60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar ya kilo veren arkadaslar haftada kaç kilo verdi benim iki hafta olacak nerdeyse bi kilo gitti yaklasik ama dahası gelmio ya ben 2 ayda en azından 8,9 kilo veririm diyordum bütün çikolata dondurma tatlı fln kestim sağlıklıda besleniyorum bitki çayımıda içiyorum yeni başladıgınız zamanlar böyle bir direnç olması normalmı vücutta gittikçemi azalır yada uzun yıllar sabitlenmesi benim için 4 yıldır 60 üstüyüm kilo vermeyi zorlastırırmı spor çok az yapabiliyorum bundan dolayıda canım sıkılıyor ama beslenme alıskanlıgım iki haftadır çok düzgün eminim yani kendimi kandırmıyorum ilerde faydasını görürüm inş asla bırakmicam sağlıklı beslenmeyi ama hızlı sonuc alanlar oluyormu merak ettim sorun bendemi 2 hafta da 1 kilo çok az değilmi ya

Sana örnek olarak söyleyeyim. Ben ilk hafta 3 kilo birden vermiştim nerdeyse ve sonra sanırım 2-3 hafta vücudum direnç gösterdi çok az vermiştim. Öyle hatırlıyorum. Ama azimle devam ettim. Napim dedim gram gram gitsin...
Sonra patır patır geldi arkası sonra tekrar durdu vs. Öyle öyle gidiyor kilolar. Hani şimdi pes etsen , yesen kilo mu vereceksin?
Hiç olmadı bu şekilde kilo almamış olursun.
Ama ben sürekli yeme düzenimi değiştirdim.
En sonunda kalori sayımına başladım işte..

merhaba kızlar 3 saatim kaldı yemek yemek için akşam için fırında patlıcanlı köfte yaptım patlıcanları teflon tavada çok az yağla pişirdim kızartmadım bol salata yaparım yanına ekmek yerim ama o yüzden yufka yaptım kendime çok ince onu yiyicem ama canım çok tatlı istiyor bakalım inşallah çok kalorili bişey yemem belki karpuz aldırırım eşime ama canım elmalı muhallebili bişeyler istiyor spor yapıyım dedim yapamadım hemen yoruldum inşallah akşam bişeyler yapıcam

ben patlıcanları haşlıyorum canım, aklında olsun öyle de güzel oluyor. fark eden bir şey olmuyor.

Ben de dün akşam kabak kızarttım ama yağsız tavada
Biraz uzun sürüyor ama olsun üstünede sarımsaklı yoğurt döktüm.
Sarımsak normalde yenemiyor bari böyle böyle tüketmeli.
Akşama kendim için bir şey bulmam gerek evdeki yemeği yememeliyim:)

haşlayarakta deniyim bir gün ben aslında patlıcan musakka yapıcaktım ama kalorisi yüksek sandım ama değilmi 201 kaloriymiş bir porsiyonu

kızlar bu arada kim deniyrodu zerdeçallı karışımı bir gün oldu 500 gr gittimi acaba merak ediyorum

cnm ben kalori saymıyorum ama hayatımdan birsürü şeyi çıkardım paketli şekerli gıdalar cipsler kızartmalar bu daha çok bu hafta oldu aslında ilk hafta spor yapmıstım o zmn verdim bu bi kiloyuda ama 64leri görünce sevinmştm 63leri görmek istiyorum artık ya hemde çok moral olacakti biraz bana sen hedefine gelmek üzeresin adına çok sevindim bende bir problem mi var diye düşünüyorum çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım sağlıklı beslenmek için bütün yeme alışkanlıklarımı değiştirdim bunu hayatım boyunca uygilicam bırakmicam ama bu arada kiloda vermem gerektigini düşünmüştüm bu kadar oldu, buna canım sıkıldı ama tabikide bırakmicam dedigin gibi sağlıklı beslenmeye baslamasaydım kilo alacaktım eminim durum onu gösteriyor sporda tek basına yapılınca çok zevksiz ya biraz param olunca spor salonuna yazılmak istiyorum, heryerde alışveriş merkezi restoran mağaza var ama spor salonu nedense tek tük bunada sinir oluyorum daha çok ve daha ucuz olabilirdi ya bu da hayatın bir parçası sonucta önemli

