- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
Acaba etkisi kalıcı mı? yoksa ara verildiği zaman etkisini kaybediyor mu?Ben bunu merak ediyorum..
Evet ya puan mı?O da ne?:uhm:
Bu arada x-tar jel de kampanya varmış.99'dan 74 liraya düşmüş....Aslında ben de çok merak ediyorum.Alsam mı acep???:uhm:
Bende onu merak ediyorum, lakin bilemiyorum canım..
pirinç lapası yapan cicişler kaç kilo verdiniz? yoğurt ekliyormusunuz?
ben 1 günde bikaç yüz gram verdim sanırım canım ama tartım mekanik olduğu çin tam bilemiyorum.. Evet canım yoğurtla ve gün içinde bol meyveyle..
ilk baskısı var bende ablacım.kitap okumayı çok sevdiğim için dayım almıştı.5-6 yıl oldu okuduğum bu gece elimdeki kitabım bitecek ve kütüphaneden hemen şibumi çıkacakkk bende ne okusam diye düşünüyodum teşekkür ederim ablam hatırlattığın için opuyorumnanaktan
kıslar bende dün öğrendim.hani yazdığımız mesajların sağ köşesinde puanlar varya işte onları biz veriyomuşuz ve yazılan iletinin hemen yanındaki teraziye tıklayınca puan verebiliyomuşuz.beğendiğimiz cevaba puan verebiliyomuşuz zemuszemus
hehe süpermişşşzemuszemus
günaydın kısçeler..
ben bugün oruçlu olduğum için çok katılmam heralde sohbetlere ama takipteyim..
bu arada herkesin kandili mubarek olsun...opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin tatlım..
gunaydın fıstıklarrr;nasılsınız..bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun
ya kızlar süpersiniz,gercekten,sızlerı takıp ederek daha bi sıkı sarılıyorum rejimime,sizleri takip etmesem belkide 3 haftadır aynı kılomda kaldıgım ıcın(60,5 ,dıyetı bozmamama rağmen)ümidimi yitirip çoktaaaan rejımı bozmuştum senağlama ,iyiki varsınız....vee..hala umudumm varrrrr
Heeeepinizin kandili mübarek olsun canlarımmm...:Saruboceq:
günaydın kızlar..
keyifler nasıl?
xtra jel kullanan arkadaslar oldu.. memnun olanı görmedım.. bana da hep deli saçması geliyor bu tarz şeyler.. konu açılmış söyleyeyim dedim. seçim sizin...
Doğrudur tatlım.. Ben selülit ve çatlaklar için bişey istiyorum ama naapmalıyım bilemiyorum..:sinifsinif:
aaa ölemiii,,gözümden kaçtı sanırım o....amaa gercekten fiume çok ilginç yaaa bı hafta tıka basamı yıyceksın,ay vicdan azabından ölürüm ben,,,neelr yapıosn mesela 6 dan sorada yıyomsun tıka basa:) canım oyleysee,pazardan sora daha dogrusu p.tesı dıete baslasan bı hafta 10 gun sora bakalım verebılcenmı(inş almamıs olursn o arada tabı)eger verırsenn bende yapıyım bariii...ben dıorumkı kısın aldıgımz kıloları patır patır verdık ve yerlesık kıloları vermekte zorlanıorz benm kılom hep 60 dı ztn.böle devam etsm bı ayda veırrım heralde.aslnda bı yandanda uzulmek ıstemıyorum bılıomusn..çunku agır agır verıncee alması da guc olcak (kendımımı tesellı edıyorum acaba fisfisfis )nyse cnm takibindeyım a.s
Canım ağır ağır vermek kesinlikle eeeeeen güzeliiii.....zemuszemuszemuszemus