60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canim benim. İnsallah allah sabir verir:) Bu arada tebrik ederim canım bu haftada supersin. Bakalim yarina kilolar nasil cikacak? Ben dun sabah 58.5 dim. Ama dun ve bugun baya bi yedim(((

bugünkü yediklerimi yazayım:

sabah: yarım simit, şekersiz çay
ara: 2si 1 arada neskafe
öğlen: yarım, kaşarlı pide salata
ara: 1 tabak yeni dünya
akşam: 4 kaşık pirinç pilavı, 2 tane fırında pişmiş baget
yanına da çoktandır içmediğim ama tavuğun yanında
çok cnm çektiği için 1 bardak kola

hadi bakalım yarın ne kadar çıkcam tartıda
ilk defa 1 haftadır tartılmadan bekledim bu
benim için rekor

bugün oruç tuttuğum için gün içinde bir şey yiyemedim akşam 2 tane biber dolması domates ve maydonoz yedim :)

Herkesin regaip kandili mübarek olsun, rabbim bu gece bütün dualarınız kabul etsin....

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun

Bugün çok mutsuzum akşam üstüne akdar herşey güzeldi ama ölçüyü öyle bi kaçırdım kii... Önce yarım pişi yedim sonra bir pidenin 5de 1ini yedim... Yetmedi annem halley verdi onu yedim... Bunlar 6dan önceydi. Erken yemezsin telafi edersin dedim ama o da ne... 9da 20 gr ve 19 grlk 2 çikolata yedim. İsimlerini unutttum çünküü. O kadar iradeliydim ki... Ne yemekler geldi pideler sucuklar ağzıma koymadım nasıl telafi etcem hiç bilmiyorum...

yarın sabah tartıda kaç çıkıcam merak ediyorum...bu hafta bi iyi bi kötüydü diyet...bugünü yazmayayım....öğlen kaçamak yaptım...canınız ister diye yazmıyorum...açıkçası burda ne okusam canım istiyo benim...okumadan da edemiyorum..bi de biri kaçamak yaptıysa ben de yapabilirmişim gibi geliyo...hani öğretmen konışunca kızar öğrenciye de o da kendini savunur ya ama herkes konuşuyo diye...iç sesimle ben de mücadele halindeyiz, o yeme diyo ben ama dün de x yemişti diyorum:) sizinle olmak güzel hanımlar, aman yanlış anlamayın yazdıklarımı, diyette bi keyfe dönüşüyo paylaşınca, yarın sabah görşürüz bi aksilik olmazsa, kandiliniz mübarek olsun, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Yürümek (Asfalt) 40 dak 195.2
[2] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 1 ADET 2.7
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
[5] Usak Tarhanasi 1 KASE 65
[6] Yoğurt (tam yağlı) tarh GRAM 0
[7] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Haydari 3 KAŞIK 52.5
[12] Etli Bezelye 1/2 PORSİYON 285
[13] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[14] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[15] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[17] Semizotu 20 GRAM 6.4
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Domates 2 ADET 28
1] Unx kepekli ekmek 2 DİLİM 92
[3] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5

toplam 1369,8

bugün diyetisyene gittim diyetle kolestrol yükselmez dedi stres olabilir dedi bilmiyorum sinir oldum salatayı bile yağsız yiyorum düşeceüine yükseliyor netse birde kalsiyum alınmadığı zaman yağlar erimiyormuş ben ara öğünlerimdeki yoğurtu zaman zaman ihmal etmiştim sadece 900 gr yağ verebilmişim oysa geçen ay ki kontrolde 3,5 kg yağ vermiştim.kilomu yarın söyleyeyim bildirim günü ya o açıdan yani kızlar ALLAH oruçluların orucunu kabul etsin hepimizinde hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin

merhaba kızlar
şu aralar cok yoğunum gelen giden sınavlar notlar .malesef gelenle yedim gidenle yedim.ama azz yedimmm:26:
ama yarın tartılma günümüz.:18::18::18:

ben de bu eylemimi haftasonu gerçekleştirsem mi diye düşünüyorum..eşim de bayadır yaş pasta istiyor benden..kendimi de onu da sevindirsem mi acabaa :)

cıs cıs yaş pasta mı ????

vay be 38 mi süper. harikasınwish.ben de bi etek deneyim dedim.ay pişman oldum.40 istemiştim.olmadı 42 istedim yine olmadı.44 istedim yok dedi.eşim de e artık büyük beden dükkanlarına gideriz demesin mi.parçalıycam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:84:

ben de ramazanda kilo alırdım ama gecen sene verdim nasıl mı???
kural 1 sahurda yalnız kahvaltılık yani rejim kahvaltısı.normalde ne yiyorsan o.
kural 2 iftarda midenin sesini dinliyorsun.cünkü zaten küçülüyor.doyunca bırak.önce 1 bardak suyunu da iç.ilerleyen saatlerde meyveden başka bişi yeme.
yani bunlar bana 2 3 kilo verdirmişti.bazen abarttığım halde. inşallah sende de işe yarar.

madamcım evlilik yıldönümü için ben şey yapmıştım .gelinliğimi giydim oturdum. evet kızlar tabiii ki yüzgörümlüğü istedim. e tabi küçük bi de hediye alısın.ne güzel olur nice mutlu yıllara canım..

