- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Merhaba kızlaaar,
Tebrik ederim kilo veren herkesi.
Maxicim bu hafta yine birinci olmuşsun ama ben haftaya olamam heralde artık benden bir yere kadar :)
Ben memleketteyim, o yüzden yazamadım sizlere. Şimdi fırsat bulunca bakayım dedim.
Henüz kaçamak yapmış sayılmam :)
Beni gören herkes şok oluyor. Naptın, bir sıkıntı yok dimi diye soruyor :)
Yok diyorum bilerek zayıfladım, neler yaptın diye soruyolar.
Milleti şoka sokmak güzel duygu.
Hatta beni daha önce tanımayan babamın bir arkadaşı lisede okuyan bir kız sandı beni
Yaşım bile küçülmüş anlayacağınız.
Neyse durumlar bende böyle. Arada fırsat bulunca yazarım artık. Denize de yarın girmeyi düşünüyorum Allah nasib ederse...
Hepinizi öptümmm , baaaaayy
herkes nerdee kimse yok mu
selam kızlarrrr
Günaydınnnnn :124::124::124:
Bu sabah kahvaltı olarak 2 tane eti burçak yedim kızlar.Öğünlerden birini çıkarmak istiyorum artık sağlıksız biliyorum ama böyle de verilmiyo bu kilolar
decembercim nerelerdesin sen yaaaa
canım yoğunum ve geçen hafta 3 gün zinliydim hastaydım ve brde haftasonu sınavlarım vardı. o yüzden giremedim hiç ama listede ben yokum
Günaydınnnnn :124::124::124:
Bu sabah kahvaltı olarak 2 tane eti burçak yedim kızlar.Öğünlerden birini çıkarmak istiyorum artık sağlıksız biliyorum ama böyle de verilmiyo bu kilolar
2 tane domates yiyeydin ya..
bisküvi neymiş..
ayrıca kahvaltı en önemli öğün, bence kahvaltını yap da hangi öğünü kaldırırsan kaldır..
ama kahvaltıda bisküvi falan yeme bi daha
canım yoğunum ve geçen hafta 3 gün zinliydim hastaydım ve brde haftasonu sınavlarım vardı. o yüzden giremedim hiç ama listede ben yokum
Haklısın ama napayım yaa gitsin artık kilolar valla çok sıkıldım öğleni kaldırsam akşama kadar çok acıkırım
Merhaba decembercığımm nasılsın?Sınavların nasıldı?
kilo bildirimi mi yaptın kaç haftadır kız
geçmiş olsun canım..nasıl geçti sınavların?
Haklısın ama napayım yaa gitsin artık kilolar valla çok sıkıldım öğleni kaldırsam akşama kadar çok acıkırım
Merhaba decembercığımm nasılsın?Sınavların nasıldı?
haklısın kız hep izinliydim biliyor musun abiin düğünydü sınavdı derken :)eski tabloya göre eklede aradaki farkı görelim :) 60.3 düm en son 58,5 kuzum şaka gibi 59 larda bir türlü duramıyorum derken 58 eri gördüm ya
sınavlarım zordu canım ya bakalım sonuçları merakla bekliyorum büte kalacağım kesin..
günaydın canım ...
bence kahvaltı en önemli şey ,akşama kadar bile tokjk tutacak olan öğün kahvaltıdır canım...bisküvi yemeseydin keşke canım ....
gülincim glisemik indeksi düşük şeyler yiceksin.bunlar acıktırmaz.
sabahları 2 bisküvi yerine 1 bardak ılık süt bile içsen seni öğlene kadar tok tutar.
yapay ürünlerin hepsinde tatlandırı ve şeker var.hatta şeker yok, tatlandırıcı var.tatlandırıcı şekerden kaaat kat daha zararlı.
şekerli şeyler insülini yükseltir, sürekli acıkırsın. glisemik indeki çok yüksek besinler bunlar.
acıkmamak istiyosan et,süt,yumurta,peynir,domates,salatalık falan yiceksin. meyvede de şeker var, meyvelerin de glisemik indeksi düşük olanları ye ki acıkma. karpuz yersen kalorisi az diye 2 saat içinde acıkırsın.
kalori önemli değil, acıktıp acıktırmaması önemli. yani glisemik indeks önemli.
haklısın kız hep izinliydim biliyor musun abiin düğünydü sınavdı derken :)eski tabloya göre eklede aradaki farkı görelim :) 60.3 düm en son 58,5 kuzum şaka gibi 59 larda bir türlü duramıyorum derken 58 eri gördüm ya
sınavlarım zordu canım ya bakalım sonuçları merakla bekliyorum büte kalacağım kesin..
iyiiym canım sen nasılsın uykum var gece uyuyamadım ya .sınavlarım zordu canım senin nasıldı ?2 dersten geçtiğim kesin de 3 ders şüphel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?