Bende pek sevmem, ama annem Lokma yaptığında, o sıcakken pekmezi banar yeriz biz.
Dünde rafı karıştırken gördüm, 1 çay kaşığı falan içtim,
Bugünde canım çekti,tadı ağzımda kaldı.
İçeyim dedim.
Offf yaaa canım lokma çekti vallahi benim çocuklarda bayılır pekmeze yada pudra şekerine banarak yemeyi ama ben peynir zeytin domates ile yemeyi seviyorum.
Filerun sen egelimisin? Bizim buralarda hep sokaklarda lokma dökülür ve hayır amaçlı dağıtılır eline kese kağıdını alan sıraya geçer.Benim oğlan çok sevdiği için birkaç sokak ötede bile olsa tazı gibi kokusunu alır bulur sırada beklemekten eve geç kalır hem fırçayı yer hem lokmayı
bol su içiyorum ve bitki çayları içiyorum, yeşil çay, 7 otlu çay v.s
bakalım inş.
bir ben kaldım heeee, gitsem mi acaba yahu, utanıyorum artık hem gelip yazıyorum hem uymuyorum.
bi de kansızsan her gün iğne yemek yerine pekmez içmek en güzeli.
bana da 1 yemek kaşığı babam zorla içirirdi.
aldım geçen ama keçiboynuzu değil de harnup mu bilmem ne işte bişey almışım, meğer o pekmez alınmayacakmış acı olurmuş. ben de açmadım bile öylece duruyor.
Esenrüzgar,
evet diyetim iyi gidiyor, kilo vermem iyi, kalori kısmına gelince , bazen kremalı bile içiyorum; 1 kasesi 400 kalori
Yanında salata yiyorum genelde,ama bugün evde sebze vs. kalmadığı için yapamadım, 2 gündür.
Sirke ballı suyuda genelde akşam yemeğinden sonra içiyorrdum, fakat ikindide yediğim tost biraz fazla büyük olduğu için dayanamadım, çalışsın metabolizma dedim
Birazdanda şu elma lahana havuç rendesiyle yapılan kahvenin malzemelerini rendeleyeceğim canımm
Bakalım o kilo verdirecekmi.
Offf yaaa canım lokma çekti vallahi benim çocuklarda bayılır pekmeze yada pudra şekerine banarak yemeyi ama ben peynir zeytin domates ile yemeyi seviyorum.
Filerun sen egelimisin? Bizim buralarda hep sokaklarda lokma dökülür ve hayır amaçlı dağıtılır eline kese kağıdını alan sıraya geçer.Benim oğlan çok sevdiği için birkaç sokak ötede bile olsa tazı gibi kokusunu alır bulur sırada beklemekten eve geç kalır hem fırçayı yer hem lokmayı
Evet mantıklı. Öğrenmek için zoruyorum.
Bu arada kahve de ne kahveymiş ? Nasıl bir kahve ki o ?
Sen de benim gibi değişik şeyleri denemeyi seviyosun. Bir de ballı sirkeli suyu hemen yediklerini eritmek için kullanıyosun anlaşılan :)
Ben de içiyorum onu sabah akşam.
Benim diyetim bitti sayılır ama koruma dönemi de önemli tabi...
Yazının son kısmı güldürdü kız beni
birde, pudra şekerine banıldığını hiç duymamıştım,ilginç:26:
Annem balıkesirli canım.
Denizlide de yapılıyordu öyle lokma dökülme olayı sokakta. Hatta dediğin gibi hayrına verilir.
Seninle aynı yaştaymışız wish
Senin 1 tane mi çocuk ? Kaç yaşında , büyük heralde? Sokaklarda kendi başına gezebildiğine göre :)
Lokma dağıtılırken isteyene pudra şekeri dökerek verirler hatta birde bazen daha küçük yapılıp direkt şerbete atılıp ballı lokma tatlısı diye verilir.:
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta: 63,5
bu hafta: 63,2
giden: 300 gr
ama ben çok mutsuzum sanki artık kilo vermem durmuş gibiya gitsin artık bu kilolar
Lokma dağıtılırken isteyene pudra şekeri dökerek verirler hatta birde bazen daha küçük yapılıp direkt şerbete atılıp ballı lokma tatlısı diye verilir.
Benim iki çocuğum var.
Büyük olan erkek 2002 doğumlu
Küçük olan kız 2006 doğumlu canım
Bende yaşadım o çileli dönemi
her hafta 1 kilo veriyordum, , 1. ayın sonunda durdu kilo vermem:18:
Sen ne zamandır aynı listeyi uyguluyorsun?
Bitki çayı iç,hareketi,öğünü attrır ve beslenme düzenini değiştir, bunlar duraklama dönemine tek çare
Günaydın kızlaaaaar,
Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım
Geçen hafta 53.0 idim.
Canım ya baktım 57 kilomuşsun boyunmu benden kısa acaba:26: olmadı.Ben 1,67 boyundayım.
Yani sen benden 7 kilo daha zayıfsın o açıdan dedim.
hayır tatlım 59.6 oldum daha bu hafta.57 olsam keşke.boyum da 1.58.denediim etekler düşük beli.bazı kalıplar da cok dar oluyor.o yüzdendir belki.hatırltma
evet kıralım işallah.ben az verdim vermesine.ama kaç aydır 50 küsürlere de düşmem,iştim.tartıda gördüm yaevlilik y.dönümü için de annem de giy gelinliğini yemeğe gidin dedi :)))
kocama takımı olmaz, bana da gelinliğim zor olur sanırım 60la evlendim 66.7yim :) bi de çok ağır ve pis, işten eve gidicem de gelinliği giyicem de yok bilmem neee....
yüz görümlüğü istemek ama çok akıllıcaymış
ben lacoste'tan tshirt aldım.
yüz görümlüğü için önceden bişey dedin mi peki kocana ?
tebrikler, gene de iyi vermişsin, ben de senin gibiyim, akşama kadar harika gidiyor, akşam sapıtıyorum(((
canım seni bana benzetiyorum, başlangıç kilolarımız aynı ve aynı kilolardayız diye sanırım. kıralım şu tartının belini hadi birlikte...
günaydın arkadaşlar, kilo verenleri tebrik ederim, çizelgede bana koca bi 0 yazın, geçen haftayla aynıyım 57.9
ben de öğretmenim canım.okulumuzun uzaklığını avantaja cevirdim.yürüyerek gidip geliyorum.çantamda yeşilçay bulundurup içiyorum arada.öğlen de kendim götürüyorum.evde yemek olmasa bile 1 dilim ekmeğe yoğurt sürüp üstüne pul biber serpip yiyorm.akşamları biraz sıkıntı oluyor tabi insan yorgun geliyor.kocam da bazen cok güze yemek yapıo.önce bu foruma bakıpmotive olmadıysam cok yiyorum işte.ben herhangi belirli bir liste uygulamıyorum yediklerimi kıstım, ama yeşil çay flan çok içmiyorum
ayrıca ben öğretmenim eve geldiğimde bitmiş bir vaziyette oluyorum spor yapmıyorum
ya bütün motivasyonumu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?