60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aklıma ne geldi biliyormusunuz hemen söylüyorum daha once çok duymustum bu akşam deniycem valla çöp poşetini eşofmanımın altına giycem o çok terletıyormuss bide boyle koşcam bu akşam baklaım ne kadar etkısı olcak

taşınmak çok zor allah yardımcın olsun canımm ev mi aldın

yok canım, tayinimiz çıktı..

canım sabahlarıda yürüycem de çok ses gider aşağıdakıler kızar diye tırsıyorum yürümeye aslında yarın sabah denesem aşağıdan tak tak diye ses gelirsee birdaha yürümem dimi :)))

alt komşunun yatak odasından uzak bi yerde dene, koş bandın mı var?

öyle yapma sakın kız..bacakta morarmalar oluyo.burda bi arkadaş yapmıştı dabacağımda kocaman şeyler çıktı bi daha yapmadım demişti..

hıı hayırlısı olsun canım nereye çıktı tayınınız sen çalışmıyorsun galıba eşin ne iş yapıyoo yok kızz yatak odasında degıl koşu bandı salonda :)) poşeti denemiyeyim o zaman fena terletiyormuss ama :) bilgi için sagol canım

öğlen yemeğim

musakka ,cacık ve arpa şehriye pilavı ( pilav yemek istemiyorum ama bu pilavı seviyorum ben yaa ) azcık yesem olurmukı :26:

ben çalışmıyorum canım, zaten benim burda çalışacak alanım yok

peyzaj mezunuyum ben, siirtte peyzaj ne arar

eşim subay canım, kıbrısa çıktı tayinimiz..

ben 3 hızında yürüyorum sabahları, o kadar ses çıkmıyo bizimkinde..

analdım canım hadı hayrılısı olsunn :) kıbrıs güzel diye duydum :) bizimde 3de çok ses çıkmıyor akşamları 6,4 falan yürüyorumm sabah bi deniyeyım bakalım 3 :)

analdım canım hadı hayrılısı olsunn :) kıbrıs güzel diye duydum :) bizimde 3de çok ses çıkmıyor akşamları 6,4 falan yürüyorumm sabah bi deniyeyım bakalım 3 :)

sağol canım, güzelmiş öyle diyolar. gidince bakacaz güzelliğine

akşamları sorun olmaz da, sabahları ben de rahatsız etmemek adına 3de yürüyorum..

öyle temizlik değil kız, taşınıyoz ya eşyaları toparlıcam

Amannn taşınmak çok sorunlu bi iş ya Allah kolaylık versin bide oraya gidince onları yerleştirmek var

Kıııızzz çöp poşetiyle olmaz o iş sağlıksızdır hava almaz bacakların

Amannn taşınmak çok sorunlu bi iş ya Allah kolaylık versin bide oraya gidince onları yerleştirmek var

Kıııızzz çöp poşetiyle olmaz o iş sağlıksızdır hava almaz bacakların

gülincim, sağol canım..aynen bi de yerleştirmesi var..

bende oraya gitmneyi çok istiyorum sen bi git tavsiye edersen giderim bende gezmeye:))

tamam ben bi gidiyim de :)

ayy kötü olur mu yaa süper bence benım de tek ugraşım o zaten oncelerı 17 18 gorunurken sımdı yaşımı gosterıyorum kilo yaş buyutuyo....he canım ne sınavı:)sınavı olan excıty dı bende hayat sınavında başarılı olayım:))))))))

selam kızlar

ben bugün kahvaltımı 9,30 da yaptım.
2 yumurta,
2 domates,
1 salatalık,
peynir, zeytin
ve 1 fincan yeşilçay.

biraz da fındık yedim..

haala acıkmadım. 17.30 gibi akşam yemeği yeriz..

yemeğe sebzeli,tavuklu bulgur pilavı var, ve salata..

Maxi 17.30 da akşam yemeği yiyince acıkmıyormusun,akşam kaçta uyuyorsun?

Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))

Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))

oyy oyy oyyyyyyyyyy canım 7 yıl sevgılı kalarak zaten kendınız özel olmussunuz ya bravo ınsanlar 1 yıl bıle dayanamazken sanaaa maaaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyorumnazar deymesın totişini kaşı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…