a.s.KIZLAR çok teşekkürler moral verdiniz.ilk panikle yazdım herşeyi.ne yapacağımı bilemedim.sizden destek almak istedim.iyi ki varsınız.özellikle saracığım :asigim: sen bitanesin.özel msjını okurken gözlerim doldu.çok düşüncelisin.inş tahliller iyi çıkar.cuma günü alacağım.ki hasta bile olsam yukarda bahsettiğiniz gibi tedavisi kolaymış.sizide panik yaptırdım.kusura bakmayın :kedi:düşündümde ne çok tedavis olmayan hastalıklar var.şu andan itibaren takmayacam kafama.sonuçlardan sonra düşünürüm artık.
bazı doktorlar gerçekten insanı sinir ediyorlar.yüksek dağları ben yarattım havasındalar.ama ben genel olarak doktorları severim.onlar olmasa ne yapardık.doktorumada kızmadım aslında.olabilecek ihtimalleri söyledi.en kötü ihtimale göre tetkik ,tahlil yapılması en iyisi bencede.hiç değilse birşey çıkmazsa içim rahatlamış olur.zaten en büyük hayalimdi doktor olmak.çok severim doktorları o yüzden.en yakın iki arkadaşım daha dün tıp fakültesinden mezun oldular.nasıl sevmemki.:1hug:
Ay vallahi bana da kızma newlife ama,ben de senin yazdıklarını yürek çarpıntılarıyla okuyordum.Hele bugün(sanırım bugündü) yazdığın ''Sabah kahvaltısı:1 fincan şekersiz kahve'' olayı alıp beni benden götürdü....lmaz:
Neyse bitiyormuş bu diyet artık..Vallahi topikcek çok sevindik eminim...:lepi:
slm kızlar nasılsınız.bugün doktora gittim.elimde acayip şişlikler çıkmıştı.1 haftadır da koltuk altımda şişlik vardı.doktor lenfoma olabilir dedi.momografi filanda verdi.tahlil yaptırdım kan aldırdım sonuçları panikle bekliyorum.bizde kanser çok var ailede.şuanda diyet filan umrumda değil.her hastalık bende toplanmışya.off.astım var,pcos var bide bu çıktı.dua edin kızlar kötü bişi çıkmasın.
Ben senin için üzülüyorum...(o diyeti yıllar önce denemiş biri olarak).seni daha önce de uyardım.İşine burnunu sokmak ya da senı kırmak istemıyorum ama gözümün önünde sağlık gibi bir konuda hatalar silsilesi yaptığını gördükçe dayanamıyorum.Ne olur kırılma..bir de o yaptıgın diyet insanın psikolojisini de bozdugu ıcın iyi niyetimi yanlıs anlamandan korkuyorum cunku aynı iyi niyetle hareket eden Sara'ya bıraz ters çıkışmıssın..bu durumu da bozulan psıkılojine verıyorum ben.
tüm uyarılara ragmen ısrarla bu diyeti yaptıgına göre saglıgını hiçe sayıyorsun.Bir de bebegın var sanırım.cok üzücü...
ama amac zayıflamaksa ; zayıflamak güzelleşmekse ;bilmediğin bir sey var bu diyetle tartıda eksilirsin ve senı asla güzellestirmez...halbukı ne kadar güzel bir yuzun var..(eger o sensen)sarkık göbek ve vıcık vıcık bacaklar senın estetik anlayısına uyuyorsa bir sey demem tabe...
diğer bir durum ise..canım cok üzgünüm ama bu verdiğin kıloları ıkı misli olarak alacaksın..emeğine yazık be güzelim.. sana kalan asırı yavaşlamış bir metabolizma olacak en sonunda..
bıraz agır oldu ama tutamadım kendımı..hersey senin iyiliğin için..
