günaydın kızlarrrr
bende 1 açma yicem şimdi değişiklik olsun diye:)
gülincim üzülme metabolizma için değişişklik lazım canım..
şu günlerde metabolizmam baya bi değişiklik yaşıyo decembercım yaa
ılk turda 2 kılo verıp 2.turda veremeyen oldumu daha önce bıkaç kısı yazmıs o sekıl ama moralım bozuluyor.neler önerrsınız.böyle yaşayan arkadaslar
paylaşabılırmı tecrubelerını arkadaslar
olur niye olmasın.
her zaman aynı hızda kilo verilmez ki zaten.
geçen cuma 1,9 kilo verdim, cumadan bu yanaa 600 gr vermişim.
belki de 600le sınırlı kalcak. niye moralin bozuluyo.
nebıleyım bu hafta ılk yavas gdınce moral düştü bende daha cok azmetmeye calısıyorum
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız?
Haftasonu yine yedim yedim.
Dün çocuklar pizza istedi bende kalktım kendim yaptım onlara en azından içinde ne var bilelim diye bayıldılar evde ortak karar benim işi bırakıp cafe yada pastane açmam yönünde bende tabi ondan sonra ailece tombiş tombiş gezeriz dedim
Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.Allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor
Sabah : 1 simit + çay
66 dan 59 düştüm 2 ay içinde canım
yeni foça da
merhaba kızlar hafta sonu yazlık temizliğimi bitirdim kaçamak yok denecek kadar az iyiydi menülerim artık canım istemiyor alıştım sanırım yeme düzenine.aslında benim motivasyonum tam maşallah.ama hafta sonu moralimi çok bozdular ne bu zayıflık çok çirkin olmuşssun kemiklerin çıkmış sen hastalanda gör vb.cümleler sinir oldum oysa daha 4 kilo daha vercem eşim de artık bırak kilo vermeyi abartın iyisn giriyorsun istediğin kıyafetlerinin içine işte dedi.1.61 boy 59 kilo hiç de çirkin bir halim yok bence ama annemi görüyonmu sen hep o karıştırıyor ortalığı 7 sinsele öğrendi rejim yaptığımı
ya işte benim en büyük eksiğim bu kadar sıvı almamak....iş yerinde wcye gitmemek için içmiyorum...pek temiz değil[1] Yürümek (Asfalt) 80 dak 390.4
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Marul Salata 3 PORSİYON 279
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Yulaflı Bisküvi 5 GRAM 24.1
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[9] Yoğurt (tam yağlı) 300 GRAM 204
[10] tavuk çorbası 1 tabak 170
[11] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[13] CEVİZ 2 adet 54
[14] Semizotu 3 GRAM 0.96
[15] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[16] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[17] Salatalık (hıyar) 1/2 ADET 11
[18] Domates 2 ADET 28
toplam1186,56
yoğurtlar pulbiberli sabahki peynir pulbiberli domates salatalık kekik ve naneliydi
günboyu 2 litre su ile 2 fincan yeşilçay 1 fincan 7 otlu çay içtim
pişi istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum (neyseki yapacak kimse yok, bende de vakit yok)Kızlar ben diyetten koptum iyice
Annem pişi yapmış bizim buralarda pişi deniliyor ama hamur içine peynir konulup kızartılıyor ondan bir dünya yedim üzerinede kazandibi offffff
Eski azmime bir türlü geri dönemedim.Ve verdiğim kiloları geri almaya başladım
merhaba kızlar bugün kahvaltı yok öğlen yemeği yok sadece akşam yemeği var benim için dün gece kalkabildim bişeyler yedim bugün oruç tutuyorum ama ne kadar acıkmışım gece 2,5 dilim çavdar ekmeği peynir domates ve kek yedim yeşil çayla akşamada köfte salata çorba yapıcam
ılk turda 2 kılo verıp 2.turda veremeyen oldumu daha önce bıkaç kısı yazmıs o sekıl ama moralım bozuluyor.neler önerrsınız.böyle yaşayan arkadaslar
paylaşabılırmı tecrubelerını arkadaslar
merhaba kızlar bugün kahvaltı yok öğlen yemeği yok sadece akşam yemeği var benim için dün gece kalkabildim bişeyler yedim bugün oruç tutuyorum ama ne kadar acıkmışım gece 2,5 dilim çavdar ekmeği peynir domates ve kek yedim yeşil çayla akşamada köfte salata çorba yapıcam
selam kızlar
öğle menüm
beyaz peynir domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve çay şu an patlamak üzereyim çok fazla geldi
Evet yaşıyoruz hepimiz. Ben 2 hafta önce 1.7 kilo vermiştim, geçen hafta da 100 gramcık verdim sadece. (kilo aldım verdim vs. ) Zaten o şekilde çok hızlı verildiğinde ertesi hafta daha az veriliyor. Benim genelde öyle oluyor.
Bu hafta da mesela daha hızlı gidiyor kilolar.
Moral bozmak yerine daha çok azmetmek lazım bence.
Allah kabul etsin. Günler de uzun, allah kolaylık versin, bu havada oruç tutması da zor olur
Gece yumurta yiyebilirsin tok tutar.
Maşallah kahvaltı gibi öğle yemeği olmuş..
Ben de bugün işyerinde zengindi menü yedim yani.
Öğlenki menümü yazayım:
ızgara tavuk
3-4 yk. zeytinyağlı patlıcan,kırmızı biber
½ kase marul (10 kal.)salata
½ kase brokoli çorba
100 gr. Yoğurt
Kalori olarak biraz fazla oldu ama biraz da şu patlıcan salatası yüzünden oldu.
Küçük bir tabak kısır yedim öğlen.Yağı az, tuzu az umarım çok değildir kalorisi
Bir nevi salata aslında.Üstüne bir fincan şekersiz kahve içiyorum şimdi.
Su içmeyi unutuyorum yine ceza vereceğim kendime
Küçük bir tabak kısır yedim öğlen.Yağı az, tuzu az umarım çok değildir kalorisi
Bir nevi salata aslında.Üstüne bir fincan şekersiz kahve içiyorum şimdi.
Su içmeyi unutuyorum yine ceza vereceğim kendime
öyle oldu canım ama napim hergün ne yesem diye düşünmekten bıktım:)çok hafif bişey oldu böyle ii oldu..
olsun canım 1 kereliğine mahsus egzersiz yaparak eritirsin canım..
olmuyor kızlar olmuyor,olmuyooooooooorrrr.... olmuycakta anlaşılan en iyisi kilololarla barışmak artık.. anladım iradesizim ben... devam eden herkese bol şans... sizi izlemeye devam edeceğim anacımmm :)
Kısırın kalorisi çok yüksek haberin olsun.
Evet işte hafif olmuş ne güzel. Kalorisi de az :)
Valla 14:30 gibi ara öğünümü yaptım, sütlaç yedim, pişman mıyım, değilim
Ama acayip tokum. Akşama da pul biberli yoğurdumu yerim tamamdır
Bence böyle demektense aktif olarak buraya katılsan daha iyi kilo verirsin. Burada yediklerini yazarsın biz de sana kızarız :) şaka uyarırız vs. fikrimizi belirtiriz..
Motive lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?