60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hem lapa hem bol kiraz tüketiyorum . . . bunu öğrendiğim çok iyi oldu . . .pirinçte ödem atıcı krz zaten ödem atıcıların başı . . .

hadi inş. :Saruboceq:

Kızlar benim bir sonraki diyetim büyük ihtimalle Amerikan Kalp Vakfı diyeti olucak..Bana böyle diyetler kilo verdiriyo..az az ve sık sık öğünler kilo aldırıyor malesef..

bünye meselesi demek ki . . .

günaydın aut opuyorumnanaktan

ablacığım akşam sadece meyve beni brz korkuttı . . .
1 gün meyve 1 gün sebze yemeği biçiminde oluşturabilirsin . . .
aralarda da fılayımın dediği gibi 2-3 fındık 1-2 kurukayısı 1 su bardağı süt vari attırırsan müthiş olur . . .

kaydirigubbakcemile3hepimiz diyetisyen oldukkaydirigubbakcemile3

kızlar bişey dikkatimi çekti
şimdi maviyeşil ürünlerinde cal cetvelindeki değerler kcal birimi ile yazılmış siz ona dikkat ediyoru musunuz?
1kcal=1000 cal olduğuna göre örneğin 1paket 146kcal diyo ya bu hesaptan 1paket yiyince 146000 cal mi almış oluyoruz

kafam karıştı kimyacıyım ama bu formülde bir saçmalık var anlamadım

sara ikimiz kalmışız bir tek naber nasılsın

ya ben kiraz sapı tarifini anlamadım

canımm yanlış yazmışım kusura bakmayın kıslaaarrr
cezveye bi kupa kadar su koyun canlarım kirazlarla beraber kiraz saplarınıda atıyoruzzz ve içiyoruzzz :içelim:

efettt şakerler kahvaltımı yaptım

1 tomates(14cal) 1 patates (100cal)1 dilim kepekli ekmek(21cal)=135 cal

iyi bir başlangıç dimi

ama karnım şişti amma doydum ha patates tıkıyo dıgandım valla!!!!!

patates ciddi tıkıyo adamı kaydirigubbakcemile3

yok annem yok yanlıştır o ne yaparık öyleyse yaa kafamçokkarıştı

canım 3 günde 3 kilo verdiyormuş..kalp vakfının kalp hastaları için acil kilo vermelerini sağlayan bi diyetmiş.metobolizmayı hızlandırdığı için çabuk kilo veriyorsun ve geri almıyorsun . diyetteki besinlerin etkileşimiyle veriliyor bu kilo.o yüzden diyette ne yazıyorsa onu yemek zorundasın..(bütün diyetler için geçerli zaten) beslenme alışkanlığın değişiyormuş 3 günün sonunda ve diyet bittiğinde yemek yeme isteğin azalıyormuş..yağlı ve ağır besinleri vücut istemiyormuş..birsürü olumlu yorum okudum bu diyet hakkında..vanilyalı dondurma,fıstık ezmesi bile var..günlük 900 kcal. bana göre bi diyet..TAVSıYE ETMıYORUM

Hakkaten hepimizden bi diyetisyen çıkar artıkın..kaydirigubbakcemile3

valla hesap ortada yanlışlık yok gibi belki ambalaja yanlış yazmışlardır yani cal yerine kcal yazıyodur

kafam karıştı..kafamçokkarıştı

valla hesap ortada yanlışlık yok gibi belki ambalaja yanlış yazmışlardır yani cal yerine kcal yazıyodur

iyide canım bizim dikkate almamız gerekn zaten kcal...cal değilki. bir paket 146 kcal miş işte..bizim dilimiz alışmış kalori diye söylemeye..

iyide canım bizim dikkate almamız gerekn zaten kcal...cal değilki. bir paket 146 kcal miş işte..bizim dilimiz alışmış kalori diye söylemeye..

haklı olabilirsin canım
şimdi tekrar hesapladım da mesela benim günlük 1700 kcal falan almam gerekmiş

ama biz hep cal hesabı yapıyoruz bu durumda şunu sölemeliyim biz çok az kalori alıyoruz sonuçta hep cal hesabı yaparak gidiyoruz mesela ben demin kahvaltım için cal olarak 135 cal aldım yazmıştım yani 0,135kcal almış oluyorum :uhm:

şimdi arkidişler sanırım çözdüm prablımı

şöyleki: biz yiyeceklerin kalorilerini cal olarak değil kcal olarak hesaplamalıyız........

cal yannış oluyo yani 1 domates 14kcal gibi....

şimdi arkidişler sanırım çözdüm prablımı

şöyleki: biz yiyeceklerin kalorilerini cal olarak değil kcal olarak hesaplamalıyız........

cal yannış oluyo yani 1 domates 14kcal gibi....

