derinimmm...nerdesin ama :a015:
ben şimdi çıkmak zorundayım
fırsat bulursam sen çıkmadan gelmeye çalışırım
kocamaaaaan öpüyorum seniopuyorumnanaktan
NEWLİFE ''yak gel bildiğin ne varsa!..''
ne kadar büyük,ne kadar güzel bir söz...bayıldım..
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Şimdi geldim,koydum kıymalı semizotumu ocağa.Oh mis gibi,yanında da yoğurt...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
Canımcıım bu kepekli malzemeler oldukça pahalı.. Ben sezon diye bir marka aldım, kilosu 7 liraydı..:1shok:
gıdım gıdım kullancam artık napim.. ama çok lezzetli.. delikafadulden
haklısın fulyacım:)listeye yazmadım ama aralarda 5-6 fındık ya da bir-iki tane salatalık gibi ara öğünler olacak tabiki...
ciciş benim baktığım yer biraz daha ucuzmuş o zaman 5.25ti kilosu yarın alırım.bu arada acaba bu lapa yerine kepekli haşlanmış makarna yesek ne olur?
kaydirigubbakcemile3
hayırrrr... yimeeeee...lmaz: lmaz: lmaz:
kızlaaaaar,ben bu cumadan itibaren okula gitmeyeceğim ve eşim izne çıkana kadar evde olucam...
kendimce bi diyet hazırladım bu zaman zarfında yapmak için..şöyle ki:
sabahları geç kalkacağım için saat 11 gibi klasik kahvaltı(bi dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay,kahve)
saat 4 gibi salata ama besleyici olanlardan(sıra ile:köz patlıcan salatası,patates salatası,piyaz,diyet kısır,kepekli makarna salatası..v.b.)
akşam 9 civarı da meyve..
NASIL SİZCE???
SARACIM bu senin için:
kocaman bir ayna var karşında ve sen aynanın karşısındasın..ne görüyorsun?
şimdi en sevdiğinden başlayarak bütün sevdiklerini tek tek çağır yanına ve bak aynaya..şimdi ne görüyorsun?
şimdi bütün sevdiklerini orada bırak ve aynayı göremeyeceğin bir yere git!şimdi ne görüyorsun aynada?hiçbirşey değil mi?aynayı bile göremiyorsun ki
hayat da böyle işte bitanem...sen varsan herşey var!..sen yoksan hiçbirşey yok!..
yani bitanem SEN VAR OLDUĞUN SÜRECE ÜMİT DE VAR!...(kimsesiz olsa bile!..)
sen çok güçlü bir kızsın SARAcım..lütfen ruh haline yazdığın''kimsesiz''i değiştirir misin?lütfeeeen...
Günaydın cancıklarr,
Bugün lapama devam edemiyorum, çünkü kalktığımdayda muşmula gibiydim..-tatlicadiarzu- aynen şu şekilde...,
Şimdi kepekli ekmekle tostumu sipariş ettim.. Yeşil çayla onu yicem..
Bugün zor bir gün olacağa benziyor sankim..:bbo:
yidim :kedi: ama küçük yidim pirobiiiyooottiiikkli bişi çıkarmış algida ondan yidim meyveli meyveli çokta güzeldi zemuszemus
aralardaki atıştırmalar ve haftada 2-3 kere et türevleriyle harika olcekkk :lepi:
seni çok seviyorum ablacımmm çookkk seviyorumm :asigim:
ne ooo lapacııı lapamı çarptı seniiii kaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller opuyorumnanaktan
bu sabah heryerim ağrıyarak uyandım dün sporu fazla kaçırdım.koşu bandını bide uzay yürüyüşü diye bi zımbırtı var ikisininde dakika kısımlarını kapatıp kalori değerleri 50 oluncaya kadar koşturdum kaydirigubbakcemile2 olabildiğince karın kol ve kalori yaktırcak aletlerin üstünde tepindim.yarında aynısını yapcam
bide antalya çooookkk sıcaaakkk kafamçokkarıştı gece kaç kere uyandım bilmiyorum bi safar uyanıp yastığımı ve çarşafı bira ıslatıp yattım belki bi işe yara diye ama nafile :1shok:
şimdi kahvaltımı yaptım kapruz peynir ve 2 dilim soya ekmeğiii :lepi:
kayısılı form çayımı içiyorum şimdide zemuszemus
kızlar kiraz mevsimi ya haniii zayıflamayı hızlandıralımmm
25 tane kirazı yiyoruz saplarını atmıyoruz 10 dakka kadar kurutuyoruz ki zaten çok çabuk kuruyo.cezvede suyu kaynatıyoruz içine 4-5 tane kirazı elimizle parçalayıp atıyoruz ve o ayırdığımız kiraz saplarını ayırıyoruz.15-20 saniye onlar kaynıyolar.hemen altını kapatıyoruz üzerine bi çay bardağı koyup demlemeye bırakıyoruz.10 dakka kadar demleniyo o sırada zaten ılımış oluyo ve güzellce içiyoruzzz...