Seni Seviyoruz..
saracım,gecmıs olsun güzelim...ınan bu tip vakalar cok oluyor..türkıyede her meslekte oldugu gıbı ,işini iyi yapmayan doktorlar da var..canım çok haklısın hepsi aynı değil ama bazıları böyle bi garip oluyolar.3-4 yıl önce tam zamanını hatırlamıyorum şu an ama 2005 olması gerekiyo.vaginamda biranda birsürü beze çıktı ama öyle bözle değil 1 gecede 50 tane falandı yani.neyse ben bunun için bi doktora gittim doktor şöle bi açtı baktı ve %80 kansersin hemen hastaneye yatıyosun hemen ameliyat hemen tedavi falan dedi...
tabii düşünün halimi nasıl olduğumu.bulduğum ilk arabanın önüne atlayım veya gideyim kendimi boğazdan atayım diye düşündüm.
neyse yanımda 2 arkadaşım vardı beni sakinleştirdiler ve eve gittim.ertesi gün iş yerindeki müdürüm beni başka bi doktora gönderdi.kadın kontrol ediyo ama ben kesin kanserim ben 22 yaşında ölcem diye ağlayan bi tip.
neyse sonuç : yumurtalıklardaki kistlerden biri patlamış ve o bezeler ondan çıkmış ve evet kanser riski varmış fakat yüzümüzde çıkan benin hatta sivilcenin bile kanser riski varmış.ben ameliyat oldum (6 saat sürdü) alınan parçalar patolojiye gitti ve allaha şükür tertemiz ...
anlatabilmişimdir heralde doktorların ön teşhislerine olan tepkimi opuyorumnanaktan
lunamm eşine çook selamlar lafım tüm doktorlara değil kesinlikle ama böyel önemli bişeyi teşhis etmek için bi kaç belirti yetmiyo demek istiyorumm a.s. :1hug:
beni olumlu karsılamana sevındım.. yanlız sarkan cıvıyan yerlerı bugun göremezsın..1 haftada vucut sarkar mı hiç?bugun verdığın kıloların zararını sadece bugun görsen hiç sorun yok..bir haftalık bir durum.. neticede nolcakki deriz.. -tatlicadiarzu- aylar sonra gözlemleyebileceğin bir durum sarkmalar...Güzelim yanlış anlamıyorum kesinlikle..sağlığımı düşünmeniz çok mutlu ediyor beni..sara "gaza getiriyolar "birbirlerini diyince vede birsürü sinirli yüz ifadeleri ekleyince savunma yapmak zorunda kaldım çünkü bu diyeti yapan bitek ben varım,üstüme alındım yani..ne sağlığım nede psikolojim bozulmadı çok şükür..bugün son gün zaten..ben 7 günlük uyguladım..2 gün sonra yeni bi diyete başlıyorum..ayrıca düzenli spor yaptığım için sarkan cıvıyan bi yerimde yok..resimdeki de benim:kedi: öpüyorum canımmm:1hug:
Ay vallahi bana da kızma newlife ama,ben de senin yazdıklarını yürek çarpıntılarıyla okuyordum.Hele bugün(sanırım bugündü) yazdığın ''Sabah kahvaltısı:1 fincan şekersiz kahve'' olayı alıp beni benden götürdü....lmaz:
Neyse bitiyormuş bu diyet artık..Vallahi topikcek çok sevindik eminim...:lepi:
ben kendimi iyi ifade edemediğimi düşünmeye başladım.bunu açıklamasını yapmıştım ama sorun değil.burda hepimiz bişeyler için birbirimizi gaza getiriyoruz.burda olmamaızın amacıda bu zaten.burda herkes doğru bildiği şeyleri paylaşıyor ve bu konuda tek yazan ben değilim ve son bişey daha o ifadeleri ve gaza getirme lafını tek üzerine alınan sen oldun.orda birtek sana yazmadım ben onu.
neyse güzelim sağlıcakla kal a.s.
lunacım eminim eşin bu drlardan değildir...
amma ben çok sorunlu bir hamilelik geçirdim....
bebeğim rahatsızdı....
