60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım dediğin gibi bence de elma sirkesinden kaynaklanıyo çünkü ben elma sirkes hapı kullanıyorum ve aynı etkiyi hissediyorum.. enerjik ve mutlu yapıyo.. ayrıca tatlı isteğini azaltıyo kanımca..

amiiiiiiin...
harikasın bitanem...tekrar ediyorum:senin diyet disiplinine hayranım.....
bunlar sana::lepi:alkisalkisalkis:hooray:
bu da seni yoldan çıkarmaya çalışan kocacına:klava: :):))))))))

opuyorumnanaktan:lepi:

amanin boooo :1shok: cnm senin eşin bizim topiği sabote ediyo ama sendeki azim :asigim: tebrik ettim . . .

Aynen öyle hayatım,onun göbekli hali yanında güzelleşiyorum ya...Söylemiyor ama bence derdi o...zemuszemuszemuszemus

opuyorumnanaktan

inşallah ablamm inşallahh sabır taşı çatlayana kadar sabırrr....

çok güseeelll opuyorumnanaktan

valla canım harikasınnn söyleyecek hiç bişey bulamıyorumm ben olsam dalmıştım ne var ne yoksa :kedi: heleki bu ara reglim yaklaştı felaketim felakettt :gitme: gözümün önünden neler neler geçiyo anlatamam şimdi söylemeyim kızarsıız bana kaydirigubbakcemile3 offf şu regl öncesi dönemden nefret ediyorumm :umursamaz:

tamam tamaaam bu akşam başlıyorum hemen bendeee :içelim:

Teşekkür ederim saracım.opuyorumnanaktan

Sen de umarım çok kısa sürede ,az zararla aşarsın bu dönemi.Bilmezmiyiz çok beter oluyor insan gerçekten..:1no2:

bugün yediklerimin devamı öğlen patates salatası 1 tabak kadar , 1 saat kadar öncede domates suyu ve haşlanmış patates 1 tane.
birazdan çıkıp spora gitcem ama giderken dondurma almamak için kendimi tutabileyim diye dua ediyorum :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan:lepi:

Aynen öyle hayatım,onun göbekli hali yanında güzelleşiyorum ya...Söylemiyor ama bence derdi o...zemuszemuszemuszemus

opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

hayırrrr... yimeeeee...lmaz: lmaz: lmaz:

annatma annatma cicim benim süprizzzzz gözünün önünden neler geçtiğini çok kötü motivasyon oluyo . . .

Bende bugünkü menümü yazayım bakiim..

sabah: 1 tabak kepekli lapa yanında domtes
Ara:2tane peynirli çubukkraker
ara:sütlü nescafe
Öğlen:1 tabak yoğurtlu lapa
ara: ufacık bir parça karpuz, 1 bardak diyet icetea light
ara: 1 şeftali, baya bi kiraz
Akşam: 1 kaç kaşık lapa

yatmadan kavun yemeyi düşünüyorum..
oy oy çok yidim yaaa bugün yine ..miiveye dayanamıyorum işte..:bbo:

kızlaaaaar,ben bu cumadan itibaren okula gitmeyeceğim ve eşim izne çıkana kadar evde olucam...
kendimce bi diyet hazırladım bu zaman zarfında yapmak için..şöyle ki:
sabahları geç kalkacağım için saat 11 gibi klasik kahvaltı(bi dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay,kahve)
saat 4 gibi salata ama besleyici olanlardan(sıra ile:köz patlıcan salatası,patates salatası,piyaz,diyet kısır,kepekli makarna salatası..v.b.)
akşam 9 civarı da meyve..
NASIL SıZCE???

gayet güzel aplam.. Ama aralara azıcık bişeyler serpiştirsen metabolizman hızlanmaz mı, ne dersin??

Bende 4 mil yürüyüşümü yaptım ardından aşağıdan şikayet geldi. Çok gürültü geliyo diye...:çok üzgünüm:
artık mecbur çorapla yapıcam.. ama öyle oluncada ayağım ağrıyo uzun vadede ve koşu olayına giremiyorum.. Off:çok üzgünüm:

Nyse üstünede kavun ve bi kaşık kadar lor peyniri yedim..

Öle işte..

bende öyle avutuyorum kendimi ablammm :sinifsinif:

cicişim eşler bu konuda çok caydırıcı şeyler yapıp sonra itiraf ediyorlar kaydirigubbakcemile3

süper ablam süpper :sm_cool:

flyy cicim kepekli makarna almak için gittim çok pahalıydı sinirlendim orasımı kazık acaba diye almadım sen ne kadara aldın

Canımcıım bu kepekli malzemeler oldukça pahalı.. Ben sezon diye bir marka aldım, kilosu 7 liraydı..:1shok:
gıdım gıdım kullancam artık napim.. ama çok lezzetli.. delikafadulden

Akşam 5 buçukda akşam yemeğini yedik,eşim akşam 6 buçukda göreve gittiği gittiği için beraber yedik..balık almıştı dün..bugün kızarttım iki tanesini ekmeksiz yedim..ama yeşil salatayı yedim baya..günü bitirdim ben...

haklısın fulyacım:)listeye yazmadım ama aralarda 5-6 fındık ya da bir-iki tane salatalık gibi ara öğünler olacak tabiki...

NEWLıFE ''yak gel bildiğin ne varsa!..''
ne kadar büyük,ne kadar güzel bir söz...bayıldım..

derinimmm...nerdesin ama :a015:
ben şimdi çıkmak zorundayım
fırsat bulursam sen çıkmadan gelmeye çalışırım
kocamaaaaan öpüyorum seniopuyorumnanaktan

beneğimmm şimdi yapmayı düşündüğün rejimi okudum da bana gereksiz geldi zaten abartmadan yiyorsun...sadece egzersiz yapsan olmaz mı...yeterince kilo verdin yazın egzersiz yapmaya daha çok vaktin olacak nasıl olsa...bak ben bu kısıtlı vaktimde bile egzersiz yapmaya çabalıyorum ama sadece 2 gündür...hem de sabah akşam hatta şimdi yapıyor olmalıydım...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…