Benekcim buraya ilk yazmaya başladığım zaman ben de değinmiştim bu konuya.Bende de müthiş bir antidepresan etkisi yapıyor bu karışım.Bence psikolojik değil.
Ben de dün gece itibari ile tekrar başladım içmeye ve bu gün önceki günlere göre müthiş enerjiyim gerçekten..Ama bence baldan değil (çünkü ben balı çok çok az koyuyorum karışıma),bu elma sirkesi sayesinde oluyor sanırım..(Zaten diyorlar ya elma sirkesinin faydası saymakla bitmez diye):lepi:
amiiiiiiin...
harikasın bitanem...tekrar ediyorum:senin diyet disiplinine hayranım.....
bunlar sana::lepi:alkisalkisalkis:hooray:
bu da seni yoldan çıkarmaya çalışan kocacına:klava: :):))))))))
amanin boooo :1shok: cnm senin eşin bizim topiği sabote ediyo ama sendeki azim :asigim: tebrik ettim . . .
merhaba lapacılarrrr,pirinççiler ve diğerleri...:)
özledim beya ben hepinizi:)
MERVECİM,iş konusunu boşver artık tatlım,herşeyin olduğunda da olmadığında da hayır var...
SARACIM açıcak canım inan bana..sadece sabır...
ABLASININ PRENSESİİİ hoşgeldiiin:)benim yerime de gezin istanbulu amaaa yediklerine dikkattt!..
SABUNUM nezamandır denk gelemiyoruz senle..nasılsın bitanecim?
bugün yediklerim aşağıda gösterilmiştir..arz ederim efendim..
sabah bi dilim ekmek,kk taze kaşar,şekersiz çay
ara limonlu soda,iki yudum simit
öğle:yarım lahmacun,bir domates
ara:şekersiz sütlü kahve
akşama bir tabak taze fasulye
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Şimdi geldim,koydum kıymalı semizotumu ocağa.Oh mis gibi,yanında da yoğurt...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
Benekcim buraya ilk yazmaya başladığım zaman ben de değinmiştim bu konuya.Bende de müthiş bir antidepresan etkisi yapıyor bu karışım.Bence psikolojik değil.
Ben de dün gece itibari ile tekrar başladım içmeye ve bu gün önceki günlere göre müthiş enerjiyim gerçekten..Ama bence baldan değil (çünkü ben balı çok çok az koyuyorum karışıma),bu elma sirkesi sayesinde oluyor sanırım..(Zaten diyorlar ya elma sirkesinin faydası saymakla bitmez diye):lepi:
valla canım harikasınnn söyleyecek hiç bişey bulamıyorumm ben olsam dalmıştım ne var ne yoksa :kedi: heleki bu ara reglim yaklaştı felaketim felakettt :gitme: gözümün önünden neler neler geçiyo anlatamam şimdi söylemeyim kızarsıız bana kaydirigubbakcemile3 offf şu regl öncesi dönemden nefret ediyorumm :umursamaz:
tamam tamaaam bu akşam başlıyorum hemen bendeee :içelim:
opuyorumnanaktan:lepi:
Aynen öyle hayatım,onun göbekli hali yanında güzelleşiyorum ya...Söylemiyor ama bence derdi o...zemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktan
bugün yediklerimin devamı öğlen patates salatası 1 tabak kadar , 1 saat kadar öncede domates suyu ve haşlanmış patates 1 tane.
birazdan çıkıp spora gitcem ama giderken dondurma almamak için kendimi tutabileyim diye dua ediyorum :ecrin_bebek:
inşallah ablamm inşallahh sabır taşı çatlayana kadar sabırrr....
