60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ılk turda 2 kılo verıp 2.turda veremeyen oldumu daha önce bıkaç kısı yazmıs o sekıl ama moralım bozuluyor.neler önerrsınız.böyle yaşayan arkadaslar

paylaşabılırmı tecrubelerını arkadaslar

olur niye olmasın.
her zaman aynı hızda kilo verilmez ki zaten.
geçen cuma 1,9 kilo verdim, cumadan bu yanaa 600 gr vermişim.
belki de 600le sınırlı kalcak. niye moralin bozuluyo.

merhaba kızlar bugün kahvaltı yok öğlen yemeği yok sadece akşam yemeği var benim için dün gece kalkabildim bişeyler yedim bugün oruç tutuyorum ama ne kadar acıkmışım gece 2,5 dilim çavdar ekmeği peynir domates ve kek yedim yeşil çayla akşamada köfte salata çorba yapıcam

Ayyy dün 1 tane enginardan sonra acıktım diye, bugün 2 tane getrdim yanımda. 2sini de yedim.
Bu da fazla geldi ortasını bulamadım :/ Neyse...
2 garnitürlü enginar
2 küçük kutu light yoğurt yedim kızlar.
Sizlere de afiyet olsunnnn.

çok geçmiş olsun

sen bakma öyle diyenlere...ben de 1.63 kilo 57.9 ama hiç de zayıf görünmüyorum...yani öyle kemiklerim falan çıkmadı
ya işte benim en büyük eksiğim bu kadar sıvı almamak....iş yerinde wcye gitmemek için içmiyorum...pek temiz değil

pişi istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum (neyseki yapacak kimse yok, bende de vakit yok)

Allah kabul etsin canım orucunu

dün yediklerim
sabah her zamanki kahvaltı ( 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, salatalık, maydonoz, domates)
ara: 1 elma, yarım muz
öğle: yağsız salata + 2 parça tavuk (köfte kadar büyüklüğü)
akşam: 1 küçük hamburger menü oğlum istedi ama çoğunu ben yedim, hediye oyuncak arabaymış, onu görünce ouna daldı, menü bana kaldı

selam kızlar

öğle menüm

beyaz peynir domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve çay şu an patlamak üzereyim çok fazla geldi

zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurdumu yedim yarım saat sonra öğlen yemeğimatates salatası az yağlı 2 küçük patatesten yaptım 1 salatlık 2domates 1 kuru soğan yarım dilim sumak ve çörekotlu enfesti:)
öğlenleri ne yiyeceğimi şaşırıyorum
birazdan form çayı içicem
akşam:fırıında balık-bol salata

nsen bakma öyle diyenlere...ben de 1.63 kilo 57.9 ama hiç de zayıf görünmüyorum...yani öyle kemiklerim falan çıkmadı

işte benim çıktı hep böyle oluyor omuzlarım kürek kemiklerim kısacası kilo verirken hep önce üst bölgem sonra bacaklarım en son aslında ilk gitmesi gerken yerim göbeğim gidiyor yapısal yani

Evet yaşıyoruz hepimiz. Ben 2 hafta önce 1.7 kilo vermiştim, geçen hafta da 100 gramcık verdim sadece. (kilo aldım verdim vs. ) Zaten o şekilde çok hızlı verildiğinde ertesi hafta daha az veriliyor. Benim genelde öyle oluyor.
Bu hafta da mesela daha hızlı gidiyor kilolar.
Moral bozmak yerine daha çok azmetmek lazım bence.

Allah kabul etsin. Günler de uzun, allah kolaylık versin, bu havada oruç tutması da zor olur
Gece yumurta yiyebilirsin tok tutar.

selam kızlar

öğle menüm

beyaz peynir domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği ve çay şu an patlamak üzereyim çok fazla geldi

Maşallah kahvaltı gibi öğle yemeği olmuş..
Ben de bugün işyerinde zengindi menü yedim yani.
Öğlenki menümü yazayım:
ızgara tavuk
3-4 yk. zeytinyağlı patlıcan,kırmızı biber
½ kase marul (10 kal.)salata
½ kase brokoli çorba
100 gr. Yoğurt
Kalori olarak biraz fazla oldu ama biraz da şu patlıcan salatası yüzünden oldu.

öyle oldu canım ama napim hergün ne yesem diye düşünmekten bıktım:)çok hafif bişey oldu böyle ii oldu..
olsun canım 1 kereliğine mahsus egzersiz yaparak eritirsin canım..

09.04.2012 'de aranıza katılabilirmiyim demişim, o zaman 66,5 kilo idim, yaklaşık 25 gün sizlerle 2 kilo verdim. 20 gündür forum'a girmiyorum ve formdan düştüm malesef 64,5 ve 64 arasında gidip gidip geliyorum. Şehir dışına gezmeye felan gidince ipin ucunu kaçırdım, yediklerime dikkat edemedim ve sonrasındada içtahım mı açıldı ne olduysa.. iki haftadır devam etedim rejime( Allahtan verdiklerimi geri almadım bir iyi bu var), sanırım foruma girdiğimde burda kendimi sorumlu hissediyorum ve takipte kaldığım içinde yediklerime dikkat ediyorum. 64,5 kilo ile takipteyim kızlar

Küçük bir tabak kısır yedim öğlen.Yağı az, tuzu az umarım çok değildir kalorisi
Bir nevi salata aslında.Üstüne bir fincan şekersiz kahve içiyorum şimdi.
Su içmeyi unutuyorum yine ceza vereceğim kendime

olmuyor kızlar olmuyor,olmuyooooooooorrrr.... olmuycakta anlaşılan en iyisi kilololarla barışmak artık.. anladım iradesizim ben... devam eden herkese bol şans... sizi izlemeye devam edeceğim anacımmm :)

bulgur olduğu için fazlada dert etme canım..

Kısırın kalorisi çok yüksek haberin olsun.

öyle oldu canım ama napim hergün ne yesem diye düşünmekten bıktım:)çok hafif bişey oldu böyle ii oldu..
olsun canım 1 kereliğine mahsus egzersiz yaparak eritirsin canım..

Evet işte hafif olmuş ne güzel. Kalorisi de az :)
Valla 14:30 gibi ara öğünümü yaptım, sütlaç yedim, pişman mıyım, değilim
Ama acayip tokum. Akşama da pul biberli yoğurdumu yerim tamamdır

olmuyor kızlar olmuyor,olmuyooooooooorrrr.... olmuycakta anlaşılan en iyisi kilololarla barışmak artık.. anladım iradesizim ben... devam eden herkese bol şans... sizi izlemeye devam edeceğim anacımmm :)

Bence böyle demektense aktif olarak buraya katılsan daha iyi kilo verirsin. Burada yediklerini yazarsın biz de sana kızarız :) şaka uyarırız vs. fikrimizi belirtiriz..
Motive lazım.

ohh afiyet olsun canım..bende henüz pek acıkmadım ama 2 tae küçüçük dilim elma yedim

kek mis gibi kokuyor ama actıvıa yoğurdumu yiyeyim onunla keseyim bari ..mis gibi kokuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…