lapacılaaar duyuruluurrr pirinçten daha yararlı şöylekiii kiraz ve kiraz sapı kadar vücuttaki fazla suyu attıran bişey yokmuş zemuszemus
Kızlar selammm
Bu sabah evde domates kalmamış.Haftada 3 (aslında 2,5 kişi desem daha doğru olur,oğlum çok yemiyor çünkü) kişi 4 kilo domates yiyoruz düşünün.Neyse ben de haşlanmış yumurta ve 1 dilim light ekmek ve 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım.Eşim sabah işten geldi.Elinde mis gibi kokan 1 ekmek,1 simit ve 2 poğaça..''Amanın bunlar neee?''dedim,AMMA YEMEDİM...hihoyyyt
Sonra saat iki gibi eşim ayaklandı ''Hadi Beşiktaş'a gidelim'' dedi.Benim oğlan duydu mu geri dönüş olmamalı artık,gittik..Fındıklı tarafında benzincinin karşısındaki Sebil Cafede oturduk.
Oooo benim adamın önüne gelsin hamburgerler,gitsin çizburgerler,patates kızartmaları, tabii kolalar.Ama bunları benim gözümün içine baka baka yiyor.''Asla yemem'' dedim,sadece bir max dondurma yiyip eve döndüm...(Kutlayın beni anacımmmm)kaydirigubbakcemile5
Eşim evde'' İnan sendeki irade ve azme hayran kaldım,ben utanıyorum şimdi yediklerimden''dedi...Ay bir şımardım bir şımardım içten içe...
Şimdi geldim,koydum kıymalı semizotumu ocağa.Oh mis gibi,yanında da yoğurt...
Bu gün kendimi tebrik ediyorum ve Allahıma yalvarıyorum.''İçimdeki bu azim ve motivasyonu asla yok etme Ya-rabbim''diye...
kızlaaaaar,ben bu cumadan itibaren okula gitmeyeceğim ve eşim izne çıkana kadar evde olucam...
kendimce bi diyet hazırladım bu zaman zarfında yapmak için..şöyle ki:
sabahları geç kalkacağım için saat 11 gibi klasik kahvaltı(bi dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay,kahve)
saat 4 gibi salata ama besleyici olanlardan(sıra ile:köz patlıcan salatası,patates salatası,piyaz,diyet kısır,kepekli makarna salatası..v.b.)
akşam 9 civarı da meyve..
NASIL SİZCE???
Aplam tamam o zaman tam süper olur menün..Olmaz tatlım bence, çünkü pirincin ödem attırıcı özelliği var ancak makarnanın yok bildiğim kadarıyla..
Günaydın kızlar..Sabah kahvaltımı yaptım..Şöyleki..
1 fincan şekersiz kahve :ecrin_bebek:
günaydın güzeller opuyorumnanaktan
bu sabah heryerim ağrıyarak uyandım dün sporu fazla kaçırdım.koşu bandını bide uzay yürüyüşü diye bi zımbırtı var ikisininde dakika kısımlarını kapatıp kalori değerleri 50 oluncaya kadar koşturdum kaydirigubbakcemile2 olabildiğince karın kol ve kalori yaktırcak aletlerin üstünde tepindim.yarında aynısını yapcam
bide antalya çooookkk sıcaaakkk kafamçokkarıştı gece kaç kere uyandım bilmiyorum bi safar uyanıp yastığımı ve çarşafı bira ıslatıp yattım belki bi işe yara diye ama nafile :1shok:
şimdi kahvaltımı yaptım kapruz peynir ve 2 dilim soya ekmeğiii :lepi:
kayısılı form çayımı içiyorum şimdide zemuszemus
kızlar kiraz mevsimi ya haniii zayıflamayı hızlandıralımmm
25 tane kirazı yiyoruz saplarını atmıyoruz 10 dakka kadar kurutuyoruz ki zaten çok çabuk kuruyo.cezvede suyu kaynatıyoruz içine 4-5 tane kirazı elimizle parçalayıp atıyoruz ve o ayırdığımız kiraz saplarını ayırıyoruz.15-20 saniye onlar kaynıyolar.hemen altını kapatıyoruz üzerine bi çay bardağı koyup demlemeye bırakıyoruz.10 dakka kadar demleniyo o sırada zaten ılımış oluyo ve güzellce içiyoruzzz...
lapacılaaar duyuruluurrr pirinçten daha yararlı şöylekiii kiraz ve kiraz sapı kadar vücuttaki fazla suyu attıran bişey yokmuş zemuszemus
Kızlar benim bir sonraki diyetim büyük ihtimalle Amerikan Kalp Vakfı diyeti olucak..Bana böyle diyetler kilo verdiriyo..az az ve sık sık öğünler kilo aldırıyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?