kızlaaarr kiraz sapı test edildi onaylandı
regl olmamama az kalmasına rağmen ve bu sabah davul gibi şiş kalkmama rağmen şimdi kuş gibiyiiimmmne şişlik var ne sıkıntı 2 kere içtim şimdiye kadar elma sirkeli suyumuda içtim benim meşhur çayıda içtim ne çok içmişim bn yaa :içelim:
canlarım,eğer kitap okumayı seviyorsanız, müthiş bir kitap okuyorum şu anda..adı:ŞİBUMİ
şiddetle tavsiye ederim...
Eveeet gelelim bugünün menüsüne:
Sabah:2 dilim kepekli ekmekle tost
Öğlen: kıprıs köftesi, 1 dilim hellim peyniri, 2 ince dilim ızgara kabak, 1 bardak ayran
4 mil walk walk walk
Akşam:1 paket etiform pirinç patlağı, 1 kase yoğurt, 1 üçgen lavaşkiri peynir
Buarada kuzenim şu x-tra jel den almış.. Çoook memnunum kesinlikle tavsiye ederim diyooo... Duyrulur...hihoyyyt
zemuszemus zabınımdan puan vermeyi öğrendim herkeşlere puan veriyorum şimdi çok zevkliymiş yaww kaydirigubbakcemile3
ciciş bende hemen kirazlarımı kurutmak için ayırdım şişliğim geçer inşallah karnım davul gibi :CüvCüv:
aplam konusu nedir nasıl bi kitap CADIARZU
4 mil mi waaaaaw ben 2 yi zor yaptım dün :1shok:
x-tra jel çok merak ediyorum ama baya pahalı :sm_confused:
Eveeet gelelim bugünün menüsüne:
Sabah:2 dilim kepekli ekmekle tost
Öğlen: kıprıs köftesi, 1 dilim hellim peyniri, 2 ince dilim ızgara kabak, 1 bardak ayran
4 mil walk walk walk
Akşam:1 paket etiform pirinç patlağı, 1 kase yoğurt, 1 üçgen lavaşkiri peynir
Buarada kuzenim şu x-tra jel den almış.. Çoook memnunum kesinlikle tavsiye ederim diyooo... Duyrulur...hihoyyyt
kıs nedir bu puan???
bende çok merak ediyorum canım.. Çok pahalı evet ama çok işe yarıomuş dediğine göre.. Çok behalıııııı...:gitme:mafoldumben
Merhaba kızlar ben yine geldim..baya oldu girmeyeli ama merak etmeyin hala 60 dan aşağı düşmüşlüğüm yok..hep eşimin yüzünden..çok kötü bi beslenme alışkanlığı var..o evde yokken çok iyiyim ama evde olduğunda onun ağzı hiç durmuyo..sürekli önünde karpuz kavun kiraz,çekirdek,fıstık,dondurma,kola..vs oluyor..e bende atıştırıyorum tabi..sonuç??? 60 dan aşağı inmeyen kilom..bende dün bi karar verdim..Tavsiye etmiyorum ama İsveç Diyetine başladım...Bu sabah kahvaltımda sadece 1 fincan şekerisz sütsüz kahve vardı..1 saatte yürüdüm bebişle deniz havası ala ala..7 gün devam edicem bu diyete..çok sağlıksız görünüyor ama ben baya depresyona girdim kızlar kilom yüzünden..çok ciddiyim(((
18/06/2009
Saat13
Kilom : 61.200 gr
Anlaşılan herkes uykuda...Biraz kendim yazıp kendim okuyor pozisyonundayım ama neyse..Ben bu gün şu çiçek unundan aldım (kızmayın ne olur,sürekli kullanmayacağım kesinlikle)...Öğleden sonra idi bir çay kaşığı attım ağzıma arkasından da su içtim.Bu saat oldu hiçbir etkisini göstermedi..Hani hemen tuvalete koşturacaktımmm..????benneyaptımki
25/06/2009
Saat:07:38
Kilom:58.500 gr
Hamile kaldığım kilodayım..
canlarım,eğer kitap okumayı seviyorsanız, müthiş bir kitap okuyorum şu anda..adı:ŞİBUMİ
şiddetle tavsiye ederim...
kıs nedir bu puan???
bende çok merak ediyorum canım.. Çok pahalı evet ama çok işe yarıomuş dediğine göre.. Çok behalıııııı...:gitme:mafoldumben
Acaba etkisi kalıcı mı? yoksa ara verildiği zaman etkisini kaybediyor mu?Ben bunu merak ediyorum..
