Ne kadar çok kalorili geleneklerimiz var :)
Allah bağışlasın canım !
Erken yaşta ne güzel 2 tane kocaman çocuğun var.
Çalışıyor musun?
Günaydın kızlaaaaar,
Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım
Geçen hafta 53.0 idim.
gram gram da olsa gidiyor.maximacım 62.8
kızlar izne çıkıyoruz biz bugün.2 hafta yokuz.maximacım haftaya ve sonraki haftaya bildirim yapamıcam.tabi tartılamıcam daa.ama bol bol yüzücem bakalım 2 hafta bana ne kazandırcak
Bu gün sabah Doktorum programında bir prof. çıkmıştı,şekerlerle falan ilgili çok güzel bilgiler veriyordu..
Ben dışarı çıkmak zorundaydım dinleyemedim,internetten izlemeyi düşünüyorum..
Paylaşmak istedim,ilgilerinize..
gram gram da olsa gidiyor.maximacım 62.8
kızlar izne çıkıyoruz biz bugün.2 hafta yokuz.maximacım haftaya ve sonraki haftaya bildirim yapamıcam.tabi tartılamıcam daa.ama bol bol yüzücem bakalım 2 hafta bana ne kazandırcak
eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir
Kızlar iyi akşamlar..
Yarın nete giremeyeceğim için tabloyu şimdiden yayınlıyorum..
december, merguana sizin kilonuzu haftaya yeni tabloyla birlikte eklerim canlar..
bu haftanın azimlileri;
1.esenrüzgar 1,9 farkla
2.ecus 1,2 farkla
3.wish 1 farkla
Kızlar iyi akşamlar..
december, merguana sizin kilonuzu haftaya yeni tabloyla birlikte eklerim canlar..
bu haftanın azimlileri;
1.esenrüzgar 1,9 farkla
2.ecus 1,2 farkla
3.wish 1 farkla
eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir
Teşekkür ederim,ellerine sağlık..
eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.gündüz işte giremiyorum akşam da kimseyi bulamıyorum
benim metebolizmam mı yavaşladı acaba 100 gr vermişim bu hafta canım sıkkın sanki çok çalıştığı halde sınavdan düşük not almış gibi hissediyorum:44:
eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.
tebrik ederim canım :46cok güzel vermişsin.
evet kıralım işallah.ben az verdim vermesine.ama kaç aydır 50 küsürlere de düşmem,iştim.tartıda gördüm ya
isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara dedim.vermedi tabiiama biz dışarı cıkmadık evdeydik
moral bozmak yok kardeşim.duraklama dönemleri hep olur.
ben de öğretmenim canım.okulumuzun uzaklığını avantaja cevirdim.yürüyerek gidip geliyorum.çantamda yeşilçay bulundurup içiyorum arada.öğlen de kendim götürüyorum.evde yemek olmasa bile 1 dilim ekmeğe yoğurt sürüp üstüne pul biber serpip yiyorm.akşamları biraz sıkıntı oluyor tabi insan yorgun geliyor.kocam da bazen cok güze yemek yapıo.önce bu foruma bakıpmotive olmadıysam cok yiyorum işte.
Amin canım cümlemizin.
Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.
Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap
Kutlarım...
Nereye gidiyonuz bakiiiimm:)
Kızlar iyi akşamlar..
bu haftanın azimlileri;
1.esenrüzgar 1,9 farkla
2.ecus 1,2 farkla
3.wish 1 farkla
Kizlar moralim cok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?