neyse biz bebeğin hasta olduğunu duyar duymaz iyi dr aramaya başladık
tanıdık drlara soruyoruz
işte bebeğin nesi var diyolar analtıyoruz biri hiç unutmuyorum dediki kızım sen bunu aldır zaten yaşamaz koklayıp ayrılmak daha zor dedi düşünsenize...
sonra aylar geçti biz türkiyenin en iyi hocalarına gidiyoruz ve herşey kontrol altında....
birgün ssk ya gitmek zorunda kaldım sevk almak için tek başıma gittim sanırım 7 aylık falandı
adam dinledi beni bekle dedi biraz ben saf saf bekledim meğer adamın merakını cezbetmiş hiç böle bir vaka görmemiş ama kapasitesiz olduğu için yorumlayamıyo ve banada arkadaşını bekletiyomuş ben saf saf 2 saat bekledim diğer salak dr geldi baktılar bana sen bunu niye doğuruyosun demezler mi
ya diyorum ben çapada kontrol altındayım yok bu yaşamaz dediler bi de doğurunca bize bilgi ver diyolar ordan çıktım ağla ağla mahvoldum
bu nedendendir ki drların psikoloji eğitimleri de almaları gerektiğini savunuyorum.....
tabi hepsi için değil...
sonuçta benim oğlum şu anda iyiyse önce allahımın sonra iyi drların sayesinde...
dualarımız seninle canım . . .
ben bunun psikolajik olabileceğinide düşündüm tatlım aklında olsun biraz heyecanlı stresli bir dönemdeydin malüm . . .
bu şekilde düşünelim sebebi inşAllah bu olsun . . .
+1 zabın
fiucan hoşgeldin tekrar . . .
neler aldınız anlat kız anne-kız . . . :ecrin_bebek:
üüüü saymakla bitmez.. babamın ocagına incir agacı diktik ana kız...
ama ana hatlarıyla anlatmaya calısayım ; cok sık bır elbıse aldım ,dar kesım ,belden oturtmalı.. kırık beyaz ve elektrik mavısı tonlarında ..kolsuz..ne abıye ne de günlük..iş görüşmesi için aldım.. altına nişantasındakı ayakkabıcımdan yuksek topuklu,cok şık beyaz bır stiletto aldım ve onla uyumlu bır canta alıp bu kıyafetı noktaladım...bu arada elbıse 36 beden zemuszemus ama kalıbı genıstır dıye dusunuyorum.daha o kadar değilim cunku...
somon rengi ayakkabı almıstım gecenlerde,onla uyumlu şık bır canta bulamamıstım..canımız cıktı bulucaz dıye..en sonunda onu da nisantasında bır cantacıdan buldum. hem de ekonomık oldu ama kalıtesı tartılısılır..model ve renge vuruldum ama ..
uzun cırtlak olmayan tonlarda ve cok kabarmayan , dize kadar yırtmaclı bir çingene etegı aldımkı bayıldı her gören,bu da 38 beden...altına dolgu topuk terlıkle giycem... sıyah zemındeydı ama ara tonlarında en baskın bayrak kırmızısı ıdı..onun üzerine de o tonda sade bır straplez aldım.. ..kırmızı da cantam var,onla tamamlıycam..
hediyeler aldık bol bol..babaya,sevgılye,abıye...
su yenı moda olan XL takılardan aldık,kanlıcadakı tezgahlardAN... neon blue var bır tane capcanlı onu iş görüşmesı elbısesıyle takıcam...şıkır şıkır...
eflatun-beyaz tonlarında bır büstiyer aldımkı altına beyaz pantalon istiyor meret...
turkuaz bır atlet aldım üst tarafı taşlı falan ama kızıl saclarımla cok hos oldu..hem spor hem sık..onu dun füme-deri converselerımle giydim bıle...
ojeler,kozmetikler...vs vs
hatırladıklarım bunlar ama daha bıtmedı bakırköy-merter tarafına gecmedık..istinya park falan var daha.. oraları da talan edicez..bugun ıcın annem cok yoruldum molaaaa,dedı.
