60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunacım eminim eşin bu drlardan değildir...

amma ben çok sorunlu bir hamilelik geçirdim....
bebeğim rahatsızdı....
neyse biz bebeğin hasta olduğunu duyar duymaz iyi dr aramaya başladık
tanıdık drlara soruyoruz
işte bebeğin nesi var diyolar analtıyoruz biri hiç unutmuyorum dediki kızım sen bunu aldır zaten yaşamaz koklayıp ayrılmak daha zor dedi düşünsenize...
sonra aylar geçti biz türkiyenin en iyi hocalarına gidiyoruz ve herşey kontrol altında....
birgün ssk ya gitmek zorunda kaldım sevk almak için tek başıma gittim sanırım 7 aylık falandı

adam dinledi beni bekle dedi biraz ben saf saf bekledim meğer adamın merakını cezbetmiş hiç böle bir vaka görmemiş ama kapasitesiz olduğu için yorumlayamıyo ve banada arkadaşını bekletiyomuş ben saf saf 2 saat bekledim diğer salak dr geldi baktılar bana sen bunu niye doğuruyosun demezler mi
ya diyorum ben çapada kontrol altındayım yok bu yaşamaz dediler bi de doğurunca bize bilgi ver diyolar ordan çıktım ağla ağla mahvoldum

bu nedendendir ki drların psikoloji eğitimleri de almaları gerektiğini savunuyorum.....

tabi hepsi için değil...

sonuçta benim oğlum şu anda iyiyse önce allahımın sonra iyi drların sayesinde...

canımmm :asigim: opuyorumnanaktan

:lepi: :lepi:

dualarımız seninle canım . . .
ben bunun psikolajik olabileceğinide düşündüm tatlım aklında olsun biraz heyecanlı stresli bir dönemdeydin malüm . . .
bu şekilde düşünelim sebebi inşAllah bu olsun . . .

+1 zabın

fiucan hoşgeldin tekrar . . .
neler aldınız anlat kız anne-kız . . . :ecrin_bebek:

saracım,gecmıs olsun güzelim...ınan bu tip vakalar cok oluyor..türkıyede her meslekte oldugu gıbı ,işini iyi yapmayan doktorlar da var..
beni olumlu karsılamana sevındım.. yanlız sarkan cıvıyan yerlerı bugun göremezsın..1 haftada vucut sarkar mı hiç?bugun verdığın kıloların zararını sadece bugun görsen hiç sorun yok..bir haftalık bir durum.. neticede nolcakki deriz.. -tatlicadiarzu- aylar sonra gözlemleyebileceğin bir durum sarkmalar...
bu arada senin kociş kızmıyor mu sana?

Tam anlamıyla anlatmak istediğim buydu newlife...

canım ben konu tekrar alevlensın dıye yazmadım..kapatalım konuyu.. neticede senin iyi niyetini bizim bildigimiz kadar newlife da bılıyordur..

Allah bebeğini sana bağışlamış canım..

Bildiğim kadarıyla psikoloji dersi alıyorlar fakultede ama tabi bunu pratiğe dökmek marifet..

Hepimizin işi düşüyor onlara maalesef ve kımımız Allah razı olsun dıyoruz,kımımız canları cehenneme.. ama bız kendı derdimizdeyken onlar hergun ölenle kalanla boğuşuyorlar ve hepimizin derdını dert edınseler..onlara cıkmaz..
mesela gecen yıl dedemı kaybettıgımzde yogun bakımda kapıda bır tek ben vardım.. diger aılem asagıdaydı..genc bır doktordu..geldı ve başınız sagolsun dedı..ben yazarken bıle cok ürperdım su an.. yasadıgım uzuntu ve asagıya ınıp tüm aileye bu haberı verme sorumlulugu ..anlatamam ya ufalmak,yok olmak ıstemıstım.doktorsa ölü balık gibi bakıyordu yüzüme..manasız..o an cok kızmıstım ben de ona.. ama hergun kac kısının canıyla ugrasıyor..oturup benım acımı paylasacak hali yok ya..
demek istedıgım psikoloji dersinin kralını da alsalar..tek tek herkesın derdıne ortak olacak,o anki psikolojik durumunu idare edecek durumları yok maalesef.. senin dedıgın cok güzel ama imkansız bişi gibi....

