60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gurur duydum seninle...sendeki iradenin yarısı ben de olsa...

Canımcıım bu kepekli malzemeler oldukça pahalı.. Ben sezon diye bir marka aldım, kilosu 7 liraydı..:1shok:
gıdım gıdım kullancam artık napim.. ama çok lezzetli.. delikafadulden

ciciş benim baktığım yer biraz daha ucuzmuş o zaman 5.25ti kilosu yarın alırım.bu arada acaba bu lapa yerine kepekli haşlanmış makarna yesek ne olur?

SARACIM bu senin için:
kocaman bir ayna var karşında ve sen aynanın karşısındasın..ne görüyorsun?
şimdi en sevdiğinden başlayarak bütün sevdiklerini tek tek çağır yanına ve bak aynaya..şimdi ne görüyorsun?
şimdi bütün sevdiklerini orada bırak ve aynayı göremeyeceğin bir yere git!şimdi ne görüyorsun aynada?hiçbirşey değil mi?aynayı bile göremiyorsun ki
hayat da böyle işte bitanem...sen varsan herşey var!..sen yoksan hiçbirşey yok!..
yani bitanem SEN VAR OLDUĞUN SÜRECE ÜMıT DE VAR!...(kimsesiz olsa bile!..)

sen çok güçlü bir kızsın SARAcım..lütfen ruh haline yazdığın''kimsesiz''i değiştirir misin?lütfeeeen...

haklısın fulyacım:)listeye yazmadım ama aralarda 5-6 fındık ya da bir-iki tane salatalık gibi ara öğünler olacak tabiki...

Aplam tamam o zaman tam süper olur menün..

ciciş benim baktığım yer biraz daha ucuzmuş o zaman 5.25ti kilosu yarın alırım.bu arada acaba bu lapa yerine kepekli haşlanmış makarna yesek ne olur?

Olmaz tatlım bence, çünkü pirincin ödem attırıcı özelliği var ancak makarnanın yok bildiğim kadarıyla..

Günaydın cancıklarr,

Bugün lapama devam edemiyorum, çünkü kalktığımdayda muşmula gibiydim..-tatlicadiarzu- aynen şu şekilde...,

Şimdi kepekli ekmekle tostumu sipariş ettim.. Yeşil çayla onu yicem..

Bugün zor bir gün olacağa benziyor sankim..:bbo:

Günaydın kızlar..Sabah kahvaltımı yaptım..Şöyleki..

1 fincan şekersiz kahve :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3

hayırrrr... yimeeeee...lmaz: lmaz: lmaz:

yidim :kedi: ama küçük yidim pirobiiiyooottiiikkli bişi çıkarmış algida ondan yidim meyveli meyveli çokta güzeldi zemuszemus

aralardaki atıştırmalar ve haftada 2-3 kere et türevleriyle harika olcekkk :lepi:

sen çok güçlü bir kızsın SARAcım..lütfen ruh haline yazdığın''kimsesiz''i değiştirir misin?lütfeeeen...

seni çok seviyorum ablacımmm çookkk seviyorumm :asigim:

ne ooo lapacııı lapamı çarptı seniiii kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey sırnaşık şey

sıcak çok sıcak, eyvah daha da sıcak olucak...-tatlicadiarzu-

günaydın güzeller opuyorumnanaktan
bu sabah heryerim ağrıyarak uyandım dün sporu fazla kaçırdım.koşu bandını bide uzay yürüyüşü diye bi zımbırtı var ikisininde dakika kısımlarını kapatıp kalori değerleri 50 oluncaya kadar koşturdum kaydirigubbakcemile2 olabildiğince karın kol ve kalori yaktırcak aletlerin üstünde tepindim.yarında aynısını yapcam
bide antalya çooookkk sıcaaakkk kafamçokkarıştı gece kaç kere uyandım bilmiyorum bi safar uyanıp yastığımı ve çarşafı bira ıslatıp yattım belki bi işe yara diye ama nafile :1shok:
şimdi kahvaltımı yaptım kapruz peynir ve 2 dilim soya ekmeğiii :lepi:
kayısılı form çayımı içiyorum şimdide zemuszemus

kızlar kiraz mevsimi ya haniii zayıflamayı hızlandıralımmm
25 tane kirazı yiyoruz saplarını atmıyoruz 10 dakka kadar kurutuyoruz ki zaten çok çabuk kuruyo.cezvede suyu kaynatıyoruz içine 4-5 tane kirazı elimizle parçalayıp atıyoruz ve o ayırdığımız kiraz saplarını ayırıyoruz.15-20 saniye onlar kaynıyolar.hemen altını kapatıyoruz üzerine bi çay bardağı koyup demlemeye bırakıyoruz.10 dakka kadar demleniyo o sırada zaten ılımış oluyo ve güzellce içiyoruzzz...
lapacılaaar duyuruluurrr pirinçten daha yararlı şöylekiii kiraz ve kiraz sapı kadar vücuttaki fazla suyu attıran bişey yokmuş zemuszemus

hmm ilgünç.... En kısa zamanda uygulanıcaktır...:içelim:

