kilo aldıktan sonra beni birtek şışmanlar anladı birde tartımın boynu bükük rakamları bir gün bakacaksın dolabına göreceksın sana gelmeyenleri aklına gelecek eskıler kalbin atacak hıçkıra hıçkıra bir gün anlayacaksın ya utanacaksın yedıklerıne aklına gelecek zayıflıgın aglayacaksın hıçkıra hıçkıra(((((((((((((((((((((((((((((((((
biz normalde haşlıyoruz canım, ama kurutulmuşu da denicem, madem daha lezzetli oluyor..:)
sağol esenrüzgarcım :)
olsun memlekette ipin ucunu kaçırmazsan kilo alacağını sanmıyorum ben..alsan bile 1,2 kilo olur, onu da verirsin sen hemen
geç bile kaldın sen evden götürmek adına esencim..
aynen ben de cuma günü geçince bi rahatlama yaşıyorum ya meğer büyük stres altındaymışız
Günaydın kızlar, günaydın şekerler :)
ben 55,7 kiloyum.
64ten 55lere indim yaaa vay beeee :)
eşim de bugün dedi ki sen baya azaldın
ben bu gazla var ya, kaçamak bile yapmam
kalori hesaplama işinı ben anlamadım ya hesaplıyorum gunde bın yuz kalorı alıyorum ortalama ama sonuç 0 bır yerde yanlıs yapıyorum kanımca.((((((((8
napalım böyle ben bön bön pc ye bakıyorum kızım uyuyo sıkıldım kimsede yok bugun terk edıldık kanımca
napalım böyle ben bön bön pc ye bakıyorum kızım uyuyo sıkıldım kimsede yok bugun terk edıldık kanımca
Ben burdayım ama bugün yolcuyum kızlar...
Yarın oğluşuma kavuşcam.
Ama bana telefonda hiç pas vermiyor, bakalım gidince napacak
Cuma'dan tatile girdi galba herkes kimsecikler kalmamışşş amaannn patlatalım bi şarkı boşverrr
Oğluşun nerde canım özlemiştir seni ne kadardır uzaksınız ki ?
senin için dua edıcem:)
Ben burdayım ama bugün yolcuyum kızlar...
Yarın oğluşuma kavuşcam.
Ama bana telefonda hiç pas vermiyor, bakalım gidince napacak
Bizler varız ya :)
1 hafta oldu canım. 1 hafta önce memlekeket göndermiştim annannesiyle. Şimdi de ben gidiyorum.
iyi yolculuklar canımm :))
Gözün aydın o zaman canm bizim yerimizze de öp oğluşunu
İpin ucu kaçacak mı kaçmayacak mı görecez :)
Bir de oraya gidince kafam da rahatlar, uyku da uyuycam bir güzel öğlenlere kadar :)
Bu hafta yine sen baya verdin sanırım maxicim. Tebrik ederim seni bana yetişiyorsun
Sen kesin kopacak gibisindir ama şimdi. Boyun benden daha uzun çünkü. Bu arada ben de 36 beden olmuşum sanırım :)
Sen 34 beden olmaya çalışıyosun heralde maxicim
Off kızlar ya ne güzel yazışıyorsunuz,özledim sizi..
Ben felaket yoğunum,sanırım haziran 15'den önce de bu tempo düşmeyecek..
Bir de bu gün regl oldum,şişim biraz
Ama buna rağmen 500 gr vermiş gözüküyorum.
Yani 56,5 olmuşum..
Tam istediğim gibi diyetimi yapamıyorum aslında vücut açıldı farkındayım
Tam olarak sporumu ve diyetimi yapsaydım şimdiye 55'leri görmüştüm,eminim..
Neyse buna da şükür,kilo veren arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyenlere de
durmak yok yola devam diyorum,hepinizi öpüyorum..
Beni unutmayın kuzucuklarrrrr...
hosgeldin ecrin.hakkımızda hayırlısı olsun canım.biz de 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.inşallah bir vakti vardır .ümitvar olmak lazım.dualaşalım.evet canım hayırlısı artık :) önceden çok takardım ama takmıyorum artık hayırlısı neyse o olsun
Canim senin nesfitte yalan oldu demi?ya orası öylede bir haftada hadı 9demeyelım 5 kg versem bu iş biter denesem mi bilemedım şimdi
Ay canim benim iyi gecti sayilir. Gecemezsem tum planlar alt ust olacak bursum tehlikeye gircek teze gecemicem... Daha neler saymayimexcity sınavın nasıl geçtı canım sesın çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?