Canım zaten çorba istediğim çeşit , istediğim tür olduğu için zevkli oluyor, 6 sebzeli çorba içiyorum arada. yada salata yiyorum çorbayla..
dün mesela türlü yemeği vardı evde, öğlen kızarmış ekmekle yedim ondan Tost yerine.
senin nasıl gidiyor bu haftaki kilo durumun?
Vallahi nasılsa 1 kg vermişim geçen cumadan bu yana ama geçen hafta deli gibi yedim 600 gram almıştım bu hafta dikkat edip birde 2 akşam spor yapınca verdim.İnan moralim bozulmuştu pes dedim artık haftalardır doğru düzgün vermiyorum demekki vücudum az yemeye alışmış birden çok yiyerek yükleme yapıp sonra yine eskiye dönünce hareketlendi metabolizmam . Aman işte işin özeti verdim.Görende diyetisyen sanacak yazdımda yazdım
Hadi bakalım, hayırlısı, bende spora başlasam..
Sadece hareketli olmam var.
Allah'ım inşallah nasip eder sağlıkla kilo vermeyi..
Bu arada pekmezin yarısını fincanda bıraktım ,içemedim baydı
ıyyy pekmez mi. pekmezi saf mı içiyosun yoksa? içilmez ki o be. yakar adamı.
ara:
1 kuru incir,
1 ceviz içi,
1 br. şekersiz çay
akşam yemeğine kermeste olacağım, inşallah görünce saldırmam
ara:
1 kuru incir,
1 ceviz içi,
1 br. şekersiz çay
akşam yemeğine kermeste olacağım, inşallah görünce saldırmam
Evet? direk fincana koydum yavaş yavaş yudumladım, böyle seviyorum.
Babam dan gördüm ayıptır sölemesi
o bardaga koyar direk diker kafaya
Bende pek sevmem, ama annem Lokma yaptığında, o sıcakken pekmezi banar yeriz biz.
Dünde rafı karıştırken gördüm, 1 çay kaşığı falan içtim,
Bugünde canım çekti,tadı ağzımda kaldı.
İçeyim dedim.
Canım kontrol altına al bakalım kendini..
Bol bol su yada 5i 1 yerde falan içsen? Yada kavun karpuz çıktı ya , lif doldursan midene.?
inşalllah madamcım
kır artık şu şeytanın bacağınıbi sen kaldın aramızda
bravo o zaman.ben pekmeze hiç dayanamıyorum, hayatta içemem. 1 kaşık bile yutamam ağzımda büyür.
pekmez seven insanlara imreniyorum valla, nasıl içiyonuz o pekmezi.
merhaba kızlar kilo veremedim malesef sabah yazdığım gibi kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek yedim öğlen cacık bol pulbiberli bulgur pilavı ve salata vardı şimdi form çayı içiyorum akşamı düşünmedim başarabilirsem meyveyle geçiştiricem
ya arkadaş bu metabolizma denilen şey ne acayipya kilo vermem durdu dikkat ediyorum tık yok öyle mi dedim yaparsın bir tepsi ıspanaklı börek 3 dilim de karpuz yersin tabi akşam yemedim artık sabah bir baktım 100 gr.gitmiş 59.300.100 gr bile seviniyorum vallaha
Selam herkese ben 2 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonra üzerimde 9 kilo kaldı onları vermem lazım. 58le hamile kalıp 75 olmuştum şimdi 67yim. Emziriyorum diyet yapamam ama aburcuburu kesip spor yapmak istiyorum. Aranıza katılabilir miyim?
tabi ki ne demek hoşgeldin canım.
kızlar öğlen aç kalıp kermesteki mamalara takılmayayım diye, yemeğe gideyim dedim ama pilav, patates kızartması ve tavuk döner vardı ne yazık ki bi de şekerpare.
ben yarım tatlı tabağı pilav ve yarısı da tavuk döner aldım,
1 kase bulgur çorbası gibi bi çorbadan 3-4 kaşık içtim,
yarım tatlı tabağının yarısı pilavı,
tavuk dönerlerin hepsini,
1 tabak da limonlu göbek ve roka salatası yedim,
2 yudum da ayran içtim.
normalde hepsini bitirebilir hatta tatlıyı alıp onu yerdim ama almadım.
bi baktım diğer kızlar da pilavı didiklemiş, tatlıyı didiklemiş, çorbayı didiklemiş.
bize nimet bitir tabağını gelinliğin güzel olsun diye öğretildi halbuki((((((
bu sabah 62.5 çıktım, biraz öncede ideal kiloma baktım 58..
4,5 kilo gitmesi gerek
sabah: 1 portakal + 1 çay bardağı kadar çilekli süt. -yedim , içtim
Öğle: 1kase tavuklu şehriyeli çorba. -yedim , içtim
İkindi: 1 küçük kaşarlı sucuklu tost
Akşam: 1 kase tavuklu şehriyeli çorba
Geçen hafta salı 65 ile başladım.
Şimdi 62.5
Öğle aramda erkek arkadaşımın halasına gittim iş yerime çok yakın. Kahvaltı ediyolardı ayıp olmasın die 2 dilim domates 2 ince dilim kaşar yedim :/
İşe gelince de 1 zeytinyağlı enginar yedim.
1 kase light yoğurtla.
Sizlere de afiet olsun...
Evet.
Ama gördüğün gibi diyet çorba diyeti.Sindirimi zaten çok kolay.
İlk günlerde sürekli salatada yiyordum..
60 a insem, katı besinlerle devam edeceğim.
Çok fazla su içiyorum + elmasirkesi bal su yöntemini yapıyorum 1 kaç gündür + bitki çayı içiyorum + hareketliyim
Vallahi nasılsa 1 kg vermişim geçen cumadan bu yana ama geçen hafta deli gibi yedim 600 gram almıştım bu hafta dikkat edip birde 2 akşam spor yapınca verdim.İnan moralim bozulmuştu pes dedim artık haftalardır doğru düzgün vermiyorum demekki vücudum az yemeye alışmış birden çok yiyerek yükleme yapıp sonra yine eskiye dönünce hareketlendi metabolizmam . Aman işte işin özeti verdim.Görende diyetisyen sanacak yazdımda yazdım
Hadi bakalım, hayırlısı, bende spora başlasam..
Sadece hareketli olmam var.
Allah'ım inşallah nasip eder sağlıkla kilo vermeyi..
Bu arada pekmezin yarısını fincanda bıraktım ,içemedim baydı
bol su içiyorum ve bitki çayları içiyorum, yeşil çay, 7 otlu çay v.s
bakalım inş.
bir ben kaldım heeee, gitsem mi acaba yahu, utanıyorum artık hem gelip yazıyorum hem uymuyorum.
bi de kansızsan her gün iğne yemek yerine pekmez içmek en güzeli.
bana da 1 yemek kaşığı babam zorla içirirdi.
aldım geçen ama keçiboynuzu değil de harnup mu bilmem ne işte bişey almışım, meğer o pekmez alınmayacakmış acı olurmuş. ben de açmadım bile öylece duruyor.
Tost ta bitti,
Ben mutfaga gidip sirkeli ballı suyumu hazırlıyorum bayanlar
Evet canım benim biraz fazla kaynaştık biz erkenden iyi mi oldu kötü mü bilmiorum ama bakalım görücez :/ Şimdilik çoook memnunum :)Erkek arkadaşının halası ! Ne güzel ya, böyle ailecek kaynaşmak...
Bu arada içinde enginar agacı çıkıcak Ecus'cum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?