maşallah diyim sana
Güzel veriyorsun kiloları
Kaç kilo verdinde 1 beden gitti?
Göbek yağlarınıda yeşil çay iyi geliyor diyorlar, denedinmi.?
Kizlar yarin buyuk gun.sinavim var.cok onemli bi sinav! Benim icin dua edin olur mu?
Kizlar yarin buyuk gun.sinavim var.cok onemli bi sinav! Benim icin dua edin olur mu?
içiyorum canım ya hergün hiç bir zaman düz göbeğim olmadı zaten bir de bir şeye sinirlendiğimde sters olduğumda midem ve karnım 5 aylık hamile gibi oluyor.hamilelikten bu yana 22 kilo verdim ama 3 senede son 8 kilo rejimle gitti 66 taklımıştı şimdi 58 59 geliyorum.zaten kilo verdiğimde ilk eriyen yerim yüzüm ve gögüslerim oluyor
ahahaha :) fasülyeli omlet de diyebiliriz evet :)
güzel güzel
arkadaşlar bi konu okudum bıraz önce bi mucezle zayıfladım dıye kadın yedıgun boyunca sadece tavuk gogsu ve salata yıyerek 9 kg vermiş bi bakın istersenız
bana yine açlık bana yine yaglar var bana gine şişman günler düştü eyvahhh bana gene xl bana xxl lar bana gene büyuk bedenler düştü eyvahhhhh
Taze fasülye kavurması da enteresan!
Hiç duymamıştım.
Afiyet olsun ama güzel olmuştur.
Benim 3 ay oldu işte. Ben hamileyken 7-8 kilocuk bişey aldım. İlk sene evlendiğimde aldığım kilolar + doğumdan 1 sene sonra aldığım kilolar diyelim buna. Şuanda evlendiğimdeki kiloma geri döndüm yani.
Resimdeki bebek benim değil canım. Bizimki büyüdü artık :)
Ya kimisi de troid hastası olduğu için yediği halde kilo alamıyorlar. Bazı şeyler hormonal ve metabolizma meselesi yapı yani...
Evet ya diyetisyenler de kendi aralarında karar vermiş değiller hangisi doğru. Genel geçer bazı kurallar var onun dışında çok farklı şeyler söylüyorlar. Ben de içimdeki sese güvenip , herkesi dinleyip sağlama yapıp ona göre karar veriyorum :)
arkadaşlar bi konu okudum bıraz önce bi mucezle zayıfladım dıye kadın yedıgun boyunca sadece tavuk gogsu ve salata yıyerek 9 kg vermiş bi bakın istersenız
Verilir de bence sağlıklı değildir o. Bir de insan tiksinmez mi ya 7 gün boyunca tavuk göğsü ve salata bööööğğğ
7-8 kılo iyi almışsın canım yaa maşallah sana verebilmişsinde süper valla :))) bende hamıle kalamdan 54-55 olmak istiyorum baklaım kısmet :)
aynen ya, hadi salata neyse de 7 gün her öğünde tavuk tavuk ..midem kalktı :)
Verilir de bence sağlıklı değildir o. Bir de insan tiksinmez mi ya 7 gün boyunca tavuk göğsü ve salata bööööğğğ
çok güldüm yaaa süpermiş :)
Zaten doğumla beraber 7-8 kilo gitti üzerine bir de vermiştim kilo. Ama doğumdan 1 sene sonra niye kilo aldım onu bilemiyorum :)
Annemin yanındaydık memlekette felan bir de gündüzleri uyuyordum çocukla beraber ben ona bağlıyorum biraz.
Hamile kalmadan önce kesinlikle zayıfla derim. Ben zaten evlendiğim yıl hamile kalmadan önce kilo almıştım. Allahtan o kiloları da attım...
Maxicim az önce gittim lavaboya sıktım bacaklarımın yanlarını baktım sanırım bende selülit yok :)
Biraz çatlaklar vardı taaaa liseden olan onlar duruyor çok az ama onlar da belli belirsiz. onun dışında asayiş berkemal
Ya selülit olsa da bacaklarımızı sıkmayız olur biter ya :))) Madem sıkınca anlaşılıyor :)))
maşallah canım sana yaa hamıle kalmam için zaten zayıflamam şartmışbende zayıflayacam inş. demekki anne sana iyi bakmıss rahat olmusun annenın yanında ondn almısısn kılo :)) ama verebılmen superr valla :)
Maxicim az önce gittim lavaboya sıktım bacaklarımın yanlarını baktım sanırım bende selülit yok :)
Biraz çatlaklar vardı taaaa liseden olan onlar duruyor çok az ama onlar da belli belirsiz. onun dışında asayiş berkemal
Ya selülit olsa da bacaklarımızı sıkmayız olur biter ya :))) Madem sıkınca anlaşılıyor :)))
Yeni ve kısa zamanda verdim kiloyu işte 3 aydır uğraşıyorum.
3 ay öncesinde birden karar verdim öyle...
Yaklaşık 4-5 ay öncesinde maşallah iştahım artmıştı; akşamları yaş pastalar gündüzleri çikolatalar başlamıştı. Sonum hiç iyi gözükmüyordu. Neyseki içimdeki bir ses dur dedi bana
Dışımdaki sesler de dur diyordu da dinlemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?