60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maximaculpacim cevap için tşkrler eve şuan hazır paketli hiç bir ürün giremiyor ve artık girmeyecek eti form dısında simdilik :) çünkü okula yanımda götürebildigim kalorisi en az sey suan için elmada götürüyordum bir ara şuan evde yok, ama başka bir bisküvi kesinlkle yemiyorum ama sandvic olayı çok mantıklı geldi banada yapıp strec filme sarıp çantama atabilirim bence de ben inciri hiç sevmem ama kesinlikle doğrudur dediğin, hazır ürünlerde kullanılan fruktoz, glikoz yada mısır şurubu adıyla geçen şekerin obezitenin sebebi oldugunu anlatan bir sunum izledikten sonra beslenme alışkanlıgımı değiştrdm bende hamburger yok, kremalı çikolatı şeyler hazır kekler pastalar krakerler cipsler hatta geçen gün nar ekşili sosda bile glikoz şurubu yazdıgını görünce almamaya karar verdim buna dikkat ediyorum içindekiler kısmına diyetten çok bende sağlıklı beslenme yöntemi arıyordum aslında bu sitedede çok güzel destek oluyoruz bence birbirimize :) 10 kilocuk da fazlam var üstelik bugün 9,5 kaldı bu fark mutluyum :)

rica ederim demek..bak ne güzel bilinçlisin sen..incir sevmiyosan hurma al :) onu da sevmiyosan kendini zorla
streçe sar götür, en iyisi.

bugün yediklerim
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, maydonoz,1 bardak meyve suyu
öğlen: 1 avuç fındık, 1 elma, yarım paket form çubuk
akşam: 2 köfte, biraz marul, 1 dili peynirli börek
başka bişey yemem artık...o böreği yemesem iyidi ama neyse

akşam yediklerim fırında beşamel soslu karnıbahar,4 mantar,yarım dilim kepek ekmeği,bol salata şimdi form çayı içiyorum,eşim çiğ köfte almış ama yemiyorum yarını bekliyorum,dondurma alıyımmı dedi onada hayır dedim çünkü artık buhafta kilo vermek istiyorum 2 aydır yerimde sayıyorum çünkü kilo verme konusunda

hayırlı olsun yeni görev yeriniz...sen çalışyor musun?çoluk çocuk?

Teşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı
tekrar geçmiş olsun...iyileşince açılır inşallah iştahı

dünden daha ıyıyım canım cok saol kardeşimi aramiş yarın ankaraya gelıyomuş ne yapıcam bılemıyorum
canım sana yazdığım mesajı okumadın sanırım tekrar yazıyorum...ben de ankaradayım..dertleşmek falan istersen ya da bi hava değişimi görüşelim...
inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
çok üzüldüm ..kendim yaşasam ne yapardım diye düşündüm...çocuk olunca işler değişiyo,bizde de var..ama yine de hemen dönmemek mantıklı geldi..kapıyı da tam kapatma tabi...zamana ihtiyacım var....affetmek istiyorum ama önce emin olmalıyım bi daha yapmayacağından de..ayrıca bu kayınvalideye her hafta yapılan ziyaret işini de bu sırada çözebilirsin eğer gerçekten istemiyosan...çocuğun uykusu bozuluyo 2 hafta da bi olsun..annen de sebebini bilse hak vercektir falan diye tatlılıkla anlat..bi taşla 2 kuş...yine de sen bilirsin...dediğim gibi ben olsam böyle yapardım

bi yerde okumuştum...bebek ve çocuklardaki açlık biyolojik...yetişkinlerdeki psikolojikmiş...yani biz gerçekten ihtiyacımız olduğundan değil ihtiyacımız olduğuna inandırdığımız için fazla fazla yiyoruz...öncelikle bunu getiriyorum aklıma..bir de gıcık olduğum zayıf birini düşünüyorum...o yemiyosa ben de yemem diyorum..işe yarıyo sanki...istisnalar kaideyi bozmaz tabi..

