60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaaar bugunku yediklerimi yazayim. Artik bisey yemem birazdan balli sirkeli suyumu, firsat bulursam da zayiflatici cayimi icerim.
Sabah 8:30 gibi sinava giderken 1 kucuk dilim ev boregi ve kucuk bir kek. Sinavdan geldikten sonra 13:30 gibi de 2 yumurta sarisi , biraz recel ve bal, 2 kk koy peyniri, 2-3 zeytin, 1 veya biraz fazla cavdarli ekmek.
18:00 gibi 2 tane mini magnum. (oglan yemedi bana yedirdi, benim canim istemis)
20:30 gibi 1/3 alabalik. Birkac lokma salata.

Son düzenleme:
bugün yediklerimi yazayım kızlar:
sabah: 1 haş. yumurta, 3 yeşil zeytin, 1 kase domates 1 kupa şekersiz çay
ara: bir kase yoğurt (bağırsaklarımı çalıştırsın die biraz zeytin yağ kattım, biraz da pul biber:)
öğlen: komşular geldi, 1 dilim yaptığım kekten yedim, şekersiz çay
akşam: 2 tane küçük kuru patlıcan dolma, 1 kepçe etli nohut sulusu, 1/4 kase yoğurt
ara: 1 tabak karpuz,

acaba akşam yemeğinden sonra yediğim karpuz çok kilo yapar mı?

akşam fazla kaçtı yaaa....yedim durdum öyle akşam 6da yedik yemeği bir tabak madımak yemeği,bir tabağa yakın makarna,sonraaa dondurma 140kalori falan(bu arada magnum 300 küsür kalori kornet 250 mi neydi) benimki daha masumdu yani.sonra bikaç kayısı meyve olanı.bir de bi ara bi parça et

karpuzun 100 gr ı 20 kalori bende çok kalorili olduğunu düşünüyordum çok tatlı olduğu için ama değilmiş çokta severim gönül rahatlığıyla yerim artık tüm yaz

iyigeceler kızlar
hafta sonu evde değildim.yine de yediklerimi yazayım.ama beni atmayın kulüpten
cumrtesi:sabah 2 dilim yumurtalı ekmek domates az peynir
öğlen muz
akşam 2 tane lahmacun.
pazar sabah:4 parça börek ,domates
öğlen1 karnıyarık ,2 tavuk kanadı (yağda pişmiş)
akşam 1 küçük kase makarna salatası
kalorilerini hesaplayamadım artık matematiim yetmez.

ne olacak bu halim ya evde kendimi tuttuğumdan mıdır nedir gittiğim yerde aç kurt gibi oluyorum.
yani 2 ileri 1 geri........................ooooofffffffffffffffffffffffff of.

karpuzun 100 gr ı 20 kalori bende çok kalorili olduğunu düşünüyordum çok tatlı olduğu için ama değilmiş çokta severim gönül rahatlığıyla yerim artık tüm yaz

çok sevindim ya yazın en güzel meyvesi karpuz, soğuk soğuk, bundan sonra ara öğünlerim hep karpuz o zaman :)

[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[13] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
[15] yumurta 1 adet 80
[16] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[17] Domates 2 ADET 28
[18] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Domates Salatası 2 PORSİYON 254
[8] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[9] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[10] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[11] Elma 1 ADET 60
1] Jimnastik 20 dak 80.52
[2] Yoğurt (tam yağlı) 10 GRAM 6.8
[3] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 4 ADET 10.8
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
toplam 1287,8

çok sevindim ya yazın en güzel meyvesi karpuz, soğuk soğuk, bundan sonra ara öğünlerim hep karpuz o zaman :)
Canım yalniz karpuzun 100 gramiyla diger meyvelerin 100 gr i bir degil. Ben sahsen 1 kilo karpuz yerim bir oturusta:) hatta belki daha da fazlasinicok severim bu arada:)

günaydın arkadaşlar,dünki pizzadan sonra hala tokum ben, dün 63 kiloydum bugün baktım 64,2 çıkıyor bir günde böyle bir fark olamaz herhalde değilmi bugün kahvaltı yapmycam galiba hiç canım istemiyor yeşil çay içiyorum şimdi zaten iştah kesiyor oda bugün meyveyle ve nesfitle geçiştiricem ben galiba dünü dengelemek için

Günaydın kızlar, 1 saat sporumu yaptım birazdan da kahvaltımı yapıcam.
domatesli salatalıklı biberli naneli

günaydın kızlarrrr

bnde haftasonu pek dikkt etmdim yine:)

bu aalar pilav mkarnaya sarmış durumdayım

Günaydın şekerler iyi geçsin haftanız:)
Biraz spor yaptım ardından kahvaltı.
1 yumurta, biraz peynir, 4 zeytin ve açık, şekersiz çay sabah menüm.
Sizin şu zumba dansı bizim oryantalin dünyayı dolaşmış hali değil mi:)
Zumbayı bilmiyorum ama oryantal yaparak kilo veren arkadaşım vardı.
Eğlenceli bir spor olabilir:)

günaydın afiyet olsun, zumba dansımı yaptın yine :)

günaydın canım sağol, zumba yapmadım :) ben sabahları yürüyüş ve koşu yapıyorum :)

zumbayıda yapıyım dedim de, yoruldum valla yapamıcam :)

geçen hafta kahvaltıyı yumurtayla geçirdim hep, bu hafta değişik yapıcam.

2 büyük domates, 1 salatalık ve boool yeşillik yedim(nane,maydonoz,tere) üstüne de bir limon sıktım.

kızlar forumda bi konu var ya günde 500 gr diye. pek olacağını sanmıyorum da, içeriğine baktım yoğurdun içine tarçın zencefil ve zerdeçal katıyorlarmış 1 çay kaşığı, o şekilde yiyorlarmış.
ne diyorsunuz. ben bu karışımı balla yapıp sütüme katıyorum ama yoğurtla hiç denemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…