60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Esencim aferin canım sana iste boyle devam, kacirma sakin ipin ucunu:) bi de cnm bizim yerimize de denize gir:)
canım bende daha once kilo verdigimde insanlarin boyla hastaliktan dertten zayiflamis gozuyle bakmasina sinir oluyordum. Ve sen cok az yiyorsun diyenlere de sen de cok yiyiyorsun diyordum:) napimm.. Hihi:)

hayatım insan sevdıgının elınden zehır olsa yer:)bende kaç zamandır düşunuyorum tatlım neden geceleri uyuyamıyorum dıye sanırım aclıktan ben 6 dan sonra hıç bısıy yemıyorum haa bıde sana bısiy tavsıye edıcem dogüş çayın karışık form çayı acayıp işe yarıyo cumadan berı 700 gr gıttı.) çigköftelere ragmen dene derım

evım müstakıl :)canım kolu komşu karışmıyo kızımıda ust katta yatakodasında uynmadı

ayy ne güzel.
ben de çok istiyorum müstakil evim olmasını..en iyisi vallaa..

sarki besteleye besteleye supurmustur:))))

heheeh :) güldürdün kız beni :)

ya kızlar bişey sorcam size..
ben dün marmarabirliğin zeytininden aldım, zeytuni renkli olanını çok seviyorum. hem kocaman sert, hem de etli. bayılırım öyle zeytine.

ama çok tuzlu ya, dün akşamdan beri suda beklettim hala geçmemiş tuzu.

bu zeytinin tuzunu nası geçirebilirim var mı beni aydınlatacak olan

valla öyle görünce büyük şoklara girdim yani:))

aynen öyle 50 leri gördüm sonunda:)55 lere geldin aman ne güzel ya veriyoz ohh be :)

inş.canım hemde nasl ya midem ağrıyor sinir oluyorum heleki sınav kapısında:)

kızlar öğlen yemeğim taze fasulye ayran ve çorba bide küçük 1 dilim kepek ekmeği :)

selamlar herkese,ben 62 kiloyum aranıza katılmak istiyorum.aslında motivasyon olsun diye ilk 59-50 aralığındaki gruba yazmıştım ama bu gruptaki arkadaşları daha enerjik ve istekli gördüm.boyum 162 ve 62 kiloyum,hedefim 52 olmak.desteklerinizi bekliyorum.

azmin sonu decembercim

azmettik veriyoz şimdi

kızlar ya şu zeytinin tuzunu nasıl geçireceğimi bilen yok muuuu:26:

sabah yatak örtüsünü serdim başparmağım kadar bi örümcek vardı, nasıl panikledim anlatamam

halılar koyu renk olduğu için göremiyorum gezindiklerini

yaz geldi artık meydana çıkar hepsi .. nasıl tiksiniyorum anlatamam.
sabahtan beri kaşınıp duruyorum..

yatak odasının altını üstüne getirdim, bazayı kaldırdım meğerhalının altına kaçmış pislük

gömme dolabın altına girdi heralde bulamadım hiç bi yerde

kızlar ya, şurda gitmemize 50 gün kaldı..kocamı da bırakmak istemiyorum ama dayanamıyorum

melekete gitsem sıkılıcam biliyorum, ama buraya dayanacak takatim kalmadı artık..

gitsem diyorum bu sefer eşimi özlücem..

napacam ben ya

siz olsanız napardınız

burası çok böcekli bi yer, hele çekirgeler kuş gibi uçuyolar düşünün

selam hoşgeldin..
kendinden bahset bizlere, neler yersin ne içersin
spor yapıyor musun, yapmayı düşünüyor musun yoksa spordan nefret mi ediyorsun

beslenme şeklini söyle ona göre tüyolar verelim

kızlar ben kahvaltımda 1,5 yumurta yedim haşlanmış,
domates, salatalık,
peynir, zeytin ve yeşilçay 1 fincan..7.30da yaptım kahvaltıyı..

