60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün bi kermese gidiyorum, bir sürü mamalar olacak dayanmak imkansız
o halde öğle yemeğine gidip ordan kermese gideyim de az yiyim diyeceğim ama ben kendimi biliyorum bu sefer de 2 kez yerim :)

ya aslında hep patates kızartması yemiyorum, her gün oluyor evde ama ben yemiyorum kiiii.
akşamı öğlene alamam çünkü öğlen iş yerinde yiyiorum.
ayyy haklısın valla ben bile kendimden sıkıldım

biliyorum tarhana da kalorili, kumpir de ama oruçluya en güzel şey çorba, ben o kadar kalorili olduğuna da inanmıyorum tarhananın da gerçi ama neyse.
kumpir de bildiğin kumpir değil, evde kendim yaptım, patatesleri haşlayıp azıcık tereyağı ve sütle püre yapıp, üstüne garnitür koyup kaşar rendeleyip fırına verdim. kumpir oldu işte.
oruçlu olmasam o saatte hakikaten yemem ama napacaksın, ezanla eve girdim, evde de onlar vardı.
ben de çaydaki şekeri bıraktım ilk 2-3 kilomu öyle verdim işte.

ya arkadaş bu metabolizma denilen şey ne acayipya kilo vermem durdu dikkat ediyorum tık yok öyle mi dedim yaparsın bir tepsi ıspanaklı börek 3 dilim de karpuz yersin tabi akşam yemedim artık sabah bir baktım 100 gr.gitmiş 59.300.100 gr bile seviniyorum vallaha

kızlarrrrrr bu sabah normalde gydgm pantolanu gydım 15 gundr gymemıstım uzerıme yapısırdı fakat epey bol duruyo:))

kılo vermem az bu hafta ama ıncelıyorum yanı yağlar mı gidiyor:))))

tartılmıyorum ctesı sabah tartılcam ızın gunumde yanı yarın:))

Selam herkese ben 2 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonra üzerimde 9 kilo kaldı onları vermem lazım. 58le hamile kalıp 75 olmuştum şimdi 67yim. Emziriyorum diyet yapamam ama aburcuburu kesip spor yapmak istiyorum. Aranıza katılabilir miyim?

tabi ki ne demek hoşgeldin canım.

kızlar öğlen aç kalıp kermesteki mamalara takılmayayım diye, yemeğe gideyim dedim ama pilav, patates kızartması ve tavuk döner vardı ne yazık ki bi de şekerpare.
ben yarım tatlı tabağı pilav ve yarısı da tavuk döner aldım,
1 kase bulgur çorbası gibi bi çorbadan 3-4 kaşık içtim,
yarım tatlı tabağının yarısı pilavı,
tavuk dönerlerin hepsini,
1 tabak da limonlu göbek ve roka salatası yedim,
2 yudum da ayran içtim.
normalde hepsini bitirebilir hatta tatlıyı alıp onu yerdim ama almadım.
bi baktım diğer kızlar da pilavı didiklemiş, tatlıyı didiklemiş, çorbayı didiklemiş.
bize nimet bitir tabağını gelinliğin güzel olsun diye öğretildi halbuki ((((((

bu nimettir bitir felsefesi çok fena kilo yapıyor yalnız, ben de çok doysam bile illa tabağımdakimi bitiririm, sonrada niye kilo veremiyorum

öğle yemeğimi yedim:)

biraz haşlanmış et
küçük bir kase yoğurt
salata
ve bir dilim etimek akşam yine gevrek yiycem :)

bu sabah 62.5 çıktım, biraz öncede ideal kiloma baktım 58..
4,5 kilo gitmesi gerek

sabah: 1 portakal + 1 çay bardağı kadar çilekli süt. -yedim , içtim

Öğle: 1kase tavuklu şehriyeli çorba. -yedim , içtim

İkindi: 1 küçük kaşarlı sucuklu tost

Akşam: 1 kase tavuklu şehriyeli çorba

Geçen hafta salı 65 ile başladım.
Şimdi 62.5

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazmamışım mutluluktan

Sabah : 2 ince dilim tam tahıllı ekmek arası kaşar peyniri+ çay
Ara : Form çay + eti form
Öğle : Tavuksuyu çorba + pul biberli yoğurt + 5 adet yaş kayısı
Ara : 1 adet lokum (Bebeği olan arkadaş göndermiş)
Ara : 4 Kayısı
Akşam : Izgara köfte + marul salata

Bu arada 2 akşamdır twister ile çalışıyorum yan kısımlarım ve karnım ağrıyor alışık değil et kırmış herhalde

Öğle aramda erkek arkadaşımın halasına gittim iş yerime çok yakın. Kahvaltı ediyolardı ayıp olmasın die 2 dilim domates 2 ince dilim kaşar yedim :/
İşe gelince de 1 zeytinyağlı enginar yedim.
1 kase light yoğurtla.
Sizlere de afiet olsun...

9 günde 2,5 kilomu verdin

ben yiyosun derken sırf patates kızartmasını kastedmedim ki:) her şeyi genelleyen bir cümleydi benimkisi, malum

işyerinde de olsan öğlen karnını iyice doyur.
akşamı hafif geçiştir..

kızlar köstebek pastamı yaptım, 10 porsiyon çıktı, 2sini eve ayırdım kalanını eşime yollayacağım, arkadaşlarıyla yesin:)

bu hafta her gün yürüyüş yapmayı planlıyorum cumaya kadar.
hala öğle yemeğimi yemedim, pasta yicem diye geçiştirdim.
akşama da marul salatası yerim sadece

bu arada eşim bugün nöbetçi, yarın evde olacağı için yarın giremem, tabloyu bugün yayınlıcam..

9 günde 2,5 kilomu verdin

Evet.
Ama gördüğün gibi diyet çorba diyeti.Sindirimi zaten çok kolay.
İlk günlerde sürekli salatada yiyordum..
60 a insem, katı besinlerle devam edeceğim.
Çok fazla su içiyorum + elmasirkesi bal su yöntemini yapıyorum 1 kaç gündür + bitki çayı içiyorum + hareketliyim

Salı başladım dedim ama pazartesi günüde ayça kayanın 8 kilo verdiren diyetinden örnek aldım, öğlen misket köfte falan yiyordum.
zaten kahvaltı yapamıyorum,meyve yiyebiliyorum anca.
Her gün yediğim saatlar aynı gibi gibi..
akşam en geç 5 te yemek yiyorum genelde.

sabah 7,5
öğle 12,5
ikindi 2,5
akşam 5
.
Her gün aynı saatte yiyorum, Bu da büyük bir etkenmiş..

Son düzenleme:

Canım kilo vermen çok güzel ama sağlığından olma sonra dengeli beslenmen önemli en azından sebze yemeği ye bence

Canım kilo vermen çok güzel ama sağlığından olma sonra dengeli beslenmen önemli en azından sebze yemeği ye bence

Canım zaten çorba istediğim çeşit , istediğim tür olduğu için zevkli oluyor, 6 sebzeli çorba içiyorum arada. yada salata yiyorum çorbayla..
dün mesela türlü yemeği vardı evde, öğlen kızarmış ekmekle yedim ondan Tost yerine.
senin nasıl gidiyor bu haftaki kilo durumun?

Son düzenleme:
Şimdide kahve fincanına Tatlı Sıvı Üzüm Pekmezi koydum , onu içiyorum

2,5 ta tostumu yiyeceğimm, ikindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…