60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun esencim, düzgün beslenip düzenli yürüyüş yaptıktan sonra kilo biraz zor alınıyo aslına bakarsan..
biz hareketsizlikten şiştik hep:)

Bu arada maxima canım kardelen 1 kiloya dememis ya 5 kiloya demis benim aklimda yanlis kalmis. . Miktar da ayniymis o zaman:))))

kızlar yoğurt tarifleriniz için hepinize çooook teşekkür ederim..

1 olmadı 2 olmadı 3 mutlaka olur illaki..

excity peynirinin tarifini ver de hepimiz yapalım kız :)
ben artık market peynirlerinden bıktım.

bir tek sütaşın süzme beyaz peynirini seviyorum..

evpeyniri yemiş oluruz senin sayende :)

hepinize günaydın kızlarr
bugün eşimin okuldan bayan arkadaşları görüşecekmiş benide davet ettiler sağolsunlar inşallah çok bi hazırlık yapmamıştır ev sahibi bende az yerim

hepinize günaydın kızlarr
bugün eşimin okuldan bayan arkadaşları görüşecekmiş benide davet ettiler sağolsunlar inşallah çok bi hazırlık yapmamıştır ev sahibi bende az yerim

günaydın arkadaşlar bir türlü kilo veremediğim için hiç yazmak gelmiyor içimden peynirli omlet ve kahve vardı kahvaltıda bugün dünden beri tekrar başladım spora kilo veremesemde sıkılşamayı sağlıyor hiç olmazsa spor

akşam cacık ve çorba içtimm ve tam 50 dk yürüdüm kızlar ama ustume polar eşortman giyindim benı oyle terlettıkı size anlatamam sizde deneyin valla işe yarıyorrr 50 dk yürüdüm yirmi mekik cektim süperdi valla ama saat 10 gibi dayanamadım eşimle karpuz yedım soguk soguk
sabah kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmegı
1 haşkanmıs yumurta
1 küçük domates
biraz peynır ve şekersiz çay :)

kız bu sıcakta polar eşofmana nasıl dayanadın
çok terlemek de iyi değil hee ona göre, vücudundan mineraller çıkıyo sonuçta..terlediğin suyu yerine koyuyor musun bu da çok önemli..

kız bu sıcakta polar eşofmana nasıl dayanadın
çok terlemek de iyi değil hee ona göre, vücudundan mineraller çıkıyo sonuçta..terlediğin suyu yerine koyuyor musun bu da çok önemli..

valla bende şaştım kendıme nasıl dauyandım diyee ama varya acayıp terledım yürüyüşüm bittikden sonra hemen duş aldım ama suratım kıpkırmızı eşim yuh noldu sana bu kadar böyle dedı tabı giyersen o eşofmanı deıye güldü bana sporum bitince ayalarımdan ateş çıkıyordu sankı ama kendımı çok dinç hissettim kız biran

Son düzenleme:

yürüdün ya canım ondan..yürümek çok dinç hissettiriyor insanı..aslında her sabah ve akşam 30 40 dk arası yürümek lazım

gör o zaman kilo yapışıp kalıyomu

Yaaaaaaaaa nasılsınız diye sordum bi cevap veren olmamış,tamam kilo veremiyo olabilirim ama uğraşıyorum hala

yürüdün ya canım ondan..yürümek çok dinç hissettiriyor insanı..aslında her sabah ve akşam 30 40 dk arası yürümek lazım

gör o zaman kilo yapışıp kalıyomu

canım sabahlarıda yürüycem de çok ses gider aşağıdakıler kızar diye tırsıyorum yürümeye aslında yarın sabah denesem aşağıdan tak tak diye ses gelirsee birdaha yürümem dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…