60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende onu merak ediyorum, lakin bilemiyorum canım..

pirinç lapası yapan cicişler kaç kilo verdiniz? yoğurt ekliyormusunuz?

ben 1 günde bikaç yüz gram verdim sanırım canım ama tartım mekanik olduğu çin tam bilemiyorum.. Evet canım yoğurtla ve gün içinde bol meyveyle..

hehe süpermişşşzemuszemus

günaydın kısçeler..
ben bugün oruçlu olduğum için çok katılmam heralde sohbetlere ama takipteyim..

bu arada herkesin kandili mubarek olsun...opuyorumnanaktan

Allah kabul etsin tatlım..

Heeeepinizin kandili mübarek olsun canlarımmm...:Saruboceq:

günaydın kızlar..

keyifler nasıl?

xtra jel kullanan arkadaslar oldu.. memnun olanı görmedım.. bana da hep deli saçması geliyor bu tarz şeyler.. konu açılmış söyleyeyim dedim. seçim sizin...

Doğrudur tatlım.. Ben selülit ve çatlaklar için bişey istiyorum ama naapmalıyım bilemiyorum..:sinifsinif:

Canım ağır ağır vermek kesinlikle eeeeeen güzeliiii.....zemuszemuszemuszemus

Bir şey söyleyeyim mi...Ben 10 dakika kadar önce tartıldım ve 56,5 geldim biliyor musunuz???..Yok yok tartı şaşırdı herhalde..A aaaa olabilir mi yaa...????fisfisfis

Süpersin tatlııııımmmmmm....kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Günaydın canlarım.. Bugüne biraz yoğun başladım oyüzden geçe kaldım hehe..kaydirigubbakcemile3

Şimdi de biraz işim var, fakat döncem ben size döncem...zemuszemus zemuszemus

:roflol:

elif şafak'ın Aşk'ı ile ilgili okuyanlardan iyi şeyler duymadım.konuyu inceledim ,sarmadı.saptırılmıs tassavufi bir konu gibi geldi bana.. ama bilemiyorum..Zaten romancılığı çok etkilemez beni bu kadının... ama masumiyet müzesini aldım. hiç okuyan yok cevremde.. henüz baslayamadım..meraklanıyorum yanlız.. gene yazar ayırıcam ama ( romancılıgı ile kişiliğini ayrı tuttuğumda pamuk'u pek bir beğenirim-her bir kelimesi şifreli,pek bir bir manidar gelir bana-çok sevdiğim Harold Pinter'a benzetirim.)ikisini de okuyamadığım için gezmek tozmaktan...fazla yardımcı olamıyorum canım.kusura bakma..

aynen şu kremler işe yarasa...türkbükü plajlarında kımse pareo ile salınmazdı heralde diyorum ben..

canım bu da bir cesıt tedavı..vicdanım cok rahat.. zemuszemus işe yararsa süper olcak..yaramazsa bilmiyorum ama her yolu denemıyor muyuz? bir de 14kg verdım artık..vucudun yuzde 15ınden fazlasını kaybettım.. cok sıkı dıyetler asla yapmadım ama bedenımın buna ihtiyacı var..yoksa hepten şaşıracak.. bir de güzelım ben de 10yıldır görmedgım kılomdayım.cok yerlesık bu kılolar o yuzden olmuyr..bir de aslında tıka basa yemek değil cözum..ölculu normal yemek lazımdı.. ben beceremedım.bugunden itibaren normal yiycem.
Bir şey söyleyeyim mi...Ben 10 dakika kadar önce tartıldım ve 56,5 geldim biliyor musunuz???..Yok yok tartı şaşırdı herhalde..A aaaa olabilir mi yaa...????fisfisfis
aaa süper olmus .. coook tebrikler canımmm...
cicim tartıldın mı böyle tıka basa yiyerek çok kilo almayasın
cnm tartılmıyorum.. tartılırsam bırakırım bılıyorum..tekrar dıyete gecerım.1-2kg alırım kesın..ama daha fazlası olursa üzülürüm.

selülit için spor yapıcaksın cnm...en etkılı yöntem o.ben de az vardı selülit su an hiç yok gibi birsey.. ama catlaklara ne yapıcaz bılmıyorum ben de.. sanırım kılo verme ısı bıtınce onun derdıne düşücem ben..

tebrıklerr lunaa,işte tartının bızlerı böle şaşırtacagı bı donemdeyız bence.........
dıkkat ettım newlife burda yenı ve ıkı gunde bir nerdyse kılo kaybedıyo,çunku dıyetı daha yenı,bende oleydım ılk gunlerde(kii sizde de ole olmustr) ama bır sure sonra duruo işte

Günaydın canlarım.. Bugüne biraz yoğun başladım oyüzden geçe kaldım hehe..kaydirigubbakcemile3

Şimdi de biraz işim var, fakat döncem ben size döncem...zemuszemus zemuszemus

:roflol:

Gunaydın Flyy,cnm sen lapa dıyetını yapacktn dımı,sonuc ne oldu cok merak edıyorum??

Süpersin tatlııııımmmmmm....kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Canım çok teşekkür ederim ama pazar sabahına kadar kendimi 57,4 kabul edicem. Eğer o sabah da bu kilomu görürsem o zaman inanıcam 56 lı rakamı...:Saruboceq:

Teşekkür ederim fiume...

Aşk'ı beğenenler de çok methediyorlar...Tarz ve beklenti meselesi mutlaka..

