Saol canim benim. İnsallah allah sabir verir:) Bu arada tebrik ederim canım bu haftada supersin. Bakalim yarina kilolar nasil cikacak? Ben dun sabah 58.5 dim. Ama dun ve bugun baya bi yedimexcitycim allah sabır versin canım hiç sevmem ders çalışmayı :)
600 gr verdim ama inşallah bugünkü kızartma beni mahvetmemiştir, 2 saat yürücem birazdan anca eritirim:)
ben de seni çook öptüm şeker:)
Saol canim benim. İnsallah allah sabir verir:) Bu arada tebrik ederim canım bu haftada supersin. Bakalim yarina kilolar nasil cikacak? Ben dun sabah 58.5 dim. Ama dun ve bugun baya bi yedim(((
bugün oruç tuttuğum için gün içinde bir şey yiyemedim akşam 2 tane biber dolmasıdomates ve maydonoz yedim :)
ben de bu eylemimi haftasonu gerçekleştirsem mi diye düşünüyorum..eşim de bayadır yaş pasta istiyor benden..kendimi de onu da sevindirsem mi acabaa :)
Kızlar günaydın,
Dün görümcemin düğünü için kıyafet almaya gittim.Veeeee 38 beden aldımmm....
Vallahi anlamadım.Bayana 40 beden dedim hani kilo verdim ya o açıdan 40 anca olur diye düşündüm verdi giydim aaa bol geliyor bayan birde 38 deneyin dedi yok artık dedim ben senelerdir o bedenin varlığından habersizimGiydim ve oldu vallahi kızlar bende eşimde inanamadık Dedim kalıbındandır diye her 38 olacak diye bir kural yok demekki bunu benim moralim yerine gelsin diye biraz bol dikmişler..O gazla vallahi ilk kez gece yarım saat twister ve mekik hareketi yaptım
ben de ramazanda kilo alırdım ama gecen sene verdim nasıl mı???canlarım ciğerlerim,
kilo veren güzel bayanlar...
ne yazık ki ben sizden biri değilim hızla verdiklerimi alıyorum çünkü yemeyi kesemiyorum.
kızlar ramazanda diyet nasıl yapılıyor?:44:
ben hep kilo alırım ramazanda.
iftarda çok yemeyip sonrasında sürekli yersem akşam akşam yemiş oluyorum ne diyorsunuz bu duruma? nasıl olmalı?
bir de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, ilk kez kutlayacağız daha. eşime gerçekten değişik bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim? fikir verirseniz özelden veya burdan çooook mutlu olurum
Ben de bugün tam da zerdeçal almıştım :)
Birkaç defa ben de deneyeyim bari.
Tadını da sevmek lazım aslında.
Pul biberli yoğurda ben bayılıyorum.
Yine ne işin var canım eminönünde ? Sünnet hazırlıkları bitmedi mi ?
Ne güzel kek atıyosun, yoğurt çorbası pişiriyosun maşallah sana
Ben de ikindin ara olarak şu mavi-yeşilin sütlü çikolatasından yedim ilk defa bitirdim hepsini.
Şuanda çok tokum.
Akşam da pul biberli yoğurt canım çekiyor aslında.
Zerdeçallıyı başka zaman deneyeyim olmazsa..
Hadi afiyet olsun lunacım :)
Bu arada senin oğlan kaç yaşında ?
cıs cısyaş pasta mı ????
köstebek pasta :18: :18:
günaydın kızlar...
57 kiloyum..
eşim benimle dalga geçiyodu debeleniyosun debeleniyosun anca 2 kilo verdin, ben hiç bir şey yapmıyorum senden hızlı kilo veriyorum diye..
ben hemen hemen 64ten 57ye inince o da tabi değişimi farketti..
son bir kaç gündür de, verdiği kiloları almış tatlı kocam :) bu sabah diyo ki benim çok göbeğim çıkmış yaa baksana bu ne diye yakındı..
heheh bide bana bak dedim, evet sen iyi verdin senin göbek gitti dedi :) ayy çok sevindim
ben de ben debelendiğim zaman verdiğim kiloyu almıyorum senin gibi dedim, bozuldu :))
bir sürü pantolonun var hiç biri olmuyo nerdeyse, yaz da geliyo dedim.
iyice moralini bozdum oh canıma değsin neymiş benle dalga geçmek gördü
bundan sonra öğle araları 2 günde bir spor yapacakmış
daha önceden de böyle söylediği için, ben bu sahneyi önceden de yaşamıştım ama hiç koşan olmadı dedim
neyse, son kararım bu dedi:)
aldığımızdan beri sadece 1 kere koştu, o da 12 hızını denemek içindi
neyse kızlar çok uzatmışım:)
ben bugün köstebek pasta yapıcam, minik porsiyonlarda.
eşim de ödüllendir kendini her hafta diyor, ben de her hafta kendimi ödüllendirirsem durduramam dedim
yarın sabah tartıda kaç çıkıcam merak ediyorum...bu hafta bi iyi bi kötüydü diyet...bugünü yazmayayım....öğlen kaçamak yaptım...canınız ister diye yazmıyorum...açıkçası burda ne okusam canım istiyo benim...okumadan da edemiyorum..bi de biri kaçamak yaptıysa ben de yapabilirmişim gibi geliyo...hani öğretmen konışunca kızar öğrenciye de o da kendini savunur ya ama herkes konuşuyo diye...iç sesimle ben de mücadele halindeyiz, o yeme diyo ben ama dün de x yemişti diyorum:) sizinle olmak güzel hanımlar, aman yanlış anlamayın yazdıklarımı, diyette bi keyfe dönüşüyo paylaşınca, yarın sabah görşürüz bi aksilik olmazsa, kandiliniz mübarek olsun, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
ayyyy yanlış hesap cok pardon
gecen cuma 60.4
bu cuma:59.6 geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?