- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
neler olmuş burda amanınnnn?
Kızlar, h.sonu 64.9u gördüm hayal meyal sonra gene baklava yedim yaaaaaa:18:
Neyse and içtim 1 yıla 56 kilo olacağım, olacağım ki ondan sonraki sene de bebiş yapacağım artık. Hem bebek yapıp hem 55lerde olan şanslı bayanlardan olmayı kafaya koydum. Inşallahhhhhhhhhh tabi
h.sonu biraz kaçırdım gezmelerdeydim ama pazar akşamı sadece sezar salata yedim, akşam aç yatınca kilo fark ediyor gerçekten de...
Bugün de sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim öğlen az tavuklu arpa şehriye yanına ama akşam hafif yiyeceğim inşallah salata gibi...
Sabah da 1 simiti yedim
Arada şekersiz fındıklı nescafe içtim kalorisi çok mudur bilmiyorum ama uyukluyordum, uykum açılsın dedim.
Akşam rokalı salata istiyor canım cevizli falan ufff....
decembercım hayırlı olsun bu arada abin evlenmiş, merak etme yakınsa evleriniz iyi anlaşırsınız inşallah.
sağol iyiyim canım
Ben tek çocuk olduğum için bu duyguyu bilmiyorum ama eminim zordur ama alışırsın zamanla
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim bir ömür mutluluklar dilerim.
çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin içinmerguana tebrikler şekercim, Allah tamamına erdirsin inşallah.
benim tam 1 yıl olacak evleneli. ay ne heyecanlı günlerdi.
Valla ben öğrenciyken paso abur cubur yerdim, yağlı patatesil omletleri mideme indirirdim. Kebapları vs. ama yine de çok zayıf olurdum. Çok yürürdüm heralde, bir de gerçekten bana ders çalışmak, sınav stresi çok kilo verdiriyor.
Geçen de kpds sınavına girdim, sabah börek kek yediğim halde sınava giderken bir de gelip güzel bir kahvaltı yapmıştım ama yine de o gün kilo vermiştim :)
Benim boy 158 canım. 160 bilirdim de çekmişim zamanla demekki
Valla millet incecik oldun sen diyor. Bana göre birkaç kilo daha vermeliyim göbişim için bir de memlekette kaçamak yapacağım için :)
Haftasonu dayımlar geldi, inanamadılar gözlerine.
Ya sen çocuk gibi olmuşsun dediler :)
Ye ye bişey olmaz zaten erimişsin diyolar , eminim memlekettekiler de öyle diyecekler. Ben gelmeden gün ayarlamışlar akrabalar, düşünsenize pastalar çörekler vs. :26: yiyeceklerimi düşününce şimdiden kilo aldım bile :)
Haftasonu da almışım. Yani eğer yersem kesin kilo alacağa benziyorum.
Ben de egzersizden sıkıldım ya. Eve işten geç geldiğimde bile azimle yapardım çocuk vs. vardı. Şimdi gitti çocuk, hiç yapasım gelmiyor.
Ya ne aktivite yapacağız ; eve zaten geç gidiyorum işten
Olsa olsa AVM'ye gidip üzerime bişeyler alırız işte. Ondan sonra zaten cuma akşamı ben yolcu :))
Üzerime hiçbirşey olmuyor arkadaşlar; ne yeni ne eski aldıklarım. Memlekete gidinceye kadar bişeyler almam lazım.
O bir baklava insanı mahvediyor işte.
Neyse canım inşallah 1 senede çoktan verirsin o kiloları. Ben 3 ayda evrim geçirdim :))
"Sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim " olayını anlayamadım canım ?
Tek çocuk olmak zor dimi ?
Ben ikinci bir çocuk düşünemiyorum ya
Çalışan bir anne olunca...
Tabi aklın kalıyor ne demek, dün gönderirken zor yutkundum. Halbuki sevinçle gitti yavrum. Bana öpücükler atarak. Daha farkında değil mesafelerin
Kız sende amma duygusalsın haaa, hem de yakınlardaymış abin. Bizde herkes ayrı ayrı yerlerde...
Bu arada biran önce başla da december'cım şu koşu bandına, senden nasıl etki etti mi vs. yorumlarını alırım, senden gaza gelirim belki ben de alırım koşu bandı...
Haftada 1-2 defa kullansam bile yeter diyorum.
Egzersiz yapmaya üşeniyorum artık :26:
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için
december90 hayırlı olsun canım
Valla ben öğrenciyken paso abur cubur yerdim, yağlı patatesil omletleri mideme indirirdim. Kebapları vs. ama yine de çok zayıf olurdum. Çok yürürdüm heralde, bir de gerçekten bana ders çalışmak, sınav stresi çok kilo verdiriyor.
