60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım teşekkür ederim inşallah anlaşırız.kötülükten hiçbişey olmuyor ama iyiyken insan huzurlu mutlu oluyor ..

sağol iyiyim canım
Ben tek çocuk olduğum için bu duyguyu bilmiyorum ama eminim zordur ama alışırsın zamanla

hmm anladım canım.alışırım eminim biraz zaman alıcak en azından haftasonuna kadar zor geçiririm balayına gittiler abimi göremicem ama haftasonu gelcekler:)az önce aradı gelinimiz konuştuk pek mutlu oldum onunla konuştuğum için yatağa havlu komyuşlar mutluluklar dileriz yazmışlar dedi bende rsmini çektim dedi güldük felan ayy inşa.ii anlaşırız gezmelere ,pikniklere gideriz..:)

merguancım hayırlı olsun canım kimbilir nasılda heyecanlısındır:)

Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim bir ömür mutluluklar dilerim.

çok teşekkür ederim canım
merguana tebrikler şekercim, Allah tamamına erdirsin inşallah.
benim tam 1 yıl olacak evleneli. ay ne heyecanlı günlerdi.
çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için

december90 hayırlı olsun canım

MALESEF BEN ÇOK DUYGUSALIM CANIM YAayrı yerde olmakta çok zor ablamda almanyaya gitmişti allahın her günü ağlıyordum:)şimdi aynı evdeyiz :)derdin bişeyin olduğunda yanında kadeşinin olmaması kötü oluyor tamam canım ancak haftasonu odamı taşıyacağım ,sınav haftam bu hafta hep ders çalışmam gerekecek .perş-cuma günü olmayacağım. haftaya başlarım canım ,yazarım buraya .bende neti açtırıp oryantal felan ynuyim diyorum ,şu zumba dansını yapayım diyorum:)

Tek çocuk olmanın güzel yanları olduğu kadar,kötü yanları da çok canım,ben çok isterdim kardeşim,ablam yada abim olsun isterdim,o kardeşlik duygusunu çok merak ediyorum tv'de yada gerçekte gördüğümde hep imrenirim...

İnşallah canım sonuçta abinin eşi ve karşılaşmak aynı ortamda bulunmak zorunda kalcaksınız o yüzden çok iyi anlaşırsınız inşallah

Canım ya ben de çok duygusalım da artık törpülendi heralde duygularım
Ben hep uzakta oldum ailemden heralde ondan dolayı...
Hadi bakalım sen başla artık ne zaman başlarsan koşu bandında yürümeye bana haber et.
Bu arada koşu bandının markası ne?
Önerebileceğin model vs. var mı ? Ben de şimdiden araştırıyorum ama tabi tatile gidip gelirim ancak öyle alırım ben de...
Bu arada başarılar dilerim sınavlarında, Allah zihin açıklığı versin!

İşte sırf bu nedenlerden dolayı kafam karışıyor. Ama yok benim için ikinci bir çocuk çooooook zooor

heyecanla yazdığım için cümlenin başı ne sonu ne fark edememişim, hehehehe :))

sağanaktan dolayı yemekhaneye gidemedim ben de hemen yanıbaşımızdaki restoranda çok yağlı bir yemek yedim demek istemiştim :)
şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
su şimdilik 1 lt. oldu bugünlük ama 2lt.ye kadar yolu var

Ben de dedim noluyo? Ne alaka , özel bir formül mü bulundu, havaya göre beslenme diye

Ben de sabah 1 simit + krem peynir yemiştim. Beni tıkadı. Öğlen yemeğe çıkmadım. Öğlen 2'ye doğru da 1 halley yedim (kalorisi azmış)
Bugün çok sağlıklı beslenmediğim kesin tamam ama bugünlük böyle napalım...
Yoğurt veya süt içerim birazdan da.
Pul biberim yok ama sade yoğurt yerim artık.
Biraz kalsiyuma önem vermem gerekiyor.

:)ben sanırım böyle bir durumda düğünden sonraki gün annemi özledim diye ağlarım galiba ya
tamam canım benimki york vt500 canım ,ben koşu bandından mennunum açıkçası.saol canım amin daha bugün başlıcam haftasonuda sınav 5 dersi ne kadar çalışabilirsem

ikinci çocuğu düşün bence canım abi ,abla gerçekten çok iyi oluyor yani..

inşallah canım.

Ben menünü çokkkk sağlıksız buldum açıkcası.Ömür boyu bu şekilde beslenemeyeceğine göre
normal düzene geçtiğinde kiloları şıp diye geri alırsın ve sanırım öyle de olmuş.
Diyetisyen değilim ama kahvaltısız,sütsüz (peynir yazmışsın ama o günlük kalsiyum ihtiyacını
ne kadar karşılıyor,ona bakmak gerek) diyet olmaz.Aslında diyet lafı da doğru değil,sağlıklı beslenme diyelim..
Yağ asla tüketmiyorum diyorsun ama organların sağlıklı çalışabilmesi için yeterli miktar olmak kaydıyla
buna da ihtiyacı var....Bilemiyorum canım bunlar benim düşüncelerim,sağlıklı kilo vermeler..

Kuzum senin diyetin bitmis o zaman ? Ben de 38 beden oldum ama bana yeter artik incelme daha fazla kopacaksin diyorlar

Esencim önce yavruna Allah tez elden kavuştursun..

