- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
arkadaslar ya kilo veren arkadaslar haftada kaç kilo verdi benim iki hafta olacak nerdeyse bi kilo gitti yaklasik ama dahası gelmio ya ben 2 ayda en azından 8,9 kilo veririm diyordum bütün çikolata dondurma tatlı fln kestim sağlıklıda besleniyorum bitki çayımıda içiyorum yeni başladıgınız zamanlar böyle bir direnç olması normalmı vücutta gittikçemi azalır yada uzun yıllar sabitlenmesi benim için 4 yıldır 60 üstüyüm kilo vermeyi zorlastırırmı spor çok az yapabiliyorum bundan dolayıda canım sıkılıyor ama beslenme alıskanlıgım iki haftadır çok düzgün eminim yani kendimi kandırmıyorum ilerde faydasını görürüm inş asla bırakmicam sağlıklı beslenmeyiama hızlı sonuc alanlar oluyormu merak ettim sorun bendemi 2 hafta da 1 kilo çok az değilmi ya
merhaba kızlar 3 saatim kaldı yemek yemek için akşam için fırında patlıcanlı köfte yaptım patlıcanları teflon tavada çok az yağla pişirdim kızartmadım bol salata yaparım yanına ekmek yerim ama o yüzden yufka yaptım kendime çok ince onu yiyicem ama canım çok tatlı istiyor bakalım inşallah çok kalorili bişey yemem belki karpuz aldırırım eşime ama canım elmalı muhallebili bişeyler istiyor spor yapıyım dedim yapamadım hemen yoruldum inşallah akşam bişeyler yapıcam
Sana örnek olarak söyleyeyim. Ben ilk hafta 3 kilo birden vermiştim nerdeyse ve sonra sanırım 2-3 hafta vücudum direnç gösterdi çok az vermiştim. Öyle hatırlıyorum. Ama azimle devam ettim. Napim dedim gram gram gitsin...
Sonra patır patır geldi arkası sonra tekrar durdu vs. Öyle öyle gidiyor kilolar. Hani şimdi pes etsen , yesen kilo mu vereceksin?
Hiç olmadı bu şekilde kilo almamış olursun.
Ama ben sürekli yeme düzenimi değiştirdim.
En sonunda kalori sayımına başladım işte..
Ben de dün akşam kabak kızarttım ama yağsız tavada
Biraz uzun sürüyor ama olsun üstünede sarımsaklı yoğurt döktüm.
Sarımsak normalde yenemiyor bari böyle böyle tüketmeli.
Akşama kendim için bir şey bulmam gerek evdeki yemeği yememeliyim:)
haşlayarakta deniyim bir gün ben aslında patlıcan musakka yapıcaktım ama kalorisi yüksek sandım ama değilmi 201 kaloriymiş bir porsiyonu
kızlar bu arada kim deniyrodu zerdeçallı karışımı bir gün oldu 500 gr gittimi acaba merak ediyorum
Güzel fikir, çok kuru olmadı mı ?
bende regl dönemine yaklaştım o yüzden galiba veremiyorum bu hafta eskiden diyete başlamadan önce çok takmıyordum sadece şişkinlik hissi rahatsız ediyordu ama şimdi o öden tartıda da fazla gösterdiği için hemen gelsin istiyorum regl zamanım çok fark ediyor çünkü kiloda
aslında ben genel olarak az kullanıyorum tuzu hatta eşim biraz şikayetçi bu durumdan ama iki gündür inanılmaz tuz ve şeker istiyorum nedne anlamadım, karın bölgem zaten taş gibi şiş çok rahatsız edici oluyor zaten kocaman bir göbeğim var kiraz sapı içmeye çalışıcam bir kaç gün
Yağlı kadar yumuşak olmuyor ama yenilebilir kıvamda.
Ben bazen fırınada atıyorum yağlı kağıt üzerine evde ne varsa.
aslında ben genel olarak az kullanıyorum tuzu hatta eşim biraz şikayetçi bu durumdan ama iki gündür inanılmaz tuz ve şeker istiyorum nedne anlamadım, karın bölgem zaten taş gibi şiş çok rahatsız edici oluyor zaten kocaman bir göbeğim var kiraz sapı içmeye çalışıcam bir kaç gün
bende regl dönemine yaklaştım o yüzden galiba veremiyorum bu hafta eskiden diyete başlamadan önce çok takmıyordum sadece şişkinlik hissi rahatsız ediyordu ama şimdi o öden tartıda da fazla gösterdiği için hemen gelsin istiyorum regl zamanım çok fark ediyor çünkü kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?