tesekkür ederim canım hosbulduk...
ben de yaziim yedıklerımı ama dövmeyin beni ne olur...
dünden beri; sabah poğaçalı,börekli,tereyaglı,ayve recelli bir kahvaltı...
öğlen gecıstrdık..fırsat olmadı bı yerde oturmaya ...
aksama 4 peynırlı mantarlı biftek,
elma dilimli patates kızartması
pilav,cola(3 kişi dısarada yedık anniş,sevgılım ve ben)
üstüne özsüt dondurmalı pastalar yapmıs krokanlı,antepfıstıklı yedım... mmmmmmmmmm
bugun sabah gene dunkı kahvaltı
üstüne yaz helvası ,vişneli...enfesti
üstüne öglen 2 adet poğaça ve tutku ve nescafe.. boşanda semerini ye,diyenınız olacaktır kesın :kedi:
aksama annem yemege cagırdı benımkını eksılı köfte yapcek...enfestir.bızım oralardan bır yemek..pilav..köpoğlu..daha karar veremedı kalanını..
bakalım bidon olucam ben bünyeyı şaşırtayım derken... cok aglıcam size.. tartıya cıkınca.. valla 1-2 kgya razıyım da üstü olmaz ınsallah... cok aglıcam size coook...şu kadar almısım bu kadar almısım dıye :kedi:
tesekkür ederim ablacım,
altını üstüne getırıyos..
ama cok zevklıymıs gercekten zayıfken alısverıs yapmak..bunun tadına vardım.. istedıgım ölcülerde değilim ama gecmısle kıyasla cok iyi durumdayım... 40 ve üstü bedenlere hiç dokunmuyorum...cogunlukla 38 ..hatta arada kalıba göre 36... ve her giydiğim oluyor... bir de ben alısverısı,gıyınmeyı cok seven bırıyım... store kabinlerinde aglamaklı oldugumu cok hatırlarım..Allah bır daha göstermesın hiçbirimize..
yaaa bu ne böyle!!!((((((((((
şu lahana yağını denedim ilk defa,bir saat önce göbüşüme sürüp streçle sardım, üstünde yazdığı gibi...
şimdi açtım,bir sürü kırmızı benek olmuş göbüşümdeee:gitme:
ben istemiyorum yağ filan(((((((((mavibenek olarak kalmak istiyorum, kırmızıbenek olmak değiiiil (((((((((((
şu lahana yağını denedim ilk defa,bir saat önce göbüşüme sürüp streçle sardım, üstünde yazdığı gibi...
ben istemiyorum yağ filan(((((((((mavibenek olarak kalmak istiyorum, kırmızıbenek olmak değiiiil (((((((((((
galiba fulyamVallahi iyi yimişsin cicim.. Abooowww....:1shok: kaydirigubbakcemile3
nise afiyet ossun nidiiim...
:Saruboceq: Amin
Aman ablacım alercik mi yaptı sana... Kıyamam... bi daha kullanmam ozaman..
yirim seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıyamam sanaa ablam ya canın yandı mı?
galiba fulyamzaten çok hassas bir cildim var benim sanıyorum yağ değildir de streçfilm aleji yaptı (((((
yok bitanem acımıyo,kaşınıyo sadece...şimdi antialerji kremi sürdüm,geçer herhalde yatana kadaryoksa benim aşkım görürse çok kızar valla,daha akşam;bize birsürü güzel yemekler yapıyosun,sen tadına bile bakmıyosun, yeter artık,kıyamıyorum sana...demişti
galiba fulyamzaten çok hassas bir cildim var benim sanıyorum yağ değildir de streçfilm aleji yaptı (((((
yok bitanem acımıyo,kaşınıyo sadece...şimdi antialerji kremi sürdüm,geçer herhalde yatana kadaryoksa benim aşkım görürse çok kızar valla,daha akşam;bize birsürü güzel yemekler yapıyosun,sen tadına bile bakmıyosun, yeter artık,kıyamıyorum sana...demişti
kızlar ben yarın oruç tutmayı düşünüyorum sahuru nasıl yemeliyim?
ciciş ben bu güne kadar hiç sahura kalkmadım hep o şekilde tuttum öbür türlü her ramazanda çok kilo alırım
ama sen sahuru yapamadan tutamam dersen sanırım kahvaltı türü bişeyler daha iyi olur
opuyorumnanaktan
bende seni seviyorum saracımkaydirigubbakcemile5ayrıca o kimsesiz i değiştirdiğin için teşekkürler:)opuyorumnanaktan
canım,bir kahve fincanı kepekli bulguru haşlayıp içine istediğin her türlü salata malzemesini ekliyorsun(yağ olarak 1 tatlı kaşığı z.yağ)hepsini karışırıp yiyosuuuncokacimcoook
aşkolsun sabunum,diyetisyenleri çoktan geçtik:)))onlar sadece diyet yaptırıyo oysa biz hem yaptırıyoz hem yapıyoz:))))
canım,benim bildiğime göre bu diyet,ABDde sadece acil kalp ameliyatı olması gereken OBEZ hastalara uygulanıyor...
çok geçmiş olsun tatlımnolur olumsuz düşünme...inşallah sonuçlar çok güzel gelecek..birde nacizane tavsiyem;beslenmene çok dikkat et,sakın diyete devam etme...
sekerim kolye diycekktım.. xl kolye.. hani koca koca taslı upuzun oluyor ya..bılıyorsundur kesın...
geçmişi okuyup cevaplamaktan merhaba bile diyemedim...
merhaba canlarıııııımopuyorumnanaktan
tesekkür ederim canım hosbulduk...
ben de yaziim yedıklerımı ama dövmeyin beni ne olur...
dünden beri; sabah poğaçalı,börekli,tereyaglı,ayve recelli bir kahvaltı...
