60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kendimi tokatlamak istiyorum tüm günüm meyve salatayla geçti akşam yemeği olarakta nesfit yedim ama anneme gittim akşam ince bir dilim pasta ve tatlı yedim bir tane tüm günüm boşa geçti yarında oruç tutucam gece kalkıp yiyicem zaten inşallah bu haftada verebilirim kilo ya reglim yaklaşıyor o yüzdenmi kendime hakim olamadım acaba yoksa açta değildim bişeyde istemiyordu canım ah ah yalan oldu tüm günüm

Kızlar ben diyetten koptum iyice
Annem pişi yapmış bizim buralarda pişi deniliyor ama hamur içine peynir konulup kızartılıyor ondan bir dünya yedim üzerinede kazandibi offffff
Eski azmime bir türlü geri dönemedim.Ve verdiğim kiloları geri almaya başladım

günaydın hanımlar
sabah kahvaltımı yaptım. 3 tane cherry,1 dilim kepekli ekmek,yarım salatalık.
şimdi yürüyüş yapıcam

herkese düşük kalorili güzel bir gün diliyorum.öpüldünüz.

ve bu arada sevgili wish dün dünde kaldı bugün herşey güzel olacak.vira bismillah demek lazım.pes etmiiyoruz.hepimiz yaza cıtır hatular olarak giricez inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motivenizi bozmayın yaa dünü bugünle telafi edersiniz :)

Sabah 1 bardak sıcak su içtim

10 dakika spor yaptım

Kahvaltıda 1 dilim çavdarlı ekmek
Tabir yerindeyse kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 2 lokmacık da domates
ve Şekersiz çay

Zayıfladığımı hissediyorum ama daha tartıya çıkmak nasip olmadı :)

olan olmuş canım ya ah bu anneler.neyse abartmadıktan sonra oruçken de kilo verilir.ben her ramazan alırdım kilo.ama geçen ramazan dikkat ettim verdim bile.Allah kabul etsin orucunu.iftarını açarken dua istiyorum bebiş için.

Günaydınn herkeseee...

Kızlar şu aralar dikkat edemiyorum ama en kısa zamanda eski halime dönücem inşallah

Sabah:Ekmek arası peynir hazırlayıp çıktım evden ekmek büyük değil ama beyaz ekmek

Akşam vaktinde değil de gündüz yesen o türlü şeyleri çok sorun yok. Gün içinde telafi edebiliyorsun.
Ama bence bugün telafi ederek devam edebilirsin diyete...
Motiveni bozma sakın. Hepimiz ona benzer şeyler yapıyoruz. Hem oruç da tutacakmışsın ne güzel, Allah kabul etsin şimdiden.
3 aylar orucu sanırım dimi ?

günaydın kızlarrrr

bende 1 açma yicem şimdi değişiklik olsun diye:)

gülincim üzülme metabolizma için değişişklik lazım canım..

Günaydın kızlaaaar,
Nasılsınız?
Ben dün 1 ince dilim yaş pasta yine 3 kırık diyet çikolata yediğim halde ( Ama ikindin yedim , o çok farkediyor) akşam sadece 1 kase mercimek çorbası içtim ve yine tartıda dünküne göre 400 gram az gelmişim.
51.8
Egzersiz de yapamadım dün. İşte öğle arası biraz yürüme , akşam iş çıkışı 10 dk. yürüme dışında birşey yapmıyorum.
Egzersiz yaptığım günler de bu kadar verirdim önceden, onda da her zaman değil.
Anlamadım gitti bu metabolizmayı ama şuanda halimden memnunum

Yatmadan önce ballı sirkeli su içtiğimde kesin faydası oluyor diye düşünüyorum...
Bilmiyorum artık neye bağlı..

günaydın canım iyiyim sen..?

Bnde dün kuzenler gelince fırına kek attım 1 dilim yedim kilom hala aynı:)3 günden beri 59,5 görüyorum:)çok şükür..

Selam kızlar.Güne güzel başlamışsınızdır umarım.
Sporumu ve kahvaltımı yaptım.
Su içmeye özen göstereceğim bugün.

günaydın kızlar nasılsınız.
ben bugün 10da kalktım.
dün 12de yattım, homeland'i izlemekten her pazartesi böyle böyle oluyo.

tabi onda uyuşmuş bir biçimde kalktığım için spor yapasım yok, akşama kaldı spor.

GÜNAYDIN ben de bugün yoğurt kürünü yapcam öğlen ve akşam yemeklerinden önce dün malzemelrimi aldım.dün:klasik kahvaltım
ara:yeşil çay-yeşil erik
öğlen : ton balıklı salata
ara:1 kuru erik 1 yeşil çay
akşam. 1kase yoğurt naneli kırmızıbiberli 1 dilim ekmek 3-4 çorba kaşığı mercimek çorbası
ara: bir kaç kiraz bir kaç erik 2 tane form büskivi bir kaç yer fıstığı 3 lt.su.

Günaydın kızlaaaar,
Nasılsınız?
Ben dün 1 ince dilim yaş pasta yine 3 kırık diyet çikolata yediğim halde ( Ama ikindin yedim , o çok farkediyor) akşam sadece 1 kase mercimek çorbası içtim ve yine tartıda dünküne göre 400 gram az gelmişim.
51.8
Egzersiz de yapamadım dün. İşte öğle arası biraz yürüme , akşam iş çıkışı 10 dk. yürüme dışında birşey yapmıyorum.
Egzersiz yaptığım günler de bu kadar verirdim önceden, onda da her zaman değil.
Anlamadım gitti bu metabolizmayı ama şuanda halimden memnunum

Yatmadan önce ballı sirkeli su içtiğimde kesin faydası oluyor diye düşünüyorum...
Bilmiyorum artık neye bağlı..

kızlarrr sabah yıne cok sukur 67.8 yıne aynıdayım bugun sabah yulaf galetası yaptım yedım cok yıyemedım gercekten tok tutuyor.

iş yerıme geldım 10 dk twıster yaptım.

sımdı de yesıl cay içiyorum kızlarr

kızlarrr sabah yıne cok sukur 67.8 yıne aynıdayım bugun sabah yulaf galetası yaptım yedım cok yıyemedım gercekten tok tutuyor.

Günaydın kızlarrrr. Nasılsınızz?
Dün akşam tavuklu salata yedim yağsız bi de erik yedim deli gibi :/
Dün yediğim enginar tok tutmadı sanırım o yüzden akşam yemeğinden önce baya bi erik yedim.
Sabahta klasik beyaz peynirli domatesli klasik kahvaltı yaptım
1 kupa kayısılı form çayı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…