- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
günaydın kızlarrrr dün akşam kına için kuruyemişleri hep poşetlere koyduk ve aralarda hep yedim sabh tartıldım 59,9 çıktım 400 gr almışım ya bikaç tane yemekle ya üff nasl sinirim bozuldu
decembercim ben de çikolata yedim dün, anında almışımgitti emeklerim
bu çok sinir bozucu ben bu işten bişey anlamadım ya yemiyoruz zar zor veriyoruz yediğimz anda hop kilolar geliyorrr:)
evet esenrüzgarcım, kullanıyorum..
ama hava sıcakladıkça hiç çekilmiyor :)
artık akşama kaldı benim yürüyüşlerim..
bal da kattım canım, ama yine de yandı. gerçi uzun süreli olmadı 10 dakika falandır herhalde..
kızlar az önce kahvaltımı yaptım,
2 haşlanmış yumurta,
2 küçük domates, 1 küçük salatalık ve 1 kırmızı biber..
decembercim ben de çikolata yedim dün, anında almışımgitti emeklerim
günaydın kızlarrrr dün akşam kına için kuruyemişleri hep poşetlere koyduk ve aralarda hep yedim sabh tartıldım 59,9 çıktım 400 gr almışım ya bikaç tane yemekle ya üff nasl sinirim bozuldu
Ne zaman almıştım koşu bandını?
Yani alıp da köşeye atmayanlardansın sanırım.
Ya da yeni mi aldın ?
Limon ve sirke aç karna biraz yanma yapıyor canım. Bende de oluyor o. Şimdi bile hala yanma var hafif. İnşallah bir zararı yoktur.
Afiyet olsun. Yumurtayı çok severim ama sabah evden telaşla çıktığım için haşlayamıyorum. Aslında sabahları 1 yumurta sarısı yesem çok tok tutar. Hem besleyici, hem kalorisi az.
Ben bu sabah 1 tanecik kayısılı kepekli mavi-yeşil bisküviden yedim çayla beraber.
Simit yemeyeyim dedim napim.
Kızlar moral bozmak yok, bugün telafi etmek var. Bu vücud çok acayip bişey. Ben haftasonu tekrar kilo vermeye başladım ama bunda emzirmeyi bırakmamın bir etkisi var mı bilmiyorum. Çünkü ptesi günü felan az da olsa kaçamaklar yapmıştım , yine de verdim.
Dün de kaçamak yapmadım ama çok bir fark yok. Enteresan yani bu vücud.
ben koş bandını ekim gibi almıştım..daha yeni sayılır yani.. araya izin falan girdiği için o dönemlerde kullanamadım. birazcık kenarda yattı.
tam anlamıyla ocaktan sonra kullanmaya başladım.
akşamdan ekmek arası hazırlasana kendine esenrizgarcım..
2 dilim ekmeğe peynir, salatalık, biber falan koy. streçle dolaba at. sabah da al çık.hem sağlıklı bir öğün yapmış olursun..
moral bozmadım da sinir oldum, ne güzel 600 gr vermiştim sabah bi baktım 500 grmı gitmiş
Günaydın kızlar. Bugün çok mutlu bi gün olacaktı benim için çünkü erkek arkadaşım sonunda askerden gelio ama geçen akşam kuzeni trafik kazası geçirdi ve sizlere ömür ona söylemedik çok yakın değillerdi ama can sonuçta panik olmasın dedik. Birazdan uçakta olacak gelir gelmez cenazeye gidecek canım benim ya askerdeyken hem dedesini hem kuzenini kaybetti. Allahtan dirayetli neyse burayı zayıflama topiğinden çok dertleşme topiğine döndürdüm.
Bu arada vücudum şiş reglym, hissediorum resmen şişliği :/
Akşam tavuklu salata yedim. (yağsız)
Sabah klasik kahvaltı.
Demekki isteyince kullanılıyor koşu bandı.
1 ay daha geçsin tatile gidip gelelim öyle düşünürüm ben de...
Evet haklısın aslında akşamdan hazırlasam olur. Hatta tost felan yapsam daha iyi olur ama hergün de bu şekilde kahvaltı da yapmıyorum, arada yapabilirim. Yumurta felan da haşlasam getirsem işyerine ne güzel olur :)
Sen de farkettin mi? Çok kilo verdiğim haftanın sonraki haftası böyle zor veriyorum ben de kiloyu. Vücud bir alıp bir veriyor. Sende de öyle birşey olmasıın?
tabi canım,istedikten sonra kullanılır,ama sıkıyo bi zaman sonra.
Koşu bandı kış için çok iyi sadece.
Yazın hiç mi hiç çekilmez, bi kenarda yatar:)
bence öyle yapsan kendi sağlığın açısından daha iyi olur.
Evet ben de farkettim, bana da öyle oluyo :d bi hafta fazla verince bi sonraki hafta aynı miktarda olmuyo verilen kilo.
Aman bıktım ya, cidden bıktım. Onu yeme bunu yeme, kilolar zar zor gidiyo zaten.
Kaç aydır ne hamur işi, ne gofret. Gofreti 4 aydır yemiyorum yaaaaa.
çikolata desen ayda 1-2 defa.
Sebze yemekten bıktım valla.
Yaşpasta istiyorum, börek, kurabiye, profiterol istiyorum ben
yavrum isyan bayrağını çekmiş durumdasın:)
yaaa decembercim sorma yaa.
ben yemek istemedikçe reklamlar gözüme gözüme giriyo, yok eti komboydu, biscolataydı, cipsti yaaa hepsini yemek istiyorum
4,5 5 aydır spor yapıyorum toplamda vere vere 7 kilo vermişim.
bu bize reva mıııııı
Günaydın kızlar. Bugün çok mutlu bi gün olacaktı benim için çünkü erkek arkadaşım sonunda askerden gelio ama geçen akşam kuzeni trafik kazası geçirdi ve sizlere ömür ona söylemedik çok yakın değillerdi ama can sonuçta panik olmasın dedik. Birazdan uçakta olacak gelir gelmez cenazeye gidecek canım benim ya askerdeyken hem dedesini hem kuzenini kaybetti. Allahtan dirayetli neyse burayı zayıflama topiğinden çok dertleşme topiğine döndürdüm.
Bu arada vücudum şiş reglym, hissediorum resmen şişliği :/
Akşam tavuklu salata yedim. (yağsız)
Sabah klasik kahvaltı.
önce basın sagolsun canım sonrada gözun aydın ALLAH bırdaha hıç ayırmasın sevdıgınden:)
reklamlardsan yana sorunum yokta evde olduğu zaman dayanamıyorum heleki çekirdeğe .:)eti kombo hiç güzel değil yeme sen beğenmezsin:)
canım gayet güzel vermişsin ..
AMİNNNN. Çok teşekkür ederim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?