60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vallahi nasılsa 1 kg vermişim geçen cumadan bu yana ama geçen hafta deli gibi yedim 600 gram almıştım bu hafta dikkat edip birde 2 akşam spor yapınca verdim.İnan moralim bozulmuştu pes dedim artık haftalardır doğru düzgün vermiyorum demekki vücudum az yemeye alışmış birden çok yiyerek yükleme yapıp sonra yine eskiye dönünce hareketlendi metabolizmam . Aman işte işin özeti verdim.Görende diyetisyen sanacak yazdımda yazdım

Hadi bakalım, hayırlısı, bende spora başlasam..
Sadece hareketli olmam var.
Allah'ım inşallah nasip eder sağlıkla kilo vermeyi..

Bu arada pekmezin yarısını fincanda bıraktım ,içemedim baydı

ıyyy pekmez mi. pekmezi saf mı içiyosun yoksa? içilmez ki o be. yakar adamı.

ara:
1 kuru incir,
1 ceviz içi,
1 br. şekersiz çay

akşam yemeğine kermeste olacağım, inşallah görünce saldırmam

inşalllah madamcım
kır artık şu şeytanın bacağını bi sen kaldın aramızda

Evet? direk fincana koydum yavaş yavaş yudumladım, böyle seviyorum.
Babam dan gördüm ayıptır sölemesi
o bardaga koyar direk diker kafaya

bravo o zaman.ben pekmeze hiç dayanamıyorum, hayatta içemem. 1 kaşık bile yutamam ağzımda büyür.
pekmez seven insanlara imreniyorum valla, nasıl içiyonuz o pekmezi.

Bende pek sevmem, ama annem Lokma yaptığında, o sıcakken pekmezi banar yeriz biz.
Dünde rafı karıştırken gördüm, 1 çay kaşığı falan içtim,
Bugünde canım çekti,tadı ağzımda kaldı.
İçeyim dedim.

Ben burda forumu karıştırken , annem sucuksuz
kaşarlı büyük bi tost yapmış,
yanında enerjsi %75 azaltılmış meyve suyu (1 bardak)

Canım kontrol altına al bakalım kendini..
Bol bol su yada 5i 1 yerde falan içsen? Yada kavun karpuz çıktı ya , lif doldursan midene.?

bol su içiyorum ve bitki çayları içiyorum, yeşil çay, 7 otlu çay v.s
bakalım inş.

bir ben kaldım heeee, gitsem mi acaba yahu, utanıyorum artık hem gelip yazıyorum hem uymuyorum.

bi de kansızsan her gün iğne yemek yerine pekmez içmek en güzeli.
bana da 1 yemek kaşığı babam zorla içirirdi.
aldım geçen ama keçiboynuzu değil de harnup mu bilmem ne işte bişey almışım, meğer o pekmez alınmayacakmış acı olurmuş. ben de açmadım bile öylece duruyor.

merhaba kızlar kilo veremedim malesef sabah yazdığım gibi kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek yedim öğlen cacık bol pulbiberli bulgur pilavı ve salata vardı şimdi form çayı içiyorum akşamı düşünmedim başarabilirsem meyveyle geçiştiricem

Hadi bakalım hayırlısı, suyu unutma.
sabah yediğin 2 dilim ekmek beyaz ekmek mi canım?

Valla ben de bazı yediğim günler veriyorum. Çünkü akşamına o kadar tok oluyorum ki sadece yoğurt felan yiyorum. Zaten akşam sadece yoğurt yenilince kilo veriliyor. Ama 1000 kalorinin altına düşüp de çok az yedğimde çok az kilo veriyorum. Vücud kendini korumaya alıyor sanırım.
Bu hafta çok düşük kalorili beslendim, egzersiz yapmadım bu hafta çünkü. Öyle az yendiğinde egzersiz yapmayın diyor diyetisyenler.
Bugün de şaşırttım metabolizmamı, öğlen bir yedim ki sormayın, belki 2,5 aydır bu kadar yememiştim

Tabiki hoşgeldin...
Senin diyetin sağlıklı beslenme. Abur cuburu kesmen bile yeterli. Bir de beyaz ekmekten uzak dur, hamur işlerinden vs. Bence hiç gerek yok onlara...
Onun yerine yoğurt, süt,et, yumurta, sebze, meyve dengeli ye.
Zaten şöyle düşün senin yediğin herşey çocuğa geçecek , o yüzden birşeyleri yerken ona yarar mı yaramaz mı diye düşün zaten direk sağlıklı besleniyorsun.
Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini...

Ben de didikliyorum işyerinde çoğu zaman valla, Allah affetsin !

Güzel olmuş menü ben beğendim. Çorba seviyorum ben !
Bu arada tebrikler. İyi vermişsin kilo...

Erkek arkadaşının halası ! Ne güzel ya, böyle ailecek kaynaşmak...
Bu arada içinde enginar agacı çıkıcak Ecus'cum

Çorba diyetini duymamıştım. Valla güzel bir diyet görünüyor. Çorbanın içine her türlüsü giriyor zaten vitaminini de almış olursun ama biraz düşük kalori olur , o sakıncası olur mu bilmiyorum.

Evet arada öyle yapmak lazım, bazen çok iyiyp bazen az yiyip...
Benim gibi bugün öğlen herşeyden yedim. Çok miktar yemedim ama toplayınca epey oldu.

Ya pekmezi niye içiyorsun ki ?
Kepekli/tam buğday ekmeğini al bandır birkaç lokma ye mis gibi...

Aaa nereye gitmek yok :)
Biz de epey var pekmez türü. Üzüm pekmezi, keçiboynuzu (harnup deniliyor sanırım başka yerlerde), andız pekmezi vs.

Bize memleketten geliyor özellikle çocuk için.
Çay yerine onu sulandırıp içiriyoruz.
Çay diye diye içiyor
Kendim yemiyordum pek o da kalorili diye
Ama bundan sonra dikkat edicem artık.
Vücudumdaki depolar bitmesin.

Tost ta bitti,
Ben mutfaga gidip sirkeli ballı suyumu hazırlıyorum bayanlar

Öğlen de mi içiyorsun ballı sirkeli suyu ?

Erkek arkadaşının halası ! Ne güzel ya, böyle ailecek kaynaşmak...
Bu arada içinde enginar agacı çıkıcak Ecus'cum
Evet canım benim biraz fazla kaynaştık biz erkenden iyi mi oldu kötü mü bilmiorum ama bakalım görücez :/ Şimdilik çoook memnunum :)
Ay evet ya dün ananemi kıramadım benim için yapmış aldım ama uzun bi süre gözüm enginar görmek istemio. Artık diğer sebzelerle idare edicez

Esenrüzgar,
evet diyetim iyi gidiyor, kilo vermem iyi, kalori kısmına gelince , bazen kremalı bile içiyorum; 1 kasesi 400 kalori
Yanında salata yiyorum genelde,ama bugün evde sebze vs. kalmadığı için yapamadım, 2 gündür.
Sirke ballı suyuda genelde akşam yemeğinden sonra içiyorrdum, fakat ikindide yediğim tost biraz fazla büyük olduğu için dayanamadım, çalışsın metabolizma dedim

Birazdanda şu elma lahana havuç rendesiyle yapılan kahvenin malzemelerini rendeleyeceğim canımm
Bakalım o kilo verdirecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…