60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugun spor yapmadi kizlar dun hem sabah hem aksam yapinca sabah her tarafim tutulmus ham bir sekilde kalktim yataktan her yanim agriyor dunki sinavimda bana gore cok iyi gecti bakalim sonuclari neolcak dualarinizi eksik etmediginiz icin cok tesekkurler arkadaslar.

bugun sabah yediklerim

1 adet domtis
1 cup sekersiz cay
1 dilim ekmek fakat nutellali adetliyim ve canim cok cikolata cekti o yuzden bende oyle yedim:kedi:

aksama sorumu yine yapcem

deli oluyorum zaten bu doktorların sinir bozucu ön teşhislerine sinirrrr kötükedihüso klava:

Allahın izniyle kötü bişey çıkmaz canım.. Dur bi bekle bakalım.. Aynen Saramın dediği gibi kötü düşünmek yok.. Sonra boşuna sıkmışım kendimi diceksin.. Dur bakalım, burda hepimiz elimizden geldiği kadar desteğiz sana canım.. :teselli:

şimdi benim kafam iyice karıştı cal mi büyük kcal mi kafamçokkarıştı bu üstlerinde yazan olay cal mi kcal mi offf beynim bulandı yaww -tatlicadiarzu-

datlum kcal daha büyük bir birim oliii 1kcal=1000cal
ama sen kafana takma sadece artık yediğin içtiğine cal değil kcak gözüyle bak tamam mı?

canım çok üzüldüm gerçekten....dua edelim de dr yanılmış olsun.. geçen sene kuzaenimin eşinde çıktı bu hastalık ama çok şükür geçti şimdi tedavisi kolay lütfen kendini üzme bekle bakalım cumayı

aynen.. Bi dur, kesin bişey yoksa ne sinirini bozuosun adamın ya... klava:Çok üzgünüm çoook

aynen canım ben de sinir oluyorum hamileyken çok çektim cahil drlardan insanı mahvediyorlar

çok geçmiş olsun canım.aklına kötü şeyler getirme canım doktorlar bu konuda çok moral bozuyorlar

canım gurur duydum seninle...sendeki iradenin yarısı ben de olsa...
Canım çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

ben de tebrik ediyorum seni canım ekrana elini sür de bana da bulaşsın bu azim bu irade...:sinifsinif:

Vallahi sürdüm author,umarım bulaşmıştır..Sana da kocamannn opuyorumnanaktan

Sen benden çok yaşayacaksın author...Ben de kopayaladım,tam yapıştıracaktım haberi sen çoktan yapıştırıp,paylaşmışsın bile siteyle...Teşekkürler bu arada...opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım..Arkadaşların da dediği gibi,lütfen olumlu düşün,aklına kötü şeyler getirme...Tahlillerini ne zaman alacaksın peki...???

Zaten doktor kesin dememiş ki..İhtimalleri paylaşmak bence kötü bir şey değil,o kadar söylenmeyin doktorlara yaaa...(Biraz da bozuluyorum da bu arada a.s.)opuyorumnanaktan

Selam kızlar,

Geçmişe göz attım biraz..herşeyi okuyamadım kusura bakmayın ama gözüme carpan en önemli husus;Fibulacım ne olur,test sonuclarını bekleeyelim.ümidediyorumki olumsuz bir durum yok.Allah korusun olsa bile tedavisi mümkün olacaktır çünkü çevremde örnekleri var.

yiyip yiyip çatlama diyetim devam ediyor. bakalım başka bir forumda okudugum bu yöntem işe yarayacak mı?herkes şok diyetle kg vermeye calısır ...ben de yemekten catlayarak
bu arada kcal ve kalori tartısması ile ilgili bildiğimi paylaşmak istiyorum.Bilimsel olarak kalori; 1 gram suyun ısısını 1 derece yükseltmek için gerekli enerji miktarıdır. Gıda ve fizik dalı ile uğraşanlar arasında enerjinin birimi ile ilgili garip bir anlaşmazlık vardır. Gıda uzmanlarının 1 kalori dedikleri değer aslında bilimsel olarak 1.000 kalori yani 1 kilokalori ‘ dir.Yani bizim diyetisyenlerden duyup kalori kalori dediğimiz şey aslında kcal.

umarım aydınlatıcı olmusumdur..

Ben öğle yemeğimide yedim kızlar..2 tane balık ve 1 adet meyve..şimdi denize gidiyorum..sabah 2 saat yürümüştüm zaten..akşam yemeğim yok bugün..ben günü bitirdim yani..öpüyorum hepinizi..

