60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne olduda biz bu duruma geldık çok mu yedık çokmu içtık düşunuyorum bulamıyorum bir türlu zayıflayamıyorum sımdı tartıldım çok şaşırdım çok mu şiştım yenı farkettım herşeyim çok yakısıyordu kilom kaçtı çıkaramadım birtürlü elbiseme sıkışamadım hatırlatıyım musadenle fazla deyıl gecen sene 0 bedendın kilo aldın bıle bile zayıflaman bı mucizeee

kızlar benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum
nezaman diyete başlıcam desem çok yiyorumm
siz neler yapıyorsunuz neler yapmamı önerirsiniz
10 kilo fazlam var

dediklerini aynen yapmaya çalışıyorum ama bulantılarım başladı çok fena nasıl baş edeceğimi bilmiyorum tez zamanda geçer inş.

ayyy hayırlı olsun canım bebişin

teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına :)

çok sevindim canım inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder biz de teyze olacağız desene:81:diyeti bıraktım diye bizi de bırakma durumlardan haberdar et merak ederiz öptüm canım

amin canım inş. bu ctesi dr.a gideceğiz bakalım görebilecek miyiz ilk gittiğimizde sadece kesesi görünüyordu ayyy çok heyecanlıyım

iyiakşamlar kızlarrrr

bugün yediklerim
sabah 1 tane açma ve domates.(keşke açma yemeseydim ama napiim 3 gündür bekliyodu evde eşim almış gelmiş.hiç olmazsa bayattı)
arada yeşil çay
öğlen yemek yerine sütlaç
arada salatalık
akşam 1 tabak patlıcan yemeği saat 5 gibiydi.
biraz sonra da yeşil çay içicem.kocişimi uyandırabilirsem de yürüyüşe cıkıcaz.biraz zor ama bu saatte.deniycez artık.şu yürüyüşle belki eritirim sütlacı.böyle zamanlarda koşu bandı alsam mı diyorum.bi ara ne güzel yürüyordum artık havalar cok sıcak.gündüz zor.

Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))
ne güzel ya 7 yıl.Allah tamamına erdirsin diycem artık.nişanlı gibi olmuşşunuzdur canım.tebrik ederim.

dediklerini aynen yapmaya çalışıyorum ama bulantılarım başladı çok fena nasıl baş edeceğimi bilmiyorum tez zamanda geçer inş.
sağ salim kucağına da alırsın bebeğini inşallah canım.
hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur umarım

merhaba kızlar yarından itibaren bende katılmak istiyorum buraya 1 yıl içinde aşırı kilo aldım( kendimi toparlayayım dedikçe daha bi saçma sapan yemeğe başladım sonra aklıma burası geldi ilk hedefim 59 olmak:)) bunun içinde bi 10 kg var( sonrada 55-56 ya inmek umarım başarırım

kızlar sütlaç 347 kaloriymiş.ohaaa.bu ne ya süt tatlısı hafif falan derler.yok anam yoook.
yürümek en iyisi.yürüyüşle ilgili yeni şeyler öğrendim.sizlerle de paylaşmak istiyorum:
"
Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo vermesi... "

hoşgeldin linguist.umarım hepimiz başarırız.:)
dilci misin ismin ilginç geldi bana.

merhaba kardelen
hangi dizi öyle bir ... mi yoksa???
yürüyüş için evet ya benim de moralim bozulduyürürken insan terliyo ya sanki şakır şakır kilolar gidiyo gibi hissediyor ama öyle değilmiş.yine de ayda 3 kilo hiç yoktan iyidir.tabii düzenli olursa.

evet canım dediğin dizi aslında bir yandan da uyukluyorum:85::126: artık diziler beni pek açmıyor öylesine bakıyorum benimde çocuk uyudu eşim de belinde kas sıkışması var ilaç alıp yattı yalnızım
şimdi yeşilçay içtim belki biraz uykumu açar

geçmiş olsun .
ben gecen sene müdavimiydim onun.izleyemesem netten indircem die uğraşırdım.ama bıraktım artık.ruhum sıkıldı.hiç mi ii şeyler olmaz bi dizide yaf.izleyip izleyip depresyona giriyodum
benim de karnım acıkmıştı biraz önce yeşilçay içtim.iyi geldi.:)cocugun kaç yaşında???

kahvaltı

[14] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4 pu lbiberli
[15] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] Domates 2 ADET 28

ara
] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77 pu lbiberli
elma

öğle

Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[11] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[12] Haydari 3 KAŞIK 52.5
[13] Etli Bezelye 1 PORSİYON 285 çok az etlerini yemedim

[ara
Erik 10 ADET 80
8] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77pu lbiberli
[9] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 3 GRAM 17.13

akşam

] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[3] çoban salata 1 porsiyon 114 yağsız sumaklı
[4] Kabak Yemeği 1 TABAK 240 zeytinyağlı sote
[5] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136pu lbiberli

toplam 1212 kalori

sağol canım 7 bitti 8den günaldı okula gittiği için erken yatıyor yoksa uyku sersemi oluyor kahvaltı yapmıyor sende çocuk var mı

sağol canım 7 bitti 8den günaldı okula gittiği için erken yatıyor yoksa uyku sersemi oluyor kahvaltı yapmıyor sende çocuk var mı

ay ben seni gitti sandım:)
cocuk var sayılır ama büyük kocam.erkenden yattı o da.o kadar rahatsız ettim kalkmadı canım.benim cocuğum yok.maşallah ya sen büyütmüşsün bile.Allah bağışlasın.

ay ben seni gitti sandım:)
cocuk var sayılır ama büyük kocam.erkenden yattı o da.o kadar rahatsız ettim kalkmadı canım.benim cocuğum yok.maşallah ya sen büyütmüşsün bile.Allah bağışlasın.

sağol inşallah Allah sana da nasip eder.benim oğluşum gibi bir oğul veye prenses bir kız. görüşürüz.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…