kimse beni teselli etmeyecekmi yaf
bir teselli verin bacılar hheeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maximacim tebrik ederim seni.. Haftanin birincisi sensin herhalde esen olmadigina gore:))
Canim senin ne kadar oldugunu hayal edebiliyorum boylarimiz ayni kilonda benin uzunca bi sure takildigim kilo:) 36 beden zaten rahat olur sana
Aferin kiz azmettin oldu. Bende yerimde sayiyorum:) kilo vermesen de gayet ideal ama yine de devam:)))
Kilo verip kas yapalim ohhh mis:))
Noldu canım benim? Ben kacirdim mi? Yoksa kilo vermedigin icin mi bu sikintin?
:2:
hayırdır zennubeciim noldu kilo yüzündense takma kafana bu hafta olmazsa öbür hafta olur biz kiloları taktıkça oda bize takıyor başka konuysa anlat en azından yardımcı olamasak bile içini dökmüş olursun canım üzme kendini değmez
Canim senin nesfitte yalan oldu demi?
Ay canim benim iyi gecti sayilir. Gecemezsem tum planlar alt ust olacak bursum tehlikeye gircek teze gecemicem... Daha neler saymayimins gecerim. Calistim hakettim ama sinav da cok zordu. Aman gecti gitti cok sukur:)))
Esinle aran nasil canım?iyi mi?
Bide canım sen naptin ya! Kilo almisin!
ayyyyyy çok sevindim üçüncü sıradayım bu hafta iyi kilo vermeyi umuyorum bu aralar yün yıkayacam bugünlük dört leğen bastım daha baya var bu işler beni zayıflatır umarım
Günaydın kızlaar..
İşte bu haftanın azimlileri..
1. maximaculpa 1,3 farkla
2. kardelenvepapatya 1 farkla
3. meserisra 0,7 farkla
ayyyyyy çok sevindim üçüncü sıradayım bu hafta iyi kilo vermeyi umuyorum bu aralar yün yıkayacam bugünlük dört leğen bastım daha baya var bu işler beni zayıflatır umarım
kızlar ben diyeti bıraktım mecburen çünkü hamileyim
29 mayısta öğrendik, bize de sürpriz oldu darısı bekleyenlerin başına
burada keşke önce kilolarımı verip öyle hamile kalsaydım ama dediğim gibi sürpriz oldu hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, kiloları biran önce gitsin, istedikleri bikinilere, mayolara, kıyafetlere sıfır göbekle girsin inşallah
heheh :) bugün benim de temizlik günüm :)
ben böyle şeyleri saymıyorum kilodan gider diye :)
niye saymıyon canım yünü tepele tepele baya yorucu ve hareketli bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?