60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Offf yaaa canım lokma çekti vallahi benim çocuklarda bayılır pekmeze yada pudra şekerine banarak yemeyi ama ben peynir zeytin domates ile yemeyi seviyorum.

Filerun sen egelimisin? Bizim buralarda hep sokaklarda lokma dökülür ve hayır amaçlı dağıtılır eline kese kağıdını alan sıraya geçer.Benim oğlan çok sevdiği için birkaç sokak ötede bile olsa tazı gibi kokusunu alır bulur sırada beklemekten eve geç kalır hem fırçayı yer hem lokmayı

Yazının son kısmı güldürdü kız beni
birde, pudra şekerine banıldığını hiç duymamıştım,ilginç:26:
Annem balıkesirli canım.

Son düzenleme:

hayırdır madam nereye kaçıyosun
benim kanım 14 çıktı valla pekmez falan da yemem hiç. allah bozmasın

sen bence bi diyetisyene git. doymuyorum! de

Evet mantıklı. Öğrenmek için soruyorum. Bağırsakları da çalıştırır hem sürekli çorba yenilirse. Bizim oğlanın çorbaları gibi olursa koyu da olur yemek gibi :))
Bu arada kahve de ne kahveymiş ? Nasıl bir kahve ki o ?
Sen de benim gibi değişik şeyleri denemeyi seviyosun. Bir de ballı sirkeli suyu hemen yediklerini eritmek için kullanıyosun anlaşılan :)
Ben de içiyorum onu sabah akşam.
Benim diyetim bitti sayılır ama koruma dönemi de önemli tabi...

Son düzenleme:

Denizlide de yapılıyordu öyle lokma dökülme olayı sokakta. Hatta dediğin gibi hayrına verilir.
Seninle aynı yaştaymışız wish
Senin 1 tane mi çocuk ? Kaç yaşında , büyük heralde? Sokaklarda kendi başına gezebildiğine göre :)

Malzemeler:
Rendelenmiş yeşil elma

Rendelenmiş kırmızı pancar

Rendelenmiş havuç

Hazırlanışı: Kabuklarıyla rendelediğiniz tüm malzemeleri fırın tepsisine koyup 150-170 derece ısıtılmış fırında 30-35 dakika yakmadan pişirin. Sabah ve akşam 5 gün boyunca yemeklerden önce tüketin.

He.. ile başlayan bir kahveydi, ama kahve dediğne bakma sen, kurumuş bitkilere sıcak su ekleyip, rengi çıkınca içiyorsun.
Valla hatırlayamadım şimdi adını.:18:

Buldum buldum
Hipokrat kahvesi

5 günde 2.5 kilo diyor.
İnandırıcı gelmedi bana aslında
ama ne zararı olacak, sebze meyve kurusu.

Son düzenleme:
gram gram da olsa gidiyor.maximacım 62.8

kızlar izne çıkıyoruz biz bugün.2 hafta yokuz.maximacım haftaya ve sonraki haftaya bildirim yapamıcam.tabi tartılamıcam daa.ama bol bol yüzücem bakalım 2 hafta bana ne kazandırcak

Yazının son kısmı güldürdü kız beni
birde, pudra şekerine banıldığını hiç duymamıştım,ilginç:26:
Annem balıkesirli canım.

Lokma dağıtılırken isteyene pudra şekeri dökerek verirler hatta birde bazen daha küçük yapılıp direkt şerbete atılıp ballı lokma tatlısı diye verilir.

Benim iki çocuğum var.
Büyük olan erkek 2002 doğumlu
Küçük olan kız 2006 doğumlu canım

kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta: 63,5
bu hafta: 63,2

giden: 300 gr

ama ben çok mutsuzum sanki artık kilo vermem durmuş gibi ya gitsin artık bu kilolar

kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta: 63,5
bu hafta: 63,2

giden: 300 gr

ama ben çok mutsuzum sanki artık kilo vermem durmuş gibi ya gitsin artık bu kilolar

Bende yaşadım o çileli dönemi
her hafta 1 kilo veriyordum, , 1. ayın sonunda durdu kilo vermem:18:
Sen ne zamandır aynı listeyi uyguluyorsun?
Bitki çayı iç,hareketi,öğünü attrır ve beslenme düzenini değiştir, bunlar duraklama dönemine tek çare

Ne kadar çok kalorili geleneklerimiz var :)

Allah bağışlasın canım !
Erken yaşta ne güzel 2 tane kocaman çocuğun var.
Çalışıyor musun?

ben herhangi belirli bir liste uygulamıyorum yediklerimi kıstım, ama yeşil çay flan çok içmiyorum
ayrıca ben öğretmenim eve geldiğimde bitmiş bir vaziyette oluyorum spor yapmıyorum
ya bütün motivasyonumu kaybettim

Şimdi vanilyalı dondurma yiyorum
Birazdan 1 kase çorba içeceğim ve günüm sona ermiş olacak..
Uyuyana kadar içeceğiö 3 şişe su kaldı. 1,5 Litre

Benim bugün kaçamak günü arkadaş !
Ama akşam yemeğini yemiycem becerebilirsem, şuanda tıka basa doygunum zaten !
Öğle yemeğini sıkı yedim. Üzerine de az önce yaş pasta (minik bir dilim ama olsun)
Öğlenki yediklerimi sayayım:
Arnavut ciğeri , 2 yk. kısır , 1/2 kase marul salata , 1/2 kase yoğurt çorbası, 2-3 yk. zeytinyağlı brokoli
Akşama da birşey yemeyi düşünmüyorum ! (inşallah)
Şuanda tokum zaten.
Ballı sirkeli suyumu içerim, bir de zayıflama çayımı demlerim.
Bir de soda moda tamamdır :)

akşam gunum var gecen hafta dırenmıstım yememıstım ama yemeyınce de yanlıs anlıyolar napcam onu dusunutyorum erken kalkmayı planlıyorum ısım var bahanesyle:))))

pinpiriklı sanıolar o zaman benı:))

Günaydın kızlaaaaar,

Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım
Geçen hafta 53.0 idim.

tebrik ederim canım :46cok güzel vermişsin.

evet kıralım işallah.ben az verdim vermesine.ama kaç aydır 50 küsürlere de düşmem,iştim.tartıda gördüm ya
isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara dedim.vermedi tabiiama biz dışarı cıkmadık evdeydik

günaydın arkadaşlar, kilo verenleri tebrik ederim, çizelgede bana koca bi 0 yazın, geçen haftayla aynıyım 57.9

moral bozmak yok kardeşim.duraklama dönemleri hep olur.
ben de öğretmenim canım.okulumuzun uzaklığını avantaja cevirdim.yürüyerek gidip geliyorum.çantamda yeşilçay bulundurup içiyorum arada.öğlen de kendim götürüyorum.evde yemek olmasa bile 1 dilim ekmeğe yoğurt sürüp üstüne pul biber serpip yiyorm.akşamları biraz sıkıntı oluyor tabi insan yorgun geliyor.kocam da bazen cok güze yemek yapıo.önce bu foruma bakıpmotive olmadıysam cok yiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…