60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya sen bunları beste için versen ne süper olur.
Sen başka şarkı sözleri de yazıyorsundur allah bilir?
Burda bir yetenek var gözümüzün önünde harcanıyorsun buralarda valla :)

İpin ucu kaçacak mı kaçmayacak mı görecez :)
Bir de oraya gidince kafam da rahatlar, uyku da uyuycam bir güzel öğlenlere kadar :)

Bu hafta yine sen baya verdin sanırım maxicim. Tebrik ederim seni bana yetişiyorsun

Sen kesin kopacak gibisindir ama şimdi. Boyun benden daha uzun çünkü. Bu arada ben de 36 beden olmuşum sanırım :)
Sen 34 beden olmaya çalışıyosun heralde maxicim

kalori hesaplama işinı ben anlamadım ya hesaplıyorum gunde bın yuz kalorı alıyorum ortalama ama sonuç 0 bır yerde yanlıs yapıyorum kanımca.((((((((8

Valla ben 1000'in altına düşmeyin diyorlar günlük olarak ama 1000'in altına düştüğümde kilo veriyorum ben. Bu son zamanlarda da 1000'in altına düşüyorum hep ama iyi olmuyor.
Bence seninki ideal olanı, sadece hareketin azdır veya yiyecek grubu olarak yanlış şeyler yiyorsundur.

napalım böyle ben bön bön pc ye bakıyorum kızım uyuyo sıkıldım kimsede yok bugun terk edıldık kanımca

Cuma'dan tatile girdi galba herkes kimsecikler kalmamışşş amaannn patlatalım bi şarkı boşverrr

Ben burdayım ama bugün yolcuyum kızlar...
Yarın oğluşuma kavuşcam.
Ama bana telefonda hiç pas vermiyor, bakalım gidince napacak

Oğluşun nerde canım özlemiştir seni ne kadardır uzaksınız ki ?

Cuma'dan tatile girdi galba herkes kimsecikler kalmamışşş amaannn patlatalım bi şarkı boşverrr

Oğluşun nerde canım özlemiştir seni ne kadardır uzaksınız ki ?

Bizler varız ya :)

1 hafta oldu canım. 1 hafta önce memlekeket göndermiştim annannesiyle. Şimdi de ben gidiyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar çooook üzülerek kilo bildirimimi yapıyorum
63,2 den tekrar 63,5e çıktım 300 gr aldım
ama reglolcam ve karnımın şişliğini bi görseniz
4 aylık hamile gibiyim, sancım da var
ayrıca bu hafta iştahım tavan yaptı neler
yediğimi yazsam sayfa yetmez

sağol esencim, 1,3 kilo verdim bu hafta

kopacak gibi değilim esencim:) tam kıvamındayım şimdi

ben zaten normalde 34-36 giyiyorum canım.
36 bedenlerim olmaya başladı kızlar, çok mutluyum.
1-2 kilo daha verince 34lerim de olur artık..

göbeğim tekrardan gitti ya, daha ne isterim ki yaaa

ecrincim daha yasin genc olur daha acele etme tadini cikar bu gunlerinin! Ben ve cocuk dusunuyorum da bana cok uzak:)

Kizlar neden oyle dediniz ya 30u beklerdim diye? Ben de acele etmeyenlerdenim de:)

Canlarim bi ohhhhhhhhh cekeyim once bugunu de atlattim ya:) Artik kilo verme islemine de devam edebilirim! Daha dogrusu baslayabilirim Bide 8 hazirani atlattim mi tamamdir! Degmeyin keyfime! Kizlar bide 25 haziranda tasinmam lazim ama daha ev bile bakmadim neyse tasinirken iyi kilo veriliyoooo:)

Maximacim tebrik ederim seni.. Haftanin birincisi sensin herhalde esen olmadigina gore:))

Canim senin ne kadar oldugunu hayal edebiliyorum boylarimiz ayni kilonda benin uzunca bi sure takildigim kilo:) 36 beden zaten rahat olur sana
Aferin kiz azmettin oldu. Bende yerimde sayiyorum:) kilo vermesen de gayet ideal ama yine de devam:)))
Kilo verip kas yapalim ohhh mis:))

Unuturmuyuz canım hic seni:) eski yazdiklarimiza baktim da gecenlerde senin yazilarini da gordum:)2009da:)

Canim yine de super gidiyorsun:) tebrikler. Yavas yavas olsun ama olsun:) ben hala 58.8 Cizelgelerimiz oldugunu unutuyorum arada bende gorunmedigi icin. Ama stres yapmama gerek yok zaten kilom degismiyo:)
Ama ben cok dikkat etmiyordum. Insallah daha cok dikkat ederim bundan sonra:)

selam kızlar!!!
kilo bildirimi yapıyorummmmmmmmmmmmmm.60.1 bu ne demek biliyor musunuz hanımlar cok utanıyorum ama geçen haftadan itibaren tam 500 gr almışım.:84:
neden böyle oldum yaaa.regl olucam ondandır belki bugün başlıyor.yani 2 3 gün akşam yemeğimi 9 civarı ve ağır yemek zorunda kaldım.ama dier günler iyiydi.hiç olmazsa yerimde saysaydım.cok üzgünüm ya.

evet canım hayırlısı artık :) önceden çok takardım ama takmıyorum artık hayırlısı neyse o olsun
hosgeldin ecrin.hakkımızda hayırlısı olsun canım.biz de 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.inşallah bir vakti vardır .ümitvar olmak lazım.dualaşalım.

kahvaltı

[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 57.9
[15] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] Maydanoz 2 gr 0.8
[17] Semizotu 5 GRAM 1.6
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Domates 1 ADET 14
ara
yoğurt
öğle

[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48.25
[11] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[12] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[13] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
] Et Döner 1 100 gr 210
ara
sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
Aşure 1 PORSİYON

[4] Soğan 1 ADET 41
[5] Menemen 1 PORSİYON 179

[ Doygun Tam Buğday Ekmek 60 GRAM 115.8
sakız 8
çay 2
toplam 1863.73 - yürüyüş 292,8 kalan 1570,95

ya orası öylede bir haftada hadı 9demeyelım 5 kg versem bu iş biter denesem mi bilemedım şimdi
Canim senin nesfitte yalan oldu demi?

excity sınavın nasıl geçtı canım sesın çıkmıyor
Ay canim benim iyi gecti sayilir. Gecemezsem tum planlar alt ust olacak bursum tehlikeye gircek teze gecemicem... Daha neler saymayim ins gecerim. Calistim hakettim ama sinav da cok zordu. Aman gecti gitti cok sukur:)))

Esinle aran nasil canım?iyi mi?

Bide canım sen naptin ya! Kilo almisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…