60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saracım birtanedirrrr bitaneeeee opuyorumnanaktan
fiumecim cicilerini güle güle giy inşallah.kabinlerde bende çok ağladığımı bilirim Şükürler olsun şuanki halimize ama durmak yok
zemuszemus

Benim temizlikte bitmek üzere ama bende bittim.lapa diyetime henüz başlamış değilim yediklerime dikkat ediyorum.ama henüz tartıda eski halime dönmüş değilim :sinifsinif:

Vallahi iyi yimişsin cicim.. Abooowww....:1shok: kaydirigubbakcemile3
nise afiyet ossun nidiiim...

:Saruboceq: Amin

Aman ablacım alercik mi yaptı sana... Kıyamam... bi daha kullanmam ozaman..
yirim seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıyamam sanaa ablam ya canın yandı mı?

galiba fulyamzaten çok hassas bir cildim var benimsanıyorum yağ değildir de streçfilm aleji yaptı(((((
kıyamam sanaa ablam ya canın yandı mı?

yok bitanem acımıyo,kaşınıyo sadece...şimdi antialerji kremi sürdüm,geçer herhalde yatana kadaryoksa benim aşkım görürse çok kızar valla,daha akşam;bize birsürü güzel yemekler yapıyosun,sen tadına bile bakmıyosun, yeter artık,kıyamıyorum sana...demişti

ablam dikkat et kendine sen bize lazımsın opuyorumnanaktan

aplam evet streçfilm olabilir bende sevmedim onu..
ben sürüyorum üstüne böle korse gibi ama daha yumuşak bi kumaşı var tayt gibi. Onu giyiyorum üstüne.. daha iyi oluyö..

ablammm sen istedin ben yapmazmıyım hiç opuyorumnanaktan artık öle olumsuzlar yok orda söz :kedi:

sekerim kolye diycekktım.. xl kolye.. hani koca koca taslı upuzun oluyor ya..bılıyorsundur kesın...

heppicicği hayırlı olsun canım benimm tadını çıkar 36-38 bedenin zemuszemus

geçmişi okuyup cevaplamaktan merhaba bile diyemedim...
merhaba canlarıııııımopuyorumnanaktan

miriba ablammm opuyorumnanaktan
iyisin dimiii a.s.

hepsi bi kenarda dursunda o yaz helvası :sinifsinif:

aminnnnn

kıyamam ablammm sürme bi daha yağda alenjik yapmış olabilüü sanaaa :gitme:

kuzummmm opuyorumnanaktan
kolaylar gelsin inşallahhh Şeniz

allahım ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallahh aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ben de sahura kalkmam da yatmadan yerim ama ne yemeliyim:uhm:

3 aylara girdik mi?

cnm mutlaka bol lifli beslen... esmer ekmeklerden tuzsuz peynırle yapılmıs bır tost,yanında salata ve tuzsuz ayran.. hem iyi uyku yapar.. bır tane de yumurta haslanmıs yıyebılırsın..üstüne de meyve ye ...

ben sahurda yemek yemem böyle takılırım..

amanın duyanda cok oruc tutan biri sancek beni... ömrüm de 30 gun olmamıstır heralde.. zemuszemus

ya ben de sahura kalkmam da yatmadan yerim ama ne yemeliyim:uhm:

Cicim kahvaltılık tarzı bişeyler sanırım daha iyi olur

saol bebekyüzlüm

kızlaaarr kiraz sapı test edildi onaylandı
regl olmamama az kalmasına rağmen ve bu sabah davul gibi şiş kalkmama rağmen şimdi kuş gibiyiiimmm ne şişlik var ne sıkıntı 2 kere içtim şimdiye kadar elma sirkeli suyumuda içtim benim meşhur çayıda içtim ne çok içmişim bn yaa :içelim:

Canım eşim bende bi terslik hissetse kesinlikle izin vermez..zaten o benim diyetin pek farkında değil gibi..12 saat çalışıyor..eve geldiğinde o akşam yemeğini yiyor ben yemiş oluyorum..diyete başladım dediğimde,inşallah yolda sokakta başın dönüpde düşmessin elinde bebekle..ben o zaman sana sorarım demişti:ecrin_bebek:zaten bugün bitiyor bu diyetim..amerikan kalp vakfı diyetinide uygulamıycam..tırstım sizdendelikafadulden rahat olun..artık normal diyetler yapıcam..a.s.

canlarım ben çıkıyorum
çıkmadan yediklerimi yazayım
sabah karpız peynir soya ekmeği
ara kiraz
öğlen patates salatası ve yoğurt
ara domates suyu ve çörekotlu eti form
akşamda patates salatası karpuz ve peynir yemeyi düşünüyorum
sinemaya gitcez bide bugün kocamla ilk defa :bbo: oda parayla değil alışveriş merkezinden hediye sinema bileti lülülülülülü pinti olunca adam belki ordada az bişi mısır patlağı yerim o kadaaar.yoksa yemesemmi şakkıdı
bu akşam yalancı patates kızartmamadan yapcam yarın gündüz onunla devam etcem patates diyetine

hepiciğinizi çok seviyorum

herkes gitmiş yaww...
kimse yok muuuuuu????laelaelaelaelae

sporumu yaptım
şimdide pirinç patlaaa zımbırtısıynan yooort yiyorum.. Ay pek güzel..cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3

canlarım,eğer kitap okumayı seviyorsanız, müthiş bir kitap okuyorum şu anda..adı:ŞıBUMı
şiddetle tavsiye ederim...

fibulacığım çok geçmiş olsun...canım zaten moralin biraz olsun düzelmiş ama yinede cuma gününe kadar hiç düşünmemeye çalış...bazen ne çıkacak kuşkusu insanı daha çok yiyip bitiriyor...olumsuz düşünceler aşırı zarar veriyor kendimize...inşallah sonuçar tertemiz çıkacak ve burada hep beraber sevineceğiz...kaydirigubbakcemile3

Eveeet gelelim bugünün menüsüne:

Sabah:2 dilim kepekli ekmekle tost
Öğlen: kıprıs köftesi, 1 dilim hellim peyniri, 2 ince dilim ızgara kabak, 1 bardak ayran

4 mil walk walk walk

Akşam:1 paket etiform pirinç patlağı, 1 kase yoğurt, 1 üçgen lavaşkiri peynir

Buarada kuzenim şu x-tra jel den almış.. Çoook memnunum kesinlikle tavsiye ederim diyooo... Duyrulur...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…