öğretmenmisin pretty? ben öğretmenim ve okula giderken elma ya da form çubuk götürüyorum..100grlık yoğurt falan da götürülebilir ya da süt..kalsiyum tok tutuyomuş...beni süt pek tutmuyo gerçi..

inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu

canım bence önce eşinle bir konuş biz şimdi ne desek boş.ama araya çok zaman girerse soğukluk olur. şimdi konuşurken ikinizde gurur yaparsa yani osuçunu kabul etmek istemezse sen haklı olarak suçunu kabül etmiyor hatasını anlamıyor diye bu işe olumsuz yaklaşırsan mesele uzar.sen eşini iyi tanırsın gerçekten pişman da gurur mu yapıyor ya da hem suçlu hem güçlü bir şekilde bütün suçu sana mı atıyor anlarsın ama kesinlikle mecbur kaldığın için döndüğünü belli etme.. hatta aile büyüğü eşinle konuşursa iyi olabilir ama direk suçlamada sadece öğüt verir gibi ayrıca kayın validelerinin de belki bazı hafta sonları bir planı olurçbence kayınvalidenin de oğlum ara sıra da hanımınla vakit geçir yada çocuk yollar da perişan oluyor siz yerinizde sağ olun gibi şeyler de söyleyebilirdi inan bana bu olyda tek masum olan sen ve kızınsın Allah yarin yardımcın olsun .inşallah eşin bu günlerini unutturacak güzel günler yaşatır sana....

Sana ve küçük meleğinede geçmiş olsun canım onlar hasta olacağına biz olalım vallahi kıyamam benim o kıpır kıpır civcivim kaç gündür sessiz sedasız bir köşede yatıyor.

kızın nasıl oldu tahlilleri temiz çıktıysa viral bir enfeksiyondur .ya da psikolojik te olabiliyor çocuklar da merak etme iyileşir ama ateşini takip et ,nşallah hemen iyileşir.

ılık su yeşilçay
14] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146.

KAHVALTI

Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[17] Doygun Tam Buğday Ekmek 40 GRAM 77.2
[18] Yesil Biber 2 ADET 24
[19] Domates 2 ADET 28
[20] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[21] yesil cay 1 adet 0

ara
Çağla 100 GRAM 600 ama 100 gr yemedim 3 adet yedim

öğle
10] Doygun Tam Buğday Ekmek 39 GRAM 75.27
[11] Doygun Tam Buğday Ekmek 1 GRAM 1.93
[12] Cacık 1 PORSİYON 131
[13] Sebze Çorbası 1 PORSİYON 17çorba aslında saray çorbası ama kalori sepetinde yoktu sebze ve mercimek karışım bir çorba en yakın buydu
ara
] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

akşam
Menemen 1 PORSİYON 179
[3] Soğan 1/2 ADET 41
[4] Yesil Biber 3 ADET 36
[5] Domates
] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 aslında domates biber soğanı salata yaptım yağsız olduğu için tek tek hespladım

şu anda yeşilçay içiyorum meyve ve yoğurt bitti acıkırsam meyve yerine domates yemeyi düşünüyorum

[1] Yemek Pişirmek 15 dak 41.17
[6] Bilgisayar Kullanmak 120 dak 226.92
[7] Yürümek (Asfalt) 10 dak 48.8

[14] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146

aktiviteleri düşünce 1084.505 kalori

kızlar bu kalori işi çok iyi oldu bence yemekhanede beykoz kebabı vardı şimdi aldığım kalori çok olur diye yemedim sadece çorba cacık ekmek yedim.

Bilg kullanmak 1 saatl 110 kalori ise ben her gun ortalama 10 saat kullaniyorum 1100 kalori harciyorum o zaman. Bugunlerde de hem 700 kalori yedigimi dusunursek ve de eve gelip spor da yaptigimi da benim erimem lazim. O bilg olayi bana pek gercekci gelmedi

Bugün yediklerim:

Sabah sirkeli ılık su.