Evet kızlar..kurunun yanında yaşı da yakmayın. İşini çok iyi yapan doktorlar var.eh tabi her meslekte oldugu gıbı kötüsü de var. Ama onların işi şüphelenip tahlil-test istemek..Benim de başıma şöyle bir olay geldi; göz doktoru yüzümdeki kızarıklıkları /o zamanlar ergenlikteydim)görüp bir iki hastalıktan şüphelendi;hem cildiyeciye hem de kalp doktoruna sevk yazdı.yüzbin aletten gecırıldım ve yuzbın tane test oldum .. hiçbirsey cıkmadı ama içimiz nasıl ferahlamıstı... bahaneyle checkuptan gecmıstım.fibulacım ıcın de aynısı olur umarım..
Hem yanlış hatırlamıyorsam Luna'nın eşi doktor.. söylenmeyin bakiim o kadar hııııı!!!! klava:

tamam datluum anlaşıldı opuyorumnanaktan a.s.

Teşekkürler hayatım...Sana da kocamannnn opuyorumnanaktan

Panik yapmamak imkansız tabı fakat ben sanmıyorum sende ole bırsey cıkacagını ama en kotusunu dusunursek bıle ,arkadaslar tedavısı oldugunu söyluyorlar..ya olmasaydı..dualarımda hep derım Allah ım dermansız dert verme diye,vereckse hastalıgında hayırlısını, dermanı olanı versın inş...

Ben öğle yemeğimide yedim kızlar..2 tane balık ve 1 adet meyve..şimdi denize gidiyorum..sabah 2 saat yürümüştüm zaten..akşam yemeğim yok bugün..ben günü bitirdim yani..öpüyorum hepinizi..

Ben senin için üzülüyorum...(o diyeti yıllar önce denemiş biri olarak).seni daha önce de uyardım.İşine burnunu sokmak ya da senı kırmak istemıyorum ama gözümün önünde sağlık gibi bir konuda hatalar silsilesi yaptığını gördükçe dayanamıyorum.Ne olur kırılma..bir de o yaptıgın diyet insanın psikolojisini de bozdugu ıcın iyi niyetimi yanlıs anlamandan korkuyorum cunku aynı iyi niyetle hareket eden Sara'ya bıraz ters çıkışmıssın..bu durumu da bozulan psıkılojine verıyorum ben.

tüm uyarılara ragmen ısrarla bu diyeti yaptıgına göre saglıgını hiçe sayıyorsun.Bir de bebegın var sanırım.cok üzücü...

ama amac zayıflamaksa ; zayıflamak güzelleşmekse ;bilmediğin bir sey var bu diyetle tartıda eksilirsin ve senı asla güzellestirmez...halbukı ne kadar güzel bir yuzun var..(eger o sensen)sarkık göbek ve vıcık vıcık bacaklar senın estetik anlayısına uyuyorsa bir sey demem tabe...

diğer bir durum ise..canım cok üzgünüm ama bu verdiğin kıloları ıkı misli olarak alacaksın..emeğine yazık be güzelim.. sana kalan asırı yavaşlamış bir metabolizma olacak en sonunda..

bıraz agır oldu ama tutamadım kendımı..hersey senin iyiliğin için..
Seni Seviyoruz..

canım çok haklısın hepsi aynı değil ama bazıları böyle bi garip oluyolar.3-4 yıl önce tam zamanını hatırlamıyorum şu an ama 2005 olması gerekiyo.vaginamda biranda birsürü beze çıktı ama öyle bözle değil 1 gecede 50 tane falandı yani.neyse ben bunun için bi doktora gittim doktor şöle bi açtı baktı ve %80 kansersin hemen hastaneye yatıyosun hemen ameliyat hemen tedavi falan dedi...
tabii düşünün halimi nasıl olduğumu.bulduğum ilk arabanın önüne atlayım veya gideyim kendimi boğazdan atayım diye düşündüm.
neyse yanımda 2 arkadaşım vardı beni sakinleştirdiler ve eve gittim.ertesi gün iş yerindeki müdürüm beni başka bi doktora gönderdi.kadın kontrol ediyo ama ben kesin kanserim ben 22 yaşında ölcem diye ağlayan bi tip.
neyse sonuç : yumurtalıklardaki kistlerden biri patlamış ve o bezeler ondan çıkmış ve evet kanser riski varmış fakat yüzümüzde çıkan benin hatta sivilcenin bile kanser riski varmış.ben ameliyat oldum (6 saat sürdü) alınan parçalar patolojiye gitti ve allaha şükür tertemiz ...
anlatabilmişimdir heralde doktorların ön teşhislerine olan tepkimi opuyorumnanaktan
lunamm eşine çook selamlar lafım tüm doktorlara değil kesinlikle ama böyel önemli bişeyi teşhis etmek için bi kaç belirti yetmiyo demek istiyorumm a.s. :1hug:

