60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah diyim sana
Güzel veriyorsun kiloları
Kaç kilo verdinde 1 beden gitti?
Göbek yağlarınıda yeşil çay iyi geliyor diyorlar, denedinmi.?

içiyorum canım ya hergün hiç bir zaman düz göbeğim olmadı zaten bir de bir şeye sinirlendiğimde sters olduğumda midem ve karnım 5 aylık hamile gibi oluyor.hamilelikten bu yana 22 kilo verdim ama 3 senede son 8 kilo rejimle gitti 66 taklımıştı şimdi 58 59 geliyorum.zaten kilo verdiğimde ilk eriyen yerim yüzüm ve gögüslerim oluyor

arkadaşlar bi konu okudum bıraz önce bi mucezle zayıfladım dıye kadın yedıgun boyunca sadece tavuk gogsu ve salata yıyerek 9 kg vermiş bi bakın istersenız

Kizlar yarin buyuk gun.sinavim var.cok onemli bi sinav! Benim icin dua edin olur mu?

Allah zihin açıklığı versin canım.

Sen de iyi vermişsin kiloları !
Kilolar zor veriliyor da çabuk alınıyor yaaa!
Ben de kilo almaktan korkuyorum.

ahahaha :) fasülyeli omlet de diyebiliriz evet :)

güzel güzel

Fırsatım olursa deniycem tatile gidiyorum ya vaktim olur inşallah.

Kızlar şimdiden gün ayarladılar orda akrabalar :) Pastalar çörekler börekler ohooooo... Şimdiden ağzım sulandı
Ya benim şekerim düştü sanırım kızlar ondan böyle gözümün önünde bir sürü şey uçuşuyor. Regl oldum da sonunda ondan heralde tatlı şeyler felan çekiyor canım. Ama neysekiiii diyet bisküvi var, tatlandırıcılı çayımla beraber 4 tane yedim kendime geldim

arkadaşlar bi konu okudum bıraz önce bi mucezle zayıfladım dıye kadın yedıgun boyunca sadece tavuk gogsu ve salata yıyerek 9 kg vermiş bi bakın istersenız

bılıyorum ben onu da, sabah kahvaltısında da tavuk mu yenir ya ıyy.

ben zaten tavuk yemiyorum artık tiksindim, hiç yiyemem valla.

tek düze beslenmek de zararlı bir şey.

7-8 kılo iyi almışsın canım yaa maşallah sana verebilmişsinde süper valla :))) bende hamıle kalamdan 54-55 olmak istiyorum baklaım kısmet :)

7-8 kılo iyi almışsın canım yaa maşallah sana verebilmişsinde süper valla :))) bende hamıle kalamdan 54-55 olmak istiyorum baklaım kısmet :)

Zaten doğumla beraber 7-8 kilo gitti üzerine bir de vermiştim kilo. Ama doğumdan 1 sene sonra niye kilo aldım onu bilemiyorum :)
Annemin yanındaydık memlekette felan bir de gündüzleri uyuyordum çocukla beraber ben ona bağlıyorum biraz.
Hamile kalmadan önce kesinlikle zayıfla derim. Ben zaten evlendiğim yıl hamile kalmadan önce kilo almıştım. Allahtan o kiloları da attım...

aynen ya, hadi salata neyse de 7 gün her öğünde tavuk tavuk ..midem kalktı :)

Maxicim az önce gittim lavaboya sıktım bacaklarımın yanlarını baktım sanırım bende selülit yok :)
Biraz çatlaklar vardı taaaa liseden olan onlar duruyor çok az ama onlar da belli belirsiz. onun dışında asayiş berkemal
Ya selülit olsa da bacaklarımızı sıkmayız olur biter ya :))) Madem sıkınca anlaşılıyor :)))

Verilir de bence sağlıklı değildir o. Bir de insan tiksinmez mi ya 7 gün boyunca tavuk göğsü ve salata bööööğğğ

ben dukan diyetinde tavukdan ve etten bıktım köftedende şimdi hiçbirini göresim gelmiyorr 7 gün tavukmu gerçekten bööööğ

maşallah canım sana yaa hamıle kalmam için zaten zayıflamam şartmış bende zayıflayacam inş. demekki anne sana iyi bakmıss rahat olmusun annenın yanında ondn almısısn kılo :)) ama verebılmen superr valla :)

esencıgım benım dogumda olan çatlaklar vardı kakao yagı surdum 15 ay oldu dogum yapalı yok oldu senın az madem dene hıç kalmasın:)aman selülit hulya avşar gulben ergen ebru gündeş de var bizde neden olmasın ayy bızım onlardan ne eksıgımız var:))hahahhahahhaahah

Yeni ve kısa zamanda verdim kiloyu işte 3 aydır uğraşıyorum.
3 ay öncesinde birden karar verdim öyle...
Yaklaşık 4-5 ay öncesinde maşallah iştahım artmıştı; akşamları yaş pastalar gündüzleri çikolatalar başlamıştı. Sonum hiç iyi gözükmüyordu. Neyseki içimdeki bir ses dur dedi bana
Dışımdaki sesler de dur diyordu da dinlemiyordum

Son düzenleme:

iyi ya işte canım ne güzel :) sen egzersiz yaptığın için belki vardıysa da gitmiştir.
egzersiz falan çok önemli.
bazıları zayıf da olsa hareketsiz olduğu için selülit olabiliyor.

bu çatlaklar bende devar napacaz bilmiyorum :)

içindeki sesi dinlemen güzel olmuş :)))) maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…