60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Heralde önceden güzellik merkezinde arkadaş birazcık var demişti demekki onlar da gitti :)
Şu leslie ile yürüyüş var ya ben ona bağlıyorum bacaklarım çok inceldi,kalçam da gitti benim.

içindeki sesi dinlemen güzel olmuş :)))) maşallah sana

Sağol canım ya, işte kiloyu koruyabilmek de çok önemli. Birden kilo alırım diye korkuyorum. Tatile de gidiyorum bakalım orda kesin alırım da kiloyu az hasarla atlatırsam işte dönünce tekrardan devam ederim diyete...

kızlarrr kızlarrr gıdıyorum gıdıyorum bılın bakalım nereye gıdıyorum kayınannemlere eşım aradı hazırlan dıye anlıycagınız elde var bı öküz deyışmıyor falımın yenı reklamı varya şu ökuz kadar olmadın hulkı dıyo kadın kocama gelsın o reklammm

Yaaaaa bu erkekler hiç değişmiyor !

Ama biraz hafiflemesini beklerdik yani.

ya benım kızda alıştı benden ıkıde bı tartıya çıkıp taytay duruyo:)şımdıden kg derdıne düştü bebegım:)

Oyy kıyamam kuzucuğa. İşte erkek çocukları babayı, kız çocukları anneyi örnek alır.
Kaç yaşında ?

Yaaaaa bu erkekler hiç değişmiyor !

Ama biraz hafiflemesini beklerdik yani.

Oyy kıyamam kuzucuğa. İşte erkek çocukları babayı, kız çocukları anneyi örnek alır.
Kaç yaşında ?

15aylık daha yenı yuruyo:)bı bakıyorum yok tartının başında buluyorum:)benımkı aynı tas aynı hamam kale almıyorum tmm dedım kapattım zaten bellıydı boyle olacagı ben kendımı kandırıyorum

offfya ben bu çikolatayı bırakıcam ama ne yapayım içimdeki çocuk sevıyo çocukları üzmek bana yakışmaz diil mı:)))

Mavi-yeşil'in sütlü çikolatası var şekersiz onu tavsiye ederim. Hiç olmadı şeker yüklemesi yapmazsın vücuduna. Arada kriz gelince arada atarsın ağzına birkaç kırık :)

Oyy kıyamam pat diye de düşerdir o poposunun üzerine...
Bizimki de çıkıyordu tartıya ben tartılırken sıra bende sıra bende diye :)

Bence yine sen konuş. Konuşmazsan aynı tas aynı hamam devam eder...

kızlar akşam yemeğime öğlen yaptığım çorba vardı..

kafamdan çorba uyduruyorum ben arada sırada..

dolaba haşlayıp koyduğum nohut-fasulye-barbunya üçlüsünü kullandığım 3. yemek bu.

yağda naneyi ve salçayı yakıp su ekledim, bulgur ve aşurelik buğday koydum, sonra da nohutları..

normal bi çorba oldu işte :)

yanına da kabak kavurdum, sarımsaklı yoğurtla karıştırdım..

birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcaz :)

kızlar selam mesai saatleri içinde yazmıyorum ama hepinizin mesajlarını okuyorum önce menümü yaziyim dedim

kahvaltı

[12] Semizotu 7 GRAM 2.24
[13] Maydanoz 2 gr 0.8
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[15] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] Domates 1 ADET 14

ara
[8] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77 pul biberli
öğle
[9] Cacık 1 PORSİYON 131 pul biberli
[10] Mercimek Un Çorbası 1 PORSİYON 184 çorba sacaklı çorba olarak geçiyordu ismi ama sanki kimlik bunalımı yaşayan bir çorbaydı mercimek mi yoksa tel şehriye mi karar verememişti

öğle
[8] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77 pul biberli
akşam
4] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[7] Menemen 1 PORSİYON 179

3] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5

ara
[1] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
[2] Çilek 300 gr 111

canım döktürmüşsün yine besteleri inan sen bu işte çok iyisin sana bestekar demekle çok haklıymışım bizi bestelerinden mahrum bırakma iyi geceler

Oh ne guzel ellerine saglik marifetli arkadasim benim!
Cifte kumrular yuruyun bakalim
Biz de yuruyus yaptik ama mecburiyetten.. Memleket icin hazirlik yapiyorum.
Artik kucuk bedenlere bakabilmek, bu bana olur mu dememek guzel bir duygu ya, ozlemisim bu duyguyu!

esenrüzgarcım kahvaltını atlama kahvaltı metobolizmayı hzlandırıyormuş bilgine canın istemiyorsa bile peynir zeytin yumurta atıştırabilrsin baybay

Memlekete gidince tum aliskanliklarim degisecek merak etme :)

Gunaydin kizlar! İlk kilo bildirimi benden bugun:) 58.8 dun kahvaltidan sonra 58.5dim nasil oldu anlamadim yine. Neyse opuyorum canlarim sizi. Benim icin dua edin...

Off kızlar ya ne güzel yazışıyorsunuz,özledim sizi..

Ben felaket yoğunum,sanırım haziran 15'den önce de bu tempo düşmeyecek..

Bir de bu gün regl oldum,şişim biraz

Ama buna rağmen 500 gr vermiş gözüküyorum.

Yani 56,5 olmuşum..

Tam istediğim gibi diyetimi yapamıyorum aslında vücut açıldı farkındayım

Tam olarak sporumu ve diyetimi yapsaydım şimdiye 55'leri görmüştüm,eminim..

Neyse buna da şükür,kilo veren arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyenlere de

durmak yok yola devam diyorum,hepinizi öpüyorum..

Beni unutmayın kuzucuklarrrrr...

Günaydın kızlaaaaar,

Ben de hemen kilo bildirimimi yapayım da , bugün yoğun geçebilir.

Sabah tartıda 50.5'i gördüm :)

Yani geçen haftadan bu yana 600 gram vermişim. Olsun ben daha da az bekliyordum buna da şükür :)

Bakalım memleketten dönüşte 10 gün sonra kaç kilo geleceğim !

Son düzenleme:
Başlangıç:68
Geçen hafta:66.50
Bu hafta:66.50

Elde var 0.Eğer bi cuma kilo bildirimi yapamazsam siz tabloya 66lı bi rakam yazabilirsiniz kızlar nasıl olsa ne 67 ye çıkıyorum nede 65 e iniyorum nerdeyse 1 aydan fazladır bu böyle yaa ağlıycam artık ya :84::84::84:

Gunaydin kizlar! İlk kilo bildirimi benden bugun:) 58.8 dun kahvaltidan sonra 58.5dim nasil oldu anlamadim yine. Neyse opuyorum canlarim sizi. Benim icin dua edin...

Günaydın canım,
Dün kaçamak yapmadığın halde böyle geldiysen yarına düzelir merak etme.

Vücud açıldı olayı hakikaten doğru. Vücud bir kilo vermeye başladı mı arkası geliyor. Kilo almaya başladı mı arkası geliyor o da ayrı konu.
Seni de tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…