60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim:
sabah yarım simit domates peynir
öğlen 1 kete yani hamurişi arasında peynir var
arada salatalık
akşam da 1 kabak soteledim 1/2 yufka ekmeği
maden suyu

kızlar ben iyice zıvanadan çıktım.tartıda arttığımı gördükçe motivasyonum düşüyor.artık konntroldençıktım.yürüyüş de yapamıyorum havalar ısındı diye. evde jimlastik alışkanlığım da yok.ben pes edicem artık ya.
hele evden dışarıdaki halimi cok fena.içimden bi ses ye sonra ac kalacaksın diyo.tok olsam da yemek istiyorum.psikolojik deli miyim neyim.....anlamadım gitti.....

selam uht sütten oğlum küçükken ben yapıyordum ama normal yoğurt gibi olmuyor hani süzgün yoğurdu biraz sulandırırsın ya işte öyle tadı da değişik oluyor..zaten ben de 1 çay bardağı kadar yapıyordum sonra vazgeçtim.

hmm.ben hiç yapmadım. ananem hala yoğurdunu kendi yapar, her hafta sütçüsü gelir..
ben evlendim evleneli eve hiç hazır çorba sokmadım, hep kendim yaptım çorbalarımı ama yoğurt işine hiç girmedim

Çocukla iyi yapıyorsun valla. Çocuk geç mi kalkıyor?
Bir de o kadar erken ne işi yapıyorsun ?

Ya bence memleketine git maxicim. Olmadı bir hafta sonra git. Senede birkaç ay ayrı kalmak lazımmış evliliklerde. Sana da iyi gelir.
Özlemek de güzeldir

Sadeceyalan inşallah sınavların iyi olur sonuçları.

Ben de bugün gezmeye gittim dayımlara. Tabi pasta börek kısır yedim valla...
Yarından itibaren inşallah yüzmeye başlayacağım. Deniz ancak ısınıyor benim de ancak müsait oluyor...
Yarın eritirim diye düşünüyorum :)
Ama zaten akşam yemeği yerine 2 yumurta sarısı ve karpuz felan yedim.
Ondan kurtarırım diye düşünüyorum..

Kızlar bugün alışverişe çıktım, beni lisede okuyan bir kız sandılar anneme soruyolar beni :)
Oğlum gel buraya deyince satıcı kız şaşırdı , bu senin mi ya ben seni lisede okuyan kızı sandım dedi :)
İyi mi kötü mü bilemedim yani :44:

zennubeciim sakın pes etme canım eğer kendi başına motive olamıyorsan diyetisyene git sakın alt tarafı bi liste veriyor ben listeyle beslenemem diye düşünme ben de öyle düşündüğüm için gitmiyordum ama inan ki öyle değil tamam liste veriyor ama listeye sana göre eklemeler çıkarmalar yapıyor.hem kontrole gitmek motive ediyor bir de önceden giyemediğin bir pantolonu çıkar ara ara dene .yememn gereken bi şeyi canın istediğinde daha önce yeterince yedim artık yemiycem diye düşün ben 23 marttan bu yana diyetisyenle 8 kg verdim şimdi pes edersin sonra aynaya baktığında kendinden nefret edersin bunlar benim diyetten önceki duygularım.... aynaya bakınca kendimden nefret ediyodum inşallah sana yardımcı olabilmişimdir. Bu arada kete yi ben karsta görev yaptığımda yemiştim karslımısın

bilemedim esencim..birazcık daha zaman geçsin bakalım, eşime soruyum ne cevap verecek

iyi bişey bence, minyon olmak her zaman iyidir

ooh ye ye, götür pastaları börekleri

tebrikler esenrüzgarcığım seninle gurur duyuyoruz:116: darısı başımıza bugün banada oğlumun arkadaşının annesi zayıflamışsın dedi daha lise öğrencisi olacak kadr zayıflamadım ama inşallah o günlr gelecek inanıyorum

hmm.ben hiç yapmadım. ananem hala yoğurdunu kendi yapar, her hafta sütçüsü gelir..
ben evlendim evleneli eve hiç hazır çorba sokmadım, hep kendim yaptım çorbalarımı ama yoğurt işine hiç girmedim

ben normal sütten yoğurt yaparım temiz süt bulursam ..hem yoğurtları konserve kavanozuna mayalıyorum hepsi sulanmamış oluyor bir de yoğurt olduktan sonra 2-3 gün kaşık değdirmezssen daha güzel oluyor

teşekkür ederim canım.gercekten yardımcı oldun desteğin için sagol.karslı değilim de bi arkadaş getirmiş öğleyin ben de aceleyle cantama yiyecek koymamışım aç aç düşünmedim yedim.lezzeti gitti pişmanlığı kaldı işte böylegeride.