lunacım eminim eşin bu drlardan değildir...
amma ben çok sorunlu bir hamilelik geçirdim....
bebeğim rahatsızdı....
neyse biz bebeğin hasta olduğunu duyar duymaz iyi dr aramaya başladık
tanıdık drlara soruyoruz
işte bebeğin nesi var diyolar analtıyoruz biri hiç unutmuyorum dediki kızım sen bunu aldır zaten yaşamaz koklayıp ayrılmak daha zor dedi düşünsenize...
sonra aylar geçti biz türkiyenin en iyi hocalarına gidiyoruz ve herşey kontrol altında....
birgün ssk ya gitmek zorunda kaldım sevk almak için tek başıma gittim sanırım 7 aylık falandı
adam dinledi beni bekle dedi biraz ben saf saf bekledim meğer adamın merakını cezbetmiş hiç böle bir vaka görmemiş ama kapasitesiz olduğu için yorumlayamıyo ve banada arkadaşını bekletiyomuş ben saf saf 2 saat bekledim diğer salak dr geldi baktılar bana sen bunu niye doğuruyosun demezler mi
ya diyorum ben çapada kontrol altındayım yok bu yaşamaz dediler bi de doğurunca bize bilgi ver diyolar ordan çıktım ağla ağla mahvoldum
bu nedendendir ki drların psikoloji eğitimleri de almaları gerektiğini savunuyorum.....
tabi hepsi için değil...
sonuçta benim oğlum şu anda iyiyse önce allahımın sonra iyi drların sayesinde...
opuyorumnanaktanAplam tamam o zaman tam süper olur menün..
Olmaz tatlım bence, çünkü pirincin ödem attırıcı özelliği var ancak makarnanın yok bildiğim kadarıyla..
bende seni seviyorum saracımkaydirigubbakcemile5ayrıca o kimsesiz i değiştirdiğin için teşekkürler:)opuyorumnanaktanyidim :kedi: ama küçük yidim pirobiiiyooottiiikkli bişi çıkarmış algida ondan yidim meyveli meyveli çokta güzeldi zemuszemus
aralardaki atıştırmalar ve haftada 2-3 kere et türevleriyle harika olcekkk :lepi:
seni çok seviyorum ablacımmm çookkk seviyorumm :asigim:
ne ooo lapacııı lapamı çarptı seniiii kaydirigubbakcemile3
canım,bir kahve fincanı kepekli bulguru haşlayıp içine istediğin her türlü salata malzemesini ekliyorsun(yağ olarak 1 tatlı kaşığı z.yağ)hepsini karışırıp yiyosuuuncokacimcoookben de tebrik ediyorum seni canım ekrana elini sür de bana da bulaşsın bu azim bu irade...:sinifsinif:
günaydın millet....
bence güzel bir liste ablacım ama sen zaten az yiyosun... bir de ben bu diyet kısırı anlamadım nasıl oluyo apla...:uhm:
aşkolsun sabunum,diyetisyenleri çoktan geçtik:)))onlar sadece diyet yaptırıyo oysa biz hem yaptırıyoz hem yapıyoz:))))
ben hem lapa hem bol kiraz tüketiyorum . . . bunu öğrendiğim çok iyi oldu . . .pirinçte ödem atıcı krz zaten ödem atıcıların başı . . .
hadi inş. :Saruboceq:
bünye meselesi demek ki . . .
günaydın aut opuyorumnanaktan
ablacığım akşam sadece meyve beni brz korkuttı . . .