Ben Allahtan ince kemikliyim ve bölgesel kilom yok (accık göbek dışında)
Sanırım bunun avantajını yaşıyorum..Eh boyda kötünün iyisi diyelim o yüzden 36 bedenleri görüyorum sanırım..

Canım çok güzel bir mesleğin var aslında..
Ben de matematiksel iktisatçıyım ama çalışmadım çocuktan sonra..
Sana sınavlarında ve meslek hayatında sonsuz başarılar diliyorum...

Canım kafan karışmasın hayat şartları neyi elveriyorsa doğrusu odur.İyi bir gelecek veremeyecek olduktan sonra tek çocukla kalmak daha doğru hele de çalışan bir anne için 2 çocuk çok zor

Kızlar bu akam iş çıkışı markete gidip alışveriş yapıcam.Ara öğün için ne alsam diye düşünüp duruyorum çok acıkıyorum ben doyurucu ama az kalorili neler alsam ki?

Sağol canım...
Ben de çok kemikli değilim aslında. O accık göbek işte doğumdan kalan oluyor sanırım. O bende de var. Ama ona da karın hareketleri yapmamız lazım. Benim alt karın bölgem şişiyor bazen.
Ama yine de şuanda 36 giyemem :)

Sen niye çalışmadın canım? Yani hani çocuktan sonra demişsin ama , tercih etmedin sanırım.
Peki pişman mısın?
Ben yoğun çalışan bir anne olaraktan çok zorlanıyorum.

Tek çocuk olmak zor dimi ?
Ben ikinci bir çocuk düşünemiyorum ya
Çalışan bir anne olunca...

Canım evet kendince haklı olabilirsin ama birde çocuğunu düşün başı sıkıştığında canı sıkıldığında yada mutluluğunu paylaşmak istediğinde abi-abla veya kardeşten daha yakın kimi görüp arayabilir???
Bende tek çocuğum ve hiç memnun değilim dertleşmek istesen kimseye güven yok herşeyi herkezle paylaşamıyorsun ama bir kardeşim olsaydı onunla herşeyi konuşurdum.Ve daha birçok şey ......

Bu nedenle Allaha şükür iki çocuğum var Canlarım...

Ama ekonomik nedenler olur farklı nedenler olur birşey diyemem... :26:

Düşüncelerinize saygı duyarım Girişi biraz dövecek gibi yapmışımda biraz yumuşatayım dedim

Doğru diyorsun. Benim için zor artık !

Ben şimdi az önce sütaşın light yoğurdunu yedim. Bana pul biberle beraber çok doyurucu geliyor.
Şuanda aklıma gelen bu...

Evet ben de biraz tırstım, dedim acaba 3-4 tane mi yapsam çocuğu

Benim de bir tane kardeşim var, bana kalsa o bile yetmiyor. Ama benim çocuk yapmadan önce anneme sormam lazım :))))
Kadıncağızı 1 senedir hapis tuttuk. Babam deseniz bu yaştan sonra bekar hayatı yaşıyor. Daha ne kadar dayanırlar , hele ikinci çocuk vs. bilemiycem !
Bu türlü konular tek benim karar verebileceğim şeyler değil.
Bakıcılar da malum...
Ha iyileri vardır da bize rastlamamıştır o da ayrı konu.
Neyse konunun yeri burası değil fazla uzatmayayım :)
Nasip diyelim...
Herkesin şartları vs. farklı.

Sen çalışmıyor musun wish?

63 olarak uyandım..
moral yine 0..
2 haftada kaç kg gidecek bakalım; 100 grammı
10 günde 2,5 diyodum diyodum, günlerdir tık yok.

Son düzenleme:
kızlar persembe akşamı gölcüğe gidicem eltime 1 hafta ızın aldım tatıl..ctesı bursada düğünümüz var kuzenımın ona gidicem hsonu na kadar sıkı diyet yapmaya çalışıcam ki hsonu ailecek pikniğe falan gideriz kaçamak yaparız:)

aslında ıstemıyorum ama yınede onlar yerken ben rejımdeyım dıyınce esımde söz verdrttı izindeyken diyette ızınde olsun dıyo farklı bısıler yerken yanımda yıyemıyor sanırım öle oldu:))

ama cok bunaldım tatıl bana ıyı gelecek..bi gunde yalovaya gidicez gölcük yalova taraflarını bılen var mı gezılecek nereler var fıkır versenıze cok sıkıldımmmmmm

merhaba arkadaşlarım hafta sonu eşimin arkadaşının bağ evine gittik orada teyzeler bize odun ateşinde gözleme pişirdiler yedim vallaha keşke biraz daha yeseydim bağlardan taze yaprak topladık manisa alaşehir 2 saat yol sürdü eve gelmemiz 9 oldu çok acıkmışız 1 pide 1 kiremit köfte söyledik azcık azcık yedim cumartesi sabahı 58.700 bu sabah 59.4 olacağaı buydu ama pişman değilim:)sanırım reglim yaklaştı acayip şişim var mı şişkil için yapcak bir şey acaba.birde taze yapraklardan sarma sardım bugün 1 küçük tabak yedim pullbiberli yoğurtla öğlen ıspanak yemeği 1 form çay 1 yeşil çay sabah klasik kahvaltım.
kızlar size bir şey söyleyimmi bu zencefilli zerdeçallı tarçınlı karışım vallaha işe yarıyor biraz yürüyüş mühim olan akşam yediklerini eritip yatmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…