60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli olsun canım cok sevindim. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi. Ama saglikli beslenmene devam et:)

eneeee :) hemi kıız :) hayırlı olsun bebişiniz :)

he valla ya şoktayım sindiremedim haberi daha :)

Hayirli olsun canım cok sevindim. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi. Ama saglikli beslenmene devam et:)

amin canım inş. tabii ki sağlıklı beslenmeye devam çünkü bir de bunun doğum sonrası var ekmekten ve hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum şimdiden ama meyveye özellikle de çileğe saldırıyorum

Son düzenleme:

canım bol bol fındık fıstık ceviz ye..
balığı ihmal etme, yeşil sebzeleri oldukça çok tüketmeye çalış maydonoz hariç..maydonoz kramp yapıyomuş..

alışırsın zamanla hamileliğe,tadını çıkarmaya bak :)
yürüyüşleri ihmal etme tabi..

çok sevindim canım inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder biz de teyze olacağız desene:81:diyeti bıraktım diye bizi de bırakma durumlardan haberdar et merak ederiz öptüm canım

menüm

kahvaltı

domates 1 adet
salatalık 2 adet
yumurta 1 adet
peynir 2 dilim kadar çörekotlu kekikli pulbiberli
zeytin 5 adet
ekmek 5o gr
semizotu 1 tutam
maydanoz 1 tutam

bugün kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim
ara
elma 1
yoğurt 1 çay tabağı pul biberli
kayısı 5 adet

akşam
yayla çorbası 1 kase
zeytinyağlı kabak sote 1/2 porsiyon
marul salata yağsız 1/2 porsiyon
ekmek yemedim oğluşumun doğum günü pastasından yemeyi düşünüyordum çayla ama sonra düşündüm bu saatte yemiyim dedim yarın kahvaltıda yemeyi düşünüyorum gün içinde eritirim
gerçi bana belli olmaz belki de yemem bakalım yarın görcem az önce de yeşilçay içtim
su 5 bardak birazda ütü yapcam ütü yaparken 10 a tamamlamayı düşünüyorum
sabah çok az jimnastik yaptım
kaloriyi hesapladım toplam 1418 bugün aşmışimkızlar :5

zaten eşimde moralimi bozdu ben 8 kilo verdim diyorum o kalça göbek aynen duruyor diyor o öyle dedikçe bakıyorum bana da aynı gibi geliyor önceden giyemediğim pantolonu giyebiliyoru ama göbeğim duruytor sanki:44: offff offf arkadaşlar da sen ona bakma eridin diyorlar.

1 Haziran Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Günaydın kızlaar..

İşte bu haftanın azimlileri..

1. maximaculpa 1,3 farkla

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. meserisra 0,7 farkla

herkesi tebrik ediyorum kendimi de dahil:124: maximcim eline sağlık tebrikler:119: ben galiba duraklama devrini geçtim yani inşallah geçmişimdir :44:

Kizlar nasilsiniz?
Dun aksam arkadasim geldi kisir yaptik beraber (cok severim) ama ben sadece yarim tabak yedim:)))

şöyle bir uğrayayım dedim kimse yok.. sabahtan da giren olmamış kızlar nerdesinşz aslında çok işim var bi bakayım dedim kimse yok ya geziyorsunuz ya işten bakamadınız galiba ,,neyse ben de gidiyorum çok işim var görüşürüz fıstıklar :44:

merhabalar. buraya yeni katıldım. mutlu bir yaşantım, süper bi ailem ve mutlu bi beraberliğim var. ama bu kilo problemini takıntı haline getirdim. tek sıkıntım da bu konuda beni destekleyen kimsenin olmaması. boyum 1.65 kilom da 65. yani en az 10 ilo vermem gerek. sizlerden beklediğim birbirimzi destekleyelim ve sonuca beraber ulaşalım.

aramıza hoşgeldin canım bence boyuna göre kilon iyi .:26:tabi sen bilirsin biz burda birbirimize destek oluyoruz sana da oluruz sen de bize olursun geçinir gideriz zaten biz kocamaaan bir aileyiz:101:

kahvaltı
domates 2 adet
salatalık 1 adet
peynir baharatlı dünkü gibi
yumurta 1
yeşillik dünkü gibi
zeytin 5 adet yeşil küçük
ekmek 1 dilim tam buğday5o gr
çay çok içtim ama şekersiz
dün bahsettiğim pastayı yemedim eşime söyledim işyerine götürdü

ara
kayısı 5 adet
yoğurt pulbiberli

yeşilçay
3 tane sarma

öğle yemek yemedim
yoğurt pul biberli
tatlandırıcılı sakız

akşam
yayla çorbası 1 kase
yumurtasız menemen
az marul salatası
50 ger ekmek t.b.
yoğurt pul biberli
kalorsini hesaplamadım sonra bakıcam bir de 9 gibi yoğurt yerim yeşilçay içerim

suyu 10 bardak olmuştur herhalde
bu kadar
görüşürüz

1 Haziran Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Günaydın kızlaar..

İşte bu haftanın azimlileri..

1. maximaculpa 1,3 farkla

2. kardelenvepapatya 1 farkla

3. meserisra 0,7 farkla

Merhaba kızlaaar,
Tebrik ederim kilo veren herkesi.
Maxicim bu hafta yine birinci olmuşsun ama ben haftaya olamam heralde artık benden bir yere kadar :)
Ben memleketteyim, o yüzden yazamadım sizlere. Şimdi fırsat bulunca bakayım dedim.
Henüz kaçamak yapmış sayılmam :)
Beni gören herkes şok oluyor. Naptın, bir sıkıntı yok dimi diye soruyor :)
Yok diyorum bilerek zayıfladım, neler yaptın diye soruyolar.
Milleti şoka sokmak güzel duygu.
Hatta beni daha önce tanımayan babamın bir arkadaşı lisede okuyan bir kız sandı beni
Yaşım bile küçülmüş anlayacağınız.
Neyse durumlar bende böyle. Arada fırsat bulunca yazarım artık. Denize de yarın girmeyi düşünüyorum Allah nasib ederse...
Hepinizi öptümmm , baaaaayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…