60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha bilmiyorum excitycim :) birazdan hazırlıcam tabloyu :)

sen benden daha uzunsun kız, ben yanlış yazmışım tabloya. 164 benim boy. seninki de 167 ama pek fark yok ya arada :)
valla kız azmettim oldu..64 kilo olduğum günleri bilirim
9 kilo vermişim yauu kızlar

birazcık daha kilo verdikten sonra kas girişimlerine ben de başlıcam

sen de verirsin canım, kafan biraz rahatlasın

sabah leslie yapacaktım video düzgün olmadı kesintili oldu kesintisiz izleyebileceğim link biliyormusunuz acaba bugün olmasa bile yarın yapmayı düşünüyorum bugün normal jimnastik yapacağım artık hepinize güzel hafta sonları diliyorum kaçamak yapmayalım bayanlar inşallah

kimse beni teselli etmeyecekmi yaf
bir teselli verin bacılar hheeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayırdır zennubeciim noldu kilo yüzündense takma kafana bu hafta olmazsa öbür hafta olur biz kiloları taktıkça oda bize takıyor başka konuysa anlat en azından yardımcı olamasak bile içini dökmüş olursun canım üzme kendini değmez

1 Haziran Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Günaydın kızlaar..

İşte bu haftanın azimlileri..

1. maximaculpa 1,3 farkla

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. meserisra 0,7 farkla

Noldu canım benim? Ben kacirdim mi? Yoksa kilo vermedigin icin mi bu sikintin?
:2:

evet arkadaşlar ya kilo veremeyip bi de almışım 500 gram .zaten geçen hafta vere vere 400gr vermiştim.offf offf
ama şu bi gerçek arkadaşlar bu site insanı cok ii motive ediyor.bu hafta yoğunluktan girememiştim.hemen motivasyonum değişti.
sizi seviyorummm.

inşallah ıstedıgın gıbı olur hersey güzellık:)nesfıt bana kilo aldırdı sanırım suçlu o:)eşım ıyı şımdılık ama nerdeyız tahmın edersın kayın annemlerdene yapalım böyle gelmış boyle gıder he hoş altı boş dıyorum idare edıyorum :)))

merhaba kızlar bugün kahvaltıyapmadım yeşil çay içtim biraz önce tavuklu salata yedim öğlen yemeği olarak akşamda aynısını yemeyi düşünüyorum inşallah kaçamak yapmam

tam benim mesajın yanındaki reklama bakın büyük boy pizza kendimle çok uyumlu buldum bayılıyorum kaçmaya çalışıyorum ama kaçamıyorum

gecesi gündüzu hep ac gezıyor genemı açız saat 3 e gelıyor sözümu tutmdım kı bu ara yıye bılırmıyım bı dılım pasta daha dür formunu kaybetmıs olamasın sen kalk bıda tart bı yolu vardır elbet bu göbek hep senle(((((((

Son düzenleme:
1 Haziran Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Günaydın kızlaar..

İşte bu haftanın azimlileri..

1. maximaculpa 1,3 farkla

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. meserisra 0,7 farkla
ayyyyyy çok sevindim üçüncü sıradayım bu hafta iyi kilo vermeyi umuyorum bu aralar yün yıkayacam bugünlük dört leğen bastım daha baya var bu işler beni zayıflatır umarım

ayyyyyy çok sevindim üçüncü sıradayım bu hafta iyi kilo vermeyi umuyorum bu aralar yün yıkayacam bugünlük dört leğen bastım daha baya var bu işler beni zayıflatır umarım

heheh :) bugün benim de temizlik günüm :)
ben böyle şeyleri saymıyorum kilodan gider diye :)

kızlar ben diyeti bıraktım mecburen çünkü hamileyim
29 mayısta öğrendik, bize de sürpriz oldu darısı bekleyenlerin başına
burada keşke önce kilolarımı verip öyle hamile kalsaydım ama dediğim gibi sürpriz oldu hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, kiloları biran önce gitsin, istedikleri bikinilere, mayolara, kıyafetlere sıfır göbekle girsin inşallah

eneeee :) hemi kıız :) hayırlı olsun bebişiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…