Bi süre sonra su bile mide bulandrıo cnm aç kalmak hiç iyi deil az da olsa bişiler atmak lazım ağzımıza. Gerçi diyorum da ben yapıomuyum yooo! Sonra çok açken yemek yediğim zaman midem filan yanıo. Neyse ben ne dicektim bi sürü zırvaladım yineBen normalde öğlen salata diil de et tarzı şeyler yiyodum bugün yanımda getiremediğim için aceleye geldi. Attım bi göbek salatayı çantama geldim
bende acele çıkıcaksam evden biraz leblebi atıyorum çantama dışarıda olduğum sürece biraz bastırıyor açlığımı su ve leblebi
Ama canım çocuğunun huzuru,sağlığı söz konusu ise neden bu hafta gelemem diyemeyeceksin ki.Hoş çocuğun olmasa bile her hafta gitmek zorunluluğu bana çok saçma geliyor..
Vallahi evliliğin ilk yıllarında bu genelde yapılıyor.Ben de öyleydim,sonra baktım benim isteklerimin,planlarımın hiç biri ya yapılmıyor,ya da erteleniyor gene saygı çerçevesinde tavrımı koydum,o zaman benim de bir insan olduğum,istediğim ve istemediğim şeylerin olduğunu farkettiler...
Ben bu bencilliği anlamıyorum.Kadına git diyeceksin gidecek,gel diyeceksin gelecek..Vallahi kızlar genelde benden küçük olduğunuzu düşünerek yazıyorum bunlarıı..ALIŞTIRMAYIN...Nasıl alıştırırsanız öyle gider ve kalıplaşır.Bir daha değiştirmesi mümkün olmaz..
Ha bu yazdıklarımdan eşiniz ne derse karşı çık,kendi isteklerinizi,onun isteklerinden her zaman önde tut anlamı çıkmasın..Ama lütfen kendinizi ezdirmeyin,kavga,dırdır etmeden,uygun bir dille sizin de tercihlerinizin olacağını,evlilik müessesesi altında da herşeyin karşılıklı ve adaletli olması gerektiğini ona benimsetin...
Sadeceyalan eşinin sana (kibar bir tabirle) el kaldırması,gerçekten affedilecek bir şey değil.
Üstelik en ufak bir tartışmada böyle yapıyorsa kusura bakmasın ben onun ruh sağlığından şüphe ederim..
Kendileri kadına el kaldırmayı makul görüyorlar da kadının evi terketmesini uygun görmüyorlar.Bak sen şu işe.Sanki annene değil de,sokaklara attın kendini (tövbe tövbe)(Ay buna çok kızdım ya.Tipik Türk erkeği savunması.Ben döverim ama o katlanmak zorunda)
Neyse canım seni galiyana getirmek değil amacım..Gelecekmiş madem,bunu asla unutmayacağını ve (Canım elini alıştırırsa bu böyle gider unutma.) bir daha aynısını yaparsa annende değil karakolda soluğu alacağını söyle ona,ona göre kendini denk alsın.
İnan çok sinirlendim,ne yazdığımı da bilmiyorum,tekrar geçmiş olsun..
sadeceyalan
cok üzüldüm başına gelenlere .benim tanıdığım başka buna benzer sıkıntılar yaşadı zamanında.inan bana sadece kızın için geri döndüğünü anlarsa bunları yapmaktan çekinmez hale gelir.sadece güzel günler hatırına bir şanş verdiini düşünsün.hatta sen de böyle düşün.şiddetin hakim olduğu bi ortamda yetişen cocuklar da cok madur oluyor.Allah yardımcın olsun.güçlü olmaya calış.bu ilk kez olan birşeyse cok ii bi tepki vermişsin.ama onundüşündüğü gibi suçlu bi edayla geri dönersen bu boşa gider.cok zor bir durum.kolay gelsin kardeşim.
'' SADECEYALAN '' eşin hem suçlu hem güçlü umarım yarın yanına gelene kadar aklı başına gelir de kalbini kazanmaya çalışır
Şu yanda butiğim adlı alışveriş sitesinin reklamı çıkıyo ya 2 tane bayan pantolon var biri kırmızı,biri mavi...ayyy ben çok beğendim onları yaa o kadar zayıf olsam hemen alırdım o reklamı gördüğüm gibi gözüm takılıyo
inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
zuzum dur yapma .:2.
biraz sakin ol su iç su yeşil çay yap kendine aclığıda bastırıyor.olmadı yoğurt ye.
sonra pişman olursun benim gibi:26:
biraz önce ne güzel bugün fena diildi diodum
sabah yumurta arada yeşil çay öğlem yeşil salata akşam da 4 5 köfte 2 kaşık pilav yemiştim.bi saat de yürüdüm.telefon geldi annemler yemeğe geliyolarmış hem de yemekleriyle.nasıl tutucam ben kenimi hem de ev sahibiyim yaaaa
slm kızlar ya biri bana dur desin bi türlü kendime
şu yemek konusunda sınır koyamıyorum
biraz önce acıktım ve 1 dilim sıcak kepekli ekmeğin
üzerine tereyağ bal sürdüm yedim ama
o da kesmedi şu anda açım ve başka
bişey yemek istemiyorum(
bu arada arkadaşlar birşey sormak istiyorum size benim sabah kahvaltım hep aynı 2 dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynr domates salatalk ve çok seviyorum bunu :) öğle yemeğini düzenli yiyemedigim için bisküviyle falan idare ediyorum ama form çörek otlu bisküvi almstm onlardan birde yanına su içiyorum meşrubat falan yok asla, akşamda salata yapıyorum ama evde oldugum günlerde öğlende salata yapmaya karar verdim bugün makarnalı ton balıklı bir salata yaptım doyurucu olsun diye ve öğlen değilde 4 te yiyebildim ancak sizce öğlen yedigim bisküviyi aksammı yemeliyim? çnk yagını süzsemde konserveden kalorili bir salataydı içine marul mısır koydum bide nane ve tuz, akşama sanırım canım yemek istemeyecek şuanda bitki çayımı içiyorum ve uzun zamandır tartıda ilk kez 64,5 gördüm çok mutlu oldum akşamı aç geçiren arkadaslar varmı sağlıklımıdır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?