anammmm o vakıt butun erkekler aynı yaf :)bıde kadınlara nazlı derler
sorma, deli ediyo benimki beni:)
valla ben artık he hoş deyıp geçıyorum bıde agzı kulaklarında çok neselı bırıyım takmıyorum eskısı kadar :)
kızım uyandı parka göturecem şımdı hem banada spor olur gıtsın yaglar gelsın kaslarrrrrr:)
canım bol bol fındık fıstık ceviz ye..
balığı ihmal etme, yeşil sebzeleri oldukça çok tüketmeye çalış maydonoz hariç..maydonoz kramp yapıyomuş..
alışırsın zamanla hamileliğe,tadını çıkarmaya bak :)
yürüyüşleri ihmal etme tabi..
ayyy hayırlı olsun canım bebişin
çok sevindim canım inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder biz de teyze olacağız desene:81:diyeti bıraktım diye bizi de bırakma durumlardan haberdar et merak ederiz öptüm canım
ne güzel ya 7 yıl.Allah tamamına erdirsin diycem artık.nişanlı gibi olmuşşunuzdur canım.tebrik ederim.Kizlar bugun sevgilimle tam 7. Yilini geride birakiyoruz:) bu gunu ozel kilmak icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi:)))
sağ salim kucağına da alırsın bebeğini inşallah canım.dediklerini aynen yapmaya çalışıyorum ama bulantılarım başladı çok fena nasıl baş edeceğimi bilmiyorum tez zamanda geçer inş.
merhaba kızlar yarından itibaren bende katılmak istiyorum buraya 1 yıl içinde aşırı kilo aldım( kendimi toparlayayım dedikçe daha bi saçma sapan yemeğe başladım sonra aklıma burası geldi ilk hedefim 59 olmak:)) bunun içinde bi 10 kg var ( sonrada 55-56 ya inmek umarım başarırım
neden kimse yok yaaa
kocam da uyuyo
canım sıkıldı.heeeeey milleeeet.
merhaba kardelen
hangi dizi öyle bir ... mi yoksa???
yürüyüş için evet ya benim de moralim bozulduyürürken insan terliyo ya sanki şakır şakır kilolar gidiyo gibi hissediyor ama öyle değilmiş.yine de ayda 3 kilo hiç yoktan iyidir.tabii düzenli olursa.
evet canım dediğin dizi aslında bir yandan da uyukluyorum:85::126: artık diziler beni pek açmıyor öylesine bakıyorum benimde çocuk uyudu eşim de belinde kas sıkışması var ilaç alıp yattı yalnızım
şimdi yeşilçay içtim belki biraz uykumu açar
geçmiş olsun .
ben gecen sene müdavimiydim onun.izleyemesem netten indircem die uğraşırdım.ama bıraktım artık.ruhum sıkıldı.hiç mi ii şeyler olmaz bi dizide yaf.izleyip izleyip depresyona giriyodum
benim de karnım acıkmıştı biraz önce yeşilçay içtim.iyi geldi.:)cocugun kaç yaşında???
sağol canım 7 bitti 8den günaldı okula gittiği için erken yatıyor yoksa uyku sersemi oluyor kahvaltı yapmıyor sende çocuk var mı
ay ben seni gitti sandım:)
cocuk var sayılır ama büyükkocam.erkenden yattı o da.o kadar rahatsız ettim kalkmadı canım.benim cocuğum yok.maşallah ya sen büyütmüşsün bile.Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?