sadeceyalan kız nasıl 6da ev işi yaptın. süpürdün mü evi elektirikli süpürgeyle sabahın köründe
Kizlar nasilsiniz? Ben de aksam 2 dilim pizza yedim hemen tarida gosterdi kendiniSevgilim almis gelmis nasil yemeyim
Ama bi daha yemicem ya. Pismanim. Baya bi tok tuttu bide hala acikmadim. Ac uyaniyordum sabahlari normaldetabi kahvalti da yapmadim dolayisiyla yani saglikli beslenme diyet falan gitti dun bugun napayim kizlar 8 haziran gecmeden yogunlasiyorum diyete cumayi bi atlatayim spora falan da baslicam artik. Baska turlu olmuyo (
sarki besteleye besteleye supurmustur:))))sadeceyalan kız nasıl 6da ev işi yaptın. süpürdün mü evi elektirikli süpürgeyle sabahın köründe
sarki besteleye besteleye supurmustur:))))
evım müstakıl :)canım kolu komşu karışmıyo kızımıda ust katta yatakodasında uynmadı
sarki besteleye besteleye supurmustur:))))
valla mı kız
hadi sen de kırdın şeytanın bacağını sonundaben sana demiştim vericen diye ben de 55lere geldim düşün
bana özelden at haftaya göre kilonu, önümüzdeki hafta güncelleyim..
verirsin inş ya, sınav stresi adamı öldürüyo
valla öyle görünce büyük şoklara girdim yani:))
aynen öyle 50 leri gördüm sonunda:)55 lere geldin aman ne güzel ya veriyoz ohh be :)
inş.canım hemde nasl ya midem ağrıyor sinir oluyorum heleki sınav kapısında:)
selamlar herkese,ben 62 kiloyum aranıza katılmak istiyorum.aslında motivasyon olsun diye ilk 59-50 aralığındaki gruba yazmıştım ama bu gruptaki arkadaşları daha enerjik ve istekli gördüm.boyum 162 ve 62 kiloyum,hedefim 52 olmak.desteklerinizi bekliyorum.
hoşbulduk,teşekkür ederim. 32 yaşındayım,1 çocuğum var. beslenme şeklim düzensiz biraz.kahvaltı ve öğle yemeğim çok düzensiz.hele kahvaltıyı hiç yapmasam aramam.öğlende pide tarzı oluyor geneldeselam hoşgeldin..
kendinden bahset bizlere, neler yersin ne içersin
spor yapıyor musun, yapmayı düşünüyor musun yoksa spordan nefret mi ediyorsun
beslenme şeklini söyle ona göre tüyolar verelim
Maximacim boceklerden acayip tiksinirim bende. Ayyyy sen soyleyince bile kasinti tuttuBana kalirsa memleketine git bi degisiklik olur sana da birbirinizi ozlemek de iyi gelecektir hem aileni gormus olursun. Ne guzel masaallah. Hep boyle esinin yaninda mutlu olursun insallah:) ben boyle ask kelebegi gibi gorunce ciftleri cok mutlu oluyorum. Bende sevgilimi gormesem 3-5 gun cok ozluyorum:)
Bu arada memleket neresi canım?
merhaba kızlar
hafta sonu bi komşumuzun cenazesi vardı yaa.cok üzüldüm.ikindi topraga verilecekti erken geldi ve öğleyin gömüldü.insanı vakti gelince 3 4 saat kadar dahi bekletmiyorlar evinde.karga tulumba hooop has evine.cok etkilendim elden bişi gelmiyor mekanı cennet olsun .
maksimacım o kadar sabrattin kalmış 50 gün.biraz daha sık dişini.adamcağız 50 gün sıkılır tek başına yaa.
hoşbulduk,teşekkür ederim. 32 yaşındayım,1 çocuğum var. beslenme şeklim düzensiz biraz.kahvaltı ve öğle yemeğim çok düzensiz.hele kahvaltıyı hiç yapmasam aramam.öğlende pide tarzı oluyor geneldebiliyorum yanlış ama yiyorum işte.akşamları hep aynı saatte ev yemeği yemeye çalışıyorum.bazen sebze yemeği bazende et türü.ama bir düzene girmem lazım artık biliyorum.
spora gelince çok severim ve düzenli yapanlarada çok imrenirim.spor yapmam lazım ama evde yapabilirim ancak. bir yere gitme imkanım yok kızım küçük ve bırakabileceğim yer yok.evde egzersizlere başlamayı düşünüyorum.göbeğim var eritmem lazım.göğüslerimide küçültmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?