60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bugün düne göre yarım kilo fazla çıktım neden anlamadım yüzüm gözümde şişmiş hep dün yoğurtlu zerdeçallı karışımı yaptım karın ağrısı ve şişlik yaptı yapmaya devam etsemmi karar veremedim bir türlü devam eden varmı aranızda, bu arada kahvaltıda yulaf ezmesi yedim

Canım umarım kermeste çok yememişsindir.Bi ikimiz kaldık şurda kilo veremeyen hadi sıkalım kendimi azcık.Benim şekeri aburcuburu bırakmam bile hiç işe yaramadı sana 2-3 kilo verdirmiş en azından

Tost ta bitti,
Ben mutfaga gidip sirkeli ballı suyumu hazırlıyorum bayanlar

Canım ballı suyu günde kaç kere içiyosun?

Amin canım cümlemizin.

Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.

Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap

Aaaa meslektaşmısız

maxicim ellerine sağlık
esenrüzgar naptın anam sen nasıl verdin bu kadar kiloyu

egelifatoş senin bilgilerin yok bende tablo için.
özeline mesaj attım maxicim

bu topikte bi yazı vardı, zerdeaçlın zararlarıyla ilgili,okumadım ,sadece başlığına baktım, bi ara istersen

Kızlaaarrr çok mutluyum sizle paylaşmak istedimm :) Bugün tartıya çıktım veee 56 çıktım tam 5 kilo vermişim durmak yokk yola devam :)))

maşallah ne kadar zamanda verdin darısı başımıza ben 61kgmım 56 ları göreceğim günler ne zaman gelecek acaba:105:

canım aslında 3 haftadır falan çalışıyordum ama beceremiyordum bir ay şöyle böyle çabaladım ama adam akıllı ne yalan söyliyim 1 haftadır hepsini 1 haftada vermedim tabi ki 1 ay tartılmamıştım çünküü :) verirsin inşallah canım istedikten sonra oluyor başlangıç kilolarımız aynı zaten :)

nasıl geçiyor hafta sonunuz benim herzaman ki gibi ev işiyle geçiyor bugün sporda yapamadım sabah geç kalktım. bugün kü menümü paylaşayım şu duraklaama devrim geçse de kilo vermeye devam edebilsem 61 de takıldım kaldımbu menüde akşam yiyeceklerim de var suyu az içtim galiba 6 bardak oldu yatana kadar bi 6 bardak daha içeceğim öğleyin yeşilçay içtim yemekten2 saat sonra bi tane daha içerim
[1] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[2] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON 266
[3] Usak Tarhanasi 1 KASE 65
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 40 GRAM 77.2
[5]
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[8] çay (şekersiz) (250ml) 4 bardak 4
[9] Doygun Tam Buğday Ekmek 4 GRAM 7.72
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[11] Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 1 PAKET 116
[12] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[15] yumurta 1 adet 80
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] Domates 3 ADET 42

toplam1176.52 kalori yoğurtlar puş biberli sadece ara öğündeki yoğurdun birine çilek doğradım peynirde çörek otlu naneli pul biberli

selam kızlar.ben yeniden geldim.özel işlerimi hallettim.artık diyete vakit ayırabilirm.benim için dua edin kızlar.Ramazan'dan sonra istemeye gelecekler.haftaya da kendi aramızda yüzük takacağız.şu an kilom tam 59 kızlar

canım benim hikayem uzun başlangıç 68.5 23 marta başladım anca 61 edüşebildim ben boydan kaybediyorum boyum 150 maalesef bu yüzden ilk hedefim 55-56 sonra da 50 diyetisyene gidiyorum yoksa kendi çabamla olmuyor verdiğim zaman da kas su veriyorum yağ yakamıyordum şimdi 2 ayda 4,5 kg yağ verdim toplam verdiğim 7,5 kg allah bize bol bol sabır versin

Hayırlı olsuunn Allah mutlu mesut etsin inşallahh :)

Amin canımm başı geldi mi sonu da gelir Allah'n izniyle :))

Aaa hayirli olsun canim cok sevindimmmm...
Dualarimiz seninle...
Dugun ne zaman dugun)) ilk o sorulur ya:)))

Canim benim de ask ve is hayati yuzundendi sikintim( aksam canım sikkin demistim ya. Ask hayati duzeldi:)) biraz kendime geldim:)
Sinavlarim var stresliyim;( 8 haziran bi gelseydi:)Bende kendimi diyete adicam:) bu sabah 58.4 ciktim:)
Gidim gidim gidiyo:)

Esenruzgar canım bu arada seni de ayrica tebrik ederim:) androidim benim:))
Masallah

Kızlar çok yazıyorsunuz maaşallah okuyamadım geçmişi.
Umarım herşey yolundadır..

Ben bu sabah bir kalktım,pijamalarımı çıkartırker şöyle bir aynaya baktım ayy kendime aşık oldum yaa..
Vallahi incecik duruyordum aynanın karşısında.Hemen tartının tepesine çıktım,kilom aynı ama karnımın,midemin bayağı bir küçüldüğünü gördüm..Ayy dedim kim takar kiloyu,mühim olan görüntü değilmi..

Hemen o güzel moralle attım kendimi AVM'ye..
Journeyden bir elbise bir etek aldım 36 beden ve bana geniş geldi,eteğin 34'ünü getirttim şıp diye oldu..
Hadi dedim kalıpları büyük belli,havaya girmeyeyim dedim.:44::44:.

Sonra mangoya girdim lacivert bir pantolon aldım.Mangonun kalıpları büyük değildir bildiğim kadarıyla.
36 beden çok rahat oldu.

Off ya moralim şıkkıdı şıkkıdı anlayacağınız.

Ben bu moralle çorbamı içeyim,ooo bana yeter de artar bile...

canım okurken sanki kendşm alışverşe gitmiş gibi oldum inşallah benim de öyle alışverişler yapacağım günler gelir ben 38 bedene de razıyım

canım okurken sanki kendşm alışverşe gitmiş gibi oldum inşallah benim de öyle alışverişler yapacağım günler gelir ben 38 bedene de razıyım

Bir zamanlar hiç inanmazdım günün birinde 36 bedene girebileceğimi.

3 yıl önce 65 kiloydum ben ve 40'ı bile zorlar hale gelmiştim..

İstemek ve sabır çok önemli..Benim gibi bir insan başarmışsa inan herkes başarır diyorum..

Sen de başaracaksın,göreceksin canımmmm...

Hayırlı olsuunn Allah mutlu mesut etsin inşallahh :)

canım benim çok teşekkür ederim

canım sağol güzel dileğin için.canım seneye inşallah düğün.Allah sanada nasip etsin.
Şimdiden Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

sağol canım benim

Günaydın hanımlar , bayanlar.
Yine kalkar kalkmaz kk'ya girdim.
1 kase sütle nestle nesfit yedim..
o bitti, şimdi 1 fincan 5i 1yerde içiyorum.

1 buuçuk gibi öğle yemegimi yiyeceğim:

1 kase kırmızı mercimekli mahluta çorbası.

3 gibi ikindi:

mahluta çorbası ( tost yemem gerek ama 62 ye inmem lazım )

5 gibi akşam yemegim:Yine mahluta

Akşam yemeğinden sonra yine ballı sirkeli su..
Gün içinde bol bo suve bitki çayı..

9-10 günde 65 ten 62.5 a inmiştim.
15 güne kadarda en azından 60 inmem gerek:18:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…