çok güseeelll opuyorumnanaktan
valla canım harikasınnn söyleyecek hiç bişey bulamıyorumm ben olsam dalmıştım ne var ne yoksa :kedi: heleki bu ara reglim yaklaştı felaketim felakettt :gitme: gözümün önünden neler neler geçiyo anlatamam şimdi söylemeyim kızarsıız bana kaydirigubbakcemile3 offf şu regl öncesi dönemden nefret ediyorumm :umursamaz:
tamam tamaaam bu akşam başlıyorum hemen bendeee :içelim:
kızlaaaaar,ben bu cumadan itibaren okula gitmeyeceğim ve eşim izne çıkana kadar evde olucam...
kendimce bi diyet hazırladım bu zaman zarfında yapmak için..şöyle ki:
sabahları geç kalkacağım için saat 11 gibi klasik kahvaltı(bi dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay,kahve)
saat 4 gibi salata ama besleyici olanlardan(sıra ile:köz patlıcan salatası,patates salatası,piyaz,diyet kısır,kepekli makarna salatası..v.b.)
akşam 9 civarı da meyve..
NASIL SİZCE???
merhaba lapacılarrrr,pirinççiler ve diğerleri...:)
özledim beya ben hepinizi:)
MERVECİM,iş konusunu boşver artık tatlım,herşeyin olduğunda da olmadığında da hayır var...
SARACIM açıcak canım inan bana..sadece sabır...
ABLASININ PRENSESİİİ hoşgeldiiin:)benim yerime de gezin istanbulu amaaa yediklerine dikkattt!..
SABUNUM nezamandır denk gelemiyoruz senle..nasılsın bitanecim?
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Şimdi geldim,koydum kıymalı semizotumu ocağa.Oh mis gibi,yanında da yoğurt...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
kızlaaaaar,ben bu cumadan itibaren okula gitmeyeceğim ve eşim izne çıkana kadar evde olucam...
kendimce bi diyet hazırladım bu zaman zarfında yapmak için..şöyle ki:
sabahları geç kalkacağım için saat 11 gibi klasik kahvaltı(bi dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay,kahve)
saat 4 gibi salata ama besleyici olanlardan(sıra ile:köz patlıcan salatası,patates salatası,piyaz,diyet kısır,kepekli makarna salatası..v.b.)
akşam 9 civarı da meyve..
NASIL SİZCE???
bende öyle avutuyorum kendimi ablammm :sinifsinif:
cicişim eşler bu konuda çok caydırıcı şeyler yapıp sonra itiraf ediyorlar kaydirigubbakcemile3
süper ablam süpper :sm_cool:
flyy cicim kepekli makarna almak için gittim çok pahalıydı sinirlendim orasımı kazık acaba diye almadım sen ne kadara aldın
haklısın fulyacım:)listeye yazmadım ama aralarda 5-6 fındık ya da bir-iki tane salatalık gibi ara öğünler olacak tabiki...gayet güzel aplam.. Ama aralara azıcık bişeyler serpiştirsen metabolizman hızlanmaz mı, ne dersin??
Bende 4 mil yürüyüşümü yaptım ardından aşağıdan şikayet geldi. Çok gürültü geliyo diye...:çok üzgünüm:
artık mecbur çorapla yapıcam.. ama öyle oluncada ayağım ağrıyo uzun vadede ve koşu olayına giremiyorum.. Off:çok üzgünüm:
Nyse üstünede kavun ve bi kaşık kadar lor peyniri yedim..
Öle işte..
iyi akşamlar derinimmmm:)iyi akşamlar beneğimmm yakaladım seni...opuyorumnanaktan
NEWLıFE ''yak gel bildiğin ne varsa!..''Akşam 5 buçukda akşam yemeğini yedik,eşim akşam 6 buçukda göreve gittiği gittiği için beraber yedik..balık almıştı dün..bugün kızarttım iki tanesini ekmeksiz yedim..ama yeşil salatayı yedim baya..günü bitirdim ben...
iyi akşamlar derinimmmm:)
yakalandığıma hiç bu kadar sevinmemiştim inanopuyorumnanaktan
nasılsın bitanecim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?