Amma ben de Orhan Pamuk'un romancılığı üstüne tanımam...Neyse ben iksini de alayım bari...Eşimle dönüşümlü okuruz artıkınn...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.ben hala 60 larda geziniyorum.1 haftadır koşturmadan sporda yapamadım.bugünlerde acayip halsizim zaten.sonuçları bekleyene kadar hiç bişi yapmayacağım.canım sürekli birşeyler yemek istiyor.tutamıyorum kendimi.napacam böyle ben.size bişi sorcam sıkıldıkça hani rocco sıkı şeker varya ondan atıyorum ağzıma.şkersiz diyoya.çok kalorisi varmıdır?

Evet canım spor en iyisi.. Selülitlerde baya bi azalma var bende ama iice gitsin istiyorum.. Heralde gider.. ama çatlaklar fenaaaaaaa..... Bide güneşte yanında daha bi belirginleşti.. Zebra gibi oldum :bbo: :bbo:

Valla canımcım 1 gün yaptım sadece.. Bi kaç gram gitti heralde ama benim tartı mekanik olduğu için pek bişey farketmedim..kafamçokkarıştı

Bende bi ara onlardan atıyodum azıma.. Bilmemki bişey olmaz heralde.. Tatlandırıcılı çünkü..

iki gün sonra yeni bi diyete başlıycam ama nasıl bi diyet uygulayım bilemiyorum..azar azar sık sık beslenilen diyetler bana hep kilo aldırdı..öneriniz var mı?

cnm newlife isveç diyeti yaptıgı ıcın 2gunde bır kılo kaybedıyor.diyetin basında bıle olunsa 2gunde bır kılo kaybı hayra alamet degıl.

iki gün sonra yeni bi diyete başlıycam ama nasıl bi diyet uygulayım bilemiyorum..azar azar sık sık beslenilen diyetler bana hep kilo aldırdı..öneriniz var mı?

neden süreklı dıyet ıcerıgını değişiosun ,merak ettim?ben klasık dıyet yapıyorum,bı ay sorada dıyetısyene gıdıp gönul rahatlıgı ıcınde dıyetıme devam etmek ıstıyorum

lunammm elif şafağı bi arkadaşım okumuş acaip methini duydum geçen hafta bende aldım ama acaip baydı kafaları yedirdi kitap.hiç sürüklemiyo.masumiyet müzesini elimdeki kitaplarım bitsin bende alcam çok merak ediyorum.sen başla bana yorum yaparsın :)))
bu arada kitap okumayı seven herkesin elinden bırakamıyacağı bir kitap var arkadaşlar dave adında bir adam

zemuszemus zemuszemus :lepi:

hiç bişey olmaz kuzum benimde çantamda var hep nanelisi çok seviyorum :icecream:

neden süreklı dıyet ıcerıgını değişiosun ,merak ettim?ben klasık dıyet yapıyorum,bı ay sorada dıyetısyene gıdıp gönul rahatlıgı ıcınde dıyetıme devam etmek ıstıyorum

isveç diyetini 7 gün sonra kesmek zorundaydım..klasik diyetle kilo veremiyorum ben..çok denedim..ama hep kilo aldım yada gram oynamadım..gamyoncuiremsuherkesin fizyolojisi başka işte..:sinifsinif:

kızlar bu arada kitap deyince aklıma geldi kitaplarınızı idefix diye bi site var ordan alabilirsiniz harika bi site bütün kitapları rahatlıkla bulabiliyorum ve dost tan d & r dan falan çok daha uygun.hatta dvd falanda var tavsiye ediyorumm idefix

evet canım bende ordan alıyorum kitaplarımı...zemuszemus zemuszemus

timam ozaman.zaten bitirmişim kutuyu.arkadaş istedi şekerden.baktım bitane kalmış.verdim kutuyu almadı son bitane kalmış die.:kedi:utandım hepsini yedim die sonra.

kitap konusunda yaklaşık 1 yıldır kitap okuyamadım.okul bitirme,proje teslimi derken.okul bitince rahat rahat okurum dedim.olmadı yine.pazarları bile çalıştığımız oluyor proje yetiştirmek için.off ya.kitap alacam zamanda çeyiz lazım yeni evlenecem ev kuracamya para yetişmiyo.kitapların yüzüne hasret kaldım.bende bir kitap önereyim size.aşık olmuştum kitaba.sevgilim nerdeyse her cümlesini msj atmıştı bana.ilişkimiz başlarkene.:kedi::kedi: ordan tanıştım o kitapla. Nazan Bekiroğlu'nun Yusuf ile Züleyha adlı kitabı.

nazan bekiroğlunun cümle kuruş tarzı bile farklı.devrik. isimle ateş arasında adlı kitabınıda tavsiye ederim.bugünde iszin tavsiye ettiğiniz kitaplar için kütüphanemde ve zamanımda yer açmaya çalışacağım.inş başarırım.

gunaydin kizlar herkesin kandilini kutlarim rabbim yine bize bugunlere saglik ve mutlulukla eristirsin amin.

bugun benim okul yaz tatiline giriyor onun icin bugun parti var herkes bir sey yapip getircek ama az yicem zaten bazi seyler damak tadima uymaz azcik ucundan alcam artikin.

sabah yediklerim

2 kucuk pogaca

1 cup cay

dun aksam yediklerim sebze yemegi

yogurt salata ve 2-3 dilim karpuz birde magnum:tomato: :kedi:

ciciş yanlış anlama ben sonra çok kilo alırsın üzülürsün diye söyledim Şeniz

Teşekkürler hayatım..Hep olumlu yönde şaşırtsın hepimizi şu tartılar..Ben de onu diliyorum...:Saruboceq:

ciciş ben kilo verdiğin konusunu kaçımışım tebrik ederim alkisalkisalkis

kitap almak istiyorum ama karar veremedim sıkıcı olmayan bi romana ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…