üüüü saymakla bitmez.. babamın ocagına incir agacı diktik ana kız...

ama ana hatlarıyla anlatmaya calısayım ; cok sık bır elbıse aldım ,dar kesım ,belden oturtmalı.. kırık beyaz ve elektrik mavısı tonlarında ..kolsuz..ne abıye ne de günlük..iş görüşmesi için aldım.. altına nişantasındakı ayakkabıcımdan yuksek topuklu,cok şık beyaz bır stiletto aldım ve onla uyumlu bır canta alıp bu kıyafetı noktaladım...bu arada elbıse 36 beden zemuszemus ama kalıbı genıstır dıye dusunuyorum.daha o kadar değilim cunku...

somon rengi ayakkabı almıstım gecenlerde,onla uyumlu şık bır canta bulamamıstım..canımız cıktı bulucaz dıye..en sonunda onu da nisantasında bır cantacıdan buldum. hem de ekonomık oldu ama kalıtesı tartılısılır..model ve renge vuruldum ama ..

uzun cırtlak olmayan tonlarda ve cok kabarmayan , dize kadar yırtmaclı bir çingene etegı aldımkı bayıldı her gören,bu da 38 beden...altına dolgu topuk terlıkle giycem... sıyah zemındeydı ama ara tonlarında en baskın bayrak kırmızısı ıdı..onun üzerine de o tonda sade bır straplez aldım.. ..kırmızı da cantam var,onla tamamlıycam..

hediyeler aldık bol bol..babaya,sevgılye,abıye...

su yenı moda olan XL takılardan aldık,kanlıcadakı tezgahlardAN... neon blue var bır tane capcanlı onu iş görüşmesı elbısesıyle takıcam...şıkır şıkır...

eflatun-beyaz tonlarında bır büstiyer aldımkı altına beyaz pantalon istiyor meret...

turkuaz bır atlet aldım üst tarafı taşlı falan ama kızıl saclarımla cok hos oldu..hem spor hem sık..onu dun füme-deri converselerımle giydim bıle...

ojeler,kozmetikler...vs vs

hatırladıklarım bunlar ama daha bıtmedı bakırköy-merter tarafına gecmedık..istinya park falan var daha.. oraları da talan edicez..bugun ıcın annem cok yoruldum molaaaa,dedı.

Malum bu gün lapada 2. günüm bende yediklerimi yazayım hatta bi lapa günlüğü biçiminde . . .
1 gün
sabah 10 --- 1 kupa şekersiz çay 2 badem bol su ve 2 saat sonra lapa ve bol su aralarda 4 badem ve kiraz . . .
saat 17 -- lapa ve 1 kupa şekerli çay bol su 1 saat sonra 1 büyük kupa yarım yağlı süt 1 saat spor akşam kiraz form çayı ve bi kaç kaşık layt yoğurt . . . 3. öğün lapamı yiyemedim spordan sonra gayet tok hissettim . . .

2 gün

sabah dün akşam lapa yiyemediğim için aç uyandım ve yarım ölçü lapa bol su içtim öğlen kalan lapayı 2 kupa süt ile tükettim şimdi ise biraz leblebi bi miktar kuru üzüm ve 6 tane kadar badem ve 1 kupa sekersiz çay içtim . . . bi 2 saat sonra yine kiraz yerim . . .ne kadar tok hissettiğimi tahmin edemezsiniz . . . eğer yarın sabah kilo vermiş olursam bu lapa acil önlem planı olarak bende literatüre geçer . . .

akşam yarım ölçü lapayı bol form çayı ile düşünüyorum ve tabi yine kiraz ile birlikte . . .

sıcak bastı :gitme:

oh cicim benim güzel günlerde kullanın . . .
xl takı nooliy ? :kedi:

aman allahım... İşte bide böyleleri var hakkaten.. Canım allah bağışlasın bebişini... Maşallah..

Yani evet iyi doktorda var kötüsüde.. Hemde heryerde.. Çocukken, 13-14 yaşlarında almanyadayken spor dersinde sırtımın üstüne düşmüştüm. Doktora gittik. Bişey yok bişey yok dedi. Bi iğne yaptı eve gönderdi. Seneler sonra kaskatı kesildim yeniden doktora gittik. Meğersem kemik yamulmuş ve sıcağı sıcağına tedavi edilmesi gerkiyoduymuş.. Ama ihmal işte.. Hala sırt ağrısı çekerim. Uzun süre oturamam falan.. Adam bi röntgenini bile çekmemişti yani... Her yerde iyi doktor da var kötüsüde maalesef..
Allah hep iyilerine denk getirsin işallah..

Aplam tamam o zaman tam süper olur menün..