Canım güzel sözlerin için teşekkür ediyorum..
Evde çocuk olunca ve yalnız olunca herşey başa düşüyor..
Bu arada benim oğlan 8,5 yaşında.

Esencim evet sünnet telaşesi hala devam ediyor...

Ya bir şey de yapmayacağız aslında evde bir gün eğleneceğiz ama işte yatağı,kıyafeti,ıvırı zıvırı,
ev temizliği vs...

Bir de yıl sonu ya oğlanın okulda sunumları falan,yılsonu gösterisi,onların hazırlığı...

Offf o kadar yorgunum ki,kilo falan pek de düşüncelerimde yer almıyor açıkcası..Ama elim bir şeye uzandığında
durup bir düşünüyorum...

Şu pul biberli yoğurdu kafamın bir yerine not ettim,bir yapayım bakayım
tadını merak ettim doğrusu..

cıs cıs yaş pasta mı ????

köstebek pasta :18: :18:

günaydın kızlar...
57 kiloyum..

eşim benimle dalga geçiyodu debeleniyosun debeleniyosun anca 2 kilo verdin, ben hiç bir şey yapmıyorum senden hızlı kilo veriyorum diye..
ben hemen hemen 64ten 57ye inince o da tabi değişimi farketti..
son bir kaç gündür de, verdiği kiloları almış tatlı kocam :) bu sabah diyo ki benim çok göbeğim çıkmış yaa baksana bu ne diye yakındı..
heheh bide bana bak dedim, evet sen iyi verdin senin göbek gitti dedi :) ayy çok sevindim

ben de ben debelendiğim zaman verdiğim kiloyu almıyorum senin gibi dedim, bozuldu :))

bir sürü pantolonun var hiç biri olmuyo nerdeyse, yaz da geliyo dedim.
iyice moralini bozdum oh canıma değsin neymiş benle dalga geçmek gördü

bundan sonra öğle araları 2 günde bir spor yapacakmış
daha önceden de böyle söylediği için, ben bu sahneyi önceden de yaşamıştım ama hiç koşan olmadı dedim

neyse, son kararım bu dedi:)
aldığımızdan beri sadece 1 kere koştu, o da 12 hızını denemek içindi

neyse kızlar çok uzatmışım:)
ben bugün köstebek pasta yapıcam, minik porsiyonlarda.
eşim de ödüllendir kendini her hafta diyor, ben de her hafta kendimi ödüllendirirsem durduramam dedim

"günaydın kızlar...
57 kiloyum..

eşim benimle dalga geçiyodu"
diyebilmeyi çooooooooooooooook isterdim maksima ya helal olsun arkadaşım köstebek pastayı haketmişsin.ben vere vere 400 gram vermişim. 59.6 cıktım.bu hafta diyet yalan oldu yine de 400 gr vermişim cok şükür diye seviniyorum aslında kızlar
yaaa ben anlamıyorum kendimi sabah kahvaltıda herşey güzel başlıyor.arada yeşilçayımı içiyrm.öğlen 1 dlm ekmek yiyorm.akşamları bisküvi tatlıyı da kestim amaaaaaa akşam işten gelince gözüm dönüyor.ne yediiimi bilmiyorum.ne yapıcam şaşırdım artık yaaaaaa:84::84::84:
sonuç olarak:59.6 kilom

Maximacım kutlarım,bak bana yetiştin..

Ben kaç haftadır zar zor 58'den 57'ye düştüm...Bravo sana..

Bu arada senin eşin asker değil mi?Subay da olsa onlar bence sürekli ve düzenli spor yapmalılar diye düşünüyorum..

Neyse başarını alkışlıyor,devamını diliyorum..

Bu arada boylarımız da,kilomuzda aynı şu anda...

fatoşçum bir yonüyle haklısın ama bir de şöyle düşün.biz reklam panoları,tv ve yemek programları ile zaten hep tahrik ediliyoruz.ben kendi kendime şöyle diyorum."bak başkalarının da canı şunu bunu istitor ama yemiyorlar "ya da bak yemiş am pişman olmuş,değmez ne gerek var"o yüzden bunlarakarşı dirençli olmaı öğrenmemiz lazımm.

Hafta içi 56'ları görmüştüm oysa ..

Bu gün tartıda 57 geldim..Vere vere sadece 100 gramcık..Komikkkkk..

Evet reglim yaklaştı falan filan ama bunları bahane yapmak istemiyorum..

Eskiden reglken bile kilo veriyordum ben..

Off 1 hafta boyunca aç gezdim neredeyse,onca iş güç koşuşturmaca da cabası..

Şu sünnet bir geçsinnnnn o zaman görecek bu kilolar,hepsini sirkeleyip atacam üstümden...

kilo 61.200
geçen hafta 61.300

başlangıç 68.500

yaş 34
boy 150
yaa sadece 100 gr vermişim nazaramı geldim ne bu haftaki tek kaçamağım aşureydi galiba regl dönemi olduğu için bu hafta canım çok sıkkın kızlar

url=http://diaet.abnehmen-forum.com/]
[/url]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…