60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada sabah kahvaltısında 1 simiti götürdüm valla :) Normalde yarım simit yerdim maksimum. Hiç olmadı bitirmezdim tamamını...
Neyse öğle yemeğinde telafi ederim inşallah. Akşam zaten telafi ederim diye düşünüyorum. Simit kalorisi yüksek olabilir ama acayip tok tutuyor aslında..
(nasıl da iç sesim beni rahatlatıyor görüyor musunuz :)))

Neyse bu sabah 1 simit + beyaz krem peynir yedim.

Ctesi günü 50.7'yi gördüm diye havalara girmiştim ama bugün 51.4 olmuşum.
O 1 kiloyu vermek için uğraşırım artık bu hafta.
Bana uğraşı çıktı :)

Cuma da zaten memlekete gidiyorum, orda kesin diyet miyet kalmaz...
Zaten cuma günü de regly'im başlayacak gibi denize giremezsem diye üzülüyorum. Ya da ilaç kullanacam o da beni şişirir artık
Gerçi havalar da kötü nasıl denize gireceksek!
Denize felan da girmezsem orda yediklerimle ve hareketsizlikle kilo kesin alırım.

Son düzenleme:
günaydın kzlar haftaya 2 hafta önceki kilomla başladım malesef 64,5 bekliyordum zaten geçen hafta çok kaçamak yaptım, bugün kahvaltıda bir yumurta,4 siyah zeytin ve tost yedim birde sirkeli ballı karışımdan yaptım birde bunu deniyim bakalım

günaydın kızlar kaç gündür siteye giremedim
umrım herşey yolundadır
adet oldum çok şükür baya gergindim şuan biraz şişkiliğim var ama oldum ya bişey olmaz
sabah 64.4 düm umarım cumaya kadar 63 olurum

Günaydın şekerler.Güzel başlayıp güzel sonlansın haftamız:)
Malum hafta sonları ve kaçamakları Neyse hafta içi dengeleriz artık.
Klasik kahvaltı faslından sonra biraz hareket yapmalıyım.

Günaydın,
İnşallah herkes için güzel bir hafta olur..
Ama yani en ufak bir kaçamakta da kilo alınmaz ki bu kadar (
700 gram almışım haftasonu.
Ben böyle en ufacık ekstra yemelerde böyle alırsam işim var ohooo

ee tabi insanın yanında yavrusu olmayınca aklı kalıyor :)allah kavuştursun canım..

saol canımm ,kınada düğünde bir harikaydı ama 2 tane cenaze vardı o biraz kötü oldu.

evet canım artık koşu bandınıda yukarıya alıp rahatça saat kaç olursa olsun yapacağım sporumu:)

tartının pili bitiyor galiba tartıldım kaç günden beri..

ayy bir kötü oldum ki anlatamam evde çok tuhafım abim yok ses yok odasına dün çıktım çok kötü oldum yolda hep ağladım halada gözlerim doluyor sanki evlenmemişş gibi geliyor halbuki evler o kadar yakınki ama işte ev değilki mesele aynı evde yok o masada yok

dün abim bize geldi 2 kere:)akşamlaeyin gelicekti ayakkabılarını almaya anam bi baktım ki gelin girdi içeri:)hiç beklemiyorduk onu varya şaşırdık umarım güzelll günler geçirir iyi anlaşırız .şu an herşey iyi gidiyor gayet cana yakın görünüyor ..şu an uçakla kıbrısa uçuyorlar:)

Sen ne mezusun canım?
Bana cazib gelen saatlerinin rahat olması zaten :)
Ben mühendisim canım. Bizde de mesai oluyor işte fazladan.
Ders çalışmak da kilo verdirir hele de matematik
Bazi sinav haftalarinda kilo almisligim bazilarinda da vermisligim var canım:)

Kismet canım bu isler.. Her isin kendine gore zorlugu var.. isinden memnunsan sorun yok:)

Bu arada canım boy kacti senin? Baya kilo verdin gozlerimizin onunde:)
Incecik bi afet olmussundur simdi sen:)

Canımm günaydın..
Allah güle güle geçim versin bi ömür çok mutlu olurlar inş.Zamanla alışırsın yokluğuna ağlama sen,yeter ki mutlu olsun onlar

