Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))
Maxi 17.30 da akşam yemeği yiyince acıkmıyormusun,akşam kaçta uyuyorsun?
Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))
yatmaya yakın acıkmaya başlıyorum canım..ama su falan içip bastırıyorum..11 gibi yatarım ben..bazen 10 olur..
ayyy, nice yıllara kıııız :) çok sevindim maşşallah
bi yastıkta kocayın
7 yılı devirmişsiniz artık, yapılacak sürpizler yapılmıştır
en güzeli güzel bi sofra hazırla evde yemek yiyin dans edin falan
Ben 17.30 da yesem hayatta dayanamam heralde kurtmu vardır midem de nedir
bak bıde şöyle bişiy var bizim birinci evlılık yıl dönümümüzde eşim ozaman daha evcıl öküzdü:)bana hedıye almiş evın heryerıne küçük notlar saklamış notlardakı ıpüçlarıyla hedıyeyı buldum süper hoşuma gıtmıştıama hedıye yatagın içinde çıktı:)))))))erkek ne olsa sen onun sevdıgı bı koseye saklaya bılırsın notlarda sadece ıkımızın bıldıgı aramızdakı kelımeler vardı muhakkak sızınde vardır hoş olabılr
valla beni çok hoşuma gıtmıstı bıde benım eşım bıraz sert mızaçlıya hiç beklemıyodum bu senede bılıyosun kavgalıydık ankaraya yanıma geldı pankart astı annemgılın siteye:)benı affet dıye ayyyy benım herifte iş var mı ne :))))))))))))))))))
bence senin herifte iş var
bizimki de evlendikten sonra sevgili olduğumuz gibi değil..ozaman daha bi özen gösteriyodu..
soruyorum bazen de kızım burda yapacak bi şey mi var diyoiyi hadi öyle olsun, batıda görücez seni diyorum ben de.. :)
ayy dur şunuda söyleyım bende dogum günunde atta kalmadım dogum gununde arkadaşımın dugunu vardı o unuttum sandı dugunun ılerleyen saatlerınde solıste anos yaptırtım:)afalladı kendının oldugunu anladıgında kalktı agaya bakakaldı dugun pastası oldumu sana dogum gunu pastası :)
Evet kizlar haklisiniz yapilacak supriz kalmadi ama o hep buluyo bir surpriz ben mahcup oluyorum sonra:) gerci yarina yetistirmem gereken tonla isim de varyapacak birsey yok sanirsam (
Bu arada canlarim guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim:)
Hepiniz cok tatlisiniz:)
Evet kizlar haklisiniz yapilacak supriz kalmadi ama o hep buluyo bir surpriz ben mahcup oluyorum sonra:) gerci yarina yetistirmem gereken tonla isim de varyapacak birsey yok sanirsam (
Bu arada canlarim guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim:)
Hepiniz cok tatlisiniz:)
evet evlılık aşk düşmanı çok azdır aynı kalan bıde ıkı ınat bır aradaysayapar yapar orada imkanı yoksa bırıktırmıstır toplu bi süpriz senı beklıyo olabılır:)))))))))))))))))))))
bakıcaz canım ona :)
şimdilik geçiştiriyo burda yapacak bi şey yok diye..
zaten burda başbaşa kalmaktan başka bi şey yapılmıyo..dışarı çıkıp gezemedik yani evlendiğimizden beri..
sadece izinlerde işte..
kıbrısta bakalım neler yapacak beyefendi
ayyy ben erkek olsam neler yapardım yaa valla aklıma neler gelıyo bazen eşıme dıyorum sen ben ben sen olsak senı sevgı manyagı yapardım dıyorum guluyo:)benım yapmama gerek yok sen zaten manyaksın dıyo:))))))))))))ayy aglasam mı gulsem mı(((((((((((((((((((duygu deyışımı yaşıyorum
aynen ya. ben ondan çok öpüp sarılıyorum ona.
kız gibi nazlanıyosun diyorum ben de. gülüyo sonra pis pis :) çok nazlıdır benim kocam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?