60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ciciş bende hemen kirazlarımı kurutmak için ayırdım şişliğim geçer inşallah karnım davul gibi :CüvCüv:

canlarım,eğer kitap okumayı seviyorsanız, müthiş bir kitap okuyorum şu anda..adı:ŞİBUMİ
şiddetle tavsiye ederim...

aplam konusu nedir nasıl bi kitap
CADIARZU

4 mil mi waaaaaw ben 2 yi zor yaptım dün :1shok:
x-tra jel çok merak ediyorum ama baya pahalı
:sm_confused:

zemuszemus zabınımdan puan vermeyi öğrendim herkeşlere puan veriyorum şimdi çok zevkliymiş yaww kaydirigubbakcemile3

kıs nedir bu puan???

bende çok merak ediyorum canım.. Çok pahalı evet ama çok işe yarıomuş dediğine göre.. Çok behalıııııı...:gitme:mafoldumben

Acaba etkisi kalıcı mı? yoksa ara verildiği zaman etkisini kaybediyor mu?Ben bunu merak ediyorum..
kıs nedir bu puan???

bende çok merak ediyorum canım.. Çok pahalı evet ama çok işe yarıomuş dediğine göre.. Çok behalıııııı...:gitme:mafoldumben

Evet ya puan mı?O da ne?:uhm:

Bu arada x-tar jel de kampanya varmış.99'dan 74 liraya düşmüş....Aslında ben de çok merak ediyorum.Alsam mı acep???:uhm:

Anlaşılan herkes uykuda...Biraz kendim yazıp kendim okuyor pozisyonundayım ama neyse..Ben bu gün şu çiçek unundan aldım (kızmayın ne olur,sürekli kullanmayacağım kesinlikle)...Öğleden sonra idi bir çay kaşığı attım ağzıma arkasından da su içtim.Bu saat oldu hiçbir etkisini göstermedi..Hani hemen tuvalete koşturacaktımmm..????benneyaptımki

ızgara feLan yaLan yağ o diyetLer ben zamnında çok denedim hiçbir işe yaramııor..
ßen yarın basLıorum bi 7-8 kiLo wersem ytr
1.70 boyunda 67 kiLoyum bi 59-60 düşssem cidden ytr
zamanında sunu uyguLadım 1 ayda 5-6 kiLo werdim..
sabah ac karna lahana suyu ve limon suyunu içiosun kahwaLtı qüzeLce yapıon..
arada meyva ye
öğLen saLata ve karpuz az ac kaLCan iLk günLerde ama sonra aLışıon yiyesin geLmior
arada meywe..
akşam hasLanmıs sebze saLataLık (7den önce yenmiş oLmaLı)
sonrada meywa
ben 8de köpeğimLe yürümeye çıkıordum 9 gibide ewe dönüodum
gerçekten yürümek hem mutLu hissettirior hemde vücudu sıkıLastıror
hıı bide bi hareket war yürüyüşten sonra uzanın ve ayakLarınızı birLeştirin ayakLarınızı hawaya kaLdıırn ama wücudnuz oLduğu yerde sabit kaLsın 30 kere yapın
sonra bi duwara yasLanıp ayakLarını ayırın we kendinize doğru çekin
cidden çok yararLı ah ne qüzeL gecen yaz uyguLayıp kiLo wermiştim
yine yiyp yiyp şiştim gene wercem inş.. hepinize basarıLar..

25/06/2009
Saat:07:38
Kilom:58.500 gr

Hamile kaldığım kilodayım..

bende x-tra jelin bu özelliğini merak ediyorum canım

25/06/2009
Saat:07:38
Kilom:58.500 gr

Hamile kaldığım kilodayım..

tebrikler canım

günaydın hatunlar ben bu sabah gene tartıldım gene aldığım kilomlayım bugün kesin kepekli pirinç bulmam lazım

canlarım,eğer kitap okumayı seviyorsanız, müthiş bir kitap okuyorum şu anda..adı:ŞİBUMİ
şiddetle tavsiye ederim...

ilk baskısı var bende ablacım.kitap okumayı çok sevdiğim için dayım almıştı.5-6 yıl oldu okuduğum bu gece elimdeki kitabım bitecek ve kütüphaneden hemen şibumi çıkacakkk bende ne okusam diye düşünüyodum teşekkür ederim ablam hatırlattığın için opuyorumnanaktan

kıs nedir bu puan???