şimdi benim kafam iyice karıştı cal mi büyük kcal mi kafamçokkarıştı bu üstlerinde yazan olay cal mi kcal mi offf beynim bulandı yaww -tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız.bugün doktora gittim.elimde acayip şişlikler çıkmıştı.1 haftadır da koltuk altımda şişlik vardı.doktor lenfoma olabilir dedi.momografi filanda verdi.tahlil yaptırdım kan aldırdım sonuçları panikle bekliyorum.bizde kanser çok var ailede.şuanda diyet filan umrumda değil.her hastalık bende toplanmışya.off.astım var,pcos var bide bu çıktı.dua edin kızlar kötü bişi çıkmasın.

Merhaba kızlarr...bi uğrayım dedım iyi ki uğradım saracımm bana unuttgum bırseyı kıraz sapını hatırlattın çok sağol vallahı ya....3-5 gundr tartılmıyorum regl ım ztn yrn sbh tartılcam ınşş 60 ın altını görmusumdur..hemen yrn kıraz sapı olayını devereye sokuyorum cunku ben ne lapacı ne de patatescı olamadım Sara pekı gunde bır bardak yeterlı mı bu kıraz suyundan??

çok gecmıs olsun fibulacım inş. kötü bırsey cıkmaz aılemde cok deyıp olumsuz dusunme hemen..pekı bu lenfoma dene seyı acarmısın bıraz? :sm_confused:

dikkate almamız gereken kcal arkadaşlar..yoksa düşünsenize ufak bir paket diyet bisküvisinden toplam 146.000 kalori almış oluyoruz,bu durumda komaya girip ölürüz yani..vücut enerjisi kcal le ifade ediliyor..kaloriye takmayın..normalde 1500 kcal le sağlıklı besleniyor insanlar..146.000 le de ölür heralde

Canım çok çok geçmiş olsun.. Umarım kötü birşey yokturr... Allah korusun.. :Saruboceq:

çok gecmıs olsun fibulacım inş. kötü bırsey cıkmaz aılemde cok deyıp olumsuz dusunme hemen..pekı bu lenfoma dene seyı acarmısın bıraz? :sm_confused:

lenfoma birçeşit lenf kanseriymiş.aşırı derecede halsizlik yaparmış,aşırı terleme şikayeti olurmuş hastada ve sürekli vücutta bir kaşınma olurmuş.tabi koltuk altında kasıkta filan şişlikler olurmuş.bu şeylerin hepsi var bende.bunları sordu tektek bu varmı,şu varmı diye.ha bide kilo kaybıo luyomuş.bende var ama ben diyet yapmaya çalışıyorum ondan zayıflamış olabilirim dedim doktora.kan verdim,birkaç ilaç verdi.cuma günü kesinleşecek ne olduğu.birde göğüs den momografi istedi ne olur ne olmaz diye.bende panik yaptım ya.:gitme:

canımmmm sakın öyle kötü şeyler aklına getirme sakınnn iyi düşün iyi şeyler olsun lütfen bitanem.bekle bakalım ne olacak.aynı sorunla bi arkadaşım daha uğraşıyo eşimle konuştuğumda kedi tırmalamışmı bu yakınlarda dedi sende bi düşün bakayım canım kedi tırmalaması veya ısırması gibi bi durum oldumu hiç geçen 1 ay içinde falan. bi hastalık varmış kedi tırmalaması diye.aynı lenfoma belirtileri gösteriyomuş ama çok basit bi antibiyotikle hemen geçiyomuş.
ama ne olursa olsun kötü düşünmemek lazım tamammıııı :teselli: iyi düşün iyi şeyler olsun... opuyorumnanaktan

canım annem 2-3 bardağa kadar içebilirsin dedi ben sabah 1 bardak içtim akşama doğru 1 bide gece 1 bardak içmeyi planlıyorum.

canımmm kötü düşünmek yokk lmaz:

canim cok gecmis olsun lutfen sakinligini bozma biliyorum cok zor ama sen stres sIkIntI yaptikca olmayan seyler bile olur lutfen biraz sakinles rabbim acil sifalar versin derdi veren rabbim dermaninida veirir hic bir zaman umutsuzluk yasama bebegimopuyorumnanaktan

Fibula çok geçmiş olsun..aklına kötü şeyler getirme canım..bu belirtilerin tek teşhisi lenforma değildir heralde..geçmiş olsun..inşallah önemli bişey yoktur..

çok sağol tatlımcığım ya.:1hug: nebileyim panik yaptım.yaklaşık 6-7 aydır ne kedi ne köpek yüzü görmedimki tırmalasın.zaten köpek görsem kendimi karşı kaldırıma atarım.2 haftadır öyle bir halsizlik vardıki ,halada var zaten.umarım doktor yanlış söylemiştir.zaten kesin değil ama doktor panik yapınca bende çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…