öğlen 1.30a kadar acıkmadım.
1 avuç badem ve yer fıstığı yedim..

akşama tavuk ızgara ve salata yapıcam

Maximacim boceklerden acayip tiksinirim bende. Ayyyy sen soyleyince bile kasinti tuttu Bana kalirsa memleketine git bi degisiklik olur sana da birbirinizi ozlemek de iyi gelecektir hem aileni gormus olursun. Ne guzel masaallah. Hep boyle esinin yaninda mutlu olursun insallah:) ben boyle ask kelebegi gibi gorunce ciftleri cok mutlu oluyorum. Bende sevgilimi gormesem 3-5 gun cok ozluyorum:)

Bu arada memleket neresi canım?

merhaba kızlar
hafta sonu bi komşumuzun cenazesi vardı yaa.cok üzüldüm.ikindi topraga verilecekti erken geldi ve öğleyin gömüldü.insanı vakti gelince 3 4 saat kadar dahi bekletmiyorlar evinde.karga tulumba hooop has evine.cok etkilendim elden bişi gelmiyor mekanı cennet olsun .

maksimacım o kadar sabrattin kalmış 50 gün.biraz daha sık dişini.adamcağız 50 gün sıkılır tek başına yaa.

selam hoşgeldin..
kendinden bahset bizlere, neler yersin ne içersin
spor yapıyor musun, yapmayı düşünüyor musun yoksa spordan nefret mi ediyorsun

beslenme şeklini söyle ona göre tüyolar verelim
hoşbulduk,teşekkür ederim. 32 yaşındayım,1 çocuğum var. beslenme şeklim düzensiz biraz.kahvaltı ve öğle yemeğim çok düzensiz.hele kahvaltıyı hiç yapmasam aramam.öğlende pide tarzı oluyor genelde biliyorum yanlış ama yiyorum işte.akşamları hep aynı saatte ev yemeği yemeye çalışıyorum.bazen sebze yemeği bazende et türü.ama bir düzene girmem lazım artık biliyorum.
spora gelince çok severim ve düzenli yapanlarada çok imrenirim.spor yapmam lazım ama evde yapabilirim ancak. bir yere gitme imkanım yok kızım küçük ve bırakabileceğim yer yok.evde egzersizlere başlamayı düşünüyorum.göbeğim var eritmem lazım.göğüslerimide küçültmem gerek

excity biz samsunluyuz ama ankarada oturuyo bizimkiler..
bi de bana sor canım ya sabahtan beri kaşına kaşına bi hal oldum.
anca banyo paklar beni, o da yürüyüşten sonra..
ben de çok mutlu oluyorum kız mutlu çiftleri görünce :)
sen de mutluol canım, amin hepimiz mutlu olalım..

kocamın da aslında ders çalışması lazım, gitsem mi bilemiyorum ya..yalnız bırakmak da istemiyorum ama ben de çok sıkıldım burda yaa

bi tarafım da öyle diyo, 50 gün kalmış azcık daha dayanıver diye ama, bildiğiniz gibi değil çok sıkıldım.
gidersem de geri gelemem, yollar kötü olmaya başladı artık, malum yaz geldi mağaradaki ayılar çıkmaya başladı..

kahvaltıyı yapıpöğleni hafif geçiştirsen?
allah bağışlasın yavrunu:)

evde egzersiz dışında leslie yapabilirsin.

pide,ekmek,makarna tarzı şeyleri yasakla kendine bi süre, yoksa veremezsin.
çikolata,bisküvi vs tüm işlenmiş gıdaları yeme bi süre..
bunun dışında spor yaparsan zaten verdiğini göreceksin zamanla..

süt ve yoğurt tüketimini çoğalt..kalsiyum yağ yakımına yardımcıdır..

kızlar yoğurt demişken uht sütle, hazr yoğurt mayasıyla yoğurt yapılır mı ya..
ev yoğurdu yapan kimse yok burda, maya bulamam..
prebiyotik maya da bulamam burda bulunmaz..

tutar mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…