1 gün meyve 1 gün sebze yemeği biçiminde oluşturabilirsin . . .
aralarda da fılayımın dediği gibi 2-3 fındık 1-2 kurukayısı 1 su bardağı süt vari attırırsan müthiş olur . . .
kaydirigubbakcemile3hepimiz diyetisyen oldukkaydirigubbakcemile3
canım,benim bildiğime göre bu diyet,ABDde sadece acil kalp ameliyatı olması gereken OBEZ hastalara uygulanıyor...canım 3 günde 3 kilo verdiyormuş..kalp vakfının kalp hastaları için acil kilo vermelerini sağlayan bi diyetmiş.metobolizmayı hızlandırdığı için çabuk kilo veriyorsun ve geri almıyorsun . diyetteki besinlerin etkileşimiyle veriliyor bu kilo.o yüzden diyette ne yazıyorsa onu yemek zorundasın..(bütün diyetler için geçerli zaten) beslenme alışkanlığın değişiyormuş 3 günün sonunda ve diyet bittiğinde yemek yeme isteğin azalıyormuş..yağlı ve ağır besinleri vücut istemiyormuş..birsürü olumlu yorum okudum bu diyet hakkında..vanilyalı dondurma,fıstık ezmesi bile var..günlük 900 kcal. bana göre bi diyet..TAVSİYE ETMİYORUM
çok geçmiş olsun tatlımslm kızlar nasılsınız.bugün doktora gittim.elimde acayip şişlikler çıkmıştı.1 haftadır da koltuk altımda şişlik vardı.doktor lenfoma olabilir dedi.momografi filanda verdi.tahlil yaptırdım kan aldırdım sonuçları panikle bekliyorum.bizde kanser çok var ailede.şuanda diyet filan umrumda değil.her hastalık bende toplanmışya.off.astım var,pcos var bide bu çıktı.dua edin kızlar kötü bişi çıkmasın.
aman allahım... İşte bide böyleleri var hakkaten.. Canım allah bağışlasın bebişini... Maşallah..
Yani evet iyi doktorda var kötüsüde.. Hemde heryerde.. Çocukken, 13-14 yaşlarında almanyadayken spor dersinde sırtımın üstüne düşmüştüm. Doktora gittik. Bişey yok bişey yok dedi. Bi iğne yaptı eve gönderdi. Seneler sonra kaskatı kesildim yeniden doktora gittik. Meğersem kemik yamulmuş ve sıcağı sıcağına tedavi edilmesi gerkiyoduymuş.. Ama ihmal işte.. Hala sırt ağrısı çekerim. Uzun süre oturamam falan.. Adam bi röntgenini bile çekmemişti yani... Her yerde iyi doktor da var kötüsüde maalesef..
Allah hep iyilerine denk getirsin işallah..
ben de imzamı atıyorum bu yazının altına...Ben senin için üzülüyorum...(o diyeti yıllar önce denemiş biri olarak).seni daha önce de uyardım.İşine burnunu sokmak ya da senı kırmak istemıyorum ama gözümün önünde sağlık gibi bir konuda hatalar silsilesi yaptığını gördükçe dayanamıyorum.Ne olur kırılma..bir de o yaptıgın diyet insanın psikolojisini de bozdugu ıcın iyi niyetimi yanlıs anlamandan korkuyorum cunku aynı iyi niyetle hareket eden Sara'ya bıraz ters çıkışmıssın..bu durumu da bozulan psıkılojine verıyorum ben.
tüm uyarılara ragmen ısrarla bu diyeti yaptıgına göre saglıgını hiçe sayıyorsun.Bir de bebegın var sanırım.cok üzücü...
ama amac zayıflamaksa ; zayıflamak güzelleşmekse ;bilmediğin bir sey var bu diyetle tartıda eksilirsin ve senı asla güzellestirmez...halbukı ne kadar güzel bir yuzun var..(eger o sensen)sarkık göbek ve vıcık vıcık bacaklar senın estetik anlayısına uyuyorsa bir sey demem tabe...
diğer bir durum ise..canım cok üzgünüm ama bu verdiğin kıloları ıkı misli olarak alacaksın..emeğine yazık be güzelim.. sana kalan asırı yavaşlamış bir metabolizma olacak en sonunda..
bıraz agır oldu ama tutamadım kendımı..hersey senin iyiliğin için..
Seni Seviyoruz..
oh cicim benim güzel günlerde kullanın . . .
xl takı nooliy ? :kedi:
Amin . . .