Güzelim yanlış anlamıyorum kesinlikle..sağlığımı düşünmeniz çok mutlu ediyor beni..sara "gaza getiriyolar "birbirlerini diyince vede birsürü sinirli yüz ifadeleri ekleyince savunma yapmak zorunda kaldım çünkü bu diyeti yapan bitek ben varım,üstüme alındım yani..ne sağlığım nede psikolojim bozulmadı çok şükür..bugün son gün zaten..ben 7 günlük uyguladım..2 gün sonra yeni bi diyete başlıyorum..ayrıca düzenli spor yaptığım için sarkan cıvıyan bi yerimde yok..resimdeki de benim:kedi: öpüyorum canımmm:1hug:

Canım tabii ki her meslekte çok iyiler olduğu gibi,bir kaç çürük elma mutlaka oluyor..Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...Bu arada bakmayın,benim de doktorlarla o kadar çok anım var ki..Yazsam sayfalar alır...lmaz:a.s.

çok gecmıs olsun fibulacım inş. kötü bırsey cıkmaz aılemde cok deyıp olumsuz dusunme hemen..pekı bu lenfoma dene seyı acarmısın bıraz? :sm_confused:

Canım çok çok geçmiş olsun.. Umarım kötü birşey yokturr... Allah korusun.. :Saruboceq:

deli oluyorum zaten bu doktorların sinir bozucu ön teşhislerine sinirrrr kötükedihüso klava:

aynen.. Bi dur, kesin bişey yoksa ne sinirini bozuosun adamın ya... klava:Çok üzgünüm çoook

çok geçmiş olsun canım.aklına kötü şeyler getirme canım doktorlar bu konuda çok moral bozuyorlar

a.s.KIZLAR çok teşekkürler moral verdiniz.ilk panikle yazdım herşeyi.ne yapacağımı bilemedim.sizden destek almak istedim.iyi ki varsınız.özellikle saracığım :asigim: sen bitanesin.özel msjını okurken gözlerim doldu.çok düşüncelisin.inş tahliller iyi çıkar.cuma günü alacağım.ki hasta bile olsam yukarda bahsettiğiniz gibi tedavisi kolaymış.sizide panik yaptırdım.kusura bakmayın :kedi:düşündümde ne çok tedavis olmayan hastalıklar var.şu andan itibaren takmayacam kafama.sonuçlardan sonra düşünürüm artık.

bazı doktorlar gerçekten insanı sinir ediyorlar.yüksek dağları ben yarattım havasındalar.ama ben genel olarak doktorları severim.onlar olmasa ne yapardık.doktorumada kızmadım aslında.olabilecek ihtimalleri söyledi.en kötü ihtimale göre tetkik ,tahlil yapılması en iyisi bencede.hiç değilse birşey çıkmazsa içim rahatlamış olur.zaten en büyük hayalimdi doktor olmak.çok severim doktorları o yüzden.en yakın iki arkadaşım daha dün tıp fakültesinden mezun oldular.nasıl sevmemki.:1hug:

Ay vallahi bana da kızma newlife ama,ben de senin yazdıklarını yürek çarpıntılarıyla okuyordum.Hele bugün(sanırım bugündü) yazdığın ''Sabah kahvaltısı:1 fincan şekersiz kahve'' olayı alıp beni benden götürdü....lmaz:

Neyse bitiyormuş bu diyet artık..Vallahi topikcek çok sevindik eminim...:lepi:

ben kendimi iyi ifade edemediğimi düşünmeye başladım.bunu açıklamasını yapmıştım ama sorun değil.burda hepimiz bişeyler için birbirimizi gaza getiriyoruz.burda olmamaızın amacıda bu zaten.burda herkes doğru bildiği şeyleri paylaşıyor ve bu konuda tek yazan ben değilim ve son bişey daha o ifadeleri ve gaza getirme lafını tek üzerine alınan sen oldun.orda birtek sana yazmadım ben onu.
neyse güzelim sağlıcakla kal a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…