Canımm günaydın..
Allah güle güle geçim versin bi ömür çok mutlu olurlar inş.Zamanla alışırsın yokluğuna ağlama sen,yeter ki mutlu olsun onlar

günaydın canım naslsın

amin canım aynen öyle inşallah canım ..normalde hep aman evlende kurtulim derdim ama o sözünmden bende eser yok abimde bile böyle kötü olacağımı tahmöin etmemiştim..

arkadaslar merhaba,

aranıza katılmak istiyorum ben de

kısaca hikayemi anlatayım. 70 kiloydum, diyetisyene gittim 5 kilo verdim, daha sonra bi rahatsızlıgım nedeniyle alternatif tıp yöntemleriyle haşır neşir oldum, pek yememem gerekiyordu ve o sırada 65 den 58 e düştüm. tabi normal yeme düzenime dönünce tekrar aldım kilo. su an 63,5 kilom. ve ben en azından bi 59 olmak istiyorum ama tıkandım kaldım sanki. inmiyo gibi ama bi yandan ben de cok istikrarlı diilim. napcam bilmiyorum yardımmmm :44:

Günaydın kızlar,
Haftasonu piknik vardı okulumuzun börekler sarmalar kekler poğaçalar neler neler ama inan azıcık azıcık tattım hepDedim diyette olmasaydım ahhh ahhh ama yinede yemedim öyle eskisi gibi köfteleri ekmek arası yapmışlardı çıkarttım tabaktan yedim.Demişlerdir ne kibar yarabbim diye bilseler kibarlıktan değil o yarım ekmeğin bana kazandırdıklarını vermek için ne kadar çaba sarfettiğimi

Canım diyetisyenin yağ yakma konusundaki tavsiyelerini bizimlede paylaşırmısın?

Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim bir ömür mutluluklar dilerim.

lojmanlardayız canım..kışlanın içinde lojmanlar. güller de kışlanın içinde :)
bizim olanlar da var, bizim olmayanlarda :)

ben egzersiz yapmayı hiç sevmiyorum ya esencim..sıkıyor beni :)

bence fazla üzülme, eşinle yapamadığınız aktiviteler varsa onları yapın..
şimdi bebeğin gitti diye üzülme, bebeğin yeri ayrı eşin yeri ayrı..
yapamadığınız, içinizde kaldığı, keşke şunu yapsaydık dediğiniz bir şey varsa ona yönelin..hem vakit geçer hem de siz daha mutlu olmuş olursunuz..

merhaba kızlar öğlen yemeğimide yedim geldim kahvaltılıklar yedim öğlen yemeği sular yok bişey yapmadım o yüzden bütün gün gelmeyecek galiba evdeki suları idareli kullanıyım sonra sirkeli karışımdan içtim inşallah bu işe yarar spor yapmıycam bugün duş alamıycağım için akşamada yemekli misafirim var inşallah gelir sular

merhaba hanımlar
haftasonu annemlere gittik.bana zayıflamışsın dedi herkesssss.cok mutluyum.:118::119:
ama öksürüyorum.galiba hasta oldum.

neler olmuş burda amanınnnn?

kızlar, h.sonu 64.9u gördüm hayal meyal sonra gene baklava yedim yaaaaaa:18:

neyse and içtim 1 yıla 56 kilo olacağım, olacağım ki ondan sonraki sene de bebiş yapacağım artık. hem bebek yapıp hem 55lerde olan şanslı bayanlardan olmayı kafaya koydum. İNŞALLAHHHHHHHHHH tabi

h.sonu biraz kaçırdım gezmelerdeydim ama pazar akşamı sadece sezar salata yedim, akşam aç yatınca kilo fark ediyor gerçekten de...
bugün de sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim öğlen az tavuklu arpa şehriye yanına ama akşam hafif yiyeceğim inşallah salata gibi...
sabah da 1 simiti yedim
arada şekersiz fındıklı nescafe içtim kalorisi çok mudur bilmiyorum ama uyukluyordum, uykum açılsın dedim.

akşam rokalı salata istiyor canım cevizli falan ufff....

decembercım hayırlı olsun bu arada abin evlenmiş, merak etme yakınsa evleriniz iyi anlaşırsınız inşallah.