Evet ya puan mı?O da ne?:uhm:
Bu arada x-tar jel de kampanya varmış.99'dan 74 liraya düşmüş....Aslında ben de çok merak ediyorum.Alsam mı acep???:uhm:
günaydın kısçeler..
ben bugün oruçlu olduğum için çok katılmam heralde sohbetlere ama takipteyim..
bu arada herkesin kandili mubarek olsun...opuyorumnanaktan
gunaydın fıstıklarrr;nasılsınız..bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun
ya kızlar süpersiniz,gercekten,sızlerı takıp ederek daha bi sıkı sarılıyorum rejimime,sizleri takip etmesem belkide 3 haftadır aynı kılomda kaldıgım ıcın(60,5 ,dıyetı bozmamama rağmen)ümidimi yitirip çoktaaaan rejımı bozmuştum senağlama ,iyiki varsınız....vee..hala umudumm varrrrr
gunaydın fıstıklarrr;nasılsınız..bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun
ya kızlar süpersiniz,gercekten,sızlerı takıp ederek daha bi sıkı sarılıyorum rejimime,sizleri takip etmesem belkide 3 haftadır aynı kılomda kaldıgım ıcın(60,5 ,dıyetı bozmamama rağmen)ümidimi yitirip çoktaaaan rejımı bozmuştum senağlama ,iyiki varsınız....vee..hala umudumm varrrrr
tesekkürler kıslar... sizlerinde mübarek olsun..
mermaid gecmısı takıp ettın mı bılmıyorum ama ben bir yöntem denıyorum bugun 6.gunum ve ben tıka basa yiyorum hergun. pazar son gunum olacak..bünye böyle yemeye alısacak ve pazartesiden itibaren tekrar diyete girince takılmadan kılo vermeye devam edecek.. bır forumda okudum.. yanı, en azından böyle olacagını umuyorum. bıraz uzun bir iş ama işe yararsa deger..yedıklerımde yanıma kar kalır ..
günaydın kısçeler..
Canım hiçbişey istemiyo kızlar..mutfağa girmek bile istemiyorum...zorla bi kahve içtim..
günaydın kısçeler..
ilk baskısı var bende ablacım.kitap okumayı çok sevdiğim için dayım almıştı.5-6 yıl oldu okuduğum bu gece elimdeki kitabım bitecek ve kütüphaneden hemen şibumi çıkacakkk bende ne okusam diye düşünüyodum teşekkür ederim ablam hatırlattığın için opuyorumnanaktan
kıslar bende dün öğrendim.hani yazdığımız mesajların sağ köşesinde puanlar varya işte onları biz veriyomuşuz ve yazılan iletinin hemen yanındaki teraziye tıklayınca puan verebiliyomuşuz.beğendiğimiz cevaba puan verebiliyomuşuz zemuszemus
günaydın kızlar..
keyifler nasıl?
xtra jel kullanan arkadaslar oldu.. memnun olanı görmedım.. bana da hep deli saçması geliyor bu tarz şeyler.. konu açılmış söyleyeyim dedim. seçim sizin...
mermaid gecmısı takıp ettın mı bılmıyorum ama ben bir yöntem denıyorum bugun 6.gunum ve ben tıka basa yiyorum hergun. pazar son gunum olacak..bünye böyle yemeye alısacak ve pazartesiden itibaren tekrar diyete girince takılmadan kılo vermeye devam edecek.. bır forumda okudum.. yanı, en azından böyle olacagını umuyorum. bıraz uzun bir iş ama işe yararsa deger..yedıklerımde yanıma kar kalır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?