öğlen gecıstrdık..fırsat olmadı bı yerde oturmaya ...
aksama 4 peynırlı mantarlı biftek,
elma dilimli patates kızartması
pilav,cola(3 kişi dısarada yedık anniş,sevgılım ve ben)
üstüne özsüt dondurmalı pastalar yapmıs krokanlı,antepfıstıklı yedım... mmmmmmmmmm
bugun sabah gene dunkı kahvaltı
üstüne yaz helvası ,vişneli...enfesti
üstüne öglen 2 adet poğaça ve tutku ve nescafe.. boşanda semerini ye,diyenınız olacaktır kesın :kedi:
aksama annem yemege cagırdı benımkını eksılı köfte yapcek...enfestir.bızım oralardan bır yemek..pilav..köpoğlu..daha karar veremedı kalanını..
bakalım bidon olucam ben bünyeyı şaşırtayım derken... cok aglıcam size.. tartıya cıkınca.. valla 1-2 kgya razıyım da üstü olmaz ınsallah... cok aglıcam size coook...şu kadar almısım bu kadar almısım dıye :kedi:
tesekkür ederim ablacım,
altını üstüne getırıyos..
ama cok zevklıymıs gercekten zayıfken alısverıs yapmak..bunun tadına vardım.. istedıgım ölcülerde değilim ama gecmısle kıyasla cok iyi durumdayım... 40 ve üstü bedenlere hiç dokunmuyorum...cogunlukla 38 ..hatta arada kalıba göre 36... ve her giydiğim oluyor... bir de ben alısverısı,gıyınmeyı cok seven bırıyım... store kabinlerinde aglamaklı oldugumu cok hatırlarım..Allah bır daha göstermesın hiçbirimize..
saracım birtanedirrrr bitaneeeee opuyorumnanaktan
fiumecim cicilerini güle güle giy inşallah.kabinlerde bende çok ağladığımı bilirim Şükürler olsun şuanki halimize ama durmak yok zemuszemus
Benim temizlikte bitmek üzere ama bende bittim.lapa diyetime henüz başlamış değilim yediklerime dikkat ediyorum.ama henüz tartıda eski halime dönmüş değilim :sinifsinif:
ya ben de sahura kalkmam da yatmadan yerim ama ne yemeliyim:uhm:
ya ben de sahura kalkmam da yatmadan yerim ama ne yemeliyim:uhm:
ablammm sen istedin ben yapmazmıyım hiç opuyorumnanaktan artık öle olumsuzlar yok orda söz :kedi:
kuzummmm opuyorumnanaktan
kolaylar gelsin inşallahhh Şeniz
allahım ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallahh aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saracım,gecmıs olsun güzelim...ınan bu tip vakalar cok oluyor..türkıyede her meslekte oldugu gıbı ,işini iyi yapmayan doktorlar da var..
beni olumlu karsılamana sevındım.. yanlız sarkan cıvıyan yerlerı bugun göremezsın..1 haftada vucut sarkar mı hiç?bugun verdığın kıloların zararını sadece bugun görsen hiç sorun yok..bir haftalık bir durum.. neticede nolcakki deriz.. -tatlicadiarzu- aylar sonra gözlemleyebileceğin bir durum sarkmalar...
bu arada senin kociş kızmıyor mu sana?
Tam anlamıyla anlatmak istediğim buydu newlife...
canım ben konu tekrar alevlensın dıye yazmadım..kapatalım konuyu.. neticede senin iyi niyetini bizim bildigimiz kadar newlife da bılıyordur..
Allah bebeğini sana bağışlamış canım..
Bildiğim kadarıyla psikoloji dersi alıyorlar fakultede ama tabi bunu pratiğe dökmek marifet..
Hepimizin işi düşüyor onlara maalesef ve kımımız Allah razı olsun dıyoruz,kımımız canları cehenneme.. ama bız kendı derdimizdeyken onlar hergun ölenle kalanla boğuşuyorlar ve hepimizin derdını dert edınseler..onlara cıkmaz..
mesela gecen yıl dedemı kaybettıgımzde yogun bakımda kapıda bır tek ben vardım.. diger aılem asagıdaydı..genc bır doktordu..geldı ve başınız sagolsun dedı..ben yazarken bıle cok ürperdım su an.. yasadıgım uzuntu ve asagıya ınıp tüm aileye bu haberı verme sorumlulugu ..anlatamam ya ufalmak,yok olmak ıstemıstım.doktorsa ölü balık gibi bakıyordu yüzüme..manasız..o an cok kızmıstım ben de ona.. ama hergun kac kısının canıyla ugrasıyor..oturup benım acımı paylasacak hali yok ya..
demek istedıgım psikoloji dersinin kralını da alsalar..tek tek herkesın derdıne ortak olacak,o anki psikolojik durumunu idare edecek durumları yok maalesef.. senin dedıgın cok güzel ama imkansız bişi gibi....
lenfoma birçeşit lenf kanseriymiş.aşırı derecede halsizlik yaparmış,aşırı terleme şikayeti olurmuş hastada ve sürekli vücutta bir kaşınma olurmuş.tabi koltuk altında kasıkta filan şişlikler olurmuş.bu şeylerin hepsi var bende.bunları sordu tektek bu varmı,şu varmı diye.ha bide kilo kaybıo luyomuş.bende var ama ben diyet yapmaya çalışıyorum ondan zayıflamış olabilirim dedim doktora.kan verdim,birkaç ilaç verdi.cuma günü kesinleşecek ne olduğu.birde göğüs den momografi istedi ne olur ne olmaz diye.bende panik yaptım ya.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?