- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
maximaculpacim cevap için tşkrler eve şuan hazır paketli hiç bir ürün giremiyor ve artık girmeyecek eti form dısında simdilik :) çünkü okula yanımda götürebildigim kalorisi en az sey suan için elmada götürüyordum bir ara şuan evde yok, ama başka bir bisküvi kesinlkle yemiyorum ama sandvic olayı çok mantıklı geldi banada yapıp strec filme sarıp çantama atabilirim bence de ben inciri hiç sevmem ama kesinlikle doğrudur dediğin, hazır ürünlerde kullanılan fruktoz, glikoz yada mısır şurubu adıyla geçen şekerin obezitenin sebebi oldugunu anlatan bir sunum izledikten sonra beslenme alışkanlıgımı değiştrdm bende hamburger yok, kremalı çikolatı şeyler hazır kekler pastalar krakerler cipsler hatta geçen gün nar ekşili sosda bile glikoz şurubu yazdıgını görünce almamaya karar verdim buna dikkat ediyorum içindekiler kısmına diyetten çok bende sağlıklı beslenme yöntemi arıyordum aslında bu sitedede çok güzel destek oluyoruz bence birbirimize :) 10 kilocuk da fazlam var üstelik bugün 9,5 kaldı bu fark mutluyum :)
hayırlı olsun yeni görev yeriniz...sen çalışyor musun?çoluk çocuk?evet şekerli çayı ben de içemiyorum, içim kalkıyor resmen, kusacak gibi oluyorum.
ben düşünüyorum acaba 40 gündür yemediğim bişey var mı diye ama bulamadım bulamadııım bulamadıııım
ne kadar çok istesem de yemicem
egelifatoş, evet görev için eruhtayız, eşim subay. neyseki kıbrısa çıktı taynimiz burdan kurtluyoruz
tekrar geçmiş olsun...iyileşince açılır inşallah iştahıTeşekkür ederim canım 6 yaşında dr.gittik bütün tahliller temiz ama karın ağrısı ve ateş bir türlü bitmedi kıyamam zaten minicik hastalıktan küçücük kaldı suratı
canım sana yazdığım mesajı okumadın sanırım tekrar yazıyorum...ben de ankaradayım..dertleşmek falan istersen ya da bi hava değişimi görüşelim...dünden daha ıyıyım canım cok saol kardeşimi aramiş yarın ankaraya gelıyomuş ne yapıcam bılemıyorum
çok üzüldüm ..kendim yaşasam ne yapardım diye düşündüm...çocuk olunca işler değişiyo,bizde de var..ama yine de hemen dönmemek mantıklı geldi..kapıyı da tam kapatma tabi...zamana ihtiyacım var....affetmek istiyorum ama önce emin olmalıyım bi daha yapmayacağından de..ayrıca bu kayınvalideye her hafta yapılan ziyaret işini de bu sırada çözebilirsin eğer gerçekten istemiyosan...çocuğun uykusu bozuluyo 2 hafta da bi olsun..annen de sebebini bilse hak vercektir falan diye tatlılıkla anlat..bi taşla 2 kuş...yine de sen bilirsin...dediğim gibi ben olsam böyle yapardıminşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
bi yerde okumuştum...bebek ve çocuklardaki açlık biyolojik...yetişkinlerdeki psikolojikmiş...yani biz gerçekten ihtiyacımız olduğundan değil ihtiyacımız olduğuna inandırdığımız için fazla fazla yiyoruz...öncelikle bunu getiriyorum aklıma..bir de gıcık olduğum zayıf birini düşünüyorum...o yemiyosa ben de yemem diyorum..işe yarıyo sanki...istisnalar kaideyi bozmaz tabi..slm kızlar ya biri bana dur desin bi türlü kendime
şu yemek konusunda sınır koyamıyorum
biraz önce acıktım ve 1 dilim sıcak kepekli ekmeğin
üzerine tereyağ bal sürdüm yedim ama
o da kesmedi şu anda açım ve başka
bişey yemek istemiyorum(
maximaculpacim cevap için tşkrler eve şuan hazır paketli hiç bir ürün giremiyor ve artık girmeyecek eti form dısında simdilik :) çünkü okula yanımda götürebildigim kalorisi en az sey suan için elmada götürüyordum bir ara şuan evde yok, ama başka bir bisküvi kesinlkle yemiyorum ama sandvic olayı çok mantıklı geldi banada yapıp strec filme sarıp çantama atabilirim bence de ben inciri hiç sevmem ama kesinlikle doğrudur dediğin, hazır ürünlerde kullanılan fruktoz, glikoz yada mısır şurubu adıyla geçen şekerin obezitenin sebebi oldugunu anlatan bir sunum izledikten sonra beslenme alışkanlıgımı değiştrdm bende hamburger yok, kremalı çikolatı şeyler hazır kekler pastalar krakerler cipsler hatta geçen gün nar ekşili sosda bile glikoz şurubu yazdıgını görünce almamaya karar verdim buna dikkat ediyorum içindekiler kısmına diyetten çok bende sağlıklı beslenme yöntemi arıyordum aslında bu sitedede çok güzel destek oluyoruz bence birbirimize :) 10 kilocuk da fazlam var üstelik bugün 9,5 kaldı bu fark mutluyum :)
inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
Sana ve küçük meleğinede geçmiş olsun canım onlar hasta olacağına biz olalım vallahi kıyamam benim o kıpır kıpır civcivim kaç gündür sessiz sedasız bir köşede yatıyor.