Kahvaltı:
1 Yumurta
Çeçil peynir (bunun miktarı nasıl yazılır ki,az işte)
2 siyah,2yeşil zeytin
2 domates
4 tane yeşil biber
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
200gr.kadar çilek
1 tane erik

Akşam:
Yarım kase yayla çorbası
1 tane derisiz tavada yağsız (ama kendi yağlıydı etin) tavuk pirzola
1,5 kase kadar meksika fasulyesi salatası (içinde mısırda vardı,aldık kalorileri)
1 dilim light ekmek

1 Saat sonra 200 gr.kadar kiraz

Offf hiç sevmedim bu akşamki menümü,gidip form çayı içeyim bari.
Tembel barsaklarıma biraz yarar belki...

sahi mi haklı olabilirsin esenrüzgar acaba niye öyle çiktı ki ..bak şimdi...... acaba diğerleri mi de yalnış

Sana katılıyorum,ona bakarsan dün ve bugün evde resmen ağır işçilik yaptım..

Bunları düşsem hiç kalori almamışım gözükür herhalde..

Bence normal spor dışındaki aktiviteleri hesaba katmamak lazım.

Günaydın kızlar
nasılsınız
bugün yarım saat yürüdüm, birazdan yine yumurta yicem
ben bu hafta yumurtaya dadandım ama kızlar bi yeseniz var ya, süper süper.
organik tavuk yumurtası olduğu için mükemmel bir tadı var..
burdan gidene kadar olabildiğince yararlanıcam

her gün 1 tane form çayı içiyordum ödem falan atayım diye kabızlık başladı çayı bıraktım normale dödü inanırmısın anlamadım vallaha nasıl iş bu böyle

kızlar diyeti bırakmış ve tatlı krizine girmiştim,dondurmalar, gofretler, profiteroller ara öğünlerde meyve yemediğim için, çaydaki şekere geri dönmüştüm ve bi baktım pat diye 66.1 bugün.
anında kilo almışım.
bugün itibariyle dolapta tatlılar olsa da tekrar başlıyorum. anladım ki burdan uzak kalmak bana yaramıyor

kızlar napıcam yaaa?
kocam bile 4 kilo verdi, ben 3 kiloyu zor vermiştim onu da bi bıraksam alıyorum.

BUGÜN itibariyle 59.500 görmüş bulunmaktayım allahıma şükür dünden bu yana 600gr.vermişim hemen yediklerimi yazıyorum
dün sabah:şekersiz çay-domates-salatalık aparça peynir-çeyrek sucuklu omlet 1 dilim ekmek

ara:1 bardak yeşil çay-1 lokma bitter çikolata

öğlen:bol salata-1 parça tavuk ızgara pirzola-yarım dilim ekmek

ara: 1 bardak yeşil çay-1 kuru erik-bir kaç fındık

akşam: 1 kaseden az yoğurt-4 kaşık kabak yemeği-ince 1 dilim ekmek

ara: 4 -5 çilek

2lt.su-40 dk.spor-2 saat ütü.toplam da 600gr.süper değilmi

kilo vermenin sırrı mutlaka bir öğün protein et tavuk bir öğün sebze ben size söyleyim hiç aç kalmadan aralarda sağlıklı atıştırma başka bir şey yemeyin 3 ara 3 ana öğün bol su biraz da spor tamamdır.65.600 dum 1 ay önce şu anda 59.500 .geriye kaldı 5 kilo daha 54-55 oldumu tamamdır bu iş

günaydın kızlar, bigisayar olayı banada gercekci gelmiyor esenruzgar doğru diyosun bnce o pc basında hesap kitap yapanlar için cok yoğun kafa yoranlar için gecerli.

Ablacım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah bugün senin için güzel bir gün olur

Yok canım tv de değil,kk'da yorumları okurken sağ tarafta reklamlar çıkıyo yaa onu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…