60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar nasilsiniz? Ben yine ders ders ders... (Kendin ettin kendin buldun)
Dun stresten baya yemisim herhalde ki dun sabah 58.4 cikmama ragmen bu sabah 59.2 ciktim. Bi gunde de bu kadar fark atar mi ya! Pofff..
Sinir oldum. Bugun dikkat edeyim bari:) gelenler gitsin. Aksam baya bi leblebi yedim gunduz simit falan yedim ondan oldu sanirim(( bi gunde kilo aliniyorsa bi gunde de zayiflanir mantigiyla ayni kiloma geri donmem lazim yarin sabaha.
Neyse canlarim sizi seviyorum. Ve 36 bedene giren citirlarimizi tebrik ederekten gorusuruz diyorum.

gülin-89Birkaç sayfa önce sormuş, sirkeli ballı suyu güne ne kadar içtiğimi,
Canım isterse, yada çok yediysem öğlenleride dahil olmak üzere akşam içiyorum
2 kez günde.

Oy oy oy...

Excity mahsuru yoksa hangi bölümde okuduğunu merak ettim..
Önceden yazmışsan da affola..
Senin yazılarını okuyunca hep kendi öğrencilik günlerim aklıma geliyor,sabahlamalarım ve acı kahve kokusu tabiii..
Hey gidi günler hey..

Bu arada tebriğini üzerime alıyorum ve teşekkür ediyorum..
Şu oğlanın sünneti falan geçsin (tabi eğer kilo almazsam) resmimi koyucam buraya..
(Bunu bilerek yazdım ki,daha hırslanayım ve cıvıtmayayım,rejimi elden bırakmayayım)

Bu arada benim kilo verip verememin tek sebebinin çalışmayan barsaklarım olduğuna karar verdim.
İki gündür -af buyurun- rahat wc'ye gittim diye bu sabah 500 gr. eksik çıktım tartıda..
Ben bu sorunuma acil çözüm bulmalıyım..

2. Öğünümü yemiş bulunmaktayım.

1 kase mahluta çorbası.

1 salatalık, 1 domates, 1 biber ve azcık maydanozdan yapılmış salatayla.. Limon tuz ve yağda kattım tabisi..

Birazdan sirke bal yapıp içeceğimm

Son düzenleme:
Ben geçen yaz 1.5 ay diyet yapıp 80 kilodan 69 kiloya indim :) (lahana çorbası diyeti + dukan diyeti ile)

1 sene boyunca diyet yapmadım ama kilomu korumaya çalıştım, ara sıra 2-3 kilo alıp verdim çok kez...

Bu sefer en son 72 kiloya çıkınca dedimki dur artık Ve diyet yapmaya başladım. kendi çabamla 69.7ye indim fazla ağır bir diyet yapmadan. Sonra birden iştahım kesildi, gün içerisinde çok çok az acıkmaya başladım, hatta neredeyse hiç acıkmıyorum, fırsat bu fırsat bunu değerlendireyim dedim.

1 haftadır bu şekildeyim ve sporsuz (günlük toplam 30 dk yavaş yürüyüş) bunu spordan saymıyorum; 2.5 kg gitti.

Günlük yediklerimi size yazayım

SABAH: eğer geç kalkarsam bir şey yememiş oluyorum, erken kalkarsam 3-4 tane erik ya da 1 tane yeşil elma

ÖĞLEN: 5 erik ya da buna denk gelen herhangi meyve

ARA: 1 cappucino ya da yine meyve

AKŞAM: Salata(içerisinde peynir ya da et bulunan) ya da sebze yemeği

Tabi normal olarak şeker, tuz, yağ asla tüketmiyorum.

Günlük minimum 1.5 lt su

Son düzenleme:

Gonul islerinin duzelmesine sevindim
Tesekkur ederim canim . Evet bu hafta ben android oldum

Kuzum senin diyetin bitmis o zaman ? Ben de 38 beden oldum ama bana yeter artik incelme daha fazla kopacaksin diyorlar

Gunluk yedigin cok az degil mi? Ve tek tip

Excity mahsuru yoksa hangi bölümde okuduğunu merak ettim..
Önceden yazmışsan da affola..
Senin yazılarını okuyunca hep kendi öğrencilik günlerim aklıma geliyor,sabahlamalarım ve acı kahve kokusu tabiii..
Matematik bolumu mezunuyum canım. yuksek lisans yapiyorum. Ankaradan ders aliyorum surekli git gel ve bi yandan da calisiyorum ve benim isim bundan sonra hep ders calismak(( akademisyenim canım ben isim zor anlayacagin:) ogrencilik gunlerim bu gidisle hic geride kalmayacak

merhaba kızlar
daha yeni açabildim pc bugün şu anda yazdığım çay ve bisküvi kaçamağı yapıyorum canım çok çekti napiyim öğle yemeği yerine bol ara öğün yaptım
[1] Jimnastik 20 dak 80.52

[1] çay (şekersiz) (250ml) 4 bardak 4
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[4] Semizotu 5 GRAM 1.6
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 2 ADET 28

gün boyu
Taze Kayısı 20 GRAM 9.64
[9] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 4 ADET 10.8
[10] Çilek 20 gr 7.4
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 2 ADET 29

akşam
Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[4] Soğan 1 ADET 41
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Domates 2 ADET 28
[7] yumurtalı ıspanak 1 porsiyon 206

[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Çokoprens 1 PAKET(30GR) 153
[3] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 5 ADET 72.5
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
toplamToplam : 1257.82 kal.