Geçen de kpds sınavına girdim, sabah börek kek yediğim halde sınava giderken bir de gelip güzel bir kahvaltı yapmıştım ama yine de o gün kilo vermiştim :)
Benim boy 158 canım. 160 bilirdim de çekmişim zamanla demekki
Valla millet incecik oldun sen diyor. Bana göre birkaç kilo daha vermeliyim göbişim için bir de memlekette kaçamak yapacağım için :)
Haftasonu dayımlar geldi, inanamadılar gözlerine.
Ya sen çocuk gibi olmuşsun dediler :)
Ye ye bişey olmaz zaten erimişsin diyolar , eminim memlekettekiler de öyle diyecekler. Ben gelmeden gün ayarlamışlar akrabalar, düşünsenize pastalar çörekler vs. :26: yiyeceklerimi düşününce şimdiden kilo aldım bile :)
Haftasonu da almışım. Yani eğer yersem kesin kilo alacağa benziyorum.
Ben de egzersizden sıkıldım ya. Eve işten geç geldiğimde bile azimle yapardım çocuk vs. vardı. Şimdi gitti çocuk, hiç yapasım gelmiyor.
Ya ne aktivite yapacağız ; eve zaten geç gidiyorum işten
Olsa olsa AVM'ye gidip üzerime bişeyler alırız işte. Ondan sonra zaten cuma akşamı ben yolcu :))
Üzerime hiçbirşey olmuyor arkadaşlar; ne yeni ne eski aldıklarım. Memlekete gidinceye kadar bişeyler almam lazım.
Neyse canım inşallah 1 senede çoktan verirsin o kiloları. Ben 3 ayda evrim geçirdim :))
"Sağanak yağış nedeniyle çok yağlı patatesli köfte yedim " olayını anlayamadım canım ?
Tabi aklın kalıyor ne demek, dün gönderirken zor yutkundum. Halbuki sevinçle gitti yavrum. Bana öpücükler atarak. Daha farkında değil mesafelerin
Kız sende amma duygusalsın haaa, hem de yakınlardaymış abin. Bizde herkes ayrı ayrı yerlerde...
Bu arada biran önce başla da december'cım şu koşu bandına, senden nasıl etki etti mi vs. yorumlarını alırım, senden gaza gelirim belki ben de alırım koşu bandı...
Haftada 1-2 defa kullansam bile yeter diyorum.
Egzersiz yapmaya üşeniyorum artık :26:
saol canım teşekkür ederim inşallah anlaşırız.kötülükten hiçbişey olmuyor ama iyiyken insan huzurlu mutlu oluyor ..
hmm anladım canım.alışırım eminim biraz zaman alıcak en azından haftasonuna kadar zor geçiririm balayına gittiler abimi göremicem ama haftasonu gelcekler:)az önce aradı gelinimiz konuştuk pek mutlu oldum onunla konuştuğum için yatağa havlu komyuşlar mutluluklar dileriz yazmışlar dedi bende rsmini çektim dedi güldük felan ayy inşa.ii anlaşırız gezmelere ,pikniklere gideriz..:)
merguancım hayırlı olsun canım kimbilir nasılda heyecanlısındır:)
MALESEF BEN ÇOK DUYGUSALIM CANIM YAayrı yerde olmakta çok zor ablamda almanyaya gitmişti allahın her günü ağlıyordum:)şimdi aynı evdeyiz :)derdin bişeyin olduğunda yanında kadeşinin olmaması kötü oluyor tamam canım ancak haftasonu odamı taşıyacağım ,sınav haftam bu hafta hep ders çalışmam gerekecek .perş-cuma günü olmayacağım. haftaya başlarım canım ,yazarım buraya .bende neti açtırıp oryantal felan ynuyim diyorum ,şu zumba dansını yapayım diyorum:)
Tek çocuk olmanın güzel yanları olduğu kadar,kötü yanları da çok canım,ben çok isterdim kardeşim,ablam yada abim olsun isterdim,o kardeşlik duygusunu çok merak ediyorum tv'de yada gerçekte gördüğümde hep imrenirim...
heyecanla yazdığım için cümlenin başı ne sonu ne fark edememişim, hehehehe :))
sağanaktan dolayı yemekhaneye gidemedim ben de hemen yanıbaşımızdaki restoranda çok yağlı bir yemek yedim demek istemiştim :)
şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
su şimdilik 1 lt. oldu bugünlük ama 2lt.ye kadar yolu var
Canım ya ben de çok duygusalım da artık törpülendi heralde duygularım
Ben hep uzakta oldum ailemden heralde ondan dolayı...
Hadi bakalım sen başla artık ne zaman başlarsan koşu bandında yürümeye bana haber et.
Bu arada koşu bandının markası ne?
Önerebileceğin model vs. var mı ? Ben de şimdiden araştırıyorum ama tabi tatile gidip gelirim ancak öyle alırım ben de...
Bu arada başarılar dilerim sınavlarında, Allah zihin açıklığı versin!
İşte sırf bu nedenlerden dolayı kafam karışıyor. Ama yok benim için ikinci bir çocuk çooooook zooor
Tek çocuk olmanın güzel yanları olduğu kadar,kötü yanları da çok canım,ben çok isterdim kardeşim,ablam yada abim olsun isterdim,o kardeşlik duygusunu çok merak ediyorum tv'de yada gerçekte gördüğümde hep imrenirim...