ne güzel maşallah.ya hem de cocuğun var.1 2 kilo bile insanı değiştiriyor.sen güzel verdin bayagı farketmiştir.tebrikler canım.ben 3 aydır hepi topu 3 kilo verdim.annemle gezerken bekar kız muamelesi yapıyorlar.

ben normal sütten yoğurt yaparım temiz süt bulursam ..hem yoğurtları konserve kavanozuna mayalıyorum hepsi sulanmamış oluyor bir de yoğurt olduktan sonra 2-3 gün kaşık değdirmezssen daha güzel oluyor

kardelenvepapatya, sen bana şu yoğurt mayalama işini güzelce anlatsana bi canım neler yaptığını

bilemedim esencim..birazcık daha zaman geçsin bakalım, eşime soruyum ne cevap verecek

iyi bişey bence, minyon olmak her zaman iyidir

ooh ye ye, götür pastaları börekleri

İşte minyonluğun kötü yanı da kilo alınca da görünüyor. Ama ben bol giyiniyordum işyerindekiler sen daha önce o kadar kilolu değildin felan diyorlardı ama zayıflayınca anladılar farkı :)

Teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına. Şimdi de işte koruma dönemini başarıyla yapabilirsem daha mutlu olacağım.

Sağol canım. Azimle devam inşallah.

kardelenvepapatya, sen bana şu yoğurt mayalama işini güzelce anlatsana bi canım neler yaptığını

Canım ben uht sütlerle yapıyorum. Önce hazır yoğurt kullanarak mayalamıştım, şimdi önceki günün yoğurdunu kullanıp mayalıyoruz. Annem yapıyor artık. Biz günlük mayalıyoruz çocuğa günlük yoğurt daha faydalı diye.
1 kilo için birkaç yemek kaşığı yoğurt kullanıyorsun maya olarak. Önce kaynatmadan ısıt biraz. Serçe parmağınla kontrol edebilirsin. Biraz yanar gibi olunca bırak ısıtmayı. Mayalık yoğurdun da fazla soğuk olmamasına dikkat et. Isıttığın sütün içine birkaç kaşık yoğurdu koy hafifçe karıştır ve birkaç havluya veya sofra bezine hiç hava almayacak şekilde sar. Cam kavanoza veya tencerenin kapağını kapatarak yapabilirsin.
Sonra soğuk olmayan biryere koy. 5-6 saat sonra açabilirsin.
Ekşi olursa daha kısa sürede de açabilirsin sonraki gün. Bu şekilde deneyerek devam et.

tabiiki anlatırım maximcim zevkle.. sütü kaynattıktan sonra biraz soğutuyorum. serçe parmağını hafif yakacak gibi olunca bir tabağa mayalamak için biraz yoğurt koyuyorum (5 kg süt için 2-3 tatlı kaşığı )sonra o yoğurdu sütle biraz sulandırıyorum içne de 1 tatlı kaşığından biraz az şeker koyuyorum sonra onu süte katıp bi güzel karıştırıyorum daha sonra konserve kavanozlarına bölüyorum üzerini sarıyorum ö rtüyorum yani sen üzerine 1 bez ince bir battaniyeyi örtüp sarmalabilirsin 3-4 saat sonra üzerini ve kapağının açabilirsin bir 40 dakika kapağı açık beklet sonra kapağını kapatıp dolaba koyabilirsin 2-3 gün elleme ozaman iyice suyunu çekiyor afiyet olsun canımcığım

Kizlar benide alin araniza, benimde motivasyona ihtiyacim var.

30 yasindayim 160 boy, 63 kiloyum. 10 yildir standart arak her yil bir kilo aldim ve 20 sene sonrasinda 90 kilolarda olmak istemiyorum.

Evliyim 2,5 yasinda bir kizim var. Kilo verme isine taktigim icin cok dengesiz besleniyorum

Maxicim dun aksam giremedim. Kardelenin de dedigi gibi yapacaksin canım o cok guzel tarif etmis yalniz ben onun 1 kiloya kattigi yogurdu 2-3 kiloya falan katiyorum:)) cok da farketmiyor herhalde:) guzel tutuyo benim yaptiklarim da. Tabi hazir sut ve hazir yogurtla mayalarsan kivami biraz daha civik oluyo. Ama o da oluyo en nihayetinde. Sonra ondan biraz maya ayirirsin bi daha yaparsin:) bide sekercim peynir de yapiyorum ben annem ogretti yapmayi. bayildim. Peynirin her turlusunu cok severim ama bu evde yaptigimizin tadi ayri:)))

Bu arada maxima canım kardelen 1 kiloya dememis ya 5 kiloya demis benim aklimda yanlis kalmis. . Miktar da ayniymis o zaman:))))

Günaydınnn hanımlarrr kalorisiz,sağlıklı ve hareketli bir güne merhabaaa Nasılsınız kızlarrrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…