kızlar anlamıyorum bi gün 60,99 çıkıyor ertesi gün 61.200 sonra yine 60,9 sonra yine 61,2 anlamadım yani nasıl iş ... aklım ermedi şimdi benim kilom hangi si acaba.
,

Memnun degilmisin canim bu durumdan?
Bazen akademisyen mi olsaydim dedigim olmustur

Kizlar biraz icim buruk. Biraz once oglani gonderdim annemle memlekete..
1 hafta sonra da ben gidecem bakalim.
Bu arada 50.7 yi de gordum. Egzersiz de pek yapmayi dusunmuyorum. Oglan da yol zaten
Aksamlari bosluk olacak benim icin

Bu arada 50.7 yi de gordum. Egzersiz de pek yapmayi dusunmuyorum. Oglan da yol zaten

üzülme canım, sen de gideceksin nasılsa..

günaydın kızlar, nasılsınız şekerler..
ben dün regl oldum, karnım çok şiş ve çok rahatsız hissediyorum.
hafta sonu eşimle vakit geçirdik, yemmekleri abartmadım, sadece kahvaltılarım çok renkliydi:) o da ilk öğün diye pek umursamadım..

güller açmaya başladı, eşimle gülleri budadık birazcık, mutfağa ve salona gül koydum içimiz açıldı :))

az önce de yürüyüş yapıyım dedim ama 10dakka dayanamadım karnımdan..
bu hafta da her gün yürümeyi düşünüyordum ama yalan oldu..

sizler neler yaptınız hafta sonu kızlar..
excitiycim moralin bozulmuş ama sonradan düzelmiş neyseki:))

bunları okumak harika, kimbilir yaşamak nasıldır:) darısı başımıza

allah kavuştursun..eşinle tadını çıkar...gez toz..

selam kızlar...ben çok yoğun bi haftasonu geçirdim...ctsi ve pazar 1.5 saat sporla başladım güne...ardından kahvaltı...hafta içindekinden biraz fazlaydı....gün yoğun olunca insan ara öğünleri ve su içmeyi unutuyor...kahvaltıdan 6-7 saat sonra akşamm yemeği yedim...6dan sonra da bişey yemedim....tartılmadım ama hafifhissetmiyorum kendimi...ne kadar az da yesek ara öğün ve su olmayınca kilo verilmiyo..bu hafta aralara ve suya daha fazla dikkat edicem..hoşçakalın

günaydın kızlarrr

ben hiç iyi değilim ya deli uykum var

kına ,düğünü atlattık çok şükür:)ve geldim buraya ama hiç yediklerime dikat emedim açıkçasdı

cumartesı akşamı anncıme gıttımm halamlar falan yemek yedık hep bırlıkte herkes bana zayıflamsısın dedı :)))

pazar gunu annem öyle güsel seyler ve öyle güsel kahvaltı hazırlamıs kı off ne ydım ne yedım:))

bu hafta cezalıyım kaçamak yok..hsonu fazlasyla yedım cunkuu sımdı yesıl cay ıcıyorum

Sağol canım, ilk defa bu kadar uzun kalıcaz, bir de daha küçük ya...
Nasıl olsa orda adam çok, onu oyalayan çok olur inşallah.

Ne güzel çok romantik gülleri budamanız beraber ve gülleri koyman salona !
Siz lojmanlarda kalmıyor muydunuz maxicim ?
Kendinize ait gül mü var ?

Yürüyemesen de evde hareketler yap bari...
Biz de haftasonu misafirimiz vardı memleketten onları gezdirdik, kendimiz de gezdik , sonra da pazar günü gece oğlanı gönderdim şite dediğim gibi...
Bu sabah da işe geldim

bunları okumak harika, kimbilir yaşamak nasıldır:) darısı başımıza

allah kavuştursun..eşinle tadını çıkar...gez toz..

Allah razı olsun canım. İşe geldim işte. Belki işten fırsat bulursam AVM'ye gidip kıyafet bakıcam kendime , hediye vs.
Yani gezmek yok, koşturmacaya devam ...

Bazen yorgunluktan da ağır hissediyor insan kendini. haftasonu yoğun spor yaptıysan kesin vermişsindir kilo.

Memnun degilmisin canim bu durumdan?
Bazen akademisyen mi olsaydim dedigim olmustur
Memnun olmasina memnunum da hayatim ders calismakla geciyor o yuzden.ama isteyerek oldum. Ya ogretmen olcaktim ya akademisyen.
Ayrica stresli bi is. Tabi bolumden bolume okuldan okula degisir. Sadece saatleri rahat. Arada 2. Ogretim dersleri oluyor tabi o da ayri:)

Sen ne mezusun canım?

günaydın kızlarrr

ben hiç iyi değilim ya deli uykum var

kına ,düğünü atlattık çok şükür:)ve geldim buraya ama hiç yediklerime dikat emedim açıkçasdı

GÜnaydın decembercım.
Benim de çok uykum var dün gece oğlanı yolladım memlekete, uyku tutmadı geç yattım.
İyi gözünüz aydın , atlattınız düğünü :)))
Artık rahat spor yaparsın
Bizim de misafirimiz vardı haftasonu ben de azıcık rahat davrandım hemen almışım ya.

Aynı şeyleri ben de memlekete gidince yaşıycam işte. Aslında daha da kilo vermesem mi diyordum ama bu hafta vermem gerektiğni anladım :)
Millet olunca, güzel şeyler de olunca bir de insanlar aa ne kadar çok zayıflamışsın, gençleşmişsin diyince gevşiyor :)

Bana cazib gelen saatlerinin rahat olması zaten :)
Ben mühendisim canım. Bizde de mesai oluyor işte fazladan.
Ders çalışmak da kilo verdirir hele de matematik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…