İnşallah canım sonuçta abinin eşi ve karşılaşmak aynı ortamda bulunmak zorunda kalcaksınız o yüzden çok iyi anlaşırsınız inşallah
Ben geçen yaz 1.5 ay diyet yapıp 80 kilodan 69 kiloya indim :) (lahana çorbası diyeti + dukan diyeti ile)
1 sene boyunca diyet yapmadım ama kilomu korumaya çalıştım, ara sıra 2-3 kilo alıp verdim çok kez...
Bu sefer en son 72 kiloya çıkınca dedimki dur artıkVe diyet yapmaya başladım. kendi çabamla 69.7ye indim fazla ağır bir diyet yapmadan. Sonra birden iştahım kesildi, gün içerisinde çok çok az acıkmaya başladım, hatta neredeyse hiç acıkmıyorum, fırsat bu fırsat bunu değerlendireyim dedim.
1 haftadır bu şekildeyim ve sporsuz (günlük toplam 30 dk yavaş yürüyüş) bunu spordan saymıyorum; 2.5 kg gitti.
Günlük yediklerimi size yazayım
SABAH: eğer geç kalkarsam bir şey yememiş oluyorum, erken kalkarsam 3-4 tane erik ya da 1 tane yeşil elma
ÖĞLEN: 5 erik ya da buna denk gelen herhangi meyve
ARA: 1 cappucino ya da yine meyve
AKŞAM: Salata(içerisinde peynir ya da et bulunan) ya da sebze yemeği
Tabi normal olarak şeker, tuz, yağ asla tüketmiyorum.
Günlük minimum 1.5 lt su
Kuzum senin diyetin bitmis o zaman ? Ben de 38 beden oldum ama bana yeter artik incelme daha fazla kopacaksin diyorlar
Matematik bolumu mezunuyum canım. yuksek lisans yapiyorum. Ankaradan ders aliyorum surekli git gel ve bi yandan da calisiyorum ve benim isim bundan sonra hep ders calismak(( akademisyenim canım ben isim zor anlayacagin:) ogrencilik gunlerim bu gidisle hic geride kalmayacak
Canım ya ben de çok duygusalım da artık törpülendi heralde duygularım
Ben hep uzakta oldum ailemden heralde ondan dolayı...
Hadi bakalım sen başla artık ne zaman başlarsan koşu bandında yürümeye bana haber et.
Bu arada koşu bandının markası ne?
Önerebileceğin model vs. var mı ? Ben de şimdiden araştırıyorum ama tabi tatile gidip gelirim ancak öyle alırım ben de...
Bu arada başarılar dilerim sınavlarında, Allah zihin açıklığı versin!
İşte sırf bu nedenlerden dolayı kafam karışıyor. Ama yok benim için ikinci bir çocuk çooooook zooor
Esencim önce yavruna Allah tez elden kavuştursun..
Ben Allahtan ince kemikliyim ve bölgesel kilom yok (accık göbek dışında)
Sanırım bunun avantajını yaşıyorum..Eh boyda kötünün iyisi diyelim o yüzden 36 bedenleri görüyorum sanırım..
Canım çok güzel bir mesleğin var aslında..
Ben de matematiksel iktisatçıyım ama çalışmadım çocuktan sonra..
Sana sınavlarında ve meslek hayatında sonsuz başarılar diliyorum...
Canım kafan karışmasın hayat şartları neyi elveriyorsa doğrusu odur.İyi bir gelecek veremeyecek olduktan sonra tek çocukla kalmak daha doğru hele de çalışan bir anne için 2 çocuk çok zor
Kızlar bu akam iş çıkışı markete gidip alışveriş yapıcam.Ara öğün için ne alsam diye düşünüp duruyorum çok acıkıyorum ben doyurucu ama az kalorili neler alsam ki?
Canım evet kendince haklı olabilirsin ama birde çocuğunu düşün başı sıkıştığında canı sıkıldığında yada mutluluğunu paylaşmak istediğinde abi-abla veya kardeşten daha yakın kimi görüp arayabilir???
Bende tek çocuğum ve hiç memnun değilim dertleşmek istesen kimseye güven yok herşeyi herkezle paylaşamıyorsun ama bir kardeşim olsaydı onunla herşeyi konuşurdum.Ve daha birçok şey ......
Bu nedenle Allaha şükür iki çocuğum varCanlarım...
Ama ekonomik nedenler olur farklı nedenler olur birşey diyemem... :26:
Düşüncelerinize saygı duyarımGirişi biraz dövecek gibi yapmışımda biraz yumuşatayım dedim
Doğru diyorsun. Benim için zor artık !
Ben şimdi az önce sütaşın light yoğurdunu yedim. Bana pul biberle beraber çok doyurucu geliyor.
Şuanda aklıma gelen bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?