60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar okuyorum ama yazmaya yüzüm yok hiç bu haftada kilo veremedim ben şu cetvelimide düzeltiyim artılardayım

Günaydın kızlar,
Yazdıklarınızı okuyamadım ayın 1 olduğu için ve muhasebeci olduğum için çok yoğun bir gün bildirim yapıp kaçıyorum hepinizi öptüm.

63,200 çıktım sabah
Geçen hafta 63,400 düm. 200 gr.vermişim.Dün akşam regl oldum umarım onun etkisidir.
Yoksa bana fenalık geldi kilo verememekten

Sabah : 1 domates+ 1 salatalık+1 biber + 1 dilim peynir + 1 dilim çavdar ekmeği + çay

Artık saklama kabına evde doğrayıp koyuyorum iş yerinde yiyiyorum daha iyi oldu poğaça simit yemiyorum en azından ....

Bol eksili günler (kilo olarak) diliyorum

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorumm

akşam 15 dk plates 45 dk yürüyüş yaptımm :)

sabah ılık su 15 dk yürüyüş

kahvaltı 2dilim tm bugday zeytin peynır domates ve biber bide şekersiz çay :9

Ben de tatil dönüşü öyle yapacam. Akşamdan saklama kabına koyup getircem. Ya da iş yerine toptan getireyim buzdolabına koyarım yerim.
Ama bu sabah simit ile krem peynir yedim. Canım çekti yaaa..
Sanki ben cuma sabahları sınavdan çıkmış da rahatlamış psikolojisine giriyorum :)
Bana yaradı bu haftalık kilo bildirimi, beni motive ediyor acayip.

Ben de dün regly oldum ama ben olmadan şiş gibiydim. Şimdi rahatladım, sadece karnım şiş biraz.

maximcim ben bu yemeği biliyorum ama kurutulmuş fasülyeyle daha lezzetli oluyor.ben de yapsam iyi olacak aklıma getirdiğin için sağol

biz normalde haşlıyoruz canım, ama kurutulmuşu da denicem, madem daha lezzetli oluyor..:)

sağol esenrüzgarcım :)
olsun memlekette ipin ucunu kaçırmazsan kilo alacağını sanmıyorum ben..alsan bile 1,2 kilo olur, onu da verirsin sen hemen

gülincim, vücudun direniyor..hiç moralini bozma..bi yerden sonra ver elini gitsin yapacak vücudun..ben de 60-61 lerde 6 hafta boyunca direndim..ama şimdi yarım saat bile yürüyüş yapsam anında gidiyor. hiç moralini bozma.bu evrede tek yapman gereken öğünlerini azaltıp hareketliliği çoğlatmak.

çok güzel gidiyorsun da, sıkılmazsın inş.

bu arada tabloda yer almak istersen
yaşını,boyunu, başlangıç ve hedef kilonu yaz. bir de şu an ki kilon. her cuma tartılıp bildirim yapıyoruz. ama sürekli katılacaksan bilgilerini ver. 1 hafta var 1 hafta yoksan hem motive olamazsın hem de beni boşuna uğraştırmış olursun :))

url=http://diaet.abnehmen-forum.com/]
[/url]

yaş 34
boy 150
başlangıç 68,5
kilo güncel 60,2
hedef 55
geçen hafta 61 200

kardelenvepapatya canım her hafta bilgilerini vermene gerek yok kilonu yaz yeter

geç bile kaldın sen evden götürmek adına esencim..

aynen ben de cuma günü geçince bi rahatlama yaşıyorum ya meğer büyük stres altındaymışız

Günaydın kızlar, günaydın şekerler :)

ben 55,7 kiloyum.
64ten 55lere indim yaaa vay beeee :)

eşim de bugün dedi ki sen baya azaldın

ben bu gazla var ya, kaçamak bile yapmam

vayyyy ben ölemmm yaaa aslında ben bu hafta bildırmeye utanıyorum bır haftada 1 buçuk kg aldım ankara bana yaramadı neyse bakalımçarşamba 62 ıdı bugun ıhtıbarıyle61.8 olsun oluklar suyla dolsun bende zayıflayamassam adım tombık olsun:))

kilo aldıktan sonra beni birtek şışmanlar anladı birde tartımın boynu bükük rakamları bir gün bakacaksın dolabına göreceksın sana gelmeyenleri aklına gelecek eskıler kalbin atacak hıçkıra hıçkıra bir gün anlayacaksın ya utanacaksın yedıklerıne aklına gelecek zayıflıgın aglayacaksın hıçkıra hıçkıra(((((((((((((((((((((((((((((((((

Umarım dediğin gibi olur yaa çok sıkıldım artık ne direnmek bea bi vermeye başlasam artık.Böyle veremeyince nasıl olsa veremiyorum deyip kaçamakları arttırıyorum biraz verebilsem motive olcak bana ama nerdee

Bugünkü besten bana gelsin

şişman kaç beden giyer orda varmı zayıflara yer söylesene kk külübü şişman kaç beden giyer az yersen yag baglamadan pantolanların sıkmadan içtıgın de bol suysa yag mag olmaz kilo almaksa yemegın kalorisıne bakmaz yedıgın de yaglıysa kurtuluş olmaz sen aç kalsan bedenın tok kaksan elbısen olmaz sen o zayıflara tıg gıbı olanlara bakıp vah ahh dersın söylesene kk külübü şişman kaç beden giyer:))))))))

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

çok açık sözlüsün valla :)

dediğin gibi inş. sıkılmam böyle güzel giidyorr tamam benıde ekle listeye her zaman burda olamıyorum çalıştıgım için ama fırsat buldukça yazarım :)

boy:1,65
kılo :61 bugun yemekden sonra tartıda 61 çıktım sabah. 61 dilyelim kıloya hedefimde 54 :)
başlangıç tarihimde 30 mayıs olsun :)

Son düzenleme:

valla canım beni de ekleyin deyip hiç uğramayanlar var..

her cuma bildirimini yapsan bile motive olursun inan..
ekliyorum liseteye..:)

valla canım beni de ekleyin deyip hiç uğramayanlar var..

her cuma bildirimini yapsan bile motive olursun inan..
ekliyorum liseteye..:)

doğru sende haklısın valla ekle canım ekle :)))
ben bide bugun adet olcam galıba kahve lekeler geliyorr biraz şişim belkıde onun için 61 çıktım bılemıyorum valla

Son düzenleme:
merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ben bir haftadır sirkeli ballı karışımdan içiyorum kilo veremedim bir haftadır ama bu hafta çok dikkat etmedim doğrusu,tavuklu salata diyetimi yapsam acaba diyorum ama tam yapamam onuda herhalde meyve yokmuş onda çünkü
sabah kahvaltıda bir dilim çavdar ekmeği yedim 3 minik domates yarım haşlanmış yumurta 3-4 ısırık beyaz peynir 3 zeytin yeşil çay,arada bir dilim ekmek ve biber yedim sonra kahve içtim şimdi 2 tane yeşil elma yedim

2 yeşil elma çok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…