taşınmak çok zor allah yardımcın olsun canımm ev mi aldın
canım sabahlarıda yürüycem de çok ses gider aşağıdakıler kızar diye tırsıyorum yürümeye aslında yarın sabah denesem aşağıdan tak tak diye ses gelirsee birdaha yürümem dimi :)))
kızlar aklıma ne geldi biliyormusunuzhemen söylüyorum daha once çok duymustum bu akşam deniycem valla çöp poşetini eşofmanımın altına giycem o çok terletıyormuss bide boyle koşcam bu akşam baklaım ne kadar etkısı olcak
yok canım, tayinimiz çıktı..
alt komşunun yatak odasından uzak bi yerde dene, koş bandın mı var?
öyle yapma sakın kız..bacakta morarmalar oluyo.burda bi arkadaş yapmıştı dabacağımda kocaman şeyler çıktı bi daha yapmadım demişti..
hıı hayırlısı olsun canım nereye çıktı tayınınız sen çalışmıyorsun galıba eşin ne iş yapıyoo yok kızz yatak odasında degıl koşu bandı salonda :)) poşeti denemiyeyim o zaman fena terletiyormuss ama :) bilgi için sagol canım
ben çalışmıyorum canım, zaten benim burda çalışacak alanım yok
peyzaj mezunuyum ben, siirtte peyzaj ne arar
eşim subay canım, kıbrısa çıktı tayinimiz..
ben 3 hızında yürüyorum sabahları, o kadar ses çıkmıyo bizimkinde..
analdım canım hadı hayrılısı olsunn :) kıbrıs güzel diye duydum :) bizimde 3de çok ses çıkmıyor akşamları 6,4 falan yürüyorumm sabah bi deniyeyım bakalım 3 :)
öyle temizlik değil kız, taşınıyoz ya eşyaları toparlıcam
kızlar aklıma ne geldi biliyormusunuzhemen söylüyorum daha once çok duymustum bu akşam deniycem valla çöp poşetini eşofmanımın altına giycem o çok terletıyormuss bide boyle koşcam bu akşam baklaım ne kadar etkısı olcak
Çocukla iyi yapıyorsun valla. Çocuk geç mi kalkıyor?
Bir de o kadar erken ne işi yapıyorsun ?
evet canım 11 gıbı kalkıyo bende o uyanana kadar işimi yemegımı sporumu yapıyorum o uyanınca yaptırmıyo
sağol canım, güzelmiş öyle diyolar. gidince bakacaz güzelliğine
akşamları sorun olmaz da, sabahları ben de rahatsız etmemek adına 3de yürüyorum..
Amannn taşınmak çok sorunlu bi iş ya Allah kolaylık versin bide oraya gidince onları yerleştirmek var
Kıııızzz çöp poşetiyle olmaz o iş sağlıksızdır hava almaz bacakların
bende oraya gitmneyi çok istiyorum sen bi git tavsiye edersen giderim bende gezmeye:))
Amannn taşınmak çok sorunlu bi iş ya Allah kolaylık versin bide oraya gidince onları yerleştirmek var
Kıııızzz çöp poşetiyle olmaz o iş sağlıksızdır hava almaz bacakların
Yaaaaaaaaa nasılsınız diye sordum bi cevap veren olmamış,tamam kilo veremiyo olabilirim ama uğraşıyorum hala
Sadeceyalan inşallah sınavların iyi olur sonuçları.
Ben de bugün gezmeye gittim dayımlara. Tabi pasta börek kısır yedim valla...
Yarından itibaren inşallah yüzmeye başlayacağım. Deniz ancak ısınıyor benim de ancak müsait oluyor...
Yarın eritirim diye düşünüyorum :)
Ama zaten akşam yemeği yerine 2 yumurta sarısı ve karpuz felan yedim.
Ondan kurtarırım diye düşünüyorum..
Kızlar bugün alışverişe çıktım, beni lisede okuyan bir kız sandılar anneme soruyolar beni :)
Oğlum gel buraya deyince satıcı kız şaşırdı , bu senin mi ya ben seni lisede okuyan kızı sandım dedi :)
İyi mi kötü mü bilemedim yani :44:
yazını okuduk ıyı olduk canım:)sen nasılsın ben doguş form çayla ankarada aldıgım kg yı 4 gunde verdım süper oldum sende dene:)
selam kızlar
ben bugün kahvaltımı 9,30 da yaptım.
2 yumurta,
2 domates,
1 salatalık,
peynir, zeytin
ve 1 fincan yeşilçay.
biraz da fındık yedim..
haala acıkmadım. 17.30 gibi akşam yemeği yeriz..
yemeğe sebzeli,tavuklu bulgur pilavı var, ve salata..
Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?