ılık su yeşilçay
14] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146.
KAHVALTI
Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[17] Doygun Tam Buğday Ekmek 40 GRAM 77.2
[18] Yesil Biber 2 ADET 24
[19] Domates 2 ADET 28
[20] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[21] yesil cay 1 adet 0
ara
Çağla 100 GRAM 600 ama 100 gr yemedim 3 adet yedim
öğle
10] Doygun Tam Buğday Ekmek 39 GRAM 75.27
[11] Doygun Tam Buğday Ekmek 1 GRAM 1.93
[12] Cacık 1 PORSİYON 131
[13] Sebze Çorbası 1 PORSİYON 17çorba aslında saray çorbası ama kalori sepetinde yoktu sebze ve mercimek karışım bir çorba en yakın buydu
ara
] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
akşam
Menemen 1 PORSİYON 179
[3] Soğan 1/2 ADET 41
[4] Yesil Biber 3 ADET 36
[5] Domates
] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 aslında domates biber soğanı salata yaptım yağsız olduğu için tek tek hespladım
şu anda yeşilçay içiyorum meyve ve yoğurt bitti acıkırsam meyve yerine domates yemeyi düşünüyorum
[1] Yemek Pişirmek 15 dak 41.17
[6] Bilgisayar Kullanmak 120 dak 226.92
[7] Yürümek (Asfalt) 10 dak 48.8
[14] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146
aktiviteleri düşünce 1084.505 kalori
kızlar bu kalori işi çok iyi oldu bence yemekhanede beykoz kebabı vardı şimdi aldığım kalori çok olur diye yemedim sadece çorba cacık ekmek yedim.
Bilg kullanmak 1 saatl 110 kalori ise ben her gun ortalama 10 saat kullaniyorum 1100 kalori harciyorum o zaman. Bugunlerde de hem 700 kalori yedigimi dusunursek ve de eve gelip spor da yaptigimi da benim erimem lazim. O bilg olayi bana pek gercekci gelmedi
Bilg kullanmak 1 saatl 110 kalori ise ben her gun ortalama 10 saat kullaniyorum 1100 kalori harciyorum o zaman. Bugunlerde de hem 700 kalori yedigimi dusunursek ve de eve gelip spor da yaptigimi da benim erimem lazim. O bilg olayi bana pek gercekci gelmedi
Sana katılıyorum,ona bakarsan dün ve bugün evde resmen ağır işçilik yaptım..
Bunları düşsem hiç kalori almamışım gözükür herhalde..
Bence normal spor dışındaki aktiviteleri hesaba katmamak lazım.
bugün yediklerim:
Sabah sirkeli ılık su.
Kahvaltı:
1 yumurta
çeçil peynir (bunun miktarı nasıl yazılır ki,az işte)
2 siyah,2yeşil zeytin
2 domates
4 tane yeşil biber
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay
ara:
200gr.kadar çilek
1 tane erik
akşam:
Yarım kase yayla çorbası
1 tane derisiz tavada yağsız (ama kendi yağlıydı etin) tavuk pirzola
1,5 kase kadar meksika fasulyesi salatası (içinde mısırda vardı,aldık kalorileri)
1 dilim light ekmek
1 saat sonra 200 gr.kadar kiraz
offf hiç sevmedim bu akşamki menümü,gidip form çayı içeyim bari.
Tembel barsaklarıma biraz yarar belki...
inşallah bu gece benım ıcın zor geçecek ıyıce dusunup ne dıycegıme karar vermem gerek acaba zaman mı ıstesem onu yollayıp bı sure daha burda mı kalsam ne desınız ıımı olor kotu mu
Hiç rastlamadım , tv pek izlemediğim için...
Ama merak ettim.
İnsan zayıfladıkça daha da zayıf olası geliyor.
Kızlar bu göbeğim ne kadar zayıflasam da çıkıp duruyor yaaa
Doğumdan sonra mı böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?