kıslar bende dün öğrendim.hani yazdığımız mesajların sağ köşesinde puanlar varya işte onları biz veriyomuşuz ve yazılan iletinin hemen yanındaki teraziye tıklayınca puan verebiliyomuşuz.beğendiğimiz cevaba puan verebiliyomuşuz zemuszemus

günaydın kısçeler..
ben bugün oruçlu olduğum için çok katılmam heralde sohbetlere ama takipteyim..

bu arada herkesin kandili mubarek olsun...opuyorumnanaktan

gunaydın fıstıklarrr;nasılsınız..bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun
ya kızlar süpersiniz,gercekten,sızlerı takıp ederek daha bi sıkı sarılıyorum rejimime,sizleri takip etmesem belkide 3 haftadır aynı kılomda kaldıgım ıcın(60,5 ,dıyetı bozmamama rağmen)ümidimi yitirip çoktaaaan rejımı bozmuştum senağlama ,iyiki varsınız....vee..hala umudumm varrrrr

Canım hiçbişey istemiyo kızlar..mutfağa girmek bile istemiyorum...zorla bi kahve içtim..

günaydın kızlar..

keyifler nasıl?

xtra jel kullanan arkadaslar oldu.. memnun olanı görmedım.. bana da hep deli saçması geliyor bu tarz şeyler.. konu açılmış söyleyeyim dedim. seçim sizin...

günaydın kısçeler..

tesekkürler kıslar... sizlerinde mübarek olsun..

mermaid gecmısı takıp ettın mı bılmıyorum ama ben bir yöntem denıyorum bugun 6.gunum ve ben tıka basa yiyorum hergun. pazar son gunum olacak..bünye böyle yemeye alısacak ve pazartesiden itibaren tekrar diyete girince takılmadan kılo vermeye devam edecek.. bır forumda okudum.. yanı, en azından böyle olacagını umuyorum. bıraz uzun bir iş ama işe yararsa deger..yedıklerımde yanıma kar kalır ..

topiğimizin kandili mübarek olsunnn a.s.

ay başında 1 haftada ben yapcam galiba sıkılaştığımı hissediyorum ama gram kilo vermedim :sinifsinif:

günaydın kısçeler..

Allah kabul etsin canım

Canım hiçbişey istemiyo kızlar..mutfağa girmek bile istemiyorum...zorla bi kahve içtim..

ah keşke benimde iştahım kaçsa

bende pirinç almaya gidicem birasdan şimdi biraz kiraz yiyorum saplarınıda kaynatcaaaaam

günaydın kısçeler..

Allah kabul etsin canım...
Herkesin kandili mübarek olsun...

Ben de Elif Şafak'ın ''Aşk'' ya da Orhan Pamuk'un ''Masumiyet Müzesi''ni okumak istiyorum..Bunları okuyanınız varsa hangisinden başlamamı tavsiye edrsiniz acaba???

Bu arada benekcim bahsettiğin kitap not edildi,ona da bakıcamm...opuyorumnanaktan

Puan konusunda ise..Şu an incelememde...zemuszemus

günaydın kızlar..

keyifler nasıl?

xtra jel kullanan arkadaslar oldu.. memnun olanı görmedım.. bana da hep deli saçması geliyor bu tarz şeyler.. konu açılmış söyleyeyim dedim. seçim sizin...

Yok yaa bence de deli saçması fiumecim...Öyle bir şey olsa zaten hiç problemli insan kalmazdı benim de etrafımda...lmaz:

aaa ölemiii,,gözümden kaçtı sanırım o....amaa gercekten fiume çok ilginç yaaa bı hafta tıka basamı yıyceksın,ay vicdan azabından ölürüm ben,,,neelr yapıosn mesela 6 dan sorada yıyomsun tıka basa:) canım oyleysee,pazardan sora daha dogrusu p.tesı dıete baslasan bı hafta 10 gun sora bakalım verebılcenmı(inş almamıs olursn o arada tabı)eger verırsenn bende yapıyım bariii...ben dıorumkı kısın aldıgımz kıloları patır patır verdık ve yerlesık kıloları vermekte zorlanıorz benm kılom hep 60 dı ztn.böle devam etsm bı ayda veırrım heralde.aslnda bı yandanda uzulmek ıstemıyorum bılıomusn..çunku agır agır verıncee alması da guc olcak (kendımımı tesellı edıyorum acaba fisfisfis )nyse cnm takibindeyım a.s

Bir şey söyleyeyim mi...Ben 10 dakika kadar önce tartıldım ve 56,5 geldim biliyor musunuz???..Yok yok tartı şaşırdı herhalde..A aaaa olabilir mi yaa...????fisfisfis

cicim tartıldın mı böyle tıka basa yiyerek çok kilo almayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…