Güzel fikir, çok kuru olmadı mı ?

selam kızlar dündendir kızlarımın ikiside hasta ve ben hiç siteye giremiyorum umarım diyetler yolundadır bende hala değişiklik hala regl olmadım ve onun şişkinliği beni deli ediyor

bu arada adet dönemim yaklaştı onu unutmustum ben ya tabi bunun yüzündende verememiş olabilirim ve onun getirdigi sinir stres de beni üzmüş olabilir offf desteginizi için teşekkürler arkadaslar ya size de yazmasam gerçekten canım çok sıkılıyordu bu iki haftanın bu kadar verimsiz olusuna umarım sizler verirsiniz ve bende sizden ilham alırım ya off

canım sebze ve et sonuçta.
kızartmazsan daha düşük olur kalorisi.

bazılarımız patates koymuyor, çok karbonhidrat var diye ama, yapay olmadığı için ben koyuyuyorum.
uzuun süredir çikolata,gofret gibi yapay şekerli besinler tüketmediğim için patateste falan kısıtlama yapmıyorum ben.

o zerdeçallı yoğurt karışımını unuttum ben yaa.
ama tadı kötüymüş lunacım denemişti, o yüzden yapacağımı sanmıyorum

bende regl dönemine yaklaştım o yüzden galiba veremiyorum bu hafta eskiden diyete başlamadan önce çok takmıyordum sadece şişkinlik hissi rahatsız ediyordu ama şimdi o öden tartıda da fazla gösterdiği için hemen gelsin istiyorum regl zamanım çok fark ediyor çünkü kiloda

tuzu çok kullanıyor musun, en çok tuz yapar ödemi.o regl zamanındaki şişkinlik beni bitiriyor ya, çok rahatsız oluyorum o şişkinlikten.

aslında ben genel olarak az kullanıyorum tuzu hatta eşim biraz şikayetçi bu durumdan ama iki gündür inanılmaz tuz ve şeker istiyorum nedne anlamadım, karın bölgem zaten taş gibi şiş çok rahatsız edici oluyor zaten kocaman bir göbeğim var kiraz sapı içmeye çalışıcam bir kaç gün

şeker için incir, hurma gibi kuru meyveler çok iyi aklında bulunsun.

Yağlı kadar yumuşak olmuyor ama yenilebilir kıvamda.
Ben bazen fırınada atıyorum yağlı kağıt üzerine evde ne varsa.

Biz balık, tavuk tarzı şeyleri hep fırına veriyoruz o şekilde ama tabi sebzeler de öyle atılırsa çok güzel olur.
Üzerine hafif de yağ konulabilir bence fırında, kızartma gibi olur o zaman. Hem de yağı içine çekmemiş olur kızartma kadar.
Süper fikir

Kızlar ben şu ender saraç'ın kiraz saplı, mısır püsküllü çayından demleyip içmeye başladım akşamları. Yine hızlı kilo vermeye başladım.
Kesin o bişeyler yapıyor...
Kiraz sapı özellikle bence çok etkili..
Ama hazır aldığım kiraz saplı karışım ödem çayı o kadar etkili değil.

kiraz sapı bende annemden aldım ama mısır püskülüm yok yarın pazar var burda gelmişse pazara alırım onlardan mısır püskülünü

aynen ya bu hafta olcam da bakalım ne zaman ama simdi aklıma geldi civan perçemi çayı yaptım o hem stresimi alıyo hemde hormonları düzenliyo ya iyi bi bitki ben zaten gergin goluyorum birde kilo veremezsem bu regl yüzünden dahada gerilcem çay içmem lazım sürekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…