Kızlar benim bir sonraki diyetim büyük ihtimalle Amerikan Kalp Vakfı diyeti olucak..Bana böyle diyetler kilo verdiriyo..az az ve sık sık öğünler kilo aldırıyor malesef..

ben de tebrik ediyorum seni canım ekrana elini sür de bana da bulaşsın bu azim bu irade...:sinifsinif:

günaydın millet....

bence güzel bir liste ablacım ama sen zaten az yiyosun... bir de ben bu diyet kısırı anlamadım nasıl oluyo apla...:uhm:

25 tane kirazı yiyoruz saplarını atmıyoruz 10 dakka kadar kurutuyoruz ki zaten çok çabuk kuruyo.cezvede suyu kaynatıyoruz içine 4-5 tane kirazı elimizle parçalayıp atıyoruz ve o ayırdığımız kiraz saplarını ayırıyoruz.15-20 saniye onlar kaynıyolar.hemen altını kapatıyoruz üzerine bi çay bardağı koyup demlemeye bırakıyoruz.10 dakka kadar demleniyo o sırada zaten ılımış oluyo ve güzellce içiyoruzzz...

şekerim ne kadar su kaynatcaz sonra sanırım 4-5 tane kirazı atıyoz da saplarını ayırıyoz yazmışsın sapları ne zaman atıyoz

Aplam tamam o zaman tam süper olur menün..Olmaz tatlım bence, çünkü pirincin ödem attırıcı özelliği var ancak makarnanın yok bildiğim kadarıyla..

bugün temizlik yapmayı düşünüyorum.vaktim olursa çıkıp alacağım kepekli pirincimi cokacimcoook

Günaydın kızlar..Sabah kahvaltımı yaptım..Şöyleki..

1 fincan şekersiz kahve :ecrin_bebek:

taktir ediyorum valla seni azmini alkisalkisalkis

şekercik çok yorma kendini sonra gene hasta olma sen bize lazımsın Şeniz
kiraz sapı olayıda süpemiş
:lepi:

Kızlar benim bir sonraki diyetim büyük ihtimalle Amerikan Kalp Vakfı diyeti olucak..Bana böyle diyetler kilo verdiriyo..az az ve sık sık öğünler kilo aldırıyor malesef..

o nasıl bi diyet hiç bakmadım daha mı fazla kilo verdiriyor :uhm:

Yağ düşmanı besinler

Bu besinleri tüketerek mükemmel bir vucuda sahip olabilir, kilolarınızdan kurtulabilirsiniz...

Kırmızı biber: ıçindeki acı madde “capcaicin”, vücudun kan dolaşımını hızlandırarak ısısını artırmasına neden oluyor. Vücudun forma girmesine yardımcı olan bu etkiye de “termojenes” adı veriliyor. Vücut ısısı ne kadar artarsa yağ yakımı da o derece hızlanıyor.

Hindiba: Hafif sarımsı bu sebze içinde kan damarlarına pozitif etkisi bulunan ve hazmı kolaylaştıran ‘intybin’ ya da ‘taraxin’ gibi çok özel keskin maddeler barındırıyor. Bu iki madde, vücuttaki asitlerin atılımında ve metabolizmanın düzenli çalışmasında önemli bir görev üstleniyor. Bu sayede tatlıya olan iştah azalıyor.

Greyfurt: Bu meyve içeriğindeki ikincil bitkisel maddeler ve C vitaminiyle gerçek bir form dostu olduğunu kanıtlıyor. Vücudun enerjisini artırırken açlık krizlerini önleyici etkisi bulunuyor.

Yoğurt: Kalsiyum olmadan metabolizmamız sadece sınırlı bir şekilde çalışmasını sürdürüyor. Bu yüzden iyi bir beslenme düzenine dikkat etmek sağlıklı ve kusursuz bir vücuda sahip olmakla aynı anlama geliyor. Az yağlı yoğurt içerdiği yoğun mineraller sayesinde vücudun yağ yakımını da belirli bir oranda yükseltiyor.

efettt şakerler kahvaltımı yaptım

1 tomates(14cal) 1 patates (100cal)1 dilim kepekli ekmek(21cal)=135 cal

iyi bir başlangıç dimi

ama karnım şişti amma doydum ha patates tıkıyo dıgandım valla!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…