymiş, aldanmayın.
içinde şeker yok, tatlandırıcı var. tatladırıcılar şekerden daha zararlı çünkü yapay
hoş şeker de zararlı.

esenrüzgarcım, ben de bi ara çok acıkıyordum.
sabah, öğle, akşam yemeğini düzenli ve yeterli yediğim halde midem kazınıyodu.

bi süre sonra alıştım.
öncelikle buna sporun çok etkisi var.
spor metabolizmayı hızlandırır ve acıkırsın.
yediğin miktar sana yetmemeye başlar metabolizma hızın değiştiği için.
ama zamanla alışırsın.
ben artık acıkmıyorum şahsen.
bir de ben şekeri doğal yoldan almaya çalıştığımdan itibaren acıkmadığımı farkettim
biliyorsun hazırgıdalarda enerji oranı yüksek olanların karbonhidrat oranı da yüksek olur genelde.
onlar açlık yapar, doğal ürün bulunmadığı için.
çok tatlı istediğimde gidip bir incir yiyorum yavaş yavaş, beni bayağı kesiyor.
ki ben günde 2-3 paket çikolata-gofret yesem de kesmezdi, yedikçe yiyesim gelirdi, meğer bundanmıış.

vücudun bir zaman acıkacak, ama zamanla alışcaksın.zaten yaz geliyor, insanın yiyesi gelmiyor.içtiğimiz su miktarı ikiye katlanıcak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…