Hayirli olsun canım cok sevindim. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi. Ama saglikli beslenmene devam et:)kızlar ben diyeti bıraktım mecburen çünkü hamileyim
29 mayısta öğrendik, bize de sürpriz oldu darısı bekleyenlerin başına
burada keşke önce kilolarımı verip öyle hamile kalsaydım ama dediğim gibi sürpriz oldu hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, kiloları biran önce gitsin, istedikleri bikinilere, mayolara, kıyafetlere sıfır göbekle girsin inşallah
Evet tatlim. Nasilsin?excity sonunda denk geldık yaf:))))))))
eneeee :) hemi kıız :) hayırlı olsun bebişiniz :)
Hayirli olsun canım cok sevindim. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi. Ama saglikli beslenmene devam et:)
he valla ya şoktayım sindiremedim haberi daha :)
amin canım inş. tabii ki sağlıklı beslenmeye devam çünkü bir de bunun doğum sonrası var ekmekten ve hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum şimdiden ama meyveye özellikle de çileğe saldırıyorum
tabi efor sarfediyosun o ayrı da, ne biliyim ev işlerine hiç o gözle bakmadım
he valla ya şoktayım sindiremedim haberi daha :)
amin canım inş. tabii ki sağlıklı beslenmeye devam çünkü bir de bunun doğum sonrası var ekmekten ve hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum şimdiden ama meyveye özellikle de çileğe saldırıyorum
kızlar belli bir diyetle takılma yaşıyorsanız bu takılmayı nasıl aşıyorsunuz? Kilonun tekrar eksiye geçmesi için neler yapıyorsunuz?
kızlar ben diyeti bıraktım mecburen çünkü hamileyim
29 mayısta öğrendik, bize de sürpriz oldu darısı bekleyenlerin başına
burada keşke önce kilolarımı verip öyle hamile kalsaydım ama dediğim gibi sürpriz oldu hayırlısı bakalım
herkese kolay gelsin, kiloları biran önce gitsin, istedikleri bikinilere, mayolara, kıyafetlere sıfır göbekle girsin inşallah
Günaydın kızlaar..
İşte bu haftanın azimlileri..
1. maximaculpa 1,3 farkla
2. kardelenvepapatya 1 farkla
3. meserisra 0,7 farkla
valla sürükle beni,benimde ya motiveye ye ya da azarlanmaya ihtiyacim var..baska türlü olmayacak yoksa..bende iki sene önce 58 e kadar düstüm ve bu kilomu bir sene korudum..Daha sonra ne oldu bilmiyorum pc basinda oturmaktan ve sürekli tikinmaktan sanirim iki ayda 8 kilo aldim...simdi de tekrar vermeye calisiyorum.....bakam ne olacak....
merhabalar. buraya yeni katıldım. mutlu bir yaşantım, süper bi ailem ve mutlu bi beraberliğim var. ama bu kilo problemini takıntı haline getirdim. tek sıkıntım da bu konuda beni destekleyen kimsenin olmaması. boyum 1.65 kilom da 65. yani en az 10 ilo vermem gerek. sizlerden beklediğim birbirimzi destekleyelim ve sonuca beraber ulaşalım.
Günaydın kızlaar..
İşte bu haftanın azimlileri..
1. maximaculpa 1,3 farkla
2. kardelenvepapatya 1 farkla
3. meserisra 0,7 farkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?