60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 64.6 hala regl olmadım ve çok gerginim kaç gün geçti yaaa
benim bu 200 gramdan umudum yok yerimde sayıklıyorum bu hafta güzel kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

bugün çok güzel bir gün olacak gibi kendimi çok mutlu hissediyorum. Sabah kahvaltımı yaptım bir kase gevrekle, sabah tartıldım 63 kilo geldim bakalım haftaya kadar ne kadar vereceğim :)

Allah kolaylık versin canım!
Epey de büyütmüşsün çocuğu, tek çocuk senin de sanırım.
Dün akşam yine pul biberli yoğurdumdan bir de çeyrek simitten yedim. Herkes yemek yedi, kuru fasülye vardı ama ben yemedim çocuğa yedirdim işte. Dedim ben yemeğimi yedim :)
Bir de masayı hazırla, yemekleri hazırla salataydı çok gecikecekti o yüzden sadece yoğurtla çeyrek simit yemeyi tercih ettim.

Niye böyle rekabete giriyorlar ki !
Benim eşim de tam tersi ben yemedikçe o yiyor. Dedim noluyor sana, ne bu göbek. Koşu bandı alalım hemen diyorum :)
Burda dalga geçen taraf ben oluyorum
İlk diyete başlayacağımda hiç ciddiye almıyordu. Böyle kilo verebileceğimi hiç düşünmedi. Bir de hipotrioid çıktı ya. Çevresinde örnekler var aşırı kilo almış. İşin açıkçası ben de öyle olacam sandım. Bu diyeti bu şekilde sıkı yapmamın nedenlerinden biri de o korku sanırım.
Neyse işte artık takdir ediyor ve çok şaşırıyor kilo vermeme.
Ben de şimdi ona diyorum ne bu göbek, naptın sen vs. :)
Ama koşu bandını sanırım eşimin yüzünden alacaz bu gidişle

Günaydın kızlaaaaar,

Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım
Geçen hafta 53.0 idim.

Son düzenleme:

zennubecim 59ları görmüşsün gerisi gelir merak etme..
haketmişim dimi, o zaman gönül rahatlığıyla yapabilirim

lunacım, teşekkür ederim :)
eşim asker de, burda spor yaptırmıyolar, iç güvenlik bölgesinde olduğumuz için.
aslında yapsa ve yaptırsa çok iyi olur ama, işler karışık, her an tetikte olmanın verdiği stresle bi de spor mu yapıcam diyor eşim..
eskiden yapmış olduğu sporlar hala etkili, bacakları falan taş gibi, benimkinden pürüzsüz de işte göbek fora:)

lunacım bu arada sen de verirsin kilo merak etme, vücut önce direniyor, baktı olmadı oda salıyor napsın:)

esencim sorma, benim eşim benle yarışıyo ama ben onu geçtim
o da bana sen biraz zor verirsin diyodu ama gördü

Günaydınnnn kızlar.Dün düzen yine şaştı kaçırdık ipin ucunu
Gram gram vereceğim kiloyu galiba.
63 den 62.5 vere vere 500 gr
Buna da şükür alabilirdim de:)

Başlangıç:68
Geçen hafta:66.70
Bu hafta:66.50

Bıkkkkkkkttttııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm artıkkkk

Günaydın kızlarrr bu haftada çok şükür kg vermişim. 59.8 çıktım sabah :) 5lileri uzun süreden beri ilk defa bu sabah gördüm çok mutlu oldum
Dün akşam yine dışarıdaydım o yüzden kepekli sandviç ekmeğine tavuk ve kaşar yedim ayranla. Biraz da meyve yedim sonra.
Sabah; klasik peynirli domatesli kahvaltı ve 1 kupa kayısılı form çayı.

Bu sabah 1 dilime yakın tarçınlı cevizli kek yedim. Kağıt kalıplara dökmüş annem o yüzden 1 dilime yakın diyorum. Yanında da klasik çay.
Sabah da kalkar kalkmaz ballı sirkeli ılık suyumu da içtim.

günaydın kızlar malesef geçen hafta verdiğim kiloyu aldım tekrar ama umutsuzluğa kapılmak yok vericem ben bu kiloları

Slm kizlar. Gunaydin:)
Benim kilo 58.8 gecen hafta reglydim 59.4du. Ondan onceki hafta da 58.8dim. Yani 2 haftada bi degisiklik yok;(((oysaki haftaici daha az cikmistim neyse gelecek cumaya bakalim:) 0puyorum sizi..

Günaydın karnı aç gönülleri tok güzel dostlar ,
Bu haftaki kilo bildirimimi hem yazılı hem görsel yapıyorum 63,40
Geçen Hafta : 64,40
Bu Hafta : 63,40

Tam 1 kg.

Sanırım vücudumun şaşırtılmaya ihtiyacı varmış geçen hafta hatırlarsanız çok yedim ve kilo aldım diye üzülüyordum.Bu hafta ise biraz dikkat ederek hem aldığımı verdim hemde vücudumun direncini kırdım çok mutluyum çokkkk inşallah böyle gider .