günaydın canım naslsın

amin canım aynen öyle inşallah canım ..normalde hep aman evlende kurtulim derdim ama o sözünmden bende eser yok abimde bile böyle kötü olacağımı tahmöin etmemiştim..

sağol iyiyim canım
Ben tek çocuk olduğum için bu duyguyu bilmiyorum ama eminim zordur ama alışırsın zamanla

Valla ben öğrenciyken paso abur cubur yerdim, yağlı patatesil omletleri mideme indirirdim. Kebapları vs. ama yine de çok zayıf olurdum. Çok yürürdüm heralde, bir de gerçekten bana ders çalışmak, sınav stresi çok kilo verdiriyor.
Geçen de kpds sınavına girdim, sabah börek kek yediğim halde sınava giderken bir de gelip güzel bir kahvaltı yapmıştım ama yine de o gün kilo vermiştim :)

Benim boy 158 canım. 160 bilirdim de çekmişim zamanla demekki
Valla millet incecik oldun sen diyor. Bana göre birkaç kilo daha vermeliyim göbişim için bir de memlekette kaçamak yapacağım için :)
Haftasonu dayımlar geldi, inanamadılar gözlerine.
Ya sen çocuk gibi olmuşsun dediler :)
Ye ye bişey olmaz zaten erimişsin diyolar , eminim memlekettekiler de öyle diyecekler. Ben gelmeden gün ayarlamışlar akrabalar, düşünsenize pastalar çörekler vs. :26: yiyeceklerimi düşününce şimdiden kilo aldım bile :)
Haftasonu da almışım. Yani eğer yersem kesin kilo alacağa benziyorum.

Ben de egzersizden sıkıldım ya. Eve işten geç geldiğimde bile azimle yapardım çocuk vs. vardı. Şimdi gitti çocuk, hiç yapasım gelmiyor.
Ya ne aktivite yapacağız ; eve zaten geç gidiyorum işten
Olsa olsa AVM'ye gidip üzerime bişeyler alırız işte. Ondan sonra zaten cuma akşamı ben yolcu :))
Üzerime hiçbirşey olmuyor arkadaşlar; ne yeni ne eski aldıklarım. Memlekete gidinceye kadar bişeyler almam lazım.

O bir baklava insanı mahvediyor işte.
Neyse canım inşallah 1 senede çoktan verirsin o kiloları. Ben 3 ayda evrim geçirdim :))
"Sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim " olayını anlayamadım canım ?

sağol iyiyim canım
Ben tek çocuk olduğum için bu duyguyu bilmiyorum ama eminim zordur ama alışırsın zamanla

Tek çocuk olmak zor dimi ?
Ben ikinci bir çocuk düşünemiyorum ya
Çalışan bir anne olunca...

Tabi aklın kalıyor ne demek, dün gönderirken zor yutkundum. Halbuki sevinçle gitti yavrum. Bana öpücükler atarak. Daha farkında değil mesafelerin

Kız sende amma duygusalsın haaa, hem de yakınlardaymış abin. Bizde herkes ayrı ayrı yerlerde...

Bu arada biran önce başla da december'cım şu koşu bandına, senden nasıl etki etti mi vs. yorumlarını alırım, senden gaza gelirim belki ben de alırım koşu bandı...
Haftada 1-2 defa kullansam bile yeter diyorum.
Egzersiz yapmaya üşeniyorum artık :26:

saol canım teşekkür ederim inşallah anlaşırız.kötülükten hiçbişey olmuyor ama iyiyken insan huzurlu mutlu oluyor ..

sağol iyiyim canım

hmm anladım canım.alışırım eminim biraz zaman alıcak en azından haftasonuna kadar zor geçiririm balayına gittiler abimi göremicem ama haftasonu gelcekler:)az önce aradı gelinimiz konuştuk pek mutlu oldum onunla konuştuğum için yatağa havlu komyuşlar mutluluklar dileriz yazmışlar dedi bende rsmini çektim dedi güldük felan ayy inşa.ii anlaşırız gezmelere ,pikniklere gideriz..:)

merguancım hayırlı olsun canım kimbilir nasılda heyecanlısındır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…