Olmaz tatlım bence, çünkü pirincin ödem attırıcı özelliği var ancak makarnanın yok bildiğim kadarıyla..
opuyorumnanaktan
bende seni seviyorum saracımkaydirigubbakcemile5ayrıca o kimsesiz i değiştirdiğin için teşekkürler:)opuyorumnanaktan
canım,bir kahve fincanı kepekli bulguru haşlayıp içine istediğin her türlü salata malzemesini ekliyorsun(yağ olarak 1 tatlı kaşığı z.yağ)hepsini karışırıp yiyosuuuncokacimcoook
aşkolsun sabunum,diyetisyenleri çoktan geçtik:)))onlar sadece diyet yaptırıyo oysa biz hem yaptırıyoz hem yapıyoz:))))
canım,benim bildiğime göre bu diyet,ABDde sadece acil kalp ameliyatı olması gereken OBEZ hastalara uygulanıyor...
çok geçmiş olsun tatlımnolur olumsuz düşünme...inşallah sonuçlar çok güzel gelecek..birde nacizane tavsiyem;beslenmene çok dikkat et,sakın diyete devam etme...

Amin . . .

Senin çizelgendeki o periyide yirim . . .

ben de imzamı atıyorum bu yazının altına...

Fiume tatlım hoşgeldinn..

Ne güzel şeyler almışsınız siz öyle.. güle güle güzel günlerde giy işallah canım.. Annişle gezmek te ayrı bi zevk vallahi...
opuyorumnanaktan

Bende bugün yidiklerimi yaziim..

Sabah:2dilim kepekli ekmekle tost
Öğlen: 3 adet kıprıs köftesi,1 dilim hellim, 2 ince dilim ızgara kabak, 1 bardak ayran

Şimdilik o kadar. Akşama ne yiyim bilemiyorum..Yüksek ihtimalle miiive yerim yine.. bakalımm...cokacimcoook

iyi günlerde kullan ablasının prensesi...
benim yerime de gez istanbulu emi?tam bir yıldır bir fırsatını bulup da gidemedim istanbulaçok özledim çooook...

geçmişi okuyup cevaplamaktan merhaba bile diyemedim...
merhaba canlarıııııımopuyorumnanaktan

oh cicim benim güzel günlerde kullanın . . .
xl takı nooliy ? :kedi:

tesekkür ederim canım hosbulduk...

ben de yaziim yedıklerımı ama dövmeyin beni ne olur...

dünden beri; sabah poğaçalı,börekli,tereyaglı,ayve recelli bir kahvaltı...

öğlen gecıstrdık..fırsat olmadı bı yerde oturmaya ...

aksama 4 peynırlı mantarlı biftek,
elma dilimli patates kızartması
pilav,cola(3 kişi dısarada yedık anniş,sevgılım ve ben)

üstüne özsüt dondurmalı pastalar yapmıs krokanlı,antepfıstıklı yedım... mmmmmmmmmm

bugun sabah gene dunkı kahvaltı

üstüne yaz helvası ,vişneli...enfesti

üstüne öglen 2 adet poğaça ve tutku ve nescafe.. boşanda semerini ye,diyenınız olacaktır kesın :kedi:

aksama annem yemege cagırdı benımkını eksılı köfte yapcek...enfestir.bızım oralardan bır yemek..pilav..köpoğlu..daha karar veremedı kalanını..

bakalım bidon olucam ben bünyeyı şaşırtayım derken... cok aglıcam size.. tartıya cıkınca.. valla 1-2 kgya razıyım da üstü olmaz ınsallah... cok aglıcam size coook...şu kadar almısım bu kadar almısım dıye :kedi:

iyi günlerde kullan ablasının prensesi...
benim yerime de gez istanbulu emi?tam bir yıldır bir fırsatını bulup da gidemedim istanbulaçok özledim çooook...

tesekkür ederim ablacım,

altını üstüne getırıyos..

ama cok zevklıymıs gercekten zayıfken alısverıs yapmak..bunun tadına vardım.. istedıgım ölcülerde değilim ama gecmısle kıyasla cok iyi durumdayım... 40 ve üstü bedenlere hiç dokunmuyorum...cogunlukla 38 ..hatta arada kalıba göre 36... ve her giydiğim oluyor... bir de ben alısverısı,gıyınmeyı cok seven bırıyım... store kabinlerinde aglamaklı oldugumu cok hatırlarım..Allah bır daha göstermesın hiçbirimize..

AMıııııııııııııN...opuyorumnanaktan

yaaa bu ne böyle!!!((((((((((
şu lahana yağını denedim ilk defa,bir saat önce göbüşüme sürüp streçle sardım, üstünde yazdığı gibi...
şimdi açtım,bir sürü kırmızı benek olmuş göbüşümdeee:gitme:
ben istemiyorum yağ filan(((((((((mavibenek olarak kalmak istiyorum, kırmızıbenek olmak değiiiil(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…