Darısı tüm çaba sarfeden arkadaşlarıma

Eklentiler

• $IMAG0230.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39

Canım ya baktım 57 kilomuşsun boyunmu benden kısa acaba:26: olmadı.Ben 1,67 boyundayım.
Yani sen benden 7 kilo daha zayıfsın o açıdan dedim.

Haklısın canım en kısa sürede dr.gidip tekrar tüm tahlilleri yaptıracağım.

heh sen öyle kızartma tarifleri ver ver sonra yersen öyle 44 olursun de. :)
valla gittim mayokini almıştım göbeğimi kapasın diye ama sonra dayanamadım pentinin fuşya pembesi renkli iplikli bikinisini aldım, tabi bu göbekle nereye bilmem.

ya benim herşey harika başlıyor, sabah keten tohumlu, müslimi yiyorum, aralar güzel, öğlen güzel, ikindi de hadi güzel gözlerim açlıktan bulanmaya başlasa da, aralar beni kesmese de dayanıyorum. akşam yemekte film kopuyor işte.
yoksa ben çok su içiyorum, sabah akşam muhakkak, yeşil çaylarım var.
ay ne bileyim yaaa tatlıyı bırakmam şart bi de yürüyüş şart bana sanırım
2 gün tut demiştin dün oruçluydum, akşam tarhana çorbası, 1 tabak da kumpir yedim püre üstü garnitür, bi de salata.
sonra çayla ceviz ve incir yedim 2 adet,
gece de 11.30da canım çok türk kahvesi çekmişti, şekerli bi kahve içtim.
bu sabah da tartım kafayı yemiş, bi 65li bi 66.9lu gösterdi, sonra low dedi, sonra 88888 dedi :))))))))))))) o yüzden kilo bildiriminde bulunamıyorum.
tartım da benim gibi dengesiz oldu hahaha

EXCİTY'cim :)) aman sen verme kendini, benim gibi yapma valla çoooook pişmanım, eğer maximanın dediği gibi 2 gün tutaydım 64ü görmüştüm şimdi. ((((((

ben ramazanda kilo alıyorum cunku az az sık sık yemem gerekiyor ve ramazanda 0 hareketim var, 1 kerede az yesem bile gene de veremiyorum vallahi. en zayıf halimdeyken 52 kilodayken bile hep 1 kilo alıp çıkardım ramazandan.
kızlar madem öyle ramazan gelmeden ben en azından tutayım 1.5 ay kendimi ooofff.

evlilik y.dönümü için de annem de giy gelinliğini yemeğe gidin dedi :)))
kocama takımı olmaz, bana da gelinliğim zor olur sanırım 60la evlendim 66.7yim :) bi de çok ağır ve pis, işten eve gidicem de gelinliği giyicem de yok bilmem neee....
yüz görümlüğü istemek ama çok akıllıcaymış
ben lacoste'tan tshirt aldım.
yüz görümlüğü için önceden bişey dedin mi peki kocana ?

tebrikler, gene de iyi vermişsin, ben de senin gibiyim, akşama kadar harika gidiyor, akşam sapıtıyorum (((

Başlangıç:68
Geçen hafta:66.70
Bu hafta:66.50

Bıkkkkkkkttttııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm artıkkkk

canım seni bana benzetiyorum, başlangıç kilolarımız aynı ve aynı kilolardayız diye sanırım. kıralım şu tartının belini hadi birlikte...

Şu 68 de var bişey heralde 68 olanlar inmek bilmiyo yaa bu hafta daha dikkat edicem leslie yürüyüşüne başladım akşam,bide elma sirkeli suya başlıycam haftaya cuma mutlu olalım canımmm hadi gaza getirelim birbirimizi bu hafta hiç kaçamak yapmayalım (ben arada yapıyorum da )

madamcım, benim gibi haftada 1 kez patates kızartması yesen neyse, sen hep yiyosun

o zaman akşam yiyeceğini öğlene alsan? öyle bir imkanın var mı?

yani öğlen iyi beslen, gerekirse tıka basa ye, akşama kadar eritirsin, akşamı da hafif geçir.

sana daha öneride bulunamıyorum artık, her şeyi tükettin

Akşam tarhana çorbası + kumpir çok kötü bir seçim olmuş.
Tarhana çorbası zaten çok kalorili..
Ben öğlen yemeye bile çekiniyorum.
Hadi çorbayı geçtim tüm gün oruçluymuşsun zaten, oruçtan sonra kumpir felan midene oturur canım ya. Yeme öyle..
En azından kilo verinceye kadar belli bir süre zeytinyağlı sebzeler felan ye, hatta zeytinyağlı bulgurlu sebze yemeği yap hem karın doyurur hem de az kalorili, bağırsaklarını da çalıştırır.
Bence bir de akşama kadar aç kalmaktansa öğlen güzel doyurucu şeyler ye, ikindin de bir ara yap akşam da çok hafif özellikle yoğurtlu şeyler ye.
Hayat ayrıntıda gizli demişler ya doğru :)
Sırf çay şekerini bırakıp bile kilo verenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…