kızlar kendimi tokatlamak istiyorum tüm günüm meyve salatayla geçti akşam yemeği olarakta nesfit yedim ama anneme gittim akşam ince bir dilim pasta ve tatlı yedim bir tane tüm günüm boşa geçti yarında oruç tutucam gece kalkıp yiyicem zaten inşallah bu haftada verebilirim kilo ya reglim yaklaşıyor o yüzdenmi kendime hakim olamadım acaba yoksa açta değildim bişeyde istemiyordu canım ah ah yalan oldu tüm günüm
kızlar kendimi tokatlamak istiyorum tüm günüm meyve salatayla geçti akşam yemeği olarakta nesfit yedim ama anneme gittim akşam ince bir dilim pasta ve tatlı yedim bir tane tüm günüm boşa geçti yarında oruç tutucam gece kalkıp yiyicem zaten inşallah bu haftada verebilirim kilo ya reglim yaklaşıyor o yüzdenmi kendime hakim olamadım acaba yoksa açta değildim bişeyde istemiyordu canım ah ah yalan oldu tüm günüm
günaydın kızlaaaar,
nasılsınız?
Ben dün 1 ince dilim yaş pasta yine 3 kırık diyet çikolata yediğim halde ( ama ikindin yedim , o çok farkediyor) akşam sadece 1 kase mercimek çorbası içtim ve yine tartıda dünküne göre 400 gram az gelmişim.
51.8
Egzersiz de yapamadım dün. Işte öğle arası biraz yürüme , akşam iş çıkışı 10 dk. Yürüme dışında birşey yapmıyorum.
Egzersiz yaptığım günler de bu kadar verirdim önceden, onda da her zaman değil.
Anlamadım gitti bu metabolizmayı ama şuanda halimden memnunum
Yatmadan önce ballı sirkeli su içtiğimde kesin faydası oluyor diye düşünüyorum...
Bilmiyorum artık neye bağlı..
günaydın canım iyiyim sen..?
Bnde dün kuzenler gelince fırına kek attım 1 dilim yedim kilom hala aynı:)3 günden beri 59,5 görüyorum:)çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?