60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol esencim..
tatilin keyfini çıkar, bol bol yüz:)

herkes nerdee kimse yok mu

hafta sonları sakin oluyor burası genelde

ayyyyyyyyyy eskı coskusunu ıstıyorum buranın ya kalkın kızlar o totişler yata yata erımezzzz kalkın spor yapın yuruyuş yapın hadınn bakalımmmmben 6 da kalktın evımı temızledım sporumu yaptım kahvaltımı yaptım ooooo erken kalkan yol alır(vede uykusuz kalır:)))))))))))))))))))))))))))

ahh acıkıyor acıkıyor her şeyı yedım doymuyor karnımın ortasında kı mıydem doymuyorrr sakın yeme istemem çok korkuyorum kilomdan çek çıkar bu yagları benden bın türlu ıhtımalı düşünuyorum bu yagları bır türlu erıtemıyorum ahh acıkıyor acıkıyor her şeyı yedım doymuyor karnımın ortasında ac bıraktım mıdemı acıkıyor

sadeceyalan kız nasıl 6da ev işi yaptın. süpürdün mü evi elektirikli süpürgeyle sabahın köründe

Günaydın şekerler.
Haftaya azimli başlayalım sonuçlar güzel olsun:)
Daha dikkatli olacağım bu hafta tartıyla barışayım artık.
Gözümün önüne su koymakla işe başlamalı hiç aklıma gelmiyor içmek

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım dün biraz kaçamak yaptım misafirlikteydım ama abartmadım tabıkıde :)) spor yapamadım akşam çok geç geldim eve ama kendımı iyi hissediyorum :))) hee bide adet oldum c.tesi akşamı :))

Günaydınnnnn :124::124::124:
Bu sabah kahvaltı olarak 2 tane eti burçak yedim kızlar.Öğünlerden birini çıkarmak istiyorum artık sağlıksız biliyorum ama böyle de verilmiyo bu kilolar

Bu sabah kahvaltı olarak 2 tane eti burçak yedim kızlar.Öğünlerden birini çıkarmak istiyorum artık sağlıksız biliyorum ama böyle de verilmiyo bu kilolar

2 tane domates yiyeydin ya..
bisküvi neymiş..

ayrıca kahvaltı en önemli öğün, bence kahvaltını yap da hangi öğünü kaldırırsan kaldır..
ama kahvaltıda bisküvi falan yeme bi daha

günaydın canım ...

bence kahvaltı en önemli şey ,akşama kadar bile tokjk tutacak olan öğün kahvaltıdır canım...bisküvi yemeseydin keşke canım ....

2 tane domates yiyeydin ya..
bisküvi neymiş..

ayrıca kahvaltı en önemli öğün, bence kahvaltını yap da hangi öğünü kaldırırsan kaldır..
ama kahvaltıda bisküvi falan yeme bi daha

Haklısın ama napayım yaa gitsin artık kilolar valla çok sıkıldım öğleni kaldırsam akşama kadar çok acıkırım

canım yoğunum ve geçen hafta 3 gün zinliydim hastaydım ve brde haftasonu sınavlarım vardı. o yüzden giremedim hiç ama listede ben yokum

Merhaba decembercığımm nasılsın?Sınavların nasıldı?

Haklısın ama napayım yaa gitsin artık kilolar valla çok sıkıldım öğleni kaldırsam akşama kadar çok acıkırım

gülincim glisemik indeksi düşük şeyler yiceksin.bunlar acıktırmaz.

sabahları 2 bisküvi yerine 1 bardak ılık süt bile içsen seni öğlene kadar tok tutar.

yapay ürünlerin hepsinde tatlandırı ve şeker var.hatta şeker yok, tatlandırıcı var.tatlandırıcı şekerden kaaat kat daha zararlı.

şekerli şeyler insülini yükseltir, sürekli acıkırsın. glisemik indeki çok yüksek besinler bunlar.

acıkmamak istiyosan et,süt,yumurta,peynir,domates,salatalık falan yiceksin. meyvede de şeker var, meyvelerin de glisemik indeksi düşük olanları ye ki acıkma. karpuz yersen kalorisi az diye 2 saat içinde acıkırsın.

kalori önemli değil, acıktıp acıktırmaması önemli. yani glisemik indeks önemli.

günaydın kızlar bu yün yıkama işi hakkaten iyi geldi bana 63.1 dim bu sabah :))) her sabah çıkıp önceki gün yıkadığım yünleri seriyorum akşamları da yıkıyorum bisaat tepeliyorm valla hem temizlik oldu hem bende bacaklarımı çalıştırmış oldum

kilo bildirimi mi yaptın kaç haftadır kız

geçmiş olsun canım..nasıl geçti sınavların?

haklısın kız hep izinliydim biliyor musun abiin düğünydü sınavdı derken :)eski tabloya göre eklede aradaki farkı görelim :) 60.3 düm en son 58,5 kuzum şaka gibi 59 larda bir türlü duramıyorum derken 58 eri gördüm ya

sınavlarım zordu canım ya bakalım sonuçları merakla bekliyorum büte kalacağım kesin..

iyiiym canım sen nasılsın uykum var gece uyuyamadım ya .sınavlarım zordu canım senin nasıldı ?2 dersten geçtiğim kesin de 3 ders şüphel

valla mı kız

hadi sen de kırdın şeytanın bacağını sonunda ben sana demiştim vericen diye ben de 55lere geldim düşün

bana özelden at haftaya göre kilonu, önümüzdeki hafta güncelleyim..

verirsin inş ya, sınav stresi adamı öldürüyo

günaydın canım ...

bence kahvaltı en önemli şey ,akşama kadar bile tokjk tutacak olan öğün kahvaltıdır canım...bisküvi yemeseydin keşke canım ....

Haklısınız kızlar kahvaltıya dikkat etmeliyim kendime başka yollar aramalıyım zayıflamak için,aslında benim de içim rahat değil kahvaltıyı bu şekilde yaptığım için napalım bugünlük böyle olsun

Benimde büte kalacağım kesin canım fazla çalışamadım zaten iyi diyelim iyi olsun

Kizlar nasilsiniz? Ben de aksam 2 dilim pizza yedim hemen tarida gosterdi kendini Sevgilim almis gelmis nasil yemeyim
Ama bi daha yemicem ya. Pismanim. Baya bi tok tuttu bide hala acikmadim. Ac uyaniyordum sabahlari normalde tabi kahvalti da yapmadim dolayisiyla yani saglikli beslenme diyet falan gitti dun bugun napayim kizlar 8 haziran gecmeden yogunlasiyorum diyete cumayi bi atlatayim spora falan da baslicam artik. Baska turlu olmuyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…