Senin çizelgendeki o periyide yirim . . .
iyi günlerde kullan ablasının prensesi...üüüü saymakla bitmez.. babamın ocagına incir agacı diktik ana kız...
ama ana hatlarıyla anlatmaya calısayım ; cok sık bır elbıse aldım ,dar kesım ,belden oturtmalı.. kırık beyaz ve elektrik mavısı tonlarında ..kolsuz..ne abıye ne de günlük..iş görüşmesi için aldım.. altına nişantasındakı ayakkabıcımdan yuksek topuklu,cok şık beyaz bır stiletto aldım ve onla uyumlu bır canta alıp bu kıyafetı noktaladım...bu arada elbıse 36 beden zemuszemus ama kalıbı genıstır dıye dusunuyorum.daha o kadar değilim cunku...
somon rengi ayakkabı almıstım gecenlerde,onla uyumlu şık bır canta bulamamıstım..canımız cıktı bulucaz dıye..en sonunda onu da nisantasında bır cantacıdan buldum. hem de ekonomık oldu ama kalıtesı tartılısılır..model ve renge vuruldum ama ..
uzun cırtlak olmayan tonlarda ve cok kabarmayan , dize kadar yırtmaclı bir çingene etegı aldımkı bayıldı her gören,bu da 38 beden...altına dolgu topuk terlıkle giycem... sıyah zemındeydı ama ara tonlarında en baskın bayrak kırmızısı ıdı..onun üzerine de o tonda sade bır straplez aldım.. ..kırmızı da cantam var,onla tamamlıycam..
hediyeler aldık bol bol..babaya,sevgılye,abıye...
su yenı moda olan XL takılardan aldık,kanlıcadakı tezgahlardAN... neon blue var bır tane capcanlı onu iş görüşmesı elbısesıyle takıcam...şıkır şıkır...
eflatun-beyaz tonlarında bır büstiyer aldımkı altına beyaz pantalon istiyor meret...
turkuaz bır atlet aldım üst tarafı taşlı falan ama kızıl saclarımla cok hos oldu..hem spor hem sık..onu dun füme-deri converselerımle giydim bıle...
ojeler,kozmetikler...vs vs
hatırladıklarım bunlar ama daha bıtmedı bakırköy-merter tarafına gecmedık..istinya park falan var daha.. oraları da talan edicez..bugun ıcın annem cok yoruldum molaaaa,dedı.
oh cicim benim güzel günlerde kullanın . . .
xl takı nooliy ? :kedi:
Fiume tatlım hoşgeldinn..
Ne güzel şeyler almışsınız siz öyle.. güle güle güzel günlerde giy işallah canım.. Annişle gezmek te ayrı bi zevk vallahi...
opuyorumnanaktan
Bende bugün yidiklerimi yaziim..
Sabah:2dilim kepekli ekmekle tost
Öğlen: 3 adet kıprıs köftesi,1 dilim hellim, 2 ince dilim ızgara kabak, 1 bardak ayran
Şimdilik o kadar. Akşama ne yiyim bilemiyorum..Yüksek ihtimalle miiive yerim yine.. bakalımm...cokacimcoook
iyi günlerde kullan ablasının prensesi...
benim yerime de gez istanbulu emi?tam bir yıldır bir fırsatını bulup da gidemedim istanbulaçok özledim çooook...
AMıııııııııııııN...opuyorumnanaktantesekkür ederim ablacım,
altını üstüne getırıyos..
ama cok zevklıymıs gercekten zayıfken alısverıs yapmak..bunun tadına vardım.. istedıgım ölcülerde değilim ama gecmısle kıyasla cok iyi durumdayım... 40 ve üstü bedenlere hiç dokunmuyorum...cogunlukla 38 ..hatta arada kalıba göre 36... ve her giydiğim oluyor... bir de ben alısverısı,gıyınmeyı cok seven bırıyım... store kabinlerinde aglamaklı oldugumu cok hatırlarım..Allah bır daha göstermesın hiçbirimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?