60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadar çok kalorili geleneklerimiz var :)

Allah bağışlasın canım !
Erken yaşta ne güzel 2 tane kocaman çocuğun var.
Çalışıyor musun?

Amin canım cümlemizin.

Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.

Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap

Günaydın kızlaaaaar,

Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım
Geçen hafta 53.0 idim.

Kutlarım...

Nereye gidiyonuz bakiiiimm:)

Bu gün sabah Doktorum programında bir prof. çıkmıştı,şekerlerle falan ilgili çok güzel bilgiler veriyordu..

Ben dışarı çıkmak zorundaydım dinleyemedim,internetten izlemeyi düşünüyorum..

Paylaşmak istedim,ilgilerinize..

ben izledim bugün onu lunacım..güzel bilgiler var, zamanın olursa internetten izle mutlaka..

ayyyyyy ben ne kadar şapşalım yaaaa

şimdi farkettim ben geçen hafta 63,5 değil 63,7 ydim yani
bu hafta 63,2 çıktığıma göre ben 500 gr vermişim

ilk defa 1 hafta boyunca hiç tartılmayınca devreler karıştı

maximacım -0,5 oldu bu hafta o zaman

daha sonra ekleriz canım, sen takip et kendini :)
yüz bol bol, suyun içinde egzersiz hareketleri yap, kilo almazsın:)

Öğlen kısır ve bir tane sigara böreği yedim..

Ağzıma kadar doluyum sanki (kabul kısırı fazla yedim)

O yüzden akşam yemeği yemeyeceğim,şu an bir kupaya iki tane kiraz saplı form çayı koydum.Onu içiyorum..

25 Mayıs Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Kızlar iyi akşamlar..
Yarın nete giremeyeceğim için tabloyu şimdiden yayınlıyorum..

december, merguana sizin kilonuzu haftaya yeni tabloyla birlikte eklerim canlar..

bu haftanın azimlileri;

1.esenrüzgar 1,9 farkla
2.ecus 1,2 farkla
3.wish 1 farkla

eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir

Teşekkür ederim,ellerine sağlık..

eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir

sağol canım, düzelir merak etme..yediklerinle fazla oynama ama hareketliliği biraz daha fazla artıırsan verirsin:)

Teşekkür ederim,ellerine sağlık..

rica ederim lunacım..

kahvaltı

[1] Domates 2 ADET 28
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Semizotu 10 GRAM 3.2
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[5] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
Toplam : 192.1 kal.
ara
[7] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
öğle

Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[10] Patates Püresi 3 gr 1.8
ara
[11] Elma 1 ADET 60
[12] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
[13] Çilek 100 gr 37
akşam
Domates 2 ADET 28
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Semizotu 10 GRAM 3.2
[14] yumurta 1 adet 80
Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5

ara
Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

3 bardak yeşilçay 2 litre civarı su şekersiz çay 4 kalori
Kayısı 1 ADET(10 GR.) 8
toplam955,1

yoğurtlar pulbiberli peynirler çörekotlu kekikli pulbiberli
ama bu kadar az olmaması lazım

maxipaculpa cnm ya bende listeye girebilirmiyim çok iyi motive olur banada ya iki haftadır verdigim sey 800gram ve adet de olcagim için şu sıra iyice moralim bozuldu benim yaş 22 boy 162 kilom 64.2ydi hafta basinda adet olcam diye tartılmadım şiştiğim için bende katılırsam süper olur bu arada ayın 7sinde fln baslamistim ben ve 65dim o zaman tartildigimda ama 64,2 olarakda baslatabilirsn yani :) şimdiden tşk ederim

gündüz işte giremiyorum akşam da kimseyi bulamıyorum
benim metebolizmam mı yavaşladı acaba 100 gr vermişim bu hafta canım sıkkın sanki çok çalıştığı halde sınavdan düşük not almış gibi hissediyorum:44:

kızlar ya
benim bugün günüm vardı.akşam akşam berbat oldu herşey.bütün gün boşa gitti.1 parça ıslak kek 2 küçük parca börek 5 tane de sarma yedim yaaaaa
kalktığımda saat 22.30 idi.o saatten sonra yediklerime bakın.moralim bozuldu.kalorisine bakmaya korkuyorum inanın ki.:18:
birer tane yedin dur bari dimi kendime cok kızdım ya............................................................kendimi size şikayet ediyorummm.

eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.

eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.

inşallah zennbeciğim kaçamak yapmıyorum hatta az bile yiyorum öyle ki iş yerinde bir arkadaş senin yediklerini görünce psikoljim bozuluyor diyor 4 kap yemeği hiçbir zaman tam almıyorum kolestrolüm yüksek olduğu için iş yerinde et de yemiyorum inşallah ödemdir

Tesekkur ederim canim. Ne guzel firsatlari degerlendirip hayata hareket katmak ne guzel. Ben de oyle yapmaya calisiyorum.

Amin canım cümlemizin.

Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.

Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap

Calisan anne olmak zor dimi? Ama buyutmussun cocuklari masallah, darisi basima!

Kutlarım...

Nereye gidiyonuz bakiiiimm:)

Tesekkurlr lunacim

Eline saglik maxicim, tesekkur ederim. Sayende motive oluyoruz!

Kizlar moralim